|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
6.12.2009 0:09:36   
Anonimen
Sem ti navodila poslala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
6.12.2009 0:26:28   
Anonimen
ok,nocko:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4102
6.12.2009 16:28:35   
slovenka
Ojla mamice, ves dan nobene? user posted image Me zanima, kaj počnete user posted image

Mi smo sinoči hodili v mesto na Miklavža in prižig lučk, ponoči že nekaj noči Sofija poskuša presedlat v najino posteljo, pa potem kar dolgo bedi... tako da spimo ne najboljše. Zdaj pa je šla šele ob pol 4h spat. To bo pa zanimiv večer user posted image

No, uživajte!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
6.12.2009 20:33:02   
Anonimen
U Slovenka, pri vas se tud matrate s spanjem.user posted image user posted image
Pri nas ga je bilo danes še manj kot prejšnje dni, samo 25 minut.user posted image Ampak mi imamo zdej razlog, zobek, ki nam nagaja že 2 dni in noči. Danes ponoči je še pela skor 3 ure, po meni skakala in mi govorila mamici moji dala lubiko Sajica, moja moja mamica, mamice ne dam (podoživljala refren ene pesmice, ki sem ji jo pela prejšnji danuser posted image ) in tako me je začela še glava bolet sred nočiuser posted image user posted image user posted image , ker sem prede trdečo te dni user posted image

Kleo, vidim, da si uspela prebrat vso sago za nazajuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
6.12.2009 21:35:50   
Anonimen
In kot ponavadi se naokol potikateuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4105
6.12.2009 21:55:38   
l.daisy
dober večer čveke...

jaz sem kakšnih 6 mesecev za debato, tako da žal ne morem vsega prebrat... še preden sem šla nazaj v službo, je bila kriza, od septembra mi na misel ne pride sploh da bi vklopila računalnik.... čas pa leti....
služba kot služba... spremenilo se ni nič, samo moje prioritete so druge... user posted image

danes sem zato tukaj, ker sem sestrici naročila vodnik po nosečnosti, 2. maja 2010 pričakujemo prvega nečaka/nečakinjo.... bo pa "samo" eden zaenkrat... user posted image

pri nas dogaja fuuuuuuul, je treba v tistih 2,3 uricah nadoknadit za cel dan, vse pokazat, vse povedat.... povedat znata vse, še najrajši skenirata tiste ta sočne, tako da moramo precej pazit, kako in kaj govorimo...

ne vem, če sploh še imamo seznam, če ga, potem so naši podatki pri 18ih mesecih naslednji:
- Anžej 14.050 g, 88 cm, OG 49 cm
- Ažbe 14.335 g, 88 cm, OG 48 cm

vidim, da je anaj rodila..... čestitke za nejca... user posted image user posted image user posted image
zdaj bo mojca kmalu na vrsti, pa kleo... še kakšna user posted image ?

še zadnji stroj cunj obesim in grem v horizontalo... jutri zjutraj moram dat kri, v petek me je zdravnica mal ustrašla, da ji ni všeč moja ščitnica (ker sem se po njenih besedah posušila - je pa res, da imam 5 kg manj kot pred nosečnostjo, še meni ni jasno kakouser posted image ).....

če se spet ne uspem priklopit pol leta, vam želim vse lepo v 2010.

lahko noč.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
6.12.2009 22:41:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

U Slovenka, pri vas se tud matrate s spanjem.user posted image user posted image
Pri nas ga je bilo danes še manj kot prejšnje dni, samo 25 minut.user posted image Ampak mi imamo zdej razlog, zobek, ki nam nagaja že 2 dni in noči. Danes ponoči je še pela skor 3 ure, po meni skakala in mi govorila mamici moji dala lubiko Sajica, moja moja mamica, mamice ne dam  a to si pela uno-in zaaaatooo nikdaaarr,maaaamicee neee daaaam,enooo leee naaa sveeeetuuu siiirneeeem maaamiiicooo iiimaaaammmuser posted image ful lepauser posted image  (podoživljala refren ene pesmice, ki sem ji jo pela prejšnji danuser posted image ) in tako me je začela še glava bolet sred nočiuser posted image user posted image user posted image , ker sem prede trdečo te dni user posted image

Kleo, vidim, da si uspela prebrat vso sago za nazajuser posted image saj nisem sla prav dalec,par stranicauser posted image

Poglejte si tole,nujnouser posted image ohttp://www.youtube.com/watch?v=MVnMxd8oUFM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
6.12.2009 22:46:35   
Anonimen
O Marjetica,lepo da si se zivauser posted image Tvoja fantka,sta pa ze ornk fantauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
7.12.2009 9:59:07   
lunca144
kleo.....ti,ti,packa,ti,ne morem rečt nič druzgauser posted image user posted image
marjetka........madonca,kaka fanta pa maš ti,velika,pa teška,pa govorita,ko bi bla stara tri leta,je dobila sara konkurenco,super za sestrico,pa prid še kej k nam v vasuser posted image
Pri nas stanje v redu,enej nima več vročine,samo še malo driska,pa apetita še nima,tako,da bo še kak dan moral ostat doma,lunpa je šel danes spet v vrtec,so ga bili zelo veseliuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
7.12.2009 10:00:19   
mate0ja
Jutro čveke. user posted image user posted image user posted image user posted image za vse. Ste preživele Miklavža? Oziroma so ga otroci? Jest pravim, da HB da je mimo. Je bla tamala cel vikend razmonitrana. Sm vesela, da se vsi tok trudijo, da za mojega otroka pričarajo tako razburjenje in veselje. V soboto popoldan, smo z mojo mamo pekle piškotke. Tamala je mela svoj predpasniček pa svoj modelček si je izbrala pa smo mel mir celo popoldne. Zvečer jo je pa skor kap zadela ko so zvončki začel zvonit (moj dedek vsako leto pocinglja, da naznani, da je miklavž hodil po hiši. Pol pa najprej darila pri prababici.  Tamala je mogla najprej eno mandarino pojest, da je nabrala dovolj energije za vse pregledat. Pol pa še pri mojih starših nadstropje višje. To je blo zanjo too much. Je kar pri vratih stala in samo gledala. Sej je blo res za gledat, cela kuhinja polna bombonov, mandarin, vrečk, na sredini pa jahalni konjiček. Sm jo pol komej spat spravla. Včer pa pol še en šok ko sva domov prišle. Mizica, pa stolčki pa sestavljanka pa spet mandarina. Tolk jih je pojedla ta vikend, da sem dons za v vrtec preventivno skuhala kuminin čaj in opozorila vzgojiteljice, da je možno, da se moj otrok dons klistira. user posted image user posted image Igrač je sicer ful vesela ampak proti mandarinam ne zmagajo. Mogoče bo zdej en teden mal miru popoldan, da razišče vse igrače, ki jih je dobila. Morm pa sam še dat razpis za poganjalca konjičkauser posted image user posted image . Skos bi sedela gor sam poganjat se ne zna.

Lunca - sedeti na lovorikah bi v mojem jeziku pomenilo več časa za RR. Ko da nisem že zdej dost ane.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
7.12.2009 10:40:18   
Anonimen
Lunca,zakaj pauser posted image user posted image
Mateja,to je pa res velik dobila.Bogi otrok,cist zbeganuser posted image moja tut ne zna poganjat,pa ima poganjavca ze od pamtiveka....smo jo ravn vcerej spet vozili.Pa nastavke sva gor dala za noge,da jo lahko vsaj mi vozimo,ampak gospodicna ima rajs noge na tlehuser posted image Mal je dezeval in je mogla imet zraven se obvezno deznik,tavelik...

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 7.12.2009 10:41:08 >

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
7.12.2009 12:49:09   
lunca144
kleo..............kr,tako,malo za hec.........................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............aja,sem pozabila...........AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..................to,je samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
7.12.2009 12:51:24   
lunca144
user posted image user posted image user posted image še rr.se je ustrašu,je napisal,dokončano,ampak,z napako na straniuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca144 -- 7.12.2009 12:52:01 >

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
7.12.2009 14:58:13   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
7.12.2009 15:13:09   
aleksandra silvija
Anaj--ČESTITKE ZA NEJCA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca-a si se že kaj naspala?

l. Daisy-dobrodošla nazajuser posted image . Imaš 2 prava korenjaka.user posted image

Kleo- koliko dni še?

Pri nas spet pasemo koze. Tokrat jih imata Lovro in Jernej. Sploh Jernej jih ima povsod, vse vidne sluznice, vročina, cukri norijo....

V službi pa---jah, vsake toliko pridem kak dan oddelat in sem spet doma. Obup od obupa!

Vas grem prebrat za nazaj. Če mi bo uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
7.12.2009 17:35:19   
RMRM
Dan!

Anaj, čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image .

Aleksandra silvija - joj ste bogi, ni konca ne kraja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite. Zaradi službe se pa ne sekiraj, bodo že preživel.

Lunca, kako pa vi, ste zdravi? Še za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas smo za enkrat OK, kljub številnim obiskom v bolnicah (preventivni pregledi) in raznorazni obiski kirurgov user posted image  k sreči nismo prinesli domov bacilov. Naj tako ostane.

I.Daisy, tvvoja fantiča sta pa ornk fanta user posted image user posted image user posted image . Mi smo komaj na 10 kg. Aleksandra silvija, kolk pa tvoj Lovlo tehta?

Mi smo  včeraj pekli piškote, danes prižgali lučke zunaj na hiši in na smrekci, da vsaj mal pričaramo to decembrsko vzdušje, je fajn filing, čeprav ni snega. Bi blo fino vsaj za praznike če bi blo mal belo, čeprav nisem ne vem kakšen ljubitelj snegauser posted image .

V službi je pa ful fajn, tud delavnik 4 ure je enkraten. Vsaj nekaj dobrega od države za družino, pri starejših dveh te možnosti žal ni blo.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
7.12.2009 19:57:55   
lunca144
aleksandra in rmrm..........user posted image user posted image user posted image user posted image as.ja ti pa maš smolo na kvadrat,dejte se hitro pocartatuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak,to pa je davek,če imaš več otrok,ko eden zboli,potegne vse za sabo,je na kvadrat ali kubik-žal.
RMrm.....ja mi smo tud na 10,5kg,pa mi sploh ne deluje suhcan,ampak vaga ne pokaže večuser posted image ,super za lukasa,da vstraja v klubu zdravihuser posted image user posted image user posted image
............mi,smo...........če lahko rečem...................zdraviuser posted image user posted image user posted image ,brez vročine,brez kašljanja,no maj občasno,tako,da pri njem se zna kaj razvit,lun,je bil danes spet v vrtcu,je jedel in spaluser posted image user posted image in nič jokal,enej,prihaja počasi k sebi,tako,da mogoče gre jutri v vrtec,bom vidla,kako bo zjutraj,ker vročine nima,od včeraj popoldne,danes tudi nič.Naj tako ostaneuser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
7.12.2009 23:05:29   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lahko nočuser posted image

user posted image user posted image in dobro jutrouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.12.2009 9:30:09   
aleksandra silvija
Jutro.

Lunca kje si?

Kleo.....dobro jutro.
Slovenka....kako tvoj buši?

RMRM- a pri kirurgih ste bili zaradi Marka in njegove poškodbe?
Kako Lukas?
Ja, res je fino delat po 4 ure, tudi po 5 ni slabo ali 6 - če imaš blizu do službe.
Lovlo ima 9100 g. S plenico in v copatih. Tehtan v soboto.

Današnja noč je bila katastrofa. Jerneju je narasla vročina na 40, ni hotel popit sirupa, ker ga boli grlo (polna usta ima namreč koz), jokala zaradi svečke, moral bi pit že zaradi vročine, visopkega sladkorja,...
Zamašil se je set,tam ko mu priteka insulin, ker poganjajo vedno nove in nove koze in smo ponoči set menjali, ampak komaj našli prostor za nov set. Je sam Jernej skoraj pol ure iskal, kam bi ga lahko dali in jokal....
Seveda je trušč zbudil tudi Lovra in je ob 2-eh mislil, da je že dan....

Nekaj večerov nazaj je imel Jernej malo prenizke sladkorje, sem mu dala nekaj za pojest, se šla tuširat, mož je spal, ker je vedel, da sem budna jaz. Vsako noč si nekako razdeliva. En del noči je dežuren eden in nato zamenjava. Sama sem si natočila vodo v bano in.................................zaspala. Čist panična sem se prebudila (po eni uri!!!!! user posted image ), ker sem se ustrašila kaj je z Jernejem....sladkor seveda prenizek!

Sedaj pa je Lovro zaspal, Jernej je pa tudi do konca utrujen.

PRAZNIKI:
zaenkrat imamo samo adventni venček in venček na vhodu ter v hodniku. Za kaj več trenutno nimamo časa. Upam, da nam bo uspelo narediti nove okraske z otroki.
Lučke pa....potem enkrat bolj proti božiču.

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.12.2009 9:47:44   
Anonimen
OJ AS.

Sem slabe volje ze koj zjutraj,prav slabo mi je.
Sem govorila..saj ni vazno s kom,da ne bo koj panike,ker vsesorte folk bere...in najprej poslusam,ce sem spet al se kar bolana,da sem itak skosuser posted image ...pa tamala se je ponoci danes veckrat zbudila,pila sok,in zdaj poslusam,da to ni normalno.Naj jo pustim,pa se pal noci dere,pol pa imam mir.Pa kaj koga briga,itak mene to tko ne moti.Seveda nisem ful hepi,ce se zbudi,pa kar nekaj stoka...samo,kot da vsi otroci vse noci prespijo brez prebujanja.Mah,si prav vcasih recem,da ceprav sem tukaj osamljena,ni druzbe,sorodnikov...je veckar se bolje.Mi vsaj ni treba takih poslusat.
zdaj grem pa bruhat...itak sem skos bolnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.12.2009 9:52:55   
aleksandra silvija
Kleo---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, kaj?
Čisto vseeno je, kaj si mislijo tisti, ki v tvojem življenju niso pomembni. Vsaj ne zares!
Naslednjič takih reči sploh ne poslušaj. Zaključi pogovor na najkrajši možni način!!!!

Zbujanje malčkov ponoči?
Nikoli dokončana tema.
Jaz sem že velika punca, pa ponoči večkrat vstabnem, grem pit, po kak prigrizekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.12.2009 9:53:14   
Anonimen
oooo ASuser posted image user posted image user posted image user posted image ,kolk mi je pa  zdej hudo,na vse to,mi je samo se tvoj post manjkal..zdej pauser posted image ....

bogi,bogi Jernej...kot da ni ze dost hudo ta sladkorna,pa zdaj koze...morjo bit se tko hudeuser posted image
AS ti si tko mocna zenska,pa tvoj...joj,dobr,da se nisi utopila...res skoda,da nismo kje blizu,ker jaz bi te res rada spoznala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.12.2009 10:00:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Kleo---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, kaj?
Čisto vseeno je, kaj si mislijo tisti, ki v tvojem življenju niso pomembni. Vsaj ne zares!
Naslednjič takih reči sploh ne poslušaj. Zaključi pogovor na najkrajši možni način!!!!

Zbujanje malčkov ponoči?
Nikoli dokončana tema.
Jaz sem že velika punca, pa ponoči večkrat vstabnem, grem pit, po kak prigrizekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what?

Hvala AS.Ni pomembenuser posted image ...ozji clan.

Saj se tudi jaz prebujam,zdajk sploh,ko skos na wc hodim,pa piti...
jaz ne vem,zakaj je treba tolk pametovat...vazno,da so otroci zdravi.A zdaj mora pa se noc prespat,pa cimprej se odvadit plenice,jest kar mu das,po moznosti se se sam igrat..sicer ni normalen.
Moja je pol cist mim...skos se zbuja ze od rojstva v bistvu,pa hranjenje je tezavno,vceraj spet ni skoraj nic jedla,se ne govori,kahlice se je bala,no,zdaj si upa vsaj nanjo vsest,neznancev se boji,ne skoci kar koj v vsacga....

Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.12.2009 10:01:04   
aleksandra silvija
Na, pa mi je zbrisalo post.user posted image

Kleo, če si vržen v morje, pač plavaš, ni druge!

Kako super bi bilo, ko bi se lahko sedaj dobile na kavi!user posted image

Sicer sem 1 že spila, pa nič ne pomaga. Preštudirat moram, kaj narediti za kosilo...nimam idej. Tudi Jernej je zaspal in jaz tu na RR počivam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.12.2009 10:03:40   
Anonimen
mene je tudi ven vrglo,tko da sva na istemuser posted image .
Moja gleda risanko,mami pa na rr stoka.No,sej prej sem ze mozu...je ziher komaj cakal,ker jih nekaj delo j...,se niso dokoncali,kar bi mogli,pa cakajo beton...

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......