Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:25:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ali pa moj sanjski avto VW Tourag. Nekaj pač. ma kaj ti bo tak velik avto...to glih 2 tedna v letu rabiš
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:27:44
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ja ima, samo tistega ima za po stanovanju.... madonca, vi pa imate mehanizacije!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:28:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdajle sva v avto naložila in toliko da nisva vsak iz svoje strani se not v vrata zaletavala, da je not šlo. Ko neki čehi smo. Če pa res glej. Nemoreš več not dobiti niti kahle ne. Ni bila v prvotnem planu, zato bo revica doma ostala. Ma saj L je ne bo kaj pogrešala. Včasih opravi potrebo, včasih pa ne in ko jo dam na previjalno tako hiti lulat, da je joj. Vrabec činki. Danes je tak norela pri obeh babicah in dedkih, da že od sedmih spi.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:30:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Ali pa moj sanjski avto VW Tourag. Nekaj pač. ma kaj ti bo tak velik avto...to glih 2 tedna v letu rabiš Ja, to si ti rekla. Moj v avtu ne glede na cenovni razred vozi dele, ki jih nabavlja za avtomobile. Od vrat, haube, luči, štohštange, gum, alufelg. Ni da ni. Pa lani ko smo gradili še cement, cigle, železo. Se točno vidi, da dela z avti in mu je vseeno. Eden ne pelje žakla zemlje babnci domov za rože, če ne zavije kuferama v polivinil do fula. No jaz svojega golfa pazim in ne pustim da vozi not svojo kramo, pa čeprav so deli vsi zaviti in v škatlah. Tak da bi ga kar nucal.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:31:15
|
|
|
|
Olivija*
|
mi smo pa prejle stali pred hišo in klepetali s taščo in tastom... in je našo A ptič posral pred našimi očmi in to fejst! pa ravno belo jopco je imela oblečeno... je posvinjal voziček, jopco, pa še A po glavi in za ušesom.... taščo smo takoj odslovili, A pa pod tuš. še sreča, da je bilo doma pred vrati...če bi bli kje na poti
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:31:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ne bi pa rada da se mi to pozna tudi na laminatu. To ti pa verjamem.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:31:57
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* madonca, vi pa imate mehanizacije! Sem prišla včeraj v dnevno in na tleh sta sedela moj in Gal, vsak z svojo žlico v roki, ki sta jo tiščala med kolesa poganjalca. In ko vprašam kaj počneta, dobim odgovor (od mojega seveda , ki je včasih ravno tako otrok kot Gal): "Ja mami, motor popravljama in frizirama, da bo bolj letelo!" Drugače je pa to ena redkih igrač, ki sma jo midva kupila. Večinoma je Gal itak dobil.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:33:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo pa prejle stali pred hišo in klepetali s taščo in tastom... in je našo A ptič posral pred našimi očmi in to fejst! pa ravno belo jopco je imela oblečeno... je posvinjal voziček, jopco, pa še A po glavi in za ušesom.... taščo smo takoj odslovili, A pa pod tuš. še sreča, da je bilo doma pred vrati...če bi bli kje na poti Pa kak si je smotko glih njo zbral? Ko bi te vsaj taščo pokakal.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:34:14
|
|
|
|
Olivija*
|
ojoj, petra...kaj bo šele čez 12 let, ko bo šlo zares....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:35:50
|
|
|
|
pf
|
Samo je tricikel zakon. L je ful všeč, meni pa je tudi za spremembo fajn, da se s tem še malo popelje. Ampak v avto pa ne gre več.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:36:44
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa kak si je smotko glih njo zbral? Ko bi te vsaj taščo pokakal. sem najljubšemu tole prebrala...pa se mu nič smešno ni zdelo.... nič ne šteka
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:37:10
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo pa prejle stali pred hišo in klepetali s taščo in tastom... in je našo A ptič posral pred našimi očmi in to fejst! pa ravno belo jopco je imela oblečeno... je posvinjal voziček, jopco, pa še A po glavi in za ušesom.... taščo smo takoj odslovili, A pa pod tuš. še sreča, da je bilo doma pred vrati...če bi bli kje na poti Revica mala. Mene je že tudi enkrat, tako da vem da ni fajn, kak je šele njej bilo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:44:57
|
|
|
|
Olivija*
|
petra, a je Gal že kaj bolje? calpol deluje?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:50:33
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* petra, a je Gal že kaj bolje? calpol deluje? Ma zdaj mu ne morem zmerit, ker spi.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:52:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ali pa moj sanjski avto VW Tourag. Nekaj pač. Ja, nekaj pač
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 20:59:54
|
|
|
|
pf
|
Evo me nazaj. Še sebe sem v red spravila.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:01:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa kak si je smotko glih njo zbral? Ko bi te vsaj taščo pokakal. sem najljubšemu tole prebrala...pa se mu nič smešno ni zdelo.... nič ne šteka Ja veš da ne, če je njegova mama.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:02:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 In ko vprašam kaj počneta, dobim odgovor (od mojega seveda , ki je včasih ravno tako otrok kot Gal): "Ja mami, motor popravljama in frizirama, da bo bolj letelo!" Bom ob priliki poiskala slikice, da vidiš, kaj sledi čez pol leta
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:09:54
|
|
|
|
pf
|
Sem mogla iti ugasniti Lanine dudke, da se ne zmehčajo. Pravkar sem prekuhala sedem dudk. Za zraven seveda. Pa nima skozi dudice v ustih. V bistvu skoraj nič, le za spanje. Pa tudi spi ne pol z njo, ampak dokler pa ne zaspi si jih pa meče po posteljci ko en tjuln in se suče in pobira.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:10:11
|
|
|
|
*bubi*
|
pf, imejte se maksimalno lepo! Veliko sončka!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:11:26
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, imejte se maksimalno lepo! Veliko sončka! Hvala. Bomo, bomo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:14:43
|
|
|
|
petra1978
|
Nič, grem pod tuš in spat. Upam, da bomo vredu spali. Pf, uživajte ful, koliko se le da!!!! Lahko noč!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:17:42
|
|
|
|
Olivija*
|
petra, fajn spite! pf, vi pa uživajte! a te že kaj drži 14 dana mediterana boš kar nocoj eno travarico ruknila pred spanjem, da se začneš počasi privajat?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:19:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Ali pa moj sanjski avto VW Tourag. Nekaj pač. ma kaj ti bo tak velik avto...to glih 2 tedna v letu rabiš ma saj ni velik...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.6.2009 21:21:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, ti sigurno veš - ladjica tudi letos vozi zastonj? Samo popoldan ali dopoldan tudi? ne,žal...pojma nimam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.