tims
|
Dobro jutro. Mi smo pa že od zdravnika. Sva z Nino imeli pregled ob 7ih. Je bila P. čist navdušena nad tamalo . Edino nad kg ni bila ravno navdušena. Jih ima 9400, naj bi jih imela pa glede na porodno težo kar 12kg. Sem ji potem povedala, da ful veliko je in da ima normalno prebavo in vse, pa je rekla, da se tamali vidi, da je ok. Ta teža je pa bolj tako tako. Pač eni okvirji, ki naj bi bili eno merilo, ni pa pravilo. V glavnem, dobili smo potdilo za v vrtec, naslednji pregled pa naj bi imeli šele februarja. Zdaj sem pa že v službi. Sem mislila da bo ful zamudila, pa nič. Sem kar pravi čas prišla. Nanka, vse najboljše Zoji za roj. dan . Upam, da tortice uspejo in da boš popedenala vse obiske . Metuljček, vidim da ti ful dogaja s temi črkami . Ilatic, sem se pa prejšnji petek spomnila nate in sem spraševala Populis, Almero in Neboglasnico, če se kaj javljaš na RR. Uživaj. Flower, kar se bonov od BC tiče - ti jih kar pokliči. Če veš, da si toliko denarja zapravila, bi mogla nekaj dobit. Mi je kolegica zadnjič razlagala, k dela tam, da se včasih zgodi, da se kje kaj zgubi. Majuska, hvala za zajtrk. Bi mi en tak prav sedu zdele pred računalnikom . Pogrešane RR-jevke - jaz pa Mojcej pogrešam. No, ja, sicer nisem ravno biser z rednim oglašanjem, ampak se mi zdi, da že fuuuuul dolg nisem vidla, da bi se oglasila. Se motim? Katera kaj ve, kako je z njo? Kmetija slavnih - hmmmm, brez komentarja. Za nekatere sem prvič slišala, da sploh obstajajo, da bi bli pa slavni, pa nikol. No, ja, mene pa res zanima, kako se bosta ujeli LaToya in Salome . Zdej pa dost. Uživajte, pa če mi uspe zvečer prlest pred računalnik, se še kej oglasim. Včeri sem ob petnajst čez devet že spala .
|