Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 16:11:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mogoče katera ve..........so takšne hiške jeseni kaj cenejše? Po moje ja in to konec jeseni ali pozimi celo. Pa mogoče v A? Ker takele so kar drage. Počakajte še malo, letos je itak ne bo nucala še, razen če hočeš da zleze not, ampak pol moraš preveriti, če jo lahko spraviš tudi ven, ker jaz čez tista vrata ne pridem. Pa tudi čez okno ali teraso ne bi šlo. Malo heca. Je pa čudovita in verjamem, da bo LN všeč. v Pikapolonici in v spletni trgovini Sonček jo imajo. Pikapolonica ima nižjo, ampak še vedno dost hudo ceno. kje pa si mislila v A?
< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.6.2009 16:12:24 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 16:11:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft če jo lahko spraviš tudi ven, ker jaz čez tista vrata ne pridem.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 16:45:39
|
|
|
|
Olivija*
|
naši prijatelji so dobili lušno hišico lani v Leclercu za smešno nizko ceno. res pa je treba imeti malo sreče, ker izbira ni ne vem kakšna... tale smoby tobogan sem gledala -v BC redna cena 69,90 eur, v akciji samo 63,90 eur -v Leclercu redna cena 59,90 eur, v akciji 50,92 eur
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 18:26:58
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft če jo lahko spraviš tudi ven, ker jaz čez tista vrata ne pridem. Ja smešno se sliši, ampak glej zdaj ko se puzajo (pač vaši mišoti, naša ne) in gre recimo not, pol pa ven noče. Ja in kaj češ? Leziti not ti je pol džabe, edino da streho gor dvigneš. Te pa ja. Malo heca v tem deževnem popoldnevu. Meni printa na prazno, kar bele liste mi ven meče, pa naj bi printalo obrazce. Svašta.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 18:28:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you v Pikapolonici in v spletni trgovini Sonček jo imajo. Pikapolonica ima nižjo, ampak še vedno dost hudo ceno. kje pa si mislila v A? Vprašaj malo Bubi in Gold fish, ko se vrne, one imajo bolj avstrijski trg preko, ampak polno je takih trgovin, ko imajo tudi hiške za naše bavce.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 18:30:06
|
|
|
|
pf
|
Grem delat naprej. Sem dala L za eno uro k sosedom, beri tašči. Jeeejj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 18:53:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika pa dve uri in pol Mogoče malo manj, je bila čisto tiho v kinderpetu. No, ko se je končno zbudila, pa se je vtrgal oblak Tak da greva samo v trgovino, nič na sprehod. to bi tudi jaz rada našo A naučila, da spi enkrat na dan, pa takrat 2-3 ure v kosu ...hm...ima katera recept? Eh, danes je bil očitno spalni dan, ker je še popoldan za urco in pol zaspala Drugače pa ja - akcija je potrebna, da potem "padejo". Mene je bilo tega strah, ko je bubi šel v varstvo - do takrat mi je spal 2x dnevno, varuška pa je seveda morala vse otroke na isto uro spravit z 1x dnevnim spanjem. Pa je kar hitro ratalo. Enako bo v vrtcu.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 18:54:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mogoče katera ve..........so takšne hiške jeseni kaj cenejše? Ja, se zna zgodit. So pa akcije tudi že spomladi. Poglej ceno v Toysovem Outdoor katalogu. Pa jaz imam še nek bon za (mini) popust viška.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 18:56:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naši prijatelji so dobili lušno hišico lani v Leclercu za smešno nizko ceno. res pa je treba imeti malo sreče, ker izbira ni ne vem kakšna... tale smoby tobogan sem gledala -v BC redna cena 69,90 eur, v akciji samo 63,90 eur -v Leclercu redna cena 59,90 eur, v akciji 50,92 eur Tak največji Smoby tobogan se vsako pomlad pojavi v akciji v Hoferju. In je ceneje od zgoraj napisanega. (če se ne motim, okoli 40€ ) Je pa super, se sploh ne splača manjšega kupovat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 19:01:39
|
|
|
|
*bubi*
|
300€ v Toysu. Je pa taka hiška res lušna, jo ima bubijeva lubica No, enaka cena je v Pikapolonici. Pa na klub kartico se potem nek bon dobi na ta račun.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 19:39:11
|
|
|
|
petra1978
|
Čer Pa je minil še en deževno sončni dan. Dopoldan sta in Gal šla malo k tašči, jaz pa za 3 ure na moj vrt, ki je bil skoraj kot travnik . Popoldan pa je Gal preživel bolj ali manj na rokah, je spet neki šmrkav (saj ni čudno ko pa je tako vreme) in je bil siten. Zdaj pa že spi mišek moj mali. Razmišljam o tem, da bi se postrigla na kratko, tako kot sem bila včasih. Prosim za iskrene komentarje . Petra včasih: Petra danes:
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 19:57:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Razmišljam o tem, da bi se postrigla na kratko, tako kot sem bila včasih. Prosim za iskrene komentarje . kratki so ti bolj pristajali..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:08:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Razmišljam o tem, da bi se postrigla na kratko, tako kot sem bila včasih. Prosim za iskrene komentarje . Petra včasih: Petra danes: Kratka frizurca ti super paše, tak da jaz navijam za kratko.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:09:21
|
|
|
|
pf
|
Petra kje si to bila na tisti prvi sliki? Kak je lepo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:12:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Absolutno kratka, ampak morda za kak cm al dva daljša kot na tej sliki.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:12:51
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Petra kje si to bila na tisti prvi sliki? Kak je lepo. Bosna, en slap pri Drvarju.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:19:55
|
|
|
|
pf
|
Joj kak sem zbita od vsega. Malo že pakiram, malo čistim. To bo ene robe za 14 dni. Če greš v apartma pa res moraš nest vraga in pol zraven.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:21:27
|
|
|
|
pf
|
Petra tvoj Gal je pa čisto tebi podoben. No očka ne poznam, ampak se mi zdi, da je isti ti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:23:46
|
|
|
|
petra1978
|
Gal že 2 dni non stop pravi mamam mama mamam... Saj vem, da to nič ne pomeni, samo sliši se pa lepo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:24:37
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Petra tvoj Gal je pa čisto tebi podoben. No očka ne poznam, ampak se mi zdi, da je isti ti. Je je, če pogledaš moje slike kot dojenčka sma čisto ista . Moj je na najino "oglasno desko" pripel mojo sliko ko sem bila stara 1 leto in je rekel, da zdaj samo še čakamo, kdaj bo Gal takšen
< Sporočilo je popravil petra1978 -- 29.6.2009 20:26:00 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:28:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Gal že 2 dni non stop pravi mamam mama mamam... Saj vem, da to nič ne pomeni, samo sliši se pa lepo Kak vzameš, tak pomeni. Lana isto pravi in jaz vzamem kot, da me kliče. Če pa isto misli tudi ona pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:48:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Gal že 2 dni non stop pravi mamam mama mamam... Saj vem, da to nič ne pomeni, samo sliši se pa lepo Kak vzameš, tak pomeni. Lana isto pravi in jaz vzamem kot, da me kliče. Če pa isto misli tudi ona pa ne vem. saj te kliče,kaj pa misliš.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 20:50:19
|
|
|
|
arabela*
|
naša ga pa že drugo večer biksa....jo nahranim....pol pa ona v luft in gotovo...zdaj jo imam v stolčku,tam upam da zaspi..... saj se mi smili revica,samo če jo vzamem ven,bo drenje...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 21:02:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Joj kak sem zbita od vsega. Malo že pakiram, malo čistim. To bo ene robe za 14 dni. Če greš v apartma pa res moraš nest vraga in pol zraven. Ne boš pozabla name?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.