Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 8:45:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdaj pa čakam mami da pride, bo imela malo Gala, da lahko grem jaz tečt user posted image Uf, jst bi tudi.... že skoraj 3 tedne ne morem it laufat..... mi manjka... Me veseli,da je Gal boljši...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 8:47:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
bolj boš tulila, večje veselje bo imela user posted image Ja, sem ugotovila, da se smeji zraven.. jst jo pa resno gledam pa se zresni tudi ona pol...... ma bo že poštekala, da ne sme...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 9:46:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sicer pa se jaz več ne obremenjujem s tem, da bi morala takoj vse slišat. Verjetno tudi kaj preslišim, pa očitno ni bilo pomembno. Tako da kar zaprem vrata od otroške sobe. ti to resno? Naša bi čez kinderpet zlezla....če mleka ne dobi...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 9:47:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdaj pa čakam mami da pride, bo imela malo Gala, da lahko grem jaz tečt user posted image Uf, jst bi tudi.... že skoraj 3 tedne ne morem it laufat..... mi manjka... jaz tud rabim razgibavanje....sem se polenila...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 10:10:16
|
|
|
|
petra1978
|
Po pretečenih 5 kilometrov se počutim mokro in odlično
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 10:45:19
|
|
|
|
Alenka_
|
Petra me zelooo veseli, da je Gal boljši! in pa seveda čestitke zanj!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 10:45:45
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Po pretečenih 5 kilometrov se počutim mokro in odlično waw pridna si!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 10:49:30
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V petek pa imamo s šolo zaključno žurko....pa me spet ne bo.. Saraya, moj tudi nikoli ne sliši Gala ponoči, ampak takrat ko sem jaz žurala in sta bila pa sama doma, ga je pa slišal. Sigurno takrat ni tako trdno spal, ker je vedel da mene ni. In sta se tudi sama super poštimala, tako da mislim, da se bodo tvoji tudi. Ti kar pojdi žurat, se boš vsaj malo sprostila prav tako je pri nas... kadar je on ponoči zadolžen za morebitno intervencijo v Sarino sobo že samo ob njenem "smrčanju" sedi ves buden in pripravljen na postli tako da moške ni za podcenjevat, če so sami odgovorni za !
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 10:53:56
|
|
|
|
Alenka_
|
aja pa dober dan! naša lumpa se je danes že ob pol petih odločila, da ne bo več spala ... pa sva zjutraj kr eno generalno po kuhinji udarile (pomoje ni kotička kjer nista plesali moja roka in krpa) in se je Sara ves čas sukala okoli mene, se dvigovala po čistilih, se igrala s prtički... in se je tooolk zmatrala, da je od pol devetih do izpred nekaj minut spala jaz pa tudi tako...to j to pri nas lep dan vsem!!!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 2.7.2009 10:54:37 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 10:55:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čau punce! Zadnje dni sem imela pa res natampirane, tko da sm samo sebe lovila . Ampak v pozitivnem smislu. Mi gremo spet na podaljšan vikend, tako da vsem želim, da se imate ta konec tedna čimlepše!!!!!! Petra - bravo za laufanje. Go girl!!! Upam, da je z Galom že ok. Olivija - welcome back :) ZDaj pa šibam....vsi že na vratih čakajo, jaz pa tlele še tipkam
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 10:56:08
|
|
|
|
Alenka_
|
U Ž I V A J T E !!!!!!!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 12:31:25
|
|
|
|
arabela*
|
midve pa sva prvo turo že nazaj...sprehodek,pa trgovina....zdaj napocam kosilo,pol pa dalje ven.... se tipkamo zvečer..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 13:35:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sicer pa se jaz več ne obremenjujem s tem, da bi morala takoj vse slišat. Verjetno tudi kaj preslišim, pa očitno ni bilo pomembno. Tako da kar zaprem vrata od otroške sobe. ti to resno? Naša bi čez kinderpet zlezla....če mleka ne dobi... OK, kinderpet mora bit tak, da 10-mesečni otrok nikakor ne more preko! In ja, zaprem vrata, od spalnice pa pustim odprta. Imamo vrata na vrata. Bubika zna dovolj glasno poklicat, ko me potrebuje. Ni pa mi treba slišat vsakič, ko se obrne. Tak da jaz ful fajn spim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 13:35:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi gremo spet na podaljšan vikend, tako da vsem želim, da se imate ta konec tedna čimlepše!!!!!! Kam pa vi hodite? Sigurno imate privat zadevo, drugače ne bi vsak vikend tuto kompleto pakirali Uživajte!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 13:36:51
|
|
|
|
*bubi*
|
V Toysu je v akciji avtosedež STM 9-36 kg, če katero zanima. Bubika ga ima kot sedež za drugi avto in se mi zdi fajn.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 13:38:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz razmišljam, da bi drug teden otroka popakala in šla malo na morje ampak sama z obema .... mission impossible.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 14:05:24
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! midve sva bili spet pri tašči...počasi se mora punca navajat na njeno družbo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 14:07:32
|
|
|
|
Olivija*
|
naša A je pa danes skoacala. sicer še ne prestravlja nogic lepo naprej, ampak ji vseeno nekak uspe, da je je celo stanovanje polno
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 14:08:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Po pretečenih 5 kilometrov se počutim mokro in odlično pridna mami! vesela sem, da je Gal boljše. čestitke za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:17:23
|
|
|
|
Olivija*
|
naša A je pa danes špagete jedla...hihi...in jih zna že tako fino v usta povlečt, če slučajno kater ven gleda...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:22:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
OK, kinderpet mora bit tak, da 10-mesečni otrok nikakor ne more preko! In ja, zaprem vrata, od spalnice pa pustim odprta. Imamo vrata na vrata. Bubika zna dovolj glasno poklicat, ko me potrebuje. Ni pa mi treba slišat vsakič, ko se obrne. Tak da jaz ful fajn spim user posted image Se popolnoma strinjam... Jst dam varuško bolj potiho, tko da slišim samo, če joče... če kej debatira pa lepo kr prespim...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:22:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* OK, kinderpet mora bit tak, da 10-mesečni otrok nikakor ne more preko! ja kak pa je to????? A imaš ti založenega z omarami z obeh strani al kako??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:23:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz razmišljam, da bi drug teden otroka popakala in šla malo na morje ampak sama z obema .... mission impossible. Samo povej kam, se ti pridružim....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:29:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša A je pa danes špagete jedla...hihi...in jih zna že tako fino v usta povlečt, če slučajno kater ven gleda... Lara pa ni več navdušena nad spaštanim kosilom.... sej poje, ma veliko rajši odpira ustka, ko ji na vilice nabodem malo večjo cvetačno rožico... ali skupek mletega mesa... ali koščke breskev, fig, banan.... kul no.... Zdej že nekaj dni tudi popoldansko spanje ni več problem..... ko vidim, da je sitna jo nesem v pojslico... ona tam še 20 minut čebla in kači nekaj razlaga... potem pa kr zaspi... tudi na trebuščku... brez teženja... faca mala.. Ali je to slučaj... ali pa se je ves moj napor in vztrajanje, da je ne dvignem, obrestoval...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 15:30:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja kak pa je to????? A imaš ti založenega z omarami z obeh strani al kako??user posted image Mene bolj zanima, kakšnega imaš ti? Ali je Marisa že tko velika??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.