![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:02:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Prideta jutri k nama v Sežano? niti nisva imeli v načrtu.... ma ne, moram malo pospravit po stanovanju. sploh ni fajn bos hodit, se mi kar nekaj na podplate prijemlje
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:02:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* potem nas je oči peljal na kompas... Kak učinek? si se vrnila??????
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:07:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mu uho ne dela več. a se to kaj reklamira? Ja, se reklamira. Probaj malo z iskalnikom poiskat, o tem ušesu je bilo že ogromno napisanega. IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* nekaj dni spi v takem čudnem položaju... je to narobe....kaj pa zdaj? nič ni narobe. Pojdi jo čez 15 min pogladat, pa bo že čisto drugačna lega IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, če bo katera imela kaj viška, bo tudi bubi vesel. Tudi enakih bubi, jaz sem se odločila, da bom vse dupliče kar tebi poslala, ker vedno tako fajn in ažurno odgovoriš in ker se mi zdi, da res dvigaš kvaliteto naše teme
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:08:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* potem nas je oči peljal na kompas... Kak učinek? si se vrnila?????? a vi že mene komentirate? js pa še berem... zaenkrat imamo 3 ponudbe v ožjem izboru.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:10:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V petek pa imamo s šolo zaključno žurko....pa me spet ne bo.. saraya,a si ti zdaj boljše? te še cuka po nogah? kaj naj bi to sploh pomenilo??? zakaj pa ne greš na zaključno žurko? saj ti ni treba ostat do jutra, malo pa le pojdi....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:12:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja..moram povedat da je naša danes vgriznila A...in to kar pošteno,se ji pozna na ličku... Ej naša je tudi tkoooo začela grist.... ma čist na tanko, ma boli ku strela.... jst samo tulim tle...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:12:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kolk imajo dolge noge vaše punčke? od kolka do pete? pojma nimam. meni se zdi, da glih prav
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:14:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB hojla! o, glej jo pogrešano! kak ste se imeli?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:17:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Prideta jutri k nama v Sežano? niti nisva imeli v načrtu.... ma ne, moram malo pospravit po stanovanju. sploh ni fajn bos hodit, se mi kar nekaj na podplate prijemlje eh, kam bi prišli, če bi vse po načrtih delali.... če pride kej spontano je še boljš
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:18:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ej naša je tudi tkoooo začela grist.... ma čist na tanko, ma boli ku strela.... jst samo tulim tle... no, pa si zamislite, da ima že 8 zob. že kar konkretno zagrabi naši A po novem dam ameriške borovnice kar cele in se malo namatra, da jih zgrize. je ugotovila, da ima zobe spredaj in da spredaj lažje grize...potem pa rine tisto borovnico z jezikom po ustih...no, včasih ji tudi ven iz ust pade. ma to ima toliko dela
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:27:39
|
|
|
|
Olivija*
|
kako sta pa kaj petra in Gal? upam, da je vročina padla...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:42:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V petek pa imamo s šolo zaključno žurko....pa me spet ne bo.. saraya,a si ti zdaj boljše? te še cuka po nogah? kaj naj bi to sploh pomenilo??? zakaj pa ne greš na zaključno žurko? saj ti ni treba ostat do jutra, malo pa le pojdi.... boljše,hvala...ja k dežju se je pripravljalo..jaz imam full probleme,sem vremenska............pa vreme napovem... full bi šla feštat,pa kako????????M mala s zbuja ponoči,pa kar vsede se in vstaja v kinderpetu.........moj ni tako sprakticira,da jo sliši v trenutku...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:43:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kolk imajo dolge noge vaše punčke? od kolka do pete? pojma nimam. meni se zdi, da glih prav
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:44:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* no, pa si zamislite, da ima že 8 zob. že kar konkretno zagrabi naša jih ima tud že polna usta............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:54:43
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, sicer je res verjetno precej težje, ko imaš dva otroka, ampak mislim, da bi par ur tvoj že zdržal s puncama. če ne drugače, bi se pa do polnoči igrali
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:55:51
|
|
|
|
Olivija*
|
nočko!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.7.2009 22:59:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, sicer je res verjetno precej težje, ko imaš dva otroka, ampak mislim, da bi par ur tvoj že zdržal s puncama. če ne drugače, bi se pa do polnoči igrali saj vse obvlada,ni frke...vse dela...samo za ponoči sem jaz že tak naštelana,da jo v sekundi slišim....zato me je strah...kako do polnoči bi se igrali???
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 7:44:17
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! A sem prva danes? Danes zjutraj (ob 5.15 ) smo se zbudili - brez vročine . Včeraj zvečer je še imel 38,2, zjutraj pa nič več. Sem tako vesela. Se mu tudi vidi, da je bolje, mi je že razturil celo dnevno sobo . Zdaj pa spi svojo prvo rundo. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V petek pa imamo s šolo zaključno žurko....pa me spet ne bo.. Saraya, moj tudi nikoli ne sliši Gala ponoči, ampak takrat ko sem jaz žurala in sta bila pa sama doma, ga je pa slišal. Sigurno takrat ni tako trdno spal, ker je vedel da mene ni. In sta se tudi sama super poštimala, tako da mislim, da se bodo tvoji tudi. Ti kar pojdi žurat, se boš vsaj malo sprostila IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Že par dni, ki vedno pozabim..... je odkrila češpico... Gal tudi (no, ne češpice ). Ko mu odvijem plenico je takoj napad na lulčka. In on si ga tako vleče, da mene včasih boli zraven. Zdaj pa čakam mami da pride, bo imela malo Gala, da lahko grem jaz tečt
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 7:53:46
|
|
|
|
petra1978
|
Sem hotela še napisat, da je Gal danes star 9 mesecev
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 8:25:14
|
|
|
|
arabela*
|
jutro Joj...sem utrujena.,.do treh auf..sem film gledla tako dolgo... vreme pa ga tud biksa nekaj...upamo da ne bo vsaj dežja... Grem na dozo kafeja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 8:26:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Sem hotela še napisat, da je Gal danes star 9 mesecev pikec mali...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 8:26:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Mi pa smo danes doooooooolgo spali. Do 7.25 Res da je bubi že ob petih nekaj okoli hodil in se hotel igrat, pa sem mu dovolila v spalnico prit spat IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a vi že mene komentirate? js pa še berem... zaenkrat imamo 3 ponudbe v ožjem izboru. Me prav zanima, če bo dragi sam naredil final decision
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 8:34:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja..moram povedat da je naša danes vgriznila A...in to kar pošteno,se ji pozna na ličku... Ej naša je tudi tkoooo začela grist.... ma čist na tanko, ma boli ku strela.... jst samo tulim tle... bolj boš tulila, večje veselje bo imela Še huje, če se smejiš. bubika mene še ni ugriznila - pa saj me nima s čim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 8:34:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya full bi šla feštat,pa kako????????M mala s zbuja ponoči,pa kar vsede se in vstaja v kinderpetu.........moj ni tako sprakticira,da jo sliši v trenutku... o, verjemi mi, če bi bil on zadolžen za otroke, bi v sekundi vse slišal. Sicer pa se jaz več ne obremenjujem s tem, da bi morala takoj vse slišat. Verjetno tudi kaj preslišim, pa očitno ni bilo pomembno. Tako da kar zaprem vrata od otroške sobe.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 8:34:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Sem hotela še napisat, da je Gal danes star 9 mesecev Čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.