Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:31:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša bo pa prišla v Galusovo.... hahaha.... še zdej ima jogi na najvišji stopnji....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:36:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* OK, kinderpet mora bit tak, da 10-mesečni otrok nikakor ne more preko! ja kak pa je to????? A imaš ti založenega z omarami z obeh strani al kako?? Ne, nič založenega. Dno je treba spustit najbolj nizko, takoj ko zna otrok vstajat (oz. že prej). Pa saj ne more noge preko dat. Trenutno ji ograjica pride do vratu, tako da se tudi preko vrečt ne more (tam pri cca letu in pol se nekateri na glavo ven mečejo). Drugače pa je pri nas iz dveh strani stena, iz ene bubijeva postelja, ena daljša stran pa je fraj.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:37:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša A je pa danes skobacala. sicer še ne prestravlja nogic lepo naprej, ampak ji vseeno nekak uspe, da je je celo stanovanje polno vsak dan ji bo šlo bolje
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:38:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša bo pa prišla v Galusovo.... hahaha.... še zdej ima jogi na najvišji stopnji.... bolje preventiva kot kurativa. Raje znižaj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:39:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša bo pa prišla v Galusovo.... hahaha.... še zdej ima jogi na najvišji stopnji.... bolje preventiva kot kurativa. Raje znižaj Ma še vsede se ne sama...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 16:39:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babica, stara 98 let, leži na smrtni postelji in želi pred smrtjo razkriti 99-letnemu možu, ki sedi žalosten ob njeni postelji, še zadnjo skrivnost. Janez, moj dragi Janez, preden bom za vedno zatisnila oči, ti želim razodeti mojo skrivnost. Pojdi na skedenj in pod tretjim stebrom na levi strani strehe bos našel dve škatli in jih prinesi. Janez gre na skedenj in se po petih minutah vrne, noseč v rokah dve škatli. V prvi najde tri jajca, v drugi pa 250.000 evrov, kar oči se mu razsvetlijo. Povej mi, moja draga, kaj pomenijo ta tri jajca. Veš Janez, poročena sva že 78 let, in vsakič, ko sva seksala in jaz nisem dosegla orgazma, sem položila v škatlo eno jajce. Janez postane izredno zadovoljen in ponosen, v 78 letih ni uspel zadovoljiti svoje žene samo trikrat, nato pa vpraša: In kaj pomeni 250,000,00 evrov? Oh, vsakokrat, ko sem napolnila škatlo z 12 jajci, sem jih šla prodat na tržnico ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 16:54:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ura je skoraj pet... Lara še vedno spi...skoraj dve uri že... če bi vedela, da bo toliko časa spala, bi šla tudi jaz...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 17:34:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ja kak pa je to????? A imaš ti založenega z omarami z obeh strani al kako??user posted image Mene bolj zanima, kakšnega imaš ti? Ali je Marisa že tko velika?? jsz imam običen kinderpet...otrok ne more ven,edino če bi se prevrnila....Je pa od otroka do otroka odvisno...z A ni bilo nikoli problema..M pa je tako divja,da se vstane noter in ravno zadnjič bi mi skoraj z glavo butnila v rob ograje....Kinderpet pa mislim da je tak kot vsi..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 2.7.2009 17:35:16 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 17:39:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, nič založenega. Dno je treba spustit najbolj nizko, takoj ko zna otrok vstajat (oz. že prej). Pa saj ne more noge preko dat. Trenutno ji ograjica pride do vratu, tako da se tudi preko vrečt ne more (tam pri cca letu in pol se nekateri na glavo ven mečejo). Drugače pa je pri nas iz dveh strani stena, iz ene bubijeva postelja, ena daljša stran pa je fraj. ja itak da imam dno čist doli.....Sem pa že rekla da so si otroci različni...da naša M ko ji samo kozlarije grejo po glavi...skratka jaz jo moram imet nonstop na oki..................je čist dovolj,da se vstane in ko še itak ni stabilna,da mi slučajno butne v ograjico....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 18:25:11
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša A je pa danes skobacala. sicer še ne prestravlja nogic lepo naprej, ampak ji vseeno nekak uspe, da je je celo stanovanje polno vsak dan ji bo šlo bolje bravooooo A!!! kar vztrajno naprej!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 19:10:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja itak da imam dno čist doli.....Sem pa že rekla da so si otroci različni...da naša M ko ji samo kozlarije grejo po glavi...skratka jaz jo moram imet nonstop na oki..................je čist dovolj,da se vstane in ko še itak ni stabilna,da mi slučajno butne v ograjico.... to je nekaj drugega... debata se je začela v smislu, da bi ti M ven pobegnila (padla).
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 19:12:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja itak da imam dno čist doli.....Sem pa že rekla da so si otroci različni...da naša M ko ji samo kozlarije grejo po glavi...skratka jaz jo moram imet nonstop na oki..................je čist dovolj,da se vstane in ko še itak ni stabilna,da mi slučajno butne v ograjico.... to je nekaj drugega... debata se je začela v smislu, da bi ti M ven pobegnila (padla). ja..samo ni bilo dobesedno tak rečeno....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 20:06:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj je ok, Saraya. KAj bo danes kaj pametnega po TV? Jaz sem sama. No, zdaj moram še pravljico prebrat . Bubika pa že spi, je bila čisto koma.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 20:08:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj je ok, Saraya. KAj bo danes kaj pametnega po TV? Jaz sem sama. No, zdaj moram še pravljico prebrat . Bubika pa že spi, je bila čisto koma. nevem če je kaj po tv...Včeraj je bil en super film ponoči,za danes pa ne vem.....jaz upam da bo kaj..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 20:09:09
|
|
|
|
arabela*
|
grem M skopat,pa A poštimat do konca...smo same tak da nema zabušavanja..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 20:16:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj je ok, Saraya. KAj bo danes kaj pametnega po TV? Jaz sem sama. No, zdaj moram še pravljico prebrat . Bubika pa že spi, je bila čisto koma. Evo ti ruke...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 20:20:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
KAj bo danes kaj pametnega po TV? Jaaaaaaaaaaaaaaaaa.... telesni stražar bo na poptv..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 20:22:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara, saj bo.... še čisto malo
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 2.7.2009 20:24:13 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 20:34:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, saj bo.... še čisto malo Ja, še malo.... pa bo spet en kup cujn za prat in likat.... :)) Ugotavljam, da je veliko manj umazano in prašno zdej....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:16:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft KAj bo danes kaj pametnega po TV? Jaaaaaaaaaaaaaaaaa.... telesni stražar bo na poptv.. pa na kanalu A je ena fajn komedija
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:17:08
|
|
|
|
Olivija*
|
moram vam povedat, da je "rezerviral" morje pri njegovem bratu na krku... pa je le zrihtal neki!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:18:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moram vam povedat, da je "rezerviral" morje pri njegovem bratu na krku... pa je le zrihtal neki!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:19:09
|
|
|
|
Olivija*
|
pri nas pa sploh ne gledamo več tv, odkar je lepo vreme. popoldne smo sedeli zunaj na vrtu, pred pol ure sva z A prišli not, najljubši je pa še k mamici po nekaj skočil. in odkar ne gledamo tv, se tudi prah ne nabira na njen
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:23:28
|
|
|
|
Olivija*
|
v soboto smo pa povabljeni k sosedu na 5. rojstni dan. povabljenih je preko 60 ljudi. letošnja atrakcija je mega velik trampolin. prejšnja leta pa so imeli napihljiv grad.... a vi tudi nameravate praznovat otrokove rojstne dneve tako na veliko?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:26:14
|
|
|
|
Olivija*
|
ma kje pa ste vse?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.