Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:18:07
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene! Mi smo pa danes do konca uredili vse, tako da je sedaj novo stanovanje uradno naše. Drug teden gremo na morje, ko pa pridemo nazaj pa selitev Se ne bomo več tako stiskali kot se sedaj, ampak radi se bomo pa še imeli Vas skušam malo za nazaj prebrat pa se Brin ves čas zbuja iz spanca. Pa ni naspan, ker se zbudi v joku Ga znova in znova uspavam, ker zgleda, da je tako utrujen, da ne more mirno spat. Poskušaj ga obrnit na trebušček, ker naš tudi tako dela pol ga pa obrnem in spi dve urci skupaj tako mirno kot pri nsa pa niti to danes ne pomaga, je že buden, pa še us*r*al se je glihkar ,drugače se pa kar sam na trebuh obrne in spi, to je namreč nova fora, bognedaj na hrbtu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:20:12
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Daaan, se malo javljam,zjutraj mi je pa bilo prekleto žal,ker sem tako dolgo zvečer tu visela...sem bila čisto zlimana,ko sem se zbudila oz. so me zbudili . nisi edina veš...samo da js sm se že navadla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:25:14
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene! Mi smo pa danes do konca uredili vse, tako da je sedaj novo stanovanje uradno naše. Drug teden gremo na morje, ko pa pridemo nazaj pa selitev Se ne bomo več tako stiskali kot se sedaj, ampak radi se bomo pa še imeli Vas skušam malo za nazaj prebrat pa se Brin ves čas zbuja iz spanca. Pa ni naspan, ker se zbudi v joku Ga znova in znova uspavam, ker zgleda, da je tako utrujen, da ne more mirno spat. Poskušaj ga obrnit na trebušček, ker naš tudi tako dela pol ga pa obrnem in spi dve urci skupaj tako mirno kot pri nsa pa niti to danes ne pomaga, je že buden, pa še us*r*al se je glihkar ,drugače se pa kar sam na trebuh obrne in spi, to je namreč nova fora, bognedaj na hrbtu Ah, pri nas tudi samo na trebuhu da mir, drugače se skozi z rokami prčka po ušesih...enega si je glih par dni nazaj spraskal do krvi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:27:41
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a vam še kar špila od včeraj ma ste dobre, res vas moram pa še prosit, da za naše sončke glasujete tudi danes ena punčka Tjaša se namreč približuje s svetlobno hitrostjo in nam vsak glas zelo prav pride :) HVALA! Sem že. Sem glasovala tudi tiste dni, ko se nisem na RR javila. En dan sem pa pozabila. Priznam jaz glasujem vedno, ko se spomnim, včasih tudi pozabim, ampak redko. ma saj mi oprostite poporodna demenca
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:31:53
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene! Mi smo pa danes do konca uredili vse, tako da je sedaj novo stanovanje uradno naše. Drug teden gremo na morje, ko pa pridemo nazaj pa selitev Se ne bomo več tako stiskali kot se sedaj, ampak radi se bomo pa še imeli Vas skušam malo za nazaj prebrat pa se Brin ves čas zbuja iz spanca. Pa ni naspan, ker se zbudi v joku Ga znova in znova uspavam, ker zgleda, da je tako utrujen, da ne more mirno spat. Poskušaj ga obrnit na trebušček, ker naš tudi tako dela pol ga pa obrnem in spi dve urci skupaj tako mirno kot Bom probala. Sedaj mi je v ležalniku zaspal pa ga bom kar pustila, da spi. Navadno sem ga prenesla v zibko, danes pa ne bom probala pametno Poldi, meni je na kavču zaspal,pa sem ga jaz, mona ki sem,prestavila v posteljico...neuspešno . Zdaj pa vriska kot norc pod igračkami, se je odločil,da bo Taji vrnil, ki ga je prej zbudila,ko je spal jutranji lepotni spanec,zdaj ga ima pa ona in se Blaž na vse pretege (beri glasilke) trudi,da bi jo zbudil
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:34:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: pocka Daaan, se malo javljam,zjutraj mi je pa bilo prekleto žal,ker sem tako dolgo zvečer tu visela...sem bila čisto zlimana,ko sem se zbudila oz. so me zbudili . nisi edina veš...samo da js sm se že navadla ja,ti si še mlada, mene pa tale trojka spredaj pri letih matra,se je bom mogla še navadit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:38:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a vam še kar špila od včeraj ma ste dobre, res vas moram pa še prosit, da za naše sončke glasujete tudi danes ena punčka Tjaša se namreč približuje s svetlobno hitrostjo in nam vsak glas zelo prav pride :) HVALA! Sem že. Sem glasovala tudi tiste dni, ko se nisem na RR javila. En dan sem pa pozabila. Priznam bravo, hvala lepa, za tisti en dan ti pa tudi oprostimo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:38:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a vam še kar špila od včeraj ma ste dobre, res vas moram pa še prosit, da za naše sončke glasujete tudi danes ena punčka Tjaša se namreč približuje s svetlobno hitrostjo in nam vsak glas zelo prav pride :) HVALA! samo od kje se je pa ta tjaša zdej kr naenkrat našla??? pa res ma že ful glasov... neka mučkalica je to... Kr naenkrat se je prikladla gor; pa glasov je nabrala full; kolko smo mi ostali tam pa imamo bistveno manj glasov pa pridno klikamo vsak dan samo danes so naštepali 92 glasov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:38:23
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice? kreme baje res odsvetujejo do 6. meseca, mi se trudimo Blaža držat čim več v senci, tudi nogice...do jeseni, pol pa itak ne bo več treba, drugo leto bodo pa že dovolj veliki...pri Taji smo tudi tako rešili situacijo Vem, da jih naj ne bi mazali do 6 meseca, vendar sem opazila pri Taju, da ima že zelo rjave nogice (bolj kot mama haha). Midva sva res ogromno v vozičku in kjubtemu, da premikam marelo na vozičku nonstop, da bi ja bil v senci, ga sonce vedno najde.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:38:30
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene! Mi smo pa danes do konca uredili vse, tako da je sedaj novo stanovanje uradno naše. Drug teden gremo na morje, ko pa pridemo nazaj pa selitev Se ne bomo več tako stiskali kot se sedaj, ampak radi se bomo pa še imeli Vas skušam malo za nazaj prebrat pa se Brin ves čas zbuja iz spanca. Pa ni naspan, ker se zbudi v joku Ga znova in znova uspavam, ker zgleda, da je tako utrujen, da ne more mirno spat. Poskušaj ga obrnit na trebušček, ker naš tudi tako dela pol ga pa obrnem in spi dve urci skupaj tako mirno kot pri nsa pa niti to danes ne pomaga, je že buden, pa še us*r*al se je glihkar ,drugače se pa kar sam na trebuh obrne in spi, to je namreč nova fora, bognedaj na hrbtu Ah, pri nas tudi samo na trebuhu da mir, drugače se skozi z rokami prčka po ušesih...enega si je glih par dni nazaj spraskal do krvi... ma booogiii...uf,še dobro,da si me spomnila,grem Blažu nohte skrajšat,drugače mu jih bom morala nalakirati...šibam,se je z igračko neki skregal,bom morala posredovat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:47:45
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: pocka Daaan, se malo javljam,zjutraj mi je pa bilo prekleto žal,ker sem tako dolgo zvečer tu visela...sem bila čisto zlimana,ko sem se zbudila oz. so me zbudili . nisi edina veš...samo da js sm se že navadla ja,ti si še mlada, mene pa tale trojka spredaj pri letih matra,se je bom mogla še navadit kaj šele jaz, ko bom imela kmalu dve trojki v svojih letih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:47:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a vam še kar špila od včeraj ma ste dobre, res vas moram pa še prosit, da za naše sončke glasujete tudi danes ena punčka Tjaša se namreč približuje s svetlobno hitrostjo in nam vsak glas zelo prav pride :) HVALA! samo od kje se je pa ta tjaša zdej kr naenkrat našla??? pa res ma že ful glasov... neka mučkalica je to... Kr naenkrat se je prikladla gor; pa glasov je nabrala full; kolko smo mi ostali tam pa imamo bistveno manj glasov pa pridno klikamo vsak dan samo danes so naštepali 92 glasov mogoče si je pa lastnica slike dosti nickov kreirala in zdaj veselo klika
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:52:05
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a vam še kar špila od včeraj ma ste dobre, res vas moram pa še prosit, da za naše sončke glasujete tudi danes ena punčka Tjaša se namreč približuje s svetlobno hitrostjo in nam vsak glas zelo prav pride :) HVALA! samo od kje se je pa ta tjaša zdej kr naenkrat našla??? pa res ma že ful glasov... neka mučkalica je to... Kr naenkrat se je prikladla gor; pa glasov je nabrala full; kolko smo mi ostali tam pa imamo bistveno manj glasov pa pridno klikamo vsak dan samo danes so naštepali 92 glasov mogoče si je pa lastnica slike dosti nickov kreirala in zdaj veselo klika Dobra ideja...dejmo si jih še me-vsaka ene 5 pa jo prešišamo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:55:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 samo danes so naštepali 92 glasov ti rečem, doma imajo enega dobrega računalničarja..saj pa veste kak smo si lahko tudi za naj buši glasove gor štepale..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 14:57:45
|
|
|
|
Piruri
|
Sej so vsi otroci lepi...ampak ta pa sploh izvirna ni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 15:01:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mogoče si je pa lastnica slike dosti nickov kreirala in zdaj veselo klika Ja, takih z več nicki je ogromno. Jaz sem tudi glasovala. Pa sej vsak dan. Za naše marčevske lepe otročičke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 16:04:57
|
|
|
|
trinity22
|
.... sem vas brala za nazaj ... sem vidla da se je vnela prava debata, pa full sem se prerežla zraven ... nisem uspela vse prebrat je blo preveč ... zdaj pa tud ne folgam kaj več napisat, ker šibamo za vikend na Bled ... več v ponedeljek lepo se imejte in veliko se smejte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 18:00:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TASAAAAAAA, kje si? Mene je strah, da se ti ni res kaj naredlo????? se je javla na sms, slama se ni vžgala te pa okej...sem si odahnila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 18:00:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenja ne vem od kje ji to ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznam ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečem ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokah ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pa Nas tuki kdo nategava? meni se tudi zdi..dobra taktika ni kaj...kaj takega si še moje stranke ne bi bile sposobne zmisliti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 18:00:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenja ne vem od kje ji to ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznam ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečem ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokah ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pa a dej nehi no... dej pol mal za nazaj preber, kaj tvoja sestrca piše... me ful zanima TVOJ komentar Felix verjetno si mislila "sestrca"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 18:00:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia danes bo pestro ko pride ,saj itak bi lahko to pričakovala,ni prvič da piše sranja pod mojim imenom no coment ,,,ajojjjjjj Kolk je pa stara? 70!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 18:00:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. meni so tudi dali Ilrido... mislim, da mam 30-ko... Si zadovoljna? ma kaj js vem.. zaenkrat sm ga samo enkrat al dvakrat namazala pa ni bil nič opečen...verjetno je ok, če prodajajo v lekarni.. če bi bla kakšna Mercator krema bi bla bol skeptična s tem pa se ne bi strinjala, saj tam prodajajo tudi kozmetiko Vichy- za katero pa vemno kako sranje je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 18:00:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva nazaj iz FT, pa s sprehoda. Je vse okej, hodila bova sicer 1x tedensko, ne vem kako dolgo, malo je še zategnjen (tonus)v ramenih in nogicah...zato si ji baje še ne daje v usta...morava vaje delat..pa bo baje... Kremo za sončenje pa se jaz včeraj kupila od Bubchen..mi je všeč njihova kozmetika...ZF 30..več je tak sama kemija...Ga bom začela mazati po nogicah in rokicah, ker on se zelo veliko v kengorujčku nosi, pa ne bi rada, da ga opeče. Po obrazu pa tak nisem mislila, ker tak ima klobuček gor, pa ga malo zaščiti... Kaj ti je pa za kengurujčka rekla? Ko ga ravno omenjaš? Naša ga ne priporoča, ampak jaz jo vseeno kdaj pa kdaj nesem v njem. Danes nisem vpšala..sem pa v ponedeljek vprašala P, pa je rekla, da če je dober in ima fajn podporo za glavico in hrbtenico potem sploh ni nobene panike... Jaz ga nosim not.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 18:00:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: pocka Daaan, se malo javljam,zjutraj mi je pa bilo prekleto žal,ker sem tako dolgo zvečer tu visela...sem bila čisto zlimana,ko sem se zbudila oz. so me zbudili . nisi edina veš...samo da js sm se že navadla ja,ti si še mlada, mene pa tale trojka spredaj pri letih matra,se je bom mogla še navadit kaj šele jaz, ko bom imela kmalu dve trojki v svojih letih jaz ju že imam od decembra
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 19:43:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mi pa smo se danes kopali na "morski" terasi. Sva bila zunaj od 11.30 pa vse od 18h. Valentin je tak užival na blazini, v vodi, še jedla sva zunaj..borovnice... , spal je v prvi rudni kar 2 uri, pa še potem 30 minut. Evo, kako uživam: Pa še tukaj z žabico: In kako sem na koncu omagal..ampak podgana me je pa čuvala:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Izbira imenaj.urskaKatero ime ti je najbolj všeč?Lovro (
31%)
Žiga (
33%)
Mark (
36%)
Število vseh glasov: 335Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!