Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:47:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moj pravi, da gremo danes popoldne na kompas vprašat, če imajo kako ponudbo za nas toliko o njegovem trudu, da bi sam kaj poiskal samo da greste...........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:48:05
|
|
|
|
ključek
|
Virtualna, pozdravljena!! Kako se imate?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:28:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moj pravi, da gremo danes popoldne na kompas vprašat, če imajo kako ponudbo za nas toliko o njegovem trudu, da bi sam kaj poiskal
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:30:58
|
|
|
|
ključek
|
pf, bova rekli kakšno??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:41:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Virtualna, pozdravljena!! Kako se imate? 1 ignore.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:41:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, bova rekli kakšno?? 2 ignore.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.6.2009 12:42:07 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:42:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, bova rekli kakšno?? Pa dajva. Imam še pet minut časa, potem pa gremo na kosilo. L tak spančka, da je joj. Tole znojenje je po moje res povezano s kilogrami in pa tudi hormoni se postavljajo nazaj na svoje mesto.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:44:00
|
|
|
|
pf
|
A vidve že tudi s triciklom hitita? Lana je ful navdušena nad njim. Ji rečem, da naj se prime in se lepo drži in potujeva. Če bi bilo kaj rezervnega placa v avtu še, bo šel naš tricikel z nami.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:45:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A vidve že tudi s triciklom hitita? Lana je ful navdušena nad njim. Ji rečem, da naj se prime in se lepo drži in potujeva. Če bi bilo kaj rezervnega placa v avtu še, bo šel naš tricikel z nami. kar vriska ko zagleda Rozi. in sedi ko taprava gospodična noter. sej bom zvečer dala kakšno slikco gor.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:46:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, bova rekli kakšno?? Pa dajva. Imam še pet minut časa, potem pa gremo na kosilo. L tak spančka, da je joj. Tole znojenje je po moje res povezano s kilogrami in pa tudi hormoni se postavljajo nazaj na svoje mesto. a ti še piješ šejk?? koliko kg je šlo dol?? se strikno držiš prehrane ali kaj grešiš?? kolikokrat na dan ga piješ?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:49:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a ti še piješ šejk?? koliko kg je šlo dol?? se strikno držiš prehrane ali kaj grešiš?? kolikokrat na dan ga piješ? Ne, z njim nič kaj, deloma in ja, nikoli. Kratko in jedrnato. Saj ne, trenutno ga ne pijem, ker sem takrat še dojila in ga kar nisem upala. Raje sem sedaj probala s tem, da jem manj in večkrat. Pa dosti sadja, zelenjave in vode.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 12:49:39
|
|
|
|
ključek
|
grem kuahti kosilo. se tipkamo. čaooooooooooooooooo!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 13:02:36
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem pa danes skuhala jajčko in dala A pol rumenjaka. neke pikice je dobila na morju... in zdaj moram postopno testirat, kaj bi to lahko bilo.... je pa njena učka končno bolje! morska voda in zrak pomagata. tok tok, že trkam. upam, da se vnetje ne ponovi....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 13:04:35
|
|
|
|
Olivija*
|
mty, lahko bi vsaj povedala, kaj boš kuhala.... midve s sarayo čakava na kako idejo.... meni je tašča prinesla marelične cmoke, pa bo treba še kaj zraven. zelenjavna juha je bila že včeraj.... hm...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 13:23:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you je pa že soparno zunaj, da mi kr v potokih teče po hrbtu. ne vem, ali sem res tako debela ali kaj je narobe z mano??? takoj, ampak res takoj mi rata vroče. pa sem shujšala 2 kg, da pridem na predporodno težo jih moram še 4 dat dol, ampak vseeno no........men je kr nerodno iti ven, ker mam majco po hrbtu takoj mokro, vsa potna sem v obraz........... ........pa se tuširam 2-3x na dan, cote tud po 2 x preoblečem na dan........ne vem . aja...ma kak debelost..jaz bi dala malo estrogen pregledat..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 13:24:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mty, lahko bi vsaj povedala, kaj boš kuhala.... midve s sarayo čakava na kako idejo.... meni je tašča prinesla marelične cmoke, pa bo treba še kaj zraven. zelenjavna juha je bila že včeraj.... hm... jaz bom naredila dunajske zrezke,restan krompir in zeleno solato z dosttt česna..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 13:26:35
|
|
|
|
arabela*
|
kak je danes fino...tak je pasalo bit zunaj.A je šla k babici...z M pa sva se sprehajale,pa malo sva se v cytiju na igralih ustavile....ko je vidla igralnico je tako vriskala.... ,se ji full dopade ..zdaj pa grem kuhat... Edino mama mi je dan zagrenila........grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 14:02:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je danes fino...tak je pasalo bit zunaj.A je šla k babici...z M pa sva se sprehajale,pa malo sva se v cytiju na igralih ustavile....ko je vidla igralnico je tako vriskala.... ,se ji full dopade ..zdaj pa grem kuhat... Edino mama mi je dan zagrenila........grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Moja je tudi nekaj začela najedat, pa sva kar hitro šla. L je ostala tam za kake dve urci, grem pol po njo. Moram še dokončat pakiranje in znositi v kabinet na en kup. Kaj ti je kaj tečkala?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 14:35:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Polona hvala ti.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 14:37:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj ti je kaj tečkala? ma daj..ne vprašaj..sred mesta me nadira,češ kaj nič na obisk ne pridemo,pa je itak A. dost tam,pa ona pride k nam....pa češ,da se to ne spodobi,da otroci starše zanemarijo, pa bla bla bla....pa ko je vidla M je spet začela s tistim njenim štakorom na ves glas,tak da so tam pri mizah,ljudje ko so sedeli,po mojem čukasto gledali....pa težila okol službe...skratka.meni se bo zmešalo...pa bog ne daj da se 3 dni ne vidimo,jih že poslušam,češ kaj se gremo......sploh ne vem več kaj naj............najraje bi se nekam daleč stran odselila in imela mir.,,,,,,,,,,
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.6.2009 14:39:54 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 14:38:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Polona hvala ti. ma kaka polona...a zdaj se že po imenih tipkamo??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 14:40:38
|
|
|
|
arabela*
|
M je zaspala spet v stolu..............jo nesem v postlo..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 15:02:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Polona hvala ti. ma kaka polona...a zdaj se že po imenih tipkamo?? Sara... bodi pridna.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 15:20:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sara... bodi pridna. pa ne smeš to delat.................
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 15:37:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sara... bodi pridna. pa ne smeš to delat................. Ma če ste pa že pred dnevi glih to počele...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.