Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:39:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pridna Petra. Evo, jaz sem danes tudi bila pridna - 5 strojev cot zlikala zdaj pa grem pod tuš in spat, je bilo dovolj za danes Lahko noč! Noč.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:40:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf L tudi ne pusti, da ji kaj preveč mrdam po ustih. Ščetkam ji zobke lahko in ji je všeč. Se smeji, ampak da bi pa zobke šteli in preučevali kateri bo naslednji, to pa ne. kako pa potem namažete npr. calgel ali kaj takega? naši je pa ful všeč, če ji s prstom masiram dlesen, ko ji rine zobek ven. pa malo dentinoxa dam na prst ne pusti pa ščetkat zgornjih zobkov....spodaj ji je pa všeč
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:41:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Jaz tudi. A s helikopterjem si se že peljala? Je tudi super, samo fino je če si glušnike daš v uho Zdaj pa res grem spat. To pa še ne. Zrakomleta bi me pa bilo strah. A niso tak včasih naši dobri sosedje (Hrvati) rekli tako helikopterju?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:42:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf L tudi ne pusti, da ji kaj preveč mrdam po ustih. Ščetkam ji zobke lahko in ji je všeč. Se smeji, ampak da bi pa zobke šteli in preučevali kateri bo naslednji, to pa ne. kako pa potem namažete npr. calgel ali kaj takega? naši je pa ful všeč, če ji s prstom masiram dlesen, ko ji rine zobek ven. pa malo dentinoxa dam na prst ne pusti pa ščetkat zgornjih zobkov....spodaj ji je pa všeč jaz naši ščetkam s tistim prstnikom,ščetka ....je fajn stvar...pa M se dopade,pa grizalo za ščetkanje zob ima in si jih sama zdrgne...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:44:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kako pa potem namažete npr. calgel ali kaj takega? Na dudija malo calgela stisnem, če kdaj ne pusti, da ji namažem. Saj namazat načeloma pusti, samo gledat preveč pa ne. Je tak pametna, da ko vidi calgel se nasmeji, če pa rinem vanjo češ pokaži zobke, pa bi ona kar nekaj druga delala. Zdaj mi že vrabec ne, ne tak pokaže, da levo, desno odkimava z glavico. Če ji kdaj rečem ne to pa ne smeš me pogleda, se nasmeji in naredi ne, ne z glavico.
< Sporočilo je popravil pf -- 29.6.2009 22:46:05 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:46:52
|
|
|
|
pf
|
Grem spat počasi. Sem utrujena. Lahko noč čveke. Se še jutri beremo in pišemo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:47:37
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud grem...nočka vsem..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:54:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa odpiranje piksn, srebanje in šemetanje s cukri. Kak gre meni to na živce. Pa si ne morem pomagat.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 7:02:22
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 7:08:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro I tebi srce..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 7:34:09
|
|
|
|
petra1978
|
Jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 7:59:27
|
|
|
|
arabela*
|
kaj boste kuhale danes?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 8:53:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj boste kuhale danes? Nič hvala bogu. Gremo k mojim na špinačo. Jo ima L ful rada, jaz srednje, moj pa nič kaj. Ampak danes mami ne bo kuhala, ker imam druge zadeve za urejat. Grem na CSD urejat za skrajšan delovnik (prispevke) in pa vlogo za otroški dodatek bom kar dala, ker imam do konec julija odobreno in bom kar zdaj dala, da ne bom po morju še to rihtala. Pa dobro jutro. L že spi prvo rundo, pa je do sedmih spala, sedaj pa že 15 minut spet. Sva bile že na pol urnem sprehodu po vasi s triciklom. Zdaj je pa že fajn stabilna na njem in se ji ful dopade. Samo naš pes smotani misli, da ko se babi pelje s triciklom, ki je ala kuža in tudi laja, da je to pes ali kaj in laja nazaj. Tak da se L kar prestraši.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 9:09:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdaj mi že vrabec ne, ne tak pokaže, da levo, desno odkimava z glavico. Če ji kdaj rečem ne to pa ne smeš me pogleda, se nasmeji in naredi ne, ne z glavico. lušno
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 9:09:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf pa vlogo za otroški dodatek bom kar dala, ker imam do konec julija odobreno in bom kar zdaj dala, da ne bom po morju še to rihtala. ne boš mogla. Lahko daš šele v mesecu, ko ti poteče. ok, ko boš že tam, pač probaj
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.6.2009 9:10:14 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 9:11:09
|
|
|
|
*bubi*
|
pa dobro jutro soooonček je
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 9:19:09
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,če boš kje v mestu,pokliči kaj............ se tipkamo..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 9:23:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne boš mogla. Lahko daš šele v mesecu, ko ti poteče. ok, ko boš že tam, pač probaj Sem ravnokar govorila z gospo, ki ima otroške preko in mi je rekla, da naj kar pošljem po pošti, da ne rabim tja hoditi. Tak da bodo tak dobili v juliju že, samo je rekla, da če bi tja prišla bi mi tudi sprejela, ker sem povedala da smo dalj časa odsotni. Zdaj bom kar poslala, ker je en kup stopnic tam in bom težko šla tja z L oz. nest bi jo morala v rokah, voziček pa spodaj pustiti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:02:51
|
|
|
|
ključek
|
dan.........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:04:05
|
|
|
|
ključek
|
tko, sva že naredile eno turo, sedaj se furamo samo z Rozi. aja, kdo je Rozi?? naša nova članica družine. tricikel od ln.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:05:25
|
|
|
|
Olivija*
|
daan
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:09:06
|
|
|
|
ključek
|
je pa že soparno zunaj, da mi kr v potokih teče po hrbtu. ne vem, ali sem res tako debela ali kaj je narobe z mano??? takoj, ampak res takoj mi rata vroče. pa sem shujšala 2 kg, da pridem na predporodno težo jih moram še 4 dat dol, ampak vseeno no........men je kr nerodno iti ven, ker mam majco po hrbtu takoj mokro, vsa potna sem v obraz........... ........pa se tuširam 2-3x na dan, cote tud po 2 x preoblečem na dan........ne vem .
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:15:15
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, men se tut zdi, da zdaj ful bolj švicam kot prej...in tudi imam na sumu pridobljene kilce... ah, ta nadloga!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:17:17
|
|
|
|
Olivija*
|
moj pravi, da gremo danes popoldne na kompas vprašat, če imajo kako ponudbo za nas toliko o njegovem trudu, da bi sam kaj poiskal
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 11:45:41
|
|
|
|
ključek
|
< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.6.2009 11:46:48 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.