Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:05:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Razmišljam o tem, da bi se postrigla na kratko, tako kot sem bila včasih. Prosim za iskrene komentarje user posted image . Petra, slika je temna, ma jst te vidim ful lepo s kratkimi lasmi... ful ti pašejo, za moje pojme.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:09:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Petra, jst sem si prow cajt vzela in si dovolila to fotko mal popravt.... ful si dobra, ful....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:12:21
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne boš pozabla name? Ljubica moja draga tvoja pošta že roma v Sežano. Sva zjutraj z L šle na sprehod in pošto. Sedem sem jih dobila in vseh sedem različnih. Dobro a ne?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:12:52
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Petra, jst sem si prow cajt vzela in si dovolila to fotko mal popravt.... ful si dobra, ful.... O hvala, sem že jaz prej razmišljala da bi jo posvetlila, ampak se mi ni dalo. Očitno se bom res morala postričt na kratko
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:12:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft http://www.youtube.com/watch?v=KynwpcpDOqw Lara a ni to Grizli Adams? Naslovna pesem te nanizanke je bila, ja.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:14:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne boš pozabla name? Ljubica moja draga tvoja pošta že roma v Sežano. Sva zjutraj z L šle na sprehod in pošto. Sedem sem jih dobila in vseh sedem različnih. Dobro a ne? MA ZLATA SI... hvala.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:15:39
|
|
|
|
pf
|
Sedaj sem še Lanino spakirala. Mala ima cel kufer zase. Pa ni ravno mali. No samo not je pomladno poletna garderoba, knjigice, pliškoti, grizala, žoga, adidaske, klobučki, enih trideset slinčkov ( ), kozmetika zanjo, priročna potovalna lekarna, pa aspirator. Vse iz previjalne sem not napakirala. No skoraj vse.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:16:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 O hvala, sem že jaz prej razmišljala da bi jo posvetlila, ampak se mi ni dalo. Očitno se bom res morala postričt na kratko Pa tudi pomladi te. Saj ne zgledaš stara z dolgimi, ampak kratka frizurca je res mladostna. Tak da le pogumno.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:16:48
|
|
|
|
arabela*
|
M pa se dere,ko zmešana...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:17:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M pa se dere,ko zmešana... Zakaj misliš? Pupica mala. Jaz sploh ne vem kak je to, ker mi tak lepo stalno zaspi. Se mi kar obe smilita.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:20:44
|
|
|
|
ključek
|
čer.......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:20:53
|
|
|
|
pf
|
Namen imam še v dnevni regale z loščilom očistiti, ampak se mi ne da. Moj še kar dela revež, sem mu prejle nesla sendvič in red bull. Vsi bi radi imeli preden gremo na morje gotov avta, pa že od petih zjutraj dela.
< Sporočilo je popravil pf -- 29.6.2009 21:21:37 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:21:11
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer....... Kontra.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:29:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Namen imam še v dnevni regale z loščilom očistiti, ampak se mi ne da. zakaj pa je to dobro?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:30:02
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M pa se dere,ko zmešana... Mogoče je pa že prezaspana in ne more zaspat. Jaz v takšnem primeru dam Gala na prsi, probaj ji ti mogoče malo flaške naredit.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:30:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Vsi bi radi imeli preden gremo na morje gotov avta, pa že od petih zjutraj dela. a je mehanik?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:31:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M pa se dere,ko zmešana... Mogoče je pa že prezaspana in ne more zaspat. Jaz v takšnem primeru dam Gala na prsi, probaj ji ti mogoče malo flaške naredit. ma nič ne pomaga....kak sem jo na roke vzela je govorila EP EP EP EEEEEEEEEEEEEE,vse je videla,vse jo je zanimalo,pa vse bi ona prijemala... Zdaj spi..............................
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:32:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Namen imam še v dnevni regale z loščilom očistiti, ampak se mi ne da. zakaj pa je to dobro? Kak to misliš? Tako čistilo je, ko se lesene površine na regalih bolj svetijo in prah se ne prime tak gor oz. se ne vidi tak. Sem že polovico skoraj gotova.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:32:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 probaj ji ti mogoče malo flaške naredit. če pa sem jo nahranila....ko je spila pa gor in gotovo..pa fulll je očke manla...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:32:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Namen imam še v dnevni regale z loščilom očistiti, ampak se mi ne da. zakaj pa je to dobro? Kak to misliš? Tako čistilo je, ko se lesene površine na regalih bolj svetijo in prah se ne prime tak gor oz. se ne vidi tak. Sem že polovico skoraj gotova. hhe...ne zanima me,zakaj ravno v vsej tej paniki moraš še pucat te regale?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:33:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Vsi bi radi imeli preden gremo na morje gotov avta, pa že od petih zjutraj dela. a je mehanik? Avtokleparsko in ličarsko delavnico imamo. V bistvu je mojster ličar (strojni tehnik).
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:37:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hhe...ne zanima me,zakaj ravno v vsej tej paniki moraš še pucat te regale? To je pol ure dela. Sploh pri takem minimalističnem pohištvu. Odlašala sem že en čas, zdaj pa itak mojega ni, TV sem ugasnila namenoma in se delam da ga ni. Rumeni tisk pa sem napakirala v kufre, da si malo čtiva nesem na morje. Četrnajst dana mediterana. Juhu. Malo me že grabi zgleda.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:38:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Vsi bi radi imeli preden gremo na morje gotov avta, pa že od petih zjutraj dela. a je mehanik? Avtokleparsko in ličarsko delavnico imamo. V bistvu je mojster ličar (strojni tehnik). fajn...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:38:30
|
|
|
|
pf
|
Čeprav namesto rumenega bi si lahko nesla en kup sodnega čtiva, ker moram narediti izpit v službi.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.