Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:58:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pf, uživajte ma dopustu pa ne pozabi nas... 14 dnevni post...........boš še znala nazaj??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:59:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Petra, jst sem si prow cajt vzela in si dovolila to fotko mal popravt.... ful si dobra, ful.... Bi morala samo Petro osvetlit
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:00:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you 14 dnevni post...........boš še znala nazaj?? saj si bo leptopa zravn vzela..da bo na plaji tipkala..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:00:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne boš pozabla name? Ljubica moja draga tvoja pošta že roma v Sežano. Sva zjutraj z L šle na sprehod in pošto. Sedem sem jih dobila in vseh sedem različnih. Dobro a ne? a tolko magnetkov imate? Bubi jih je tudi pogruntal in je čisto nor Bo treba it v sredo pudinge kupit, da ga dobimo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:01:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mam enega ko na glavi stoji in je na mikrovele zaliman.. na sprednjih nogicah stoji in jezik ven moli? tega mam
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:07:40
|
|
|
|
Olivija*
|
pri nas je pa najljubši zadolžen za rezervacijo naslednjega dopusta na morju...ki bo čez 3 tedne. do zdaj sem vedno jaz iskala in brskala, pa mi je dost. naj se še on malo potrudi. me prav zanima,kaj bo zbral
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:08:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mam enega ko na glavi stoji in je na mikrovele zaliman.. na sprednjih nogicah stoji in jezik ven moli? tega mam ja ,na nogicah je...ne na glavi...........
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:08:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pf, uživajte ma dopustu se podpišem.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:10:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pf, uživajte ma dopustu se podpišem. tudi jaz. dobre ste, da lahko že par dni prej vse spakirate. jaz ta glavno spakiram en dan prej, dokončam pa tik pred odhodom.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:10:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you iz Spar-a, ne? komaj čakam, da grem risanko gledat. Ja. Jaz pa ne maram preveč kina. Poglavitni razlog pa je ta, da mi je ful preveč naglas. Pa recimo, ko smo še bolj ven hodili me ni motila glasna glasba v lokalih, pa tudi ne na koncertih, samo v kinu mi je pa too much, sploh pri reklamah kaj bo lahko videti v prihodnje, ko skozi zvoki se menjavajo. Lani sva bila nazadnje, ko je bila L še v trebuščku v Koloseju v MB-ju. Ta Kolosej je tak čuden in mračen, da samo čakaš ki bo keri iz kakega eka ven priletel.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:11:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you iz Spar-a, ne? komaj čakam, da grem risanko gledat. Ja. Jaz pa ne maram preveč kina. Poglavitni razlog pa je ta, da mi je ful preveč naglas. Pa recimo, ko smo še bolj ven hodili me ni motila glasna glasba v lokalih, pa tudi ne na koncertih, samo v kinu mi je pa too much, sploh pri reklamah kaj bo lahko videti v prihodnje, ko skozi zvoki se menjavajo. Lani sva bila nazadnje, ko je bila L še v trebuščku v Koloseju v MB-ju. Ta Kolosej je tak čuden in mračen, da samo čakaš ki bo keri iz kakega eka ven priletel. jaz tud ne maram kina...raje doma pogledam..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:12:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pri nas je pa najljubši zadolžen za rezervacijo naslednjega dopusta na morju...ki bo čez 3 tedne. do zdaj sem vedno jaz iskala in brskala, pa mi je dost. naj se še on malo potrudi. me prav zanima,kaj bo zbral ojoj, jaz ne vem, če bi upala to naredit Me je pa že mikalo 1x, mi ni všeč, da vse meni prepusti.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:13:21
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, kaj se bomo uspeli videt, preden odrinete? Težka bo, ker imam ful opravkov še jutri.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:15:40
|
|
|
|
arabela*
|
joj,danes pa imajo neko butasto muziko doli....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:16:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, kaj se bomo uspeli videt, preden odrinete? Težka bo, ker imam ful opravkov še jutri. pf...samo res...kda se bomo me uspele videt....pa fiške še nisem uspela v živo spoznat...se vedno izmika..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:16:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ta Kolosej je tak čuden in mračen, da samo čakaš ki bo keri iz kakega eka ven priletel. Mi pa bomo šli to v kino gledat, smo bubiju obljubili. Zdaj pa razmišljam, če naj gremo 3D ali navadno. Smo gledali 3D Muhice letijo na luno in so bubiju očala dol padala, smo mu jih morali držat oz. je brez gledal. Brez pa je bedna slika. Bo verjetno boljše, da gremo kar normalno verzijo gledat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:18:11
|
|
|
|
arabela*
|
mene razp....pri vsem tem...da babica naši A govori da je kino zato,da se tam kokice glodajo....mala pa bi šla seveda tja samo zaradi kokic,ne zaradi filma..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:19:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* res al kaj? - brisače za tuširanje - posteljnina - prenosna postelja in jogi zanjo (tega v hotelu ne rabiš) Že tole je ena športna torba nabasana do fula. Pa ornk placa tudi postelja zavzame. Drugo recimo, da imaš lahko isto kot v hotelu. Jaz si nesem tudi nekaj mesa, par argetk (moj jih obožuje), drogine ribe zelenjavne, barcafe ( ), borovničevec ( ). Je v glavnem materiala.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:19:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mene razp....pri vsem tem...da babica naši A govori da je kino zato,da se tam kokice glodajo....mala pa bi šla seveda tja samo zaradi kokic,ne zaradi filma.. joj no, sam to pa res ni glih fajn.........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:20:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you 14 dnevni post...........boš še znala nazaj?? Z lahkoto.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:22:19
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya saj si bo leptopa zravn vzela..da bo na plaji tipkala.. Pol bi si ga mogla še prej kupiti. Drugo leto bova prizidek delala in gre tale mašinca v pisarno in bom dobila laptop. Mi ga bo dragi kupil, zato ne delam sile.
< Sporočilo je popravil pf -- 29.6.2009 22:29:40 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:22:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf - brisače za tuširanje - posteljnina je baje not - prenosna postelja in jogi zanjo (tega v hotelu ne rabiš) to pa si tudi v hotel nesemo oz. smo si nesli v Novigrad ja, barkafe pa obvezno Jaz bolj za začimbe ne vem... če ne bom vzela sladkorja in soli, bom morala it direkt celo kilo kupit
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:23:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pf, uživajte ma dopustu se podpišem. Pa lepo vreme in toplo morje vam želim!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:23:34
|
|
|
|
Olivija*
|
mi pa iščemo knauf majstra, da končno naredimo sobico za A... priporočate kakega?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 22:24:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pri nas je pa najljubši zadolžen za rezervacijo naslednjega dopusta na morju...ki bo čez 3 tedne. do zdaj sem vedno jaz iskala in brskala, pa mi je dost. naj se še on malo potrudi. me prav zanima,kaj bo zbral ojoj, jaz ne vem, če bi upala to naredit Me je pa že mikalo 1x, mi ni všeč, da vse meni prepusti. Jaz se sigurno ne bi
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.