Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 9:30:45
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Naša lubica bubica ima spet temperaturo, sem ji namerila 38,9. Dala svečko in mislila kako bo počivala. Nimaš šans, enako tura in se igra, kot vedno. Pa to meni ni jasno, da je tako normalno razpoložena. No saj HB! Pa to je čudno, že cel teden temp. po malem, če ji dam karkoli pa takoj pomaga, nato pa spet naraste. Je bolje, pa spet ni. Zadnjič je bila celo že cel dan brez povišane t. Ne vem kaj jo kuha, božiko mojo. Če ne bo boljše, popoldan kličem P, pa se greva pokazat. Zdaj se pa že cel teden vleče. Zobki mogoče? Tudi jaz sem najprej pomislila na to... Kaj pa kaj Irayine dlesni "pravijo"? počivanje... ... ni šans, čim se otrok bolje počuti še dirka naokoli... naš je imel pri angini ob 13h skoraj 40 vročine, je pojedel prvo dozo antibiotika, se crkljal pri meni, ob ene 16h, ko je antibiotik malo prijel pa je že dirkal okoli, ko da mu ni nič
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 9:42:33
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Naša lubica bubica ima spet temperaturo, sem ji namerila 38,9. Dala svečko in mislila kako bo počivala. Nimaš šans, enako tura in se igra, kot vedno. Pa to meni ni jasno, da je tako normalno razpoložena. No saj HB! Pa to je čudno, že cel teden temp. po malem, če ji dam karkoli pa takoj pomaga, nato pa spet naraste. Je bolje, pa spet ni. Zadnjič je bila celo že cel dan brez povišane t. Ne vem kaj jo kuha, božiko mojo. Če ne bo boljše, popoldan kličem P, pa se greva pokazat. Zdaj se pa že cel teden vleče. Zobki mogoče? Tudi jaz sem najprej pomislila na to... Kaj pa kaj Irayine dlesni "pravijo"? počivanje... ... ni šans, čim se otrok bolje počuti še dirka naokoli... naš je imel pri angini ob 13h skoraj 40 vročine, je pojedel prvo dozo antibiotika, se crkljal pri meni, ob ene 16h, ko je antibiotik malo prijel pa je že dirkal okoli, ko da mu ni nič jst sm pa pomislila na pokvarjen termometer. si zihr da prav dela?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 10:01:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 10:11:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 10:22:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 10:26:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 10:31:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 10:32:59
|
|
|
|
Inigo
|
Inigo, merla sem ji do včeraj z navadnim termometrom na živo srebro, v ritki, ker edino tem zaupam. In vem, da je v ritki za pol stopinje povišana tt. Sem vse to upoštevala. No včeraj pa sem nabavla ušesnega, pa kasneje preverila še z navadnim, pa je blo kr podobno cca 0,3 je bilo razlike... To ni veliko. Tak, da bo kr prav, na žalost. tut jst zaupam samo tem klasičnim!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 10:35:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 10:50:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 10:50:50
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ... potem sta ob 9h še najina dva prišla domov iz treninga, zlomljena kot gajbici...bilo je fino... tole zadnje zelo paše k prvemu stavku... nekako mi vleče na žlehtnobo... ...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 10:55:59
|
|
|
|
3jeMi
|
rebeca... sem v službi, pa imam več časa kot doma... ... pride pa dan, ko ne morem niti na ikonco internet explorer stisnit... počitnikovanje naših malčkov... a mi lahko katera pove recept, kako deca prepričat, da bi dovolil mami svojega otroka, da ga pelje k babici in dedku prespat?... že en mesec žicam mojega, da bi to naredila, on pa ne pa ne... ker je tako fajn, ko ga damo zvečer po njunem ritualu (pregled vseh ur, lučk, magnetkov na hladilniku itd.) spat in ko zjutraj vstanemo, pa čeprav glede na uro vstaneta samo mami in Lovro...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 10:57:05
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Pri nas je še vedno kislo vreme, pošljite nam sonček. no, kako? a je kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 11:14:18
|
|
|
|
ksenci
|
ja tud mi smo imeli hladno jutro, zdaj pa nas že greje sonček midva se že nardila en krog in Aljaž spi dopoldansko rundo, jz pa grem filane paprike delat. joj, kok se mi jih že zdaj lušta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 11:20:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 11:45:04
|
|
|
|
romana24
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi počitnikovanje naših malčkov... a mi lahko katera pove recept, kako deca prepričat, da bi dovolil mami svojega otroka, da ga pelje k babici in dedku prespat?... že en mesec žicam mojega, da bi to naredila, on pa ne pa ne... ker je tako fajn, ko ga damo zvečer po njunem ritualu (pregled vseh ur, lučk, magnetkov na hladilniku itd.) spat in ko zjutraj vstanemo, pa čeprav glede na uro vstaneta samo mami in Lovro... Ti ne znam svetovat. Pri nas z tem nimamo težav. Sva si že parkrat vzela večer, noč in jutro zase, malčka pa je imela babica. Uživali smo vsi, tako od malega do naju. Sicer je bilo res malo dolgčas zjutraj ampak si pa vzameva takrat čas za naju, crklanje, kavica... in to brez slabe vesti. Slej kot prej bo mali mogel kje prespat in tako nebo problemov ker bo navajen.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 11:47:28
|
|
|
|
3jeMi
|
flower... veš, da sem... sem pa točno vedela kaj bo... zdaj sem se ornk spravila za poroko rihtat pa gledat stvari in zdaj bi kar vse neki imela, pa afne guncala... aaaaaaaaaa... nema... si bom kar lepo en budget naredila in ne gremo čez pa, če se na glavo postavim...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 6.8.2009 11:48:14 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 11:55:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 13:12:10
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi počitnikovanje naših malčkov... a mi lahko katera pove recept, kako deca prepričat, da bi dovolil mami svojega otroka, da ga pelje k babici in dedku prespat?... že en mesec žicam mojega, da bi to naredila, on pa ne pa ne... ker je tako fajn, ko ga damo zvečer po njunem ritualu (pregled vseh ur, lučk, magnetkov na hladilniku itd.) spat in ko zjutraj vstanemo, pa čeprav glede na uro vstaneta samo mami in Lovro... Nimam nasveta, ker moji v 18 letih niso prespali nikjer drugje kot doma, izjeme so šola v naravi, tako da nimam pojma, nisva pa zadnjih 18 let še nikjer bila sama, to naju čaka čez kakšnih 10 let, aja pa še poročno potovanje imava v dobrem. Hvala lepa vsem za čestitke v Zojinem imenu, komaj čaka popoldansko slavje ( darila kaj pa drugega)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 14:32:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 16:23:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dan, čvekice! Potepali sva se po CP-ju - najprej miting s priajteljico, ki je 9. 7. rodila fantka v 29. tednu - vse bo OK, lepo napreduje pikec, potem pa še s sošolko iz srednje šole, ki pričakuje 2. otročka septembra. Za finiš sva šibnili še po babi v službo in smo se skupaj zapeljale domov - to je blo čvekca. Upam, da ne bo dežja Vidim, da ste bile medtem ene prav pisateljsko razpoložene - 3jemi, you were on the roll, baby! Sem se prav nasmejala tvojim postom - faca si, res. O, Umpa, glej jo, glej. A ti imaš pa Lady danes na sporedu? Jaz pa Obraze ... can't wait. Kako Luka? flower, evo ga, tvoj Lan se pa pripravlja, da pripravi kosilo ... le hitro kuhalnico v roke romana, se že kaj dogaja? O, hruška, berem, da je bilo pestro - ouje. Pri nas je tudi danes very early in the morning dogajalo - kaj pa vem, očitno je tak dan. In bilo je ... zelo, zelo dobro mami nanka, kako kaj praznovanje? Otroci uživajo? rebeca, je zdaj vročina že mimo? Ravno zadnjič mi je frendica omenila, da je imel njen fantek cel teden vročino, pa se je izkazalo, da zaradi zoba. 1 teden je res dolgo, a ne? Sta se šli pokazat? Kaj pravi P?
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 16:25:14
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 flower, evo ga, tvoj Lan se pa pripravlja, da pripravi kosilo ... le hitro kuhalnico v roke , dobr sem to napisala
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 16:28:00
|
|
|
|
romana24
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 romana, se že kaj dogaja? Še nič . Zgleda bo še kar ležala not, ji nič ne manjka. Tudi polna luna je ne zmoti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 16:53:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.8.2009 19:59:06
|
|
|
|
netki
|
evo mi smo bli na kopanju....spet!!!! tokrat sem bla sama z otrokoma in pa moja mami....bili smo v laškem in zdej sem utrujena da ni za govort.....pa še ves zatečen gobec mam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?