Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:39:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hhe...ne zanima me,zakaj ravno v vsej tej paniki moraš še pucat te regale? To je pol ure dela. Sploh pri takem minimalističnem pohištvu. Odlašala sem že en čas, zdaj pa itak mojega ni, TV sem ugasnila namenoma in se delam da ga ni. Rumeni tisk pa sem napakirala v kufre, da si malo čtiva nesem na morje. Četrnajst dana mediterana. Juhu. Malo me že grabi zgleda. kajjjjjjjjjjjjjjjjj?tako dolgo....asica na kubik kdaj greš?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:40:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Čeprav namesto rumenega bi si lahko nesla en kup sodnega čtiva, ker moram narediti izpit v službi. to pa ti zavidam,bi menjala s tabo..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:44:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kajjjjjjjjjjjjjjjjj?tako dolgo....asica na kubik kdaj greš? V sredo hitro zjutraj. Nekaj se pogovarjava, da okrog tretje ure. Da še potegne ene tri urce, štiri urce z dremanjem, pol bo pa itak keksolino na žlico hotela in je ne bo zanimalo, če bomo na trajektu, ali na A1 20 km do prvega počivališča. Naša punca hoče vse kar se da hitro in takoj, drugače je kot huda mravljica. Moj pravi, da ima to po meni.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:45:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* 300€ v Toysu. Je pa taka hiška res lušna, jo ima bubijeva lubica No, enaka cena je v Pikapolonici. Pa na klub kartico se potem nek bon dobi na ta račun. potem je vseeno, če kupim v Pikapolonici, kajne? najraje bi jim poslala mail, če imajo kdaj kakšne popuste na hiške in podobna igrala. bo to butasto?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:45:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya to pa ti zavidam,bi menjala s tabo.. Ko bi videla koliko je bi mi rekla samo bejži, da te ne vidim. Še plačala bi, da bi ti dala mir.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:47:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Sedem sem jih dobila in vseh sedem različnih. Dobro a ne? kaj pa mate to v šifrah? palčke?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:48:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you potem je vseeno, če kupim v Pikapolonici, kajne? najraje bi jim poslala mail, če imajo kdaj kakšne popuste na hiške in podobna igrala. bo to butasto? Ne bo butasto, saj imaš vso pravico. Bi pa jaz na tvojem mestu šla raje osebno v eno trgovino Pikapolonico in tam vprašala. A ti si se že fiksno odločila, da jo boste imeli letos? Frajersko. Meni se še zdi prehitro zanjo, zato bomo taka igrala kupili drugo leto. Zdaj ji je itak najbolj všeč gugalnica.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:49:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kajjjjjjjjjjjjjjjjj?tako dolgo....asica na kubik kdaj greš? V sredo hitro zjutraj. Nekaj se pogovarjava, da okrog tretje ure. Da še potegne ene tri urce, štiri urce z dremanjem, pol bo pa itak keksolino na žlico hotela in je ne bo zanimalo, če bomo na trajektu, ali na A1 20 km do prvega počivališča. Naša punca hoče vse kar se da hitro in takoj, drugače je kot huda mravljica. Moj pravi, da ima to po meni. še malo. super!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:49:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Sedem sem jih dobila in vseh sedem različnih. Dobro a ne? kaj pa mate to v šifrah? palčke? Junake Ledene dobe. Lara jih zbira.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:50:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you potem je vseeno, če kupim v Pikapolonici, kajne? najraje bi jim poslala mail, če imajo kdaj kakšne popuste na hiške in podobna igrala. bo to butasto? Ne bo butasto, saj imaš vso pravico. Bi pa jaz na tvojem mestu šla raje osebno v eno trgovino Pikapolonico in tam vprašala. A ti si se že fiksno odločila, da jo boste imeli letos? Frajersko. Meni se še zdi prehitro zanjo, zato bomo taka igrala kupili drugo leto. Zdaj ji je itak najbolj všeč gugalnica. letos bi jo kupila, če bo kaj bolj ugodno. itak je še premajhna, ne hodi še in mi je brezveze jo postavljati, da bo silila noter, potem pa res ne bo ven prišla, jaz pa noter ne bom mogla, kot si rekla.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:50:36
|
|
|
|
pf
|
Grem še malo loščiti in pridem spet nazaj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:50:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya to pa ti zavidam,bi menjala s tabo.. Ko bi videla koliko je bi mi rekla samo bejži, da te ne vidim. Še plačala bi, da bi ti dala mir. saj mi ni za učit,samo to pa me zanima..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:51:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Sedem sem jih dobila in vseh sedem različnih. Dobro a ne? kaj pa mate to v šifrah? palčke? Junake Ledene dobe. Lara jih zbira. saj mi tud..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:52:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Sedaj sem še Lanino spakirala. Mala ima cel kufer zase. Pa ni ravno mali. No samo not je pomladno poletna garderoba, knjigice, pliškoti, grizala, žoga, adidaske, klobučki, enih trideset slinčkov ( ), kozmetika zanjo, priročna potovalna lekarna, pa aspirator. Vse iz previjalne sem not napakirala. No skoraj vse. Prow imaš.. Lepo se imejte, vam želim res lepo vreme... ma kam že greste?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:52:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you letos bi jo kupila, če bo kaj bolj ugodno. itak je še premajhna, ne hodi še in mi je brezveze jo postavljati, da bo silila noter, potem pa res ne bo ven prišla, jaz pa noter ne bom mogla, kot si rekla. Tole z dvigovanjem strehe sem prejle resno mislila. Tam blizu kjer so moji doma so vrstne hiške in v njih živijo pretežno mlade družine z malimi fačakeci. In zadnjič ko sva z L vozičkale tam mimo je ravno en ati streho gor dvigoval, ker mali ni hotel ven priti. Je dal streho dol in ga kar navrhu ven potegnil. In zato jaz mislim, da bi tudi petkrat v uri streho gor dvigovala, ker naša L je tak zvita, da bi po mojem nalašč noter čakala kaj se bo zgodilo. Vrabec činki.
< Sporočilo je popravil pf -- 29.6.2009 21:55:15 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:53:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Prow imaš.. Lepo se imejte, vam želim res lepo vreme... ma kam že greste? Kustići (Pag). Ja pa hvala.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:53:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Sedem sem jih dobila in vseh sedem različnih. Dobro a ne? kaj pa mate to v šifrah? palčke? Junake Ledene dobe. Lara jih zbira. iz Spar-a, ne? komaj čakam, da grem risanko gledat.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.6.2009 21:57:28 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:55:20
|
|
|
|
petra1978
|
Pf, uživajte ma dopustu
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:56:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pf, uživajte ma dopustu pa ne pozabi nas...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:56:27
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Junake Ledene dobe. Lara jih zbira. ajaaa mi jih imamo tut ene par...pa enga imam že za zamenjat, ker imamo dva enaka tistega, ko lešnik kotali. menja katera?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:57:02
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa ne vem,kako bo z morjem.... mogoče bomo par dni krenili na slovensko obalo...ni mi kam dalje fijakat..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:57:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Razmišljam o tem, da bi se postrigla na kratko, tako kot sem bila včasih. Prosim za iskrene komentarje . Meni se zdiš fajn na sliki s kratkimi. Glej, če si želiš spremembe, se postriži. Saj konec koncev nazaj zrastejo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:57:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Če greš v apartma pa res moraš nest vraga in pol zraven. res al kaj? Mi gremo letos prvič in pojma nimam, kaj naj s sabo vlečem (česar recimo v hotelu ne potrebujem). Posoda je baje not, kuhinjske krpe tudi... hrane pa ne mislim s sabo vlačit, za prvi dan samo, ker bo nedelja. Če imaš kak švinglc seznam, se priporočam Aja, kaj se bomo uspeli videt, preden odrinete?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:58:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kustići (Pag). Ja pa hvala. AJa, se spomnem zdej...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:58:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tistega, ko lešnik kotali. menja katera? mam enega ko na glavi stoji in je na mikrovele zaliman..
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.