Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:08:23
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, da kar uskočim v debato...hmmmm...kaj dogaja? Komu dogaja? spet kakšna slama, trava, bebci, cepci, debili,....v điru? Ne, rdeča nit pogovora je katero kremo uporabljamo? Kaj vas zanima? Za obraz, roke, noge, celulitis, mozolje...gube, podočnjake, za nespečnost?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:10:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, da kar uskočim v debato...hmmmm...kaj dogaja? Komu dogaja? spet kakšna slama, trava, bebci, cepci, debili,....v điru? Ne, rdeča nit pogovora je katero kremo uporabljamo? Kaj vas zanima? Za obraz, roke, noge, celulitis, mozolje...gube, podočnjake, za nespečnost? Ta tudi obstaja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:13:06
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, da kar uskočim v debato...hmmmm...kaj dogaja? Komu dogaja? spet kakšna slama, trava, bebci, cepci, debili,....v điru? Ne, rdeča nit pogovora je katero kremo uporabljamo? Kaj vas zanima? Za obraz, roke, noge, celulitis, mozolje...gube, podočnjake, za nespečnost? Ta tudi obstaja? Ne vem, sem samo napisala, da vidim, če ste dovolj zbrane ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:13:22
|
|
|
|
tasa_m
|
RR mi šteka in mi ne gre pisat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:13:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, da kar uskočim v debato...hmmmm...kaj dogaja? Komu dogaja? spet kakšna slama, trava, bebci, cepci, debili,....v điru? Ne, rdeča nit pogovora je katero kremo uporabljamo? Kaj vas zanima? Za obraz, roke, noge, celulitis, mozolje...gube, podočnjake, za nespečnost? Ta tudi obstaja? mene tud zanima...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:13:56
|
|
|
|
tasa_m
|
aha, gre pisat sem od seke dobila še masažo pa sem mogla izkoristit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:16:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aha, gre pisat sem od seke dobila še masažo pa sem mogla izkoristit maš dobro seko! Kaj si to ti al tvoja seka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:18:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aha, gre pisat sem od seke dobila še masažo pa sem mogla izkoristit maš dobro seko! Kaj si to ti al tvoja seka? jaz,jaz .. brez skrbi. Tamala nima slame v glavi, zato sem brez skrbi to jaz tasa_m,mama male Lije (bandidos dela že po svojem )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:18:29
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aha, gre pisat sem od seke dobila še masažo pa sem mogla izkoristit maš dobro seko! Kaj si to ti al tvoja seka? bomo začele prstne odtise jemat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:19:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aha, gre pisat sem od seke dobila še masažo pa sem mogla izkoristit maš dobro seko! Kaj si to ti al tvoja seka? bomo začele prstne odtise jemat... deal jaz sem ga glihkar na rač.ekran prtisnila..a si ga dobila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:19:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aha, gre pisat sem od seke dobila še masažo pa sem mogla izkoristit maš dobro seko! Kaj si to ti al tvoja seka?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:22:05
|
|
|
|
spps
|
babnice, jaz grem spat, se mi enmal drema Lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:22:29
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aha, gre pisat sem od seke dobila še masažo pa sem mogla izkoristit maš dobro seko! Kaj si to ti al tvoja seka? bomo začele prstne odtise jemat... deal jaz sem ga glihkar na rač.ekran prtisnila..a si ga dobila? Tako bo...najprej skeniraj vseh pet prstov poljubne roke in bomo vsak teden menjavali odtis (po izbiri)...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:23:16
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps babnice, jaz grem spat, se mi enmal drema Lahko noč Kaj pa je tisto?...aja, časopis, uf...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:24:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps babnice, jaz grem spat, se mi enmal drema Lahko noč lahko noč spps, pa lepo pančaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:25:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: spps babnice, jaz grem spat, se mi enmal drema Lahko noč Kaj pa je tisto?...aja, časopis, uf... spps, če te tole čaka v spalnici pa verjamem, da se ti mudi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:26:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, če te tole čaka v spalnici pa verjamem, da se ti mudi! časopis??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:26:59
|
|
|
|
tasa_m
|
felišaaaa vidim te !!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:29:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, če te tole čaka v spalnici pa verjamem, da se ti mudi! časopis?? Ne, kofe!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:30:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, če te tole čaka v spalnici pa verjamem, da se ti mudi! časopis?? Ne, kofe! tud gre ven..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:32:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. samo vas malo pozdravim. nisem uspela danes nič spat čez dan pa mi glede na včerajšnje ponočevanje malo manjka pa verjetno ne bom danes več zdržala dolgo. o čem se gre?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:32:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m felišaaaa vidim te !!! aja? hahaha, vidim, da ti oči še funkcionirajo, jezik se ti pa še malo zapleta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:33:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, drage moje dame. Jaz grem spat..jutri bo spet naporen dan, Tomaž dela,tak da bom spet sama , brat ima fuzbal in roj.dan,kar pomeni da gremo malo feštat,.. Lahko noč in lepe sanje..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:33:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. samo vas malo pozdravim. nisem uspela danes nič spat čez dan pa mi glede na včerajšnje ponočevanje malo manjka pa verjetno ne bom danes več zdržala dolgo. o čem se gre? se mi zdi, da ni blo še ene pametne debate danes bolj nadaljevanje včerajšnje. Jaz pa tudi grem, se moram možeku malo oddolžiti za ure in ure, ki jih previsim tukaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:34:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m felišaaaa vidim te !!! aja? hahaha, vidim, da ti oči še funkcionirajo, jezik se ti pa še malo zapleta
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?