|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
25.7.2009 13:26:53   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  eto ena za zajtrkuser posted image

to pa je zajtrk, madonca user posted image

Sadje s corn fleksom, njami!

user posted image user posted image

pa tisti gospodič v ozadju bi tudi bil dober zajtrk user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
25.7.2009 13:58:36   
Najaa
[b]VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! [sm=bravo.gif]user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.7.2009 14:35:55   
tasa_m

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image
vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
25.7.2009 15:25:20   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image
vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.7.2009 16:25:59   
KOKICA32

[b]VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.7.2009 18:08:47   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: julam

hvala hvala za komplimente user posted image . za tamalo še ne vem, če bo blond user posted image , fanta sta pa kot dva Šveda. Jest pa ratujem siva, tako sta nabrita user posted image user posted image user posted image .

bolš siva, kot pa brez las user posted image user posted image user posted image meni še kar izpadajo kot nori user posted image

meni tudi,sem si jih glih včeraj,ko sem si lase prala,toliko dol razčesala,da me je skoraj kap, ena ogrooomna kepa...mislim,da jih moj na celi glavi nima toliko,kot jih je meni včeraj izpadlouser posted image

¸

Meni tudi letijo ven, da je joj. Par dni pa bi bilo dovolj za lasuljo user posted image
Julam, mali so pa krasni user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.7.2009 18:09:12   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

[b]VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.7.2009 18:13:39   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

.... sem vas brala za nazaj ... sem vidla da se je vnela prava debata, pa full sem se prerežla zraven ... nisem uspela vse prebrat je blo preveč ... zdaj pa tud ne folgam kaj več napisat, ker šibamo  za vikend na Bled ...

več v ponedeljek

lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image

Jaz sem pa ravno toliko zasledila, da mi je jasno, da moram še tistih 20 strani za nazaj prebrat user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
25.7.2009 18:18:08   
Nina00

večer..

kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR user posted image

kaj se ti zdi vlki?

Meni se zdi. Naš je tako velik, da bi šli štirje v vašega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
25.7.2009 18:18:57   
mama_milchy
izpadanje las: meni tudi full izpadajo; lih včeraj sem si lase umila in je moj kr gledal da kolko jih je, vse povsod naokoli, katastrofa;
tudi po prvem porodu so mi odpadali ma ne tako kot zdaj, full manj jih je bilo naokoli;

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 25.7.2009 18:19:16 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
25.7.2009 19:19:13   
NoBady
Marele na vozičku...imate to vse? smo dobili zdej voziček od haucka in nima tok strehce za pokrit kokr je imel ta voziček do zdaj tak da ne zakrije sončka...ne vem kje se da to kupit in če je kej važno kako marelo kupiš da paše na voziček, je kej važno...al so vse marele za vsak voziček?

Juretu  in  Matteu user posted image user posted image user posted image za mini RD

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 3236
25.7.2009 19:27:17   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Marele na vozičku...imate to vse? smo dobili zdej voziček od haucka in nima tok strehce za pokrit kokr je imel ta voziček do zdaj tak da ne zakrije sončka...ne vem kje se da to kupit in če je kej važno kako marelo kupiš da paše na voziček, je kej važno...al so vse marele za vsak voziček?

Juretu  in  Matteu user posted image user posted image user posted image za mini RD

marele so različne - nastavki za ogrodje od vozička kamor marelo prištimaš niso enaki, ker niso enaka ogrodja. nekatera so okrogla druga oglata itd. baje pa obstaja neko univerzalno marelo v BC. mi smo kupili kar originalnega za peg perego, ko imamo njihov voziček...

čestitke tudi z moje strani  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
25.7.2009 19:28:46   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

izpadanje las: meni tudi full izpadajo; lih včeraj sem si lase umila in je moj kr gledal da kolko jih je, vse povsod naokoli, katastrofa;
tudi po prvem porodu so mi odpadali ma ne tako kot zdaj, full manj jih je bilo naokoli;

meni tudi grozno izpadajo, ampak se še nekak ne sekiram preveč ker jih imam še tudi na glavi veliko user posted image ko je pač vroče mam cel vrat moker pod lasmi...

Neposredna povezava do sporočila: 3238
25.7.2009 20:17:21   
ema tiara
ojla...povejte mi,kdaj so se vašiuser posted image pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku...
p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
25.7.2009 20:26:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

večer..

kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR user posted image

kaj se ti zdi vlki?

Meni se zdi. Naš je tako velik, da bi šli štirje v vašega user posted image user posted image user posted image

no, no...premer je 1,5  metra, visok pa 50cm...kaj to je veliko? user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
25.7.2009 20:28:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Jaz sem morala original kupiti, ker imam voziček z ovalnimi cevmi..drugače pa baje pašejo univerzalni, ki se jih da vsepovsod kupiti..Jaz brez marele ne bi mogla...se jo je splačalo kupiti..user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.7.2009 20:32:52 >

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
25.7.2009 20:30:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla...povejte mi,kdaj so se vašiuser posted image pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku...
p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale...user posted image

sedaj dela to kake 3 tedne..in to nonstop..user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
25.7.2009 20:32:29   
KOKICA32
Ku ku...ku ku....ku ku...a je kdo doma? user posted image

Kaj ni nobene? Pa sobotni večer je!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
25.7.2009 20:40:56   
ema tiara
vsak vikend je zatišje...so možeki doma je treba se še z njimi malo ukvarjatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
25.7.2009 21:09:20   
mama_milchy

ma nekateri možeki tudi ob vikendih delajo.....

mi smo ravno z mini sprehoda in gremo v banjo pa pod krpe user posted image otročki seveda, mami pa mora do konca zlikat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3245
25.7.2009 21:24:58   
ema tiara
moj že dela,sem pa že zlikala,zdaj pa večerjo možeku delam...lucas aja,naš triletnik pa poln energijeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3246
25.7.2009 21:28:53   
Najaa

Ku ku...ku ku....ku ku...a je kdo doma? user posted image

Kaj ni nobene? Pa sobotni večer je!user posted image

Jaz sem seveda tu... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
25.7.2009 21:35:08   
ema tiara
jaz pa mam malo časa da pozdravim,čestitam user posted image za mini roj dneve pa vsem ki praznujejo...da ne boste rekle da samo berem...ste mele debato o čikih...no jaz tud kadim,pri taprvih dvehuser posted image hčerah sem nehala,pri dreugih dvehuser posted image sinekah pa bi lahko čik požrla tak se mi je luštal...mi je pa ginekolog odsvetoval da bi takoj prenehala ker živci bolj slabo vplivajo kot tu pa tam kak čik.pa sem mela slabo vest a je že tak moglo bit...samo da so zdravi in srečni naši pomladki...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
25.7.2009 21:36:45   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

jaz pa mam malo časa da pozdravim,čestitam user posted image za mini roj dneve pa vsem ki praznujejo...da ne boste rekle da samo berem...ste mele debato o čikih...no jaz tud kadim,pri taprvih dvehuser posted image hčerah sem nehala,pri dreugih dvehuser posted image sinekah pa bi lahko čik požrla tak se mi je luštal...mi je pa ginekolog odsvetoval da bi takoj prenehala ker živci bolj slabo vplivajo kot tu pa tam kak čik.pa sem mela slabo vest a je že tak moglo bit...samo da so zdravi in srečni naši pomladki...

kaj ti imaš 4 otroke? kolk je razlike med njmi?

Neposredna povezava do sporočila: 3249
25.7.2009 21:42:04   
ema tiara
prva je 15,druga11,sineka 3leta in lucas bo 4m...hčere sta iz prvega zakona pa bi moj mel še eno hčero...saj je sprejel hčere za svoje a on bi mel to od malega,roziko...

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?