|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
29.6.2009 22:24:20   
Lara Croft
Jaz pa ne maram preveč kina. Poglavitni razlog pa je ta, da mi je ful preveč naglas.

Iz istega razloga tudi jaz ne maram v kino....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
29.6.2009 22:25:35   
Lara Croft
Ma joj, mojo Lariko vsake pol ure nekaj zbudi.... novih zobkov ni videt, čeprav si cez dan tlači roke  v usta, da ji slina dol v potokih po komolcu teče....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
29.6.2009 22:25:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

mi pa iščemo knauf majstra, da končno naredimo sobico za A... priporočate kakega?

pridem jaz....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
29.6.2009 22:26:42   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma joj, mojo Lariko vsake pol ure nekaj zbudi.... novih zobkov ni videt, čeprav si cez dan tlači roke  v usta, da ji slina dol v potokih po komolcu teče....

joj...pa verjetno so to zobki...ima zatečene dlesni kaj?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1354
29.6.2009 22:27:18   
pf

pri nas je pa najljubši zadolžen za rezervacijo naslednjega dopusta na morju...ki bo čez 3 tedne. do zdaj sem vedno jaz iskala in brskala, pa mi je dost. naj se še on malo potrudi.

me prav zanima,kaj bo zbral user posted image

Joj mene joj. Dopuste imam pa jaz preko v družini. Dam sicer predlog na strinjanje, ampak načeloma nestrinjanja itak ni, pa ga tudi kaj ekstra ne bi odobravala. user posted image user posted image user posted image Rad gre ful in itak ve, da vedno zberem nekaj da je za oba vredu. Edino ko sva bila tri leta nazaj na Djerbi ga je bilo strah letala, ker je letelo tunizijsko, ne Adria in je bil rjast ko user posted image . Se ga je malo nacedil na letališču pred poletom, pa še malo na letalu in smo že itak pristali.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
29.6.2009 22:27:41   
Jazzy1
Drugače pa čer. Sam na hitro mal poročam, pol pa grem spat:

dobili smo stolček iz Nemčije in je že montiran in ves lep in krasen (user posted image user posted image user posted image ) čaka da ga gdč. jutri stestira. Pa da vidimo, če bo zdaj kaj manj histerije. user posted image

Danes sem tudi napisala dopis k prošnji za podaljšanje porodniške, čeprav vem, da so šanse da mi jo potrdijo enake kalorični vrednosti šampinjona. Ampak sej veste: upanje umre zadnje. user posted image

No, in seveda na veliko perem, ker bomo v četrtek spet šibali na morje, zlikala bo pa HP moja zlata ga. Darinka. user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
29.6.2009 22:27:53   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mene razp....pri vsem tem...da babica naši A govori da je kino zato,da se tam kokice glodajo....mala pa bi šla seveda tja samo zaradi kokic,ne zaradi filma..user posted image

To bi jaz prepovedala..... itak, da pol more bit na glas, da preglasijo vso požrtijo...

Aja... butast odgovor. Butast...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
29.6.2009 22:28:31   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

pri nas je pa najljubši zadolžen za rezervacijo naslednjega dopusta na morju...ki bo čez 3 tedne. do zdaj sem vedno jaz iskala in brskala, pa mi je dost. naj se še on malo potrudi.

me prav zanima,kaj bo zbral user posted image

Joj mene joj. Dopuste imam pa jaz preko v družini. Dam sicer predlog na strinjanje, ampak načeloma nestrinjanja itak ni, pa ga tudi kaj ekstra ne bi odobravala. user posted image user posted image user posted image Rad gre ful in itak ve, da vedno zberem nekaj da je za oba vredu. Edino ko sva bila tri leta nazaj na Djerbi ga je bilo strah letala, ker je letelo tunizijsko, ne Adria in je bil rjast ko user posted image . Se ga je malo nacedil na letališču pred poletom, pa še malo na letalu in smo že itak pristali.

mene je letal full strah...sem predlani odpovedala predzadnji dan Turčijo...zarad tega..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
29.6.2009 22:28:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Muhice letijo na luno

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
29.6.2009 22:30:42   
pf

Jaz bolj za začimbe ne vem... če ne bom vzela sladkorja in soli, bom morala it direkt celo kilo kupit user posted image

sladkor - rjavi pol kg
sol - ona mala od droge

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
29.6.2009 22:31:41   
Jazzy1
Edino ko sva bila tri leta nazaj na Djerbi ga je bilo strah letala, ker je letelo tunizijsko, ne Adria in je bil rjast ko user posted image . Se ga je malo nacedil na letališču pred poletom, pa še malo na letalu in smo že itak pristali.

Haha, ga čist razumem. Jaz v takih situacijah naredim podobno. Nazadnje ko sva bila na Tajski in sva letela na otoke z eno no-name, ultra budget linijo, ki bi šla mirno lahko že v muzej. No, kljub temu da sva imela povratno karto, sva se za nazaj vseeno raje odločila it na trajekt + celodnevni avtobus. Je blo dost adrenalina v eno smer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
29.6.2009 22:32:01   
Lara Croft

joj...pa verjetno so to zobki...ima zatečene dlesni kaj?

Ne vem... ne sodeluje pri raziskovanju... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
29.6.2009 22:33:21   
pf

To bi jaz prepovedala..... itak, da pol more bit na glas, da preglasijo vso požrtijo...

Pa odpiranje piksn, srebanje in šemetanje s cukri.

Neposredna povezava do sporočila: 1363
29.6.2009 22:33:28   
petra1978
Tako, cote sem obesila, eno rundo zlikala, kuhinjo pospravila, nohte spilila, z vami čvekala, malo film gledala, se odločila da se grem postričt, zdaj pa grem spat user posted image

Lahko noč.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
29.6.2009 22:34:44   
pf

mene je letal full strah...sem predlani odpovedala predzadnji dan Turčijo...zarad tega..

Jaz pa obožujem letala in vse kar je povezano z njimi. Sploh uživam, ko dodaja brzino na vzletišču.  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
29.6.2009 22:35:28   
*bubi*

Muhice letijo na luno

user posted image user posted image user posted image

Kaj se smejiš? Muhice osvajajo Luno, no user posted image

http://www.kolosej.si/filmi/film/muhice-osvajajo-luno-3d/

Luškan film, to smo izbrali za bubijev 3. RD, je bil prvič v kinu. Komentar: take velike televizije nisem še nikoli videl user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
29.6.2009 22:35:31   
petra1978

Pa odpiranje piksn, srebanje in šemetanje s cukri.

Kak gre meni to na živce. Pa si ne morem pomagat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
29.6.2009 22:36:28   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

sva se za nazaj vseeno raje odločila it na trajekt + celodnevni avtobus. Je blo dost adrenalina v eno smer user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kak dobro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
29.6.2009 22:36:37   
arabela*

Jaz pa obožujem letala in vse kar je povezano z njimi. Sploh uživam, ko dodaja brzino na vzletišču.  user posted image

filing je res,,,samo strah ko si v zraku..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
29.6.2009 22:37:10   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Tako, cote sem obesila, eno rundo zlikala, kuhinjo pospravila, nohte spilila, z vami čvekala, malo film gledala, se odločila da se grem postričt, zdaj pa grem spat user posted image

Lahko noč.

user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
29.6.2009 22:37:34   
*bubi*
pridna Petra. user posted image

Evo, jaz sem danes tudi bila pridna - 5 strojev cot zlikala user posted image

zdaj pa grem pod tuš in spat, je bilo dovolj za danes user posted image

Lahko noč!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1371
29.6.2009 22:37:57   
pf

L tudi ne pusti, da ji kaj preveč mrdam po ustih. Ščetkam ji zobke lahko in ji je všeč. Se smeji, ampak da bi pa zobke šteli in preučevali kateri bo naslednji, to pa ne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
29.6.2009 22:38:05   
petra1978

Jaz tudi. A s helikopterjem si se že peljala? Je tudi super, samo fino je če si glušnike daš v uho user posted image

Zdaj pa res grem spat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
29.6.2009 22:38:49   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Lahko noč.

Ej si bila pa pridna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
29.6.2009 22:39:32   
arabela*

L tudi ne pusti, da ji kaj preveč mrdam po ustih. Ščetkam ji zobke lahko in ji je všeč. Se smeji, ampak da bi pa zobke šteli in preučevali kateri bo naslednji, to pa ne. user posted image

saj naša tud ne...samo te rdečo napete dlesni pa so full vidne..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.