metuljcek321
|
Dan, čvekice! Potepali sva se po CP-ju - najprej miting s priajteljico, ki je 9. 7. rodila fantka v 29. tednu - vse bo OK, lepo napreduje pikec, potem pa še s sošolko iz srednje šole, ki pričakuje 2. otročka septembra. Za finiš sva šibnili še po babi v službo in smo se skupaj zapeljale domov - to je blo čvekca. Upam, da ne bo dežja Vidim, da ste bile medtem ene prav pisateljsko razpoložene - 3jemi, you were on the roll, baby! Sem se prav nasmejala tvojim postom - faca si, res. O, Umpa, glej jo, glej. A ti imaš pa Lady danes na sporedu? Jaz pa Obraze ... can't wait. Kako Luka? flower, evo ga, tvoj Lan se pa pripravlja, da pripravi kosilo ... le hitro kuhalnico v roke romana, se že kaj dogaja? O, hruška, berem, da je bilo pestro - ouje. Pri nas je tudi danes very early in the morning dogajalo - kaj pa vem, očitno je tak dan. In bilo je ... zelo, zelo dobro mami nanka, kako kaj praznovanje? Otroci uživajo? rebeca, je zdaj vročina že mimo? Ravno zadnjič mi je frendica omenila, da je imel njen fantek cel teden vročino, pa se je izkazalo, da zaradi zoba. 1 teden je res dolgo, a ne? Sta se šli pokazat? Kaj pravi P?