Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:08:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj danes tudi dobiš pozni obisk, MaJaLe? so zunaj na verandi ja... ma js sm raje z vami bravo punca....pa ne bo tvoj zameril? moj je šow lihkar spat... je reku, da če pridem... (je užaljen, ker sm bla danes na masaži in me je masiral tip... pa me je prašal, če me je tudi po riti.. sm rekla, da ja... pa je full zameru ) Kje si bla to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:09:01
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. ja, tega ne moreš kar tako pozabit.. sam očitno se nebo oglasla..mogoče je kaj narobe wtf??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:09:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj danes tudi dobiš pozni obisk, MaJaLe? so zunaj na verandi ja... ma js sm raje z vami bravo punca....pa ne bo tvoj zameril? moj je šow lihkar spat... je reku, da če pridem... (je užaljen, ker sm bla danes na masaži in me je masiral tip... pa me je prašal, če me je tudi po riti.. sm rekla, da ja... pa je full zameru ) Ja, kdo pa je na verandi z gosti ostal?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:09:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa <Ok, a mormo vprašat, katera je to? ne,ne lahko zveš takoj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:09:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. WTF? >Pa daj nehajte prosim s temi kodami...Spet nič ne štekam... Kera je bila tista, ko smo bile še noseče, in je non stop spraševala, če je nevarno to, da kadi??? Spps, zate vem, da to nisi bila ti? Jadrnica ali kak že? ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila ž
< Sporočilo je popravil spps -- 22.7.2009 23:11:42 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:09:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, kdo pa je na verandi z gosti ostal? ljudje iz zg. štuka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:10:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila točno tako!!Joj me že pa meče, kot takrat ko sem bila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:10:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps WTF? >Pa daj nehajte prosim s temi kodami...Spet nič ne štekam... Kera je bila tista, ko smo bile še noseče, in je non stop spraševala, če je nevarno to, da kadi??? Spps, zate vem, da to nisi bila ti? Jadrnica ali kak že? ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila te pa ne vem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:10:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa <Ok, a mormo vprašat, katera je to? ne,ne lahko zveš takoj.. NO? Sama ušesa so me... no, bolj oči.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:11:00
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. WTF? >Pa daj nehajte prosim s temi kodami...Spet nič ne štekam... Kera je bila tista, ko smo bile še noseče, in je non stop spraševala, če je nevarno to, da kadi??? Spps, zate vem, da to nisi bila ti? Jadrnica ali kak že? ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila drevo življenja aka leo*tia aka leo#tia aka malibu23?!?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:11:41
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, kdo pa je na verandi z gosti ostal? ljudje iz zg. štuka BRAVO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:12:05
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj danes tudi dobiš pozni obisk, MaJaLe? so zunaj na verandi ja... ma js sm raje z vami bravo punca....pa ne bo tvoj zameril? moj je šow lihkar spat... je reku, da če pridem... (je užaljen, ker sm bla danes na masaži in me je masiral tip... pa me je prašal, če me je tudi po riti.. sm rekla, da ja... pa je full zameru ) Kje si bla to? V Kopru (Manipura).. hrbet me ful boli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:12:07
|
|
|
|
tasa_m
|
bingo, bango,bingo bango, mango tango !!! bravo Majale,očitno ti je masaža pomagala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:12:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. WTF? >Pa daj nehajte prosim s temi kodami...Spet nič ne štekam... Kera je bila tista, ko smo bile še noseče, in je non stop spraševala, če je nevarno to, da kadi??? Spps, zate vem, da to nisi bila ti? Jadrnica ali kak že? ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila drevo življenja aka leo*tia aka leo#tia aka malibu23?!?!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:12:38
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* ti pa ga pihneš ja.. ja če me je pa prašal nooo... sej sm me rekla, da drugič me lahko on zmasira.. pa je kar stran pogledal... prav... bom pa hodla na masaže
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:12:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. WTF? >Pa daj nehajte prosim s temi kodami...Spet nič ne štekam... Kera je bila tista, ko smo bile še noseče, in je non stop spraševala, če je nevarno to, da kadi??? Spps, zate vem, da to nisi bila ti? Jadrnica ali kak že? ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila drevo življenja aka leo*tia aka leo#tia aka malibu23?!?! čakaj, čakaj...drevo življenja je sedanja leo*tia? Vse jasno....Thanks!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:12:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. WTF? >Pa daj nehajte prosim s temi kodami...Spet nič ne štekam... Kera je bila tista, ko smo bile še noseče, in je non stop spraševala, če je nevarno to, da kadi??? Spps, zate vem, da to nisi bila ti? Jadrnica ali kak že? ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila drevo življenja aka leo*tia aka leo#tia aka malibu23?!?! Aja, sej res... OMB kok sem lahko pozabla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:12:59
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zadnje s foruma: samo marčevke... resno?!?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:13:16
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dej nehajte tako hitro pisat, ker vam ne sledim Ok, pišem počasi. Kako si?? Kako je Leon? uhh... js sm fajn... malo umorna, ma biće bolje Leon je pa zvezda.. itak vi 4je ste ok? Ma... tako. Tija kašlja, moj je na dopustu (no to je ok ), Nika je pa super! Aja, jaz sem pa... še kar. sej smo use
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:13:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila točno tako!!Joj me že pa meče, kot takrat ko sem bila kaj če si pa spet?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:13:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps, pa ti si prava slika, res...BRAVO!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:14:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps spps no,no...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:14:34
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m HK je risanka ja.. samo nič pametnega. Vsaj meni ne, Lija se navdušuje nad Nodijem. Sem jo zadnjič beg obrnila od TV ko je Nodi bil pa se je taaak začela dret, da sem jo kuj nazaj dala. Hello Kitty je bila včasih na TIJI, pa so jo skenslali...http://www.youtube.com/watch?v=Zk0C3EfiIMw...pri nas je zdaj aktualen DIBO...http://www.youtube.com/watch?v=zIgruG1eghs...samo da v francoščini in tudi jaz že znam pesmico ...tudi Neotkotu je všeč, danes je kar veselo čebljal ob gledanju...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:14:49
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. WTF? >Pa daj nehajte prosim s temi kodami...Spet nič ne štekam... Kera je bila tista, ko smo bile še noseče, in je non stop spraševala, če je nevarno to, da kadi??? Spps, zate vem, da to nisi bila ti? Jadrnica ali kak že? ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila drevo življenja aka leo*tia aka leo#tia aka malibu23?!?! čakaj, čakaj...drevo življenja je sedanja leo*tia? Vse jasno....Thanks! jaaaaaaaa dddddddddddddddddddddddddd
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:14:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila točno tako!!Joj me že pa meče, kot takrat ko sem bila kaj če si pa spet? ne se hecat s tem..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?