Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 13:26:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps eto ena za zajtrk to pa je zajtrk, madonca Sadje s corn fleksom, njami! pa tisti gospodič v ozadju bi tudi bil dober zajtrk
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 13:58:36
|
|
|
|
Najaa
|
[b]VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 14:35:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! vse najboljše!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 15:25:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! vse najboljše!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 16:25:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa [b]VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 18:08:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam hvala hvala za komplimente . za tamalo še ne vem, če bo blond , fanta sta pa kot dva Šveda. Jest pa ratujem siva, tako sta nabrita . bolš siva, kot pa brez las meni še kar izpadajo kot nori meni tudi,sem si jih glih včeraj,ko sem si lase prala,toliko dol razčesala,da me je skoraj kap, ena ogrooomna kepa...mislim,da jih moj na celi glavi nima toliko,kot jih je meni včeraj izpadlo ¸ Meni tudi letijo ven, da je joj. Par dni pa bi bilo dovolj za lasuljo Julam, mali so pa krasni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 18:09:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa [b]VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! ČESTITAM!!! VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 18:13:39
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 .... sem vas brala za nazaj ... sem vidla da se je vnela prava debata, pa full sem se prerežla zraven ... nisem uspela vse prebrat je blo preveč ... zdaj pa tud ne folgam kaj več napisat, ker šibamo za vikend na Bled ... več v ponedeljek lepo se imejte in veliko se smejte Jaz sem pa ravno toliko zasledila, da mi je jasno, da moram še tistih 20 strani za nazaj prebrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 18:18:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer.. kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR kaj se ti zdi vlki? Meni se zdi. Naš je tako velik, da bi šli štirje v vašega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 18:18:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
izpadanje las: meni tudi full izpadajo; lih včeraj sem si lase umila in je moj kr gledal da kolko jih je, vse povsod naokoli, katastrofa; tudi po prvem porodu so mi odpadali ma ne tako kot zdaj, full manj jih je bilo naokoli;
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 25.7.2009 18:19:16 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 19:19:13
|
|
|
|
NoBady
|
Marele na vozičku...imate to vse? smo dobili zdej voziček od haucka in nima tok strehce za pokrit kokr je imel ta voziček do zdaj tak da ne zakrije sončka...ne vem kje se da to kupit in če je kej važno kako marelo kupiš da paše na voziček, je kej važno...al so vse marele za vsak voziček? Juretu in Matteu za mini RD
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 19:27:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Marele na vozičku...imate to vse? smo dobili zdej voziček od haucka in nima tok strehce za pokrit kokr je imel ta voziček do zdaj tak da ne zakrije sončka...ne vem kje se da to kupit in če je kej važno kako marelo kupiš da paše na voziček, je kej važno...al so vse marele za vsak voziček? Juretu in Matteu za mini RD marele so različne - nastavki za ogrodje od vozička kamor marelo prištimaš niso enaki, ker niso enaka ogrodja. nekatera so okrogla druga oglata itd. baje pa obstaja neko univerzalno marelo v BC. mi smo kupili kar originalnega za peg perego, ko imamo njihov voziček... čestitke tudi z moje strani
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 19:28:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy izpadanje las: meni tudi full izpadajo; lih včeraj sem si lase umila in je moj kr gledal da kolko jih je, vse povsod naokoli, katastrofa; tudi po prvem porodu so mi odpadali ma ne tako kot zdaj, full manj jih je bilo naokoli; meni tudi grozno izpadajo, ampak se še nekak ne sekiram preveč ker jih imam še tudi na glavi veliko ko je pač vroče mam cel vrat moker pod lasmi...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 20:17:21
|
|
|
|
ema tiara
|
ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 20:26:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer.. kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR kaj se ti zdi vlki? Meni se zdi. Naš je tako velik, da bi šli štirje v vašega no, no...premer je 1,5 metra, visok pa 50cm...kaj to je veliko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 20:28:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Marele na vozičku...imate to vse? smo dobili zdej voziček od haucka in nima tok strehce za pokrit kokr je imel ta voziček do zdaj tak da ne zakrije sončka...ne vem kje se da to kupit in če je kej važno kako marelo kupiš da paše na voziček, je kej važno...al so vse marele za vsak voziček? Juretu in Matteu za mini RD Jaz sem morala original kupiti, ker imam voziček z ovalnimi cevmi..drugače pa baje pašejo univerzalni, ki se jih da vsepovsod kupiti..Jaz brez marele ne bi mogla...se jo je splačalo kupiti..
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.7.2009 20:32:52 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 20:30:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale... sedaj dela to kake 3 tedne..in to nonstop..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 20:32:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ku ku...ku ku....ku ku...a je kdo doma? Kaj ni nobene? Pa sobotni večer je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 20:40:56
|
|
|
|
ema tiara
|
vsak vikend je zatišje...so možeki doma je treba se še z njimi malo ukvarjat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 21:09:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
ma nekateri možeki tudi ob vikendih delajo..... mi smo ravno z mini sprehoda in gremo v banjo pa pod krpe otročki seveda, mami pa mora do konca zlikat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 21:24:58
|
|
|
|
ema tiara
|
moj že dela,sem pa že zlikala,zdaj pa večerjo možeku delam...lucas aja,naš triletnik pa poln energije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 21:28:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ku ku...ku ku....ku ku...a je kdo doma? Kaj ni nobene? Pa sobotni večer je! Jaz sem seveda tu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 21:35:08
|
|
|
|
ema tiara
|
jaz pa mam malo časa da pozdravim,čestitam za mini roj dneve pa vsem ki praznujejo...da ne boste rekle da samo berem...ste mele debato o čikih...no jaz tud kadim,pri taprvih dveh hčerah sem nehala,pri dreugih dveh sinekah pa bi lahko čik požrla tak se mi je luštal...mi je pa ginekolog odsvetoval da bi takoj prenehala ker živci bolj slabo vplivajo kot tu pa tam kak čik.pa sem mela slabo vest a je že tak moglo bit...samo da so zdravi in srečni naši pomladki...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 21:36:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara jaz pa mam malo časa da pozdravim,čestitam za mini roj dneve pa vsem ki praznujejo...da ne boste rekle da samo berem...ste mele debato o čikih...no jaz tud kadim,pri taprvih dveh hčerah sem nehala,pri dreugih dveh sinekah pa bi lahko čik požrla tak se mi je luštal...mi je pa ginekolog odsvetoval da bi takoj prenehala ker živci bolj slabo vplivajo kot tu pa tam kak čik.pa sem mela slabo vest a je že tak moglo bit...samo da so zdravi in srečni naši pomladki... kaj ti imaš 4 otroke? kolk je razlike med njmi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.7.2009 21:42:04
|
|
|
|
ema tiara
|
prva je 15,druga11,sineka 3leta in lucas bo 4m...hčere sta iz prvega zakona pa bi moj mel še eno hčero...saj je sprejel hčere za svoje a on bi mel to od malega,roziko...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?