|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
24.7.2009 14:18:07   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene!

Mi smo pa danes do konca uredili vse, tako da je sedaj novo stanovanje uradno naše. Drug teden gremo na morje, ko pa pridemo nazaj pa selitev user posted image  Se ne bomo več tako stiskali kot se sedaj, ampak radi se bomo pa še imeli user posted image

Vas skušam malo za nazaj prebrat pa se Brin ves čas zbuja iz spanca. Pa ni naspan, ker se zbudi v joku user posted image  Ga znova in znova uspavam, ker zgleda, da je tako utrujen, da ne more mirno spat.

Poskušaj ga obrnit na trebušček, ker naš tudi tako dela pol ga pa obrnem in spi dve urci skupaj tako mirno kot user posted image

pri nsa pa niti to danes ne pomaga, je že buden, pa še us*r*al se je glihkaruser posted image user posted image user posted image ,drugače se pa kar sam na trebuh obrne in spi, to je namreč nova fora, bognedaj na hrbtuuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.7.2009 14:20:12   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Daaan, se malo javljam,zjutraj mi je pa bilo prekleto žal,ker sem tako dolgo zvečer tu visela...sem bila čisto zlimana,ko sem se zbudila oz. so me zbudili user posted image .
nisi edina veš...samo da js sm se že navadlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.7.2009 14:25:14   
Piruri

Pozdravljene!

Mi smo pa danes do konca uredili vse, tako da je sedaj novo stanovanje uradno naše. Drug teden gremo na morje, ko pa pridemo nazaj pa selitev user posted image  Se ne bomo več tako stiskali kot se sedaj, ampak radi se bomo pa še imeli user posted image

Vas skušam malo za nazaj prebrat pa se Brin ves čas zbuja iz spanca. Pa ni naspan, ker se zbudi v joku user posted image  Ga znova in znova uspavam, ker zgleda, da je tako utrujen, da ne more mirno spat.

Poskušaj ga obrnit na trebušček, ker naš tudi tako dela pol ga pa obrnem in spi dve urci skupaj tako mirno kot user posted image

pri nsa pa niti to danes ne pomaga, je že buden, pa še us*r*al se je glihkaruser posted image user posted image user posted image ,drugače se pa kar sam na trebuh obrne in spi, to je namreč nova fora, bognedaj na hrbtuuser posted image

Ah, pri nas tudi samo na trebuhu da mir, drugače se skozi z rokami prčka po ušesih...enega si je glih par dni nazaj spraskal do krvi...

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.7.2009 14:27:41   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

punce, a vam še kar špila od včeraj user posted image ma ste dobre, res user posted image

vas moram pa še prosit, da za naše sončke glasujete tudi danes user posted image ena punčka Tjaša se namreč približuje s svetlobno hitrostjo in nam vsak glas zelo prav pride :) HVALA!

Sem že. Sem glasovala tudi tiste dni, ko se nisem na RR javila. En dan sem pa pozabila. Priznam user posted image

jaz glasujem vedno, ko se spomnim, včasih tudi pozabim, ampak redko. ma saj mi oprostite poporodna demenca user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.7.2009 14:31:53   
pocka

Pozdravljene!

Bom probala. Sedaj mi je v ležalniku zaspal pa ga bom kar pustila, da spi. Navadno sem ga prenesla v zibko, danes pa ne bom probala user posted image
pametno Poldi, meni je na kavču zaspal,pa sem ga jaz, mona ki sem,prestavila v posteljico...neuspešnouser posted image . Zdaj pa vriska kot norc pod igračkami, se je odločil,da bo Taji vrnil, ki ga je prej zbudila,ko je spal jutranji lepotni spanec,zdaj ga ima pa ona in se Blaž na vse pretege (beri glasilke) trudi,da bi jo zbudiluser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.7.2009 14:34:43   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Daaan, se malo javljam,zjutraj mi je pa bilo prekleto žal,ker sem tako dolgo zvečer tu visela...sem bila čisto zlimana,ko sem se zbudila oz. so me zbudili user posted image .
nisi edina veš...samo da js sm se že navadlauser posted image user posted image user posted image

ja,ti si še mlada, mene pa tale trojka spredaj pri letih matra,se je bom mogla še navadituser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.7.2009 14:38:08   
felix7

punce, a vam še kar špila od včeraj user posted image ma ste dobre, res user posted image

vas moram pa še prosit, da za naše sončke glasujete tudi danes user posted image ena punčka Tjaša se namreč približuje s svetlobno hitrostjo in nam vsak glas zelo prav pride :) HVALA!

Sem že. Sem glasovala tudi tiste dni, ko se nisem na RR javila. En dan sem pa pozabila. Priznam user posted image

bravo, hvala lepa, za tisti en dan ti pa tudi oprostimo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.7.2009 14:38:08   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

samo od kje se je pa ta tjaša zdej kr naenkrat našla??? pa res ma že ful glasov... neka mučkalica je to...

Kr naenkrat se je prikladla gor; pa glasov je nabrala full; kolko smo mi ostali tam pa imamo bistveno manj glasov pa pridno klikamo vsak dan

samo danes so naštepali 92 glasov user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.7.2009 14:38:23   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Jutro,

krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala.

temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice?

kreme baje res odsvetujejo do 6. meseca, mi se trudimo Blaža držat čim več v senci, tudi nogice...do jeseni, pol pa itak ne bo več treba, drugo leto bodo pa že dovolj veliki...pri Taji smo tudi tako rešili situacijo user posted image

Vem, da jih naj ne bi mazali do 6 meseca, vendar sem opazila pri Taju, da ima že zelo rjave nogice (bolj kot mama haha). Midva sva res ogromno v vozičku in kjubtemu, da premikam marelo na vozičku nonstop, da bi ja bil v senci, ga sonce vedno najde.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.7.2009 14:38:30   
pocka

Pozdravljene!

Ah, pri nas tudi samo na trebuhu da mir, drugače se skozi z rokami prčka po ušesih...enega si je glih par dni nazaj spraskal do krvi...

ma booogiii...uf,še dobro,da si me spomnila,grem Blažu nohte skrajšat,drugače mu jih bom morala nalakirati...šibam,se je z igračko neki skregal,bom morala posredovatuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.7.2009 14:47:45   
Steffi

ja,ti si še mlada, mene pa tale trojka spredaj pri letih matra,se je bom mogla še navadituser posted image user posted image user posted image

kaj šele jaz, ko bom imela kmalu dve trojki v svojih letih user posted image user posted image user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.7.2009 14:47:59   
mama_milchy

samo od kje se je pa ta tjaša zdej kr naenkrat našla??? pa res ma že ful glasov... neka mučkalica je to...

Kr naenkrat se je prikladla gor; pa glasov je nabrala full; kolko smo mi ostali tam pa imamo bistveno manj glasov pa pridno klikamo vsak dan

mogoče si je pa lastnica slike dosti nickov kreirala in zdaj veselo klika user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.7.2009 14:52:05   
Piruri

mogoče si je pa lastnica slike dosti nickov kreirala in zdaj veselo klika user posted image

Dobra ideja...dejmo si jih še me-vsaka ene 5 pa jo prešišamo user posted image user posted image

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.7.2009 14:55:31   
tasa_m
ti rečem, doma imajo enega dobrega računalničarja..saj pa veste kak smo si lahko tudi za naj buši glasove gor štepale..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.7.2009 14:57:45   
Piruri
Sej so vsi otroci lepi...ampak ta pa sploh izvirna ni user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.7.2009 15:01:27   
Najaa

Ja, takih z več nicki je ogromno. user posted image

Jaz sem tudi glasovala. Pa sej vsak dan. Za naše marčevske lepe otročičke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.7.2009 16:04:57   
trinity22
.... sem vas brala za nazaj ... sem vidla da se je vnela prava debata, pa full sem se prerežla zraven ... nisem uspela vse prebrat je blo preveč ... zdaj pa tud ne folgam kaj več napisat, ker šibamo  za vikend na Bled ...

več v ponedeljek

lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.7.2009 18:00:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

TASAAAAAAA, kje si? Mene je strah, da se ti ni res kaj naredlo????? user posted image
se je javla na sms, slama se ni vžgalauser posted image user posted image

te pa okej...sem si odahnila...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.7.2009 18:00:44   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia

oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenjauser posted image ne vem od kje ji touser posted image user posted image ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznamuser posted image ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečemuser posted image ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokahuser posted image ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pauser posted image

user posted image user posted image user posted image Nas tuki kdo nategava?user posted image user posted image user posted image

meni se tudi zdi..dobra taktika ni kaj...kaj takega si še moje stranke ne bi bile sposobne zmisliti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.7.2009 18:00:46   
KOKICA32

oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenjauser posted image ne vem od kje ji touser posted image user posted image ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznamuser posted image ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečemuser posted image ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokahuser posted image ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pauser posted image

a dej nehi no... user posted image user posted image user posted image dej pol mal za nazaj preber, kaj tvoja sestrca piše... me ful zanima TVOJ komentar user posted image

Felix verjetno si mislila "sestrca"user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.7.2009 18:00:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

danes bo pestro ko prideuser posted image ,saj itak bi lahko to pričakovala,ni prvič da piše sranja pod mojim imenomuser posted image user posted image user posted image no comentuser posted image user posted image ,,,ajojjjjjjuser posted image user posted image
Kolk je pa stara?

70! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.7.2009 18:00:50   
KOKICA32

Jutro,

krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala.
meni so tudi dali Ilrido... mislim, da mam 30-ko...user posted image

Si zadovoljna?
ma kaj js vem.. zaenkrat sm ga samo enkrat al dvakrat namazala user posted image pa ni bil nič opečen...verjetno je ok, če prodajajo v lekarni.. če bi bla kakšna Mercator krema bi bla bol skeptičnauser posted image

s tem pa se ne bi strinjala, saj tam prodajajo tudi kozmetiko Vichy- za katero pa vemno kako sranje je! user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.7.2009 18:00:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Midva sva nazaj iz FT, pa s sprehoda. Je vse okej, hodila bova sicer 1x tedensko, ne vem kako dolgo, malo je še zategnjen (tonus)v ramenih in nogicah...zato si ji baje še ne daje v usta...morava vaje delat..pa bo baje...

Kremo za sončenje
pa se jaz včeraj kupila od Bubchen..mi je všeč njihova kozmetika...ZF 30..več je tak sama kemija...Ga bom začela mazati po nogicah in rokicah, ker on se zelo veliko v kengorujčku nosi, pa ne bi rada, da ga opeče. Po obrazu pa tak nisem mislila, ker tak ima klobuček gor, pa ga malo zaščiti...

Kaj ti je pa za kengurujčka rekla? Ko ga ravno omenjaš?
Naša ga ne priporoča, ampak jaz jo vseeno kdaj pa kdaj nesem v njem.

Danes nisem vpšala..sem pa v ponedeljek vprašala P, pa je rekla, da če je dober in ima fajn podporo za glavico in hrbtenico potem sploh ni nobene panike...user posted image Jaz ga nosim not.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.7.2009 18:00:54   
KOKICA32

kaj šele jaz, ko bom imela kmalu dve trojki v svojih letih user posted image user posted image user posted image

jaz ju že imam od decembra user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
24.7.2009 19:43:23   
KOKICA32
Mi pa smo se danes kopali na "morski" terasi. Sva bila zunaj od 11.30 pa vse od 18h. Valentin je tak užival na blazini, v vodi, še jedla sva zunaj..borovnice...user posted image , spal je v prvi rudni kar 2 uri, pa še potem 30 minut.

Evo, kako uživam:

user posted image

Pa še tukaj z žabico:

user posted image

In kako sem na koncu omagal..ampak podgana me je pa čuvala:

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Izbira imena
j.urska

Katero ime ti je najbolj všeč?

Lovro (31%)

Žiga (33%)

Mark (36%)

Število vseh glasov: 335

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!