tims
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: populis tims;ti si pa tko vestna postala za jutranjim javljanjem, pridna pridna.A te je včeraj tudi tvoj pridni moržek pozitivno presenetil? MOjcej se že ful dolgo ni oglasila tako da težko rečem, morda ima katera od Zasavk stike z n jo,Aurora? Ane, sem pa res pridna . Ja, zjutraj vedno pridem prva in imam ponavadi do pol osmih čist mir, pa lahko mal prečekeram kaj dogaja, pol pa itak folk pride, pa se začne kej delat. Zvečer pa spet ni blo nič časa. Ja, moj me vsak dan razvaja s kosilom. Me ponavadi že na mizi, tako da si res sam roke umijem in grem jest. Ful dober. Na to bi se pa lahko kr navadla. Dons grejo pa moji na bazen. Sem jim kr mal fouš. Metuljčica, a si predstavljaš, da bi te tvoj pozimi zaprl na balkon, pa nikjer v bližini nobenga soseda? Mojcek, super fotke si dala gor. Joj, pa zna mala reeeees grdo gledat . Kok so lušni k delajo take kvazi resne obrazke . 3jeMi, ja jest bi šla tud takoj v vrtec na prehrano. Se spomnim, (ko sem Tima uvajala v vrtec), da smo bili na začetku starši zraven pri zajtrku.Sem probala predno sem mu dala in se je skoraj zgodilo, da bi Tim ostal brez . Majuska, o ti hudič, pa tak šoping. Tole je bilo že bolj podobno ljubljanskemu maratonu kot pa nakupovanju . Almera, a tok je mrzla Soča ? Sej to ni šans se da greš zmočit. Dobim takoj ozebline prve stopnje. A pa se kdo sploh kopa tam? Tale pakiranje ti pa verjetno nič več ne dela težav. Nanka, kako je bilo na praznovanju? Je bila Zoja vesela daril? Tamponi-uložki - jaz v življenju nisem uporabljala tamponov. Mi je enkrat G. rekla, da so uložki boljši in sem se tega kar držala. Kaj pa vem, me je blo kr strah, da se ne bi una vrvica strgala... Sem pa enkrat res probala in me je ful motilo. Verjetno si nisem prav naštimala, al kaj ? Kokrkol, men so uložki zakon. Spanje - midva Nine še nisva dala nikamor spat. Tim je bil že parkrat na "počitnicah", kot on pravi temu, ampak ne tako majhen. Niti ni bilo potrebe, pa pri nas sem bolj jaz tista, ki nekako nisem glih navdušena nad tem. Takrat pa, ko sva Tima dala spat k tašči al pa tastu, sem bila pol ves čas na trnih, a me kej pogreša, a joka, a bo zaspal, a sem vse spakirala, a bojo vedl, kaj mu dat za jest.... BZ, ga mam raj doma, pa potem tud jaz mirno spim, ne pa da ves čas čekeram, če me je kdo klical, da naj pridem ponga iz kakršnegakoli razloga. Moj raport se je končal, zdej grem pa še mal novice prečekerat. Joj, upam, da bo kmal poltreh ura, da grem domov .
< Sporočilo je popravil tims -- 7.8.2009 7:32:19 >
|