Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:02:35
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"? Majale ,daj napiši,na FB tu pa ne povedat to sem čakala... ma ne dočakala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:02:49
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ne...me je preveč sram ja druge ni, kot pa da je bila takšna akcija da je kable potrgalo ja valda.. ni straha ne... zadnjič je bla akcija, pa sm se kar umes sesedla ti tudi... a ti tudi?!?!?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:02:49
|
|
|
|
Najaa
|
MaJaLe, kako so te pa gledali vsi okoli tebe??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:03:06
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"? Ne, ker še ni prišla do marčevskega zida danes. vidiš... sm pozabla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:03:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"? zdej pa ti pikaš, ne?? ma ok... pač mi interneta nimamo od petka al sobote... in kličemo na siol ko blesavi in jim je.be.mo mater ker se je spet vse pokvarlo (enkrat smo že meli probleme, pa smo čakali 2 tedna, da so prišli popravit)... no, in danes končno pridejo... pa gre tja k telefonu pa reče stric, da ne dela... sm rekla, da vem, da ne dela, ker sm ga izštekala ven, ker ga ne rabim in mi gre na živce, da zvoni v prazno (kličejo nono - imamo dvojčka)... pa me pogleda debelo... ni čudno, da ne dela internet, če nimate priključenega telefona važno, da smo bli vsi pametni kako je SPET siolova napaka BRAVO MAJSTORE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:03:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"? Majale ,daj napiši,na FB tu pa ne povedat to sem čakala... kaj sem žleht sej grem spat Punce lepo bodite in lepo spite :DDDD
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:03:46
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dej nehajte tako hitro pisat, ker vam ne sledim Ok, pišem počasi. Kako si?? Kako je Leon? uhh... js sm fajn... malo umorna, ma biće bolje Leon je pa zvezda.. itak vi 4je ste ok?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:03:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:04:16
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj danes tudi dobiš pozni obisk, MaJaLe? so zunaj na verandi ja... ma js sm raje z vami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:04:28
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oj... kokica vidim da so te zopet napadle s tem FB... ma si pa res vztrajna ... pa ni noben bav bav, pridi dej , ti bomo vse povedale kak se prijaviš, kak se vse dela.... še na farmo te bomo povabile .. sam popusti in se prijavi...dej noooo lahko bi kira tudi meni request poslala, ker js nič ne farmiram Jasna,lahk začneš hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:05:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dej nehajte tako hitro pisat, ker vam ne sledim Ok, pišem počasi. Kako si?? Kako je Leon? uhh... js sm fajn... malo umorna, ma biće bolje Leon je pa zvezda.. itak vi 4je ste ok? Ma... tako. Tija kašlja, moj je na dopustu (no to je ok ), Nika je pa super! Aja, jaz sem pa... še kar.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:05:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj danes tudi dobiš pozni obisk, MaJaLe? so zunaj na verandi ja... ma js sm raje z vami bravo punca....pa ne bo tvoj zameril?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:06:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj danes tudi dobiš pozni obisk, MaJaLe? so zunaj na verandi ja... ma js sm raje z vami tak se govori!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:06:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:06:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oj... kokica vidim da so te zopet napadle s tem FB... ma si pa res vztrajna ... pa ni noben bav bav, pridi dej , ti bomo vse povedale kak se prijaviš, kak se vse dela.... še na farmo te bomo povabile .. sam popusti in se prijavi...dej noooo lahko bi kira tudi meni request poslala, ker js nič ne farmiram Jasna,lahk začneš hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:06:30
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, kako so te pa gledali vsi okoli tebe?? ma slabo mi je blo jih pogledat fora je ta, da sem izklopla internet celi bajti (tudi zgornjemu štuku) in ne samo nam... tako da mi je blo ful nerodno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:06:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. ja, tega ne moreš kar tako pozabit.. sam očitno se nebo oglasla..mogoče je kaj narobe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:07:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oj... kokica vidim da so te zopet napadle s tem FB... ma si pa res vztrajna ... pa ni noben bav bav, pridi dej , ti bomo vse povedale kak se prijaviš, kak se vse dela.... še na farmo te bomo povabile .. sam popusti in se prijavi...dej noooo lahko bi kira tudi meni request poslala, ker js nič ne farmiram Jasna,lahk začneš hvala Kokica ,nič bat,tud teb bomo poslal vabilo ,ko se prijaviŠ
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:07:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, kako so te pa gledali vsi okoli tebe?? ma slabo mi je blo jih pogledat fora je ta, da sem izklopla internet celi bajti (tudi zgornjemu štuku) in ne samo nam... tako da mi je blo ful nerodno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:07:55
|
|
|
|
tasa_m
|
zadnje s foruma: samo marčevke...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:08:01
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj danes tudi dobiš pozni obisk, MaJaLe? so zunaj na verandi ja... ma js sm raje z vami bravo punca....pa ne bo tvoj zameril? moj je šow lihkar spat... je reku, da če pridem... (je užaljen, ker sm bla danes na masaži in me je masiral tip... pa me je prašal, če me je tudi po riti.. sm rekla, da ja... pa je full zameru )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:08:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. WTF? >Pa daj nehajte prosim s temi kodami...Spet nič ne štekam... Kera je bila tista, ko smo bile še noseče, in je non stop spraševala, če je nevarno to, da kadi??? Spps, zate vem, da to nisi bila ti? Jadrnica ali kak že?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:08:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. ja, tega ne moreš kar tako pozabit.. sam očitno se nebo oglasla..mogoče je kaj narobe <Ok, a mormo vprašat, katera je to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:08:26
|
|
|
|
tasa_m
|
*Majale* ti pa ga pihneš ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:08:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to joj spps zdaj si me spomnila..anonimno in to.. ja, tega ne moreš kar tako pozabit.. sam očitno se nebo oglasla..mogoče je kaj narobe grem spat,preden kaj konkretnega napišem LAHKO NOČ!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?