Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:57:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, bubi natanko 2 meseca za tabo pol pa uživaj še ta dober mesec.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 21:58:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa ful lušna pižamca! bubijeva zapuščina
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:00:01
|
|
|
|
Olivija*
|
naša ima podobno lego... tale je od popoldanskega počitka:
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:00:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi pol pa uživaj še ta dober mesec. ja sej....me že malo stiska
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:02:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tako pa moj tigrček spi: cuker mali
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:03:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša ima podobno lego... tale je od popoldanskega počitka: zgleda je fajn poprek spat Mene edino skrbi, če nogice ven pomoli - mislite, da si jih ne more polomit, če se obrne Eh, saj verjetno ne, ampak jaz imam vedno tak bad občutek.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:03:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tako pa moj tigrček spi: Hihi... Ma kaj imaste tko vroče? Lara spi v bodiju z dolgimi rokavi in v vreči je... Se pa naša nikoli v spanju ne premetava....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:04:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša ima podobno lego... tale je od popoldanskega počitka: zgleda je fajn poprek spat Mene edino skrbi, če nogice ven pomoli - mislite, da si jih ne more polomit, če se obrne Eh, saj verjetno ne, ampak jaz imam vedno tak bad občutek. to se tud jaz sprašujem....zdaj jo imam po novem v spalki,pa je boljše..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:04:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša ima podobno lego... tale je od popoldanskega počitka: zgleda je fajn poprek spat Mene edino skrbi, če nogice ven pomoli - mislite, da si jih ne more polomit, če se obrne Eh, saj verjetno ne, ampak jaz imam vedno tak bad občutek. to se tud jaz sprašujem....zdaj jo imam po novem v spalki zvečer ,pa je boljše..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:05:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Eno vprašanje.... v čemu daste spat otroke čez dan? Jaz jo vedno v pižamco oblečem....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:05:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tako pa moj tigrček spi: Hihi... Ma kaj imaste tko vroče? Lara spi v bodiju z dolgimi rokavi in v vreči je... Se pa naša nikoli v spanju ne premetava.... naša tudi...ima bodi in spalko
< Sporočilo je popravil Saraya -- 2.7.2009 22:06:21 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Eno vprašanje.... v čemu daste spat otroke čez dan? Jaz jo vedno v pižamco oblečem.... v istem..v čem tisti trenutek je..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:07:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mene edino skrbi, če nogice ven pomoli - mislite, da si jih ne more polomit, če se obrne.. polomit po moje ne...bi se pa začela verjetno jokat, če bi ji bilo neprijetno. V glavnem - to je tudi mene motilo, zato sem ji namontirala še en vetrček... sicer zgleda nikakvo, ker se barvi tepeta med sabo,ampak je pa dihtih, da še nobena nogica ali rokica ni pogledala ven
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:07:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mene edino skrbi, če nogice ven pomoli - mislite, da si jih ne more polomit, če se obrne user posted image Eh, saj verjetno ne, ampak jaz imam vedno tak bad občutek. Jaz sem stranice čisto zaprla s spužvo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:09:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tako pa moj tigrček spi: Hihi... Ma kaj imaste tko vroče? Lara spi v bodiju z dolgimi rokavi in v vreči je... Se pa naša nikoli v spanju ne premetava.... je kar toplo, ja. Ko grem spat, jo pokrijem do pasu. Zdaj ko je bilo hladneje, je imela pižamo z dolgimi rokavi in hlačnicami. Čez dan jo dam kar v bodiju spat, če je umazan, ji ga prej preoblečem.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:09:25
|
|
|
|
Olivija*
|
čez dan je jaz ne oblačim v pižamco. zvečer pa. spalno vrečo sem zadnje dni nehala dajat, ker se mi zdi prevroče.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:09:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Eno vprašanje.... v čemu daste spat otroke čez dan? Jaz jo vedno v pižamco oblečem.... v istem..v čem tisti trenutek je.. Ma meni je pa tko škifo, da bi jo v istem dala.... sedi povsod, pa roke tudi nimam vedno čiste.... pa mord še kej od hrane... Jst se tudi še nisem čez dan butnila v posteljo kr v trenerki....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:11:56
|
|
|
|
Olivija*
|
saj če se mi zdi umazano, jo preoblečem.... ne moreš pa je imeti celo življenje v celofan zavito. se mora navadit shajat tut s kako bakterijo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:12:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst se tudi še nisem čez dan butnila v posteljo kr v trenerki.... no comment
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:17:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saj če se mi zdi umazano, jo preoblečem.... ne moreš pa je imeti celo življenje v celofan zavito. se mora navadit shajat tut s kako bakterijo No sej to ne pomeni, da jo zavijam.... ma ne vem, nekak mi to ne gre skupaj...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:19:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst se tudi še nisem čez dan butnila v posteljo kr v trenerki.... no comment Kva se režiš.... boš še počla... A da bi šla v nek kafič najprej... pa v park na klopco.... pol pa v posteljo? OJoj.... zvečer pa čista spet vanjo? Ojjjjoooooj.. nenenenene....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:20:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst se tudi še nisem čez dan butnila v posteljo kr v trenerki.... no comment
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:22:48
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, kako pa kaj tvoja dieta? se obnese? te bo sploh spoznal, ko pride nazaj??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:35:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst se tudi še nisem čez dan butnila v posteljo kr v trenerki.... no comment Kva se režiš.... boš še počla... A da bi šla v nek kafič najprej... pa v park na klopco.... pol pa v posteljo? OJoj.... zvečer pa čista spet vanjo? Ojjjjoooooj.. nenenenene.... Joj joj joj, mene je ta kava čisto naspidirala Jaz ne hodim v trenirki v kafiče
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:37:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, kako pa kaj tvoja dieta? se obnese? te bo sploh spoznal, ko pride nazaj?? Ma ne gre več nič dol.... ne vem, kak to....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.