Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 23:44:23
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej spps ---al pa katera druga...naj pride k men na farmo mam par drevesov za pobrat sem šla na farmo,posadila jagode...dalje pa ne vem več kaj si naj začnem...prava mestna deklina ko mi krompir na balkoni rase a ti maš sam eno? kaj eno?kmetijo?še s toto ne vem kaj naj si začnem hahaha, Katero pa imaš? da te dodam za soseda? nimam pojma...kaj to je kaj označeno?piše le tatjanas farm...sem blond glede teh stvari še na fb me je hčera prijavljala...se pa učim,kar je pri mojih letih tud nekaj mi pa jagode rasejo,15%
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 23:45:59
|
|
|
|
spps
|
sem te dodala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 23:53:31
|
|
|
|
ema tiara
|
kaj tu že vse spite?LAHKO NOČ....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 23:57:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara kaj tu že vse spite?LAHKO NOČ.... skoraj... No,zdaj si pa moja soseda- kmetica
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:02:32
|
|
|
|
ema tiara
|
KAJ VE MATE VSE ENA DRUGO ZA SOSEDO?PA NE ZAMERI ČE TI BOM FEJST GNJAVLA...ups saj se ne derem a ne grem še enkrat pisat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:07:08
|
|
|
|
ema tiara
|
mi je fb zaštekal...se bomo jutri dalje igrali...to je znak da gremo spat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:07:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! vse najboljše!!!! ooooooooo hvala, sem zdejle tole vidla, pa sem si rekla, sej res, že 4 mesece imamo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:07:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale... Juretu je včeraj prvič uspelo, da se je obrnil s trebuha na hrbet, pa še to bolj po nesreči
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:08:59
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! vse najboljše!!!! ooooooooo hvala, sem zdejle tole vidla, pa sem si rekla, sej res, že 4 mesece imamo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:09:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara KAJ VE MATE VSE ENA DRUGO ZA SOSEDO?PA NE ZAMERI ČE TI BOM FEJST GNJAVLA...ups saj se ne derem a ne grem še enkrat pisat večinoma smo vse kmetice na kupu lahko nočl
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:09:13
|
|
|
|
felix7
|
joj, zdaj pa moram it spat jutri (ups, danes )imamo krst, pa bo najbrž naporen dan. Priden bodite in ne pozabite glasovat za naše zvončke in trobentice Nočkoooooooooo!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:10:45
|
|
|
|
ema tiara
|
hvala vam za odgovore,se ne spomnim kako je bilo pri ostalih...zdaj pa res grem...nočkooooo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:12:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale... Juretu je včeraj prvič uspelo, da se je obrnil s trebuha na hrbet, pa še to bolj po nesreči nam se je tud enkrat uspelo, iz hrbta na trebuh pa že kar redno,pol pa vklopi sireno,ko se ne more nazaj za naše bebije sem glasovala,ker je že jutri tk,da ni panike do kdaj še to traja?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:13:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 joj, zdaj pa moram it spat jutri (ups, danes )imamo krst, pa bo najbrž naporen dan. Priden bodite in ne pozabite glasovat za naše zvončke in trobentice Nočkoooooooooo! nočko,lep dan vam želim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 0:15:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale... Juretu je včeraj prvič uspelo, da se je obrnil s trebuha na hrbet, pa še to bolj po nesreči nam se je tud enkrat uspelo, iz hrbta na trebuh pa že kar redno,pol pa vklopi sireno,ko se ne more nazaj za naše bebije sem glasovala,ker je že jutri tk,da ni panike do kdaj še to traja? traja pa do konc meseca. Alo, zdej pa spat!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 9:30:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Najaa lahko noč Še dobro, da ga nisem včeraj vidla. Bi mi spet oči narazen potegnilo. Hvala, dobra budnica!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 9:30:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! vse najboljše!!!! ooooooooo hvala, sem zdejle tole vidla, pa sem si rekla, sej res, že 4 mesece imamo Si že nehala štet? Lepo se mejte danes na krstu. Vreme je super - ne prevroče (vsaj tu pri nas).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 14:26:08
|
|
|
|
spps
|
ojlaaaa! kje se pa danes vse skrivate?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 14:42:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale... Brin, ki je dan mlajši, se tudi še ne obrne s hrbta na trebuh. Bravo mami za štiri otroke in petega v načrtu
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 26.7.2009 14:50:47 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 14:43:23
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojlaaaa! kje se pa danes vse skrivate? Mi že delamo v novem stanovanju Trenutno sem jaz doma, da čuvam otroke med popoldanskim spancem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 14:44:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer.. kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR kaj se ti zdi vlki? Meni se zdi. Naš je tako velik, da bi šli štirje v vašega no, no...premer je 1,5 metra, visok pa 50cm...kaj to je veliko? Ok, oprosti, bi šla 2 v vašega Na slikci zgleda večji.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 14:55:37
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 joj, zdaj pa moram it spat jutri (ups, danes )imamo krst, pa bo najbrž naporen dan. Priden bodite in ne pozabite glasovat za naše zvončke in trobentice Nočkoooooooooo! Upam, da se imate lepo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 16:24:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
Se vidi, da je vikend in družina na kupu pa še lepo vreme je danes; Felix, lep dan vam želimo; pa čestitke fantini ob prejemu Sv.Krsta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 18:31:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale... Lija se obrne iz hrbta na bušija pa to po nesreči, ko v igralnem loku hoče dat čebelo v usta kontra (iz bušija-hrbet) pa se še ni dala. Če mora dlje čase past krave se začne dret ponavadi pa ji je to bilo v veselje.. hja, otroci se spreminjajo Felix upam,da vam je krst uspel..in čestitke Jurčeku ob prejemu zakramenta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 18:51:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
hrana ponočislovenkaAli vašega 10-mesečnega malčka ponoči še hranite (oz. ste hranile)?Da, enkrat na noč (
31%)
Da, večkrat na noč (
12%)
Ne (
47%)
Drugo (
10%)
Število vseh glasov: 305Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!