Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:53:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sem na hitr uč vrgla pa sm vidla da ste mal zasebne .......se morm mal pohecat nič takega res... Dej KOKICA povej ji, da ne bo misla, da jo obiramo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:53:56
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo! Evo vidim, da se vam dogaja Drugače pa smo danes se odpravili z taščo in tastom na izlet na dolenjsko najprej k tastovi nečakinji, ki ima tudi osemesečnega fantka, mali je pravi velikan, to resno mislim, ker poznam veliko fantkov starih leto in malo več pa jih mirno dol gleda , no potem pa še k mojim domačim. Jutri se pa mi trije odpravljamo na piknik k dvema kolegoma ma vam povem, da sem že čist sita te hrane predvsem mesa in če ne bi dojila, bi zdajle užgala tako dietno kuro, da se mal prečistim, ker po resnic mi niti paše ne več jest pa se mal posilim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:54:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:55:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sme dane mojega,, ko sva bila na "morju" mazala po ramenih in rokicah z Bubchen...pa se čisto fajn razmaže, ko so ene na nekem drugem forumu pisale, da se ne razmaže dobro.... Ne, z bubchen sem tudi jaz bila zadovoljna. Se dobro razmaže. Imela sem pa faktor 25. Eucerin se pa res malo težje razmaže... jaz sem 30 kupla, ker je bil le ta in pa 50 No, Tijo sem mazala s tem 25 bubchen dve poletji, lani je pa na enkrat dobila alergijo po tej kremi. Prav tako ji ni pasala niveina. In sem vzela eucerin in je bilo dobro. Kar fleke in rdeče pikice je dobila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:55:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... si je lase s fenom sušila, pa je bil spet skoraj požar...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:55:30
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:55:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo! Evo vidim, da se vam dogaja Drugače pa smo danes se odpravili z taščo in tastom na izlet na dolenjsko najprej k tastovi nečakinji, ki ima tudi osemesečnega fantka, mali je pravi velikan, to resno mislim, ker poznam veliko fantkov starih leto in malo več pa jih mirno dol gleda , no potem pa še k mojim domačim. Jutri se pa mi trije odpravljamo na piknik k dvema kolegoma ma vam povem, da sem že čist sita te hrane predvsem mesa in če ne bi dojila, bi zdajle užgala tako dietno kuro, da se mal prečistim, ker po resnic mi niti paše ne več jest pa se mal posilim Kmalu kmalu se bomo znašle še na forumu Hujšajmo skupaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:56:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... Mogoče si jo bo spet usput oprala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:56:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps A je to laško pivo??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:57:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... bomo še videli, sam tako kot včeraj zgleda, ne bo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:57:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je to laško pivo?? Tota pa spet pir sanja....ne sprite je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:58:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... bomo še videli, sam tako kot včeraj zgleda, ne bo ker ni glavne akterke...sestre, da ne bo pomote...mogoče pa danes babica pride...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:59:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... bomo še videli, sam tako kot včeraj zgleda, ne bo ker ni glavne akterke...sestre, da ne bo pomote...mogoče pa danes babica pride... aaaaaaaaaaaaaa! Počasi bo cela familija tuki gor.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:00:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... bomo še videli, sam tako kot včeraj zgleda, ne bo ker ni glavne akterke...sestre, da ne bo pomote...mogoče pa danes babica pride... aaaaaaaaaaaaaa! Počasi bo cela familija tuki gor. pa vsi imajo isto napačo pri pisanju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:01:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... bomo še videli, sam tako kot včeraj zgleda, ne bo ker ni glavne akterke...sestre, da ne bo pomote...mogoče pa danes babica pride... aaaaaaaaaaaaaa! Počasi bo cela familija tuki gor. ma jaz bi rajš brata kot pa babico - bi bil vsaj zanimiv pogovor
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:01:46
|
|
|
|
Najaa
|
o šit, ej punce, brez žaljenja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:01:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
jaz grem film gledat, se moj tak reži poleg...da me vlečeeeee...pa tak me baterija zeza... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:02:05
|
|
|
|
Piruri
|
No, da kar uskočim v debato...hmmmm...kaj dogaja? Komu dogaja? spet kakšna slama, trava, bebci, cepci, debili,....v điru?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:02:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... bomo še videli, sam tako kot včeraj zgleda, ne bo ker ni glavne akterke...sestre, da ne bo pomote...mogoče pa danes babica pride... aaaaaaaaaaaaaa! Počasi bo cela familija tuki gor. pa vsi imajo isto napačo pri pisanju gensko pogojeno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:02:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz grem film gledat, se moj tak reži poleg...da me vlečeeeee...pa tak me baterija zeza... LAHKO NOČ! Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:03:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, da kar uskočim v debato...hmmmm...kaj dogaja? Komu dogaja? spet kakšna slama, trava, bebci, cepci, debili,....v điru? Ne, rdeča nit pogovora je katero kremo uporabljamo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:03:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, da kar uskočim v debato...hmmmm...kaj dogaja? Komu dogaja? spet kakšna slama, trava, bebci, cepci, debili,....v điru? not yet
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:03:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz grem film gledat, se moj tak reži poleg...da me vlečeeeee...pa tak me baterija zeza... LAHKO NOČ! kaj pa gleda? Nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:05:59
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka bo danes rdeča nit pogovora..kreme za sončenje...to je booooring! Tasa še pa ni prišla izpod tuša...si spet glavo zmaka... bomo še videli, sam tako kot včeraj zgleda, ne bo ker ni glavne akterke...sestre, da ne bo pomote...mogoče pa danes babica pride... aaaaaaaaaaaaaa! Počasi bo cela familija tuki gor. Ima punca pač več osebnosti...sej ste gledala film ME, MYSELF and IRENE?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 22:07:41
|
|
|
|
Najaa
|
Piruri, ja, jaz sem gledala. Sam tisto je bilo smešno, ker je bil Jim C.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Inhalator katere znamke je najboljši?poopekInhalator katere znamke je najboljši?medikoel ME 100 (
64%)
laica 2003W (
10%)
Kompresijski inhalator NE-C28-E Omron (
7%)
Membranski inhalator SE 1700 (
19%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!