Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:24:25
|
|
|
|
tia
|
oj, mene pa zanima ,če lahko ta obrazec OD sprintaš in ga neseč na socialno?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:28:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia oj, mene pa zanima ,če lahko ta obrazec OD sprintaš in ga neseč na socialno? Seveda lahko. Ta pdf, ko sem nalimala bližnjico, se lahko celo računalniško izpolni in sprinta. Sem prav presenečena, ker se ful lepo izpolnjuje. Končno so to naštimali. Izpolnjenega si lahko shraniš in drugo leto samo številke popraviš
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:30:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, jaz sem izpolnila, samo podpišem in dam v kuverto. Potem pa se bomo sprehodili do pošte. Hmmm... al pa bom jutri tja nesla, greva z bubijem itak v bolnico, blizu pa je CSD.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:32:55
|
|
|
|
gloria
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:33:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o kakih novih vlogah za OD ve govorite Saraya, vsako leto je treba vlogo dat. Ti si imela čas do konca julija. jaz komaj ta mesec dobim prve otroške za M...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:34:42
|
|
|
|
gloria
|
...dve enake sem dala gor ..men tole sploh ne rata da bi jih znala več različnih...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:43:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o kakih novih vlogah za OD ve govorite Saraya, vsako leto je treba vlogo dat. Ti si imela čas do konca julija. jaz komaj ta mesec dobim prve otroške za M... Kak, Saraya Me govorimo o otroškem dodatku, ki ga lahko dobiš vsak mesec od rojstva naprej. Če ne presegaš cenzusa seveda. Ti nisi tega takoj po rojstvu M uveljavljala? Ko je otrok star eno leto, pa dobi malo višji dodatek, če ni vključen v vrtec. O tem pa je fiši govorila
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:44:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Luškan Nik Kako pa sploh daješ slikice gor? Si jih kam na internet shraniš?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:49:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Luškan Nik Kako pa sploh daješ slikice gor? Si jih kam na internet shraniš? ..ja na shrani.si ponavadi...to sem pa kr iz FB dol povlekla...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:50:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o kakih novih vlogah za OD ve govorite Saraya, vsako leto je treba vlogo dat. Ti si imela čas do konca julija. jaz komaj ta mesec dobim prve otroške za M... Kak, Saraya Me govorimo o otroškem dodatku, ki ga lahko dobiš vsak mesec od rojstva naprej. Če ne presegaš cenzusa seveda. Ti nisi tega takoj po rojstvu M uveljavljala? Ko je otrok star eno leto, pa dobi malo višji dodatek, če ni vključen v vrtec. O tem pa je fiši govorila ..meni se zdi da je lani zamudila ali pa pozabila za OD ...nekaj vem da je bilo govora če se ne motim...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:51:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - a še prodajaš lupinico? .... imam eno kandidatko ...še sam je trenutno v izposoji... ...če je resno jo lahk ju3 dobim nazaj...sem jo poklicala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:51:40
|
|
|
|
gloria
|
...babike adijo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:06:08
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce včeraj smo šle s taščo po jesensko kolekcijo za našo pikico... je tašča kupila še kot darilo za krst... joooj take luštne oblekice smo dobile.... kar komaj čakam jesen sem pa vse kupila številko 86 - hlače ji bodo jeseni ravno prav, majčke pa še sedaj nosi tudi 68... tako da jih bo lahko nosila dalj časa... sem pa mal zbegana in se ne spomnim točno... : kam se že nese polo za znižano plačilo za vrtec? oddelek za družbene dejavnosti? leeep dan! Kje pa ste kaj nakupovale? Mi polo nesemo kar v vrtec v tajništvo in oni dajo naprej. Mora pa bit ista občina prebivališča in vrtca. No, pa še obvestilo sem dobila, da moram dat novo vlogo za otroške. Ostale verjetno tudi Bubi me smo kupile vse kar v c&a... imajo edini že kaj jesenskega za nabavit... vse druge štacunce imajo večinoma še poletna oblačila... smo dobile fajn toplo trenirko pa žabe pa nogavičke pa debel brezrokavnik (kot bunda le brez rokavov) pa tople hlače pa toplejše majice... v glavnem veliko za presenetljivo malo denarja in pa hvala za info... sem končno dobila upravo vrtca na telefon in moramo tisti, ki prvič vpisujemo nest kar na družb. dejavnosti na občino... ekola pa zdej vem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:06:45
|
|
|
|
Alenka_
|
in bubi HVALA za obrazec!!!! zlata si!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:12:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: pf Večina jih dela osem ur. Hitro boš noter. Tudi tako ga boš videla. Vem, da jih večina dela 8 ur. Pri nas je 8 urni delovni čas od 7.30 do 15.30. Do službe imam eno uro vožnje, to pomeni, da bom videla otroka 2 uri na dan Vem kaj misliš, ampak nažalost to je življenje in tempo, ki nam ga narekuje. Zato imam jaz šesturni delovnik, ker drugače se ne bi nič videle. Kaj pa o tem razmišljaš kaj?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:13:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja...sem pozabla.. moram našo pupico pohvalit...v tem tednu je do fulla napredovala..Se sama vstane sicer ob opori nečesa in že par korakov gre sama...brez opore seveda.....je tako veslea, ko ji zaploskam ob tem dogodku,da kar nori..Kot sem rekla,pa se ne bo plazla..ma ni šans....hoče ampak ne zna..namesto da bi šla naprej raje rito v luft dvigne in se na nogice postavi..... Krat dva. Isto kot da Lano opisuješ. V vsem.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:14:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Baje je v Ikei en super, ker ne gre prehitro. Dajo se kolesa zategnit po potrebi. ....evo, bom danes preverila.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:17:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* PLAYGO - ta se mi zdi fajn, pa še tako drag ni. FISHERPRICE IKEA CHICCO Ali pa kar kak podoben poganjalček, samo je treba preverit, da ima stabilizatorje zadaj: http://www.soncek.si/si/chipolino-poganjalnik-space-rdec-i16639.shtml ....saj te sem že vse pregledala ... so v A 10€ cenejši...., aja, tisti iz Ikeje mi je pa taki češki ..... mogoče je pa fajn......moram v živo videt.... šibam se oblečt, da ne bo prej možek doma...... (...ja, ja...saj, vem, da sem malo čudno napisala )
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:18:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - a še prodajaš lupinico? .... imam eno kandidatko ...še sam je trenutno v izposoji... no, ko jo boš imela spet...če bo pred koncem leta.... je ena tu z rr..... sem mislila, ker prideš drug teden na naš konec, da bi jo kar zraven prinesla..... .... ...ja malo kšeftam.....mojo sem prodala, tvoj oglas sem pa še vidla gor ... Jaz še prodajam lupinico, samo ni MC vem, da jo (no, mislim si).....samo ona rabi izrecno PP.... drugače pa sem videla, da jih podajajo, pa jih noben noče imet .... hvalabogu moja je šla
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:19:06
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 mamo pa ze prve sandalce od CICIBANA stevilko 16 Iiii, kok mali, moj ima 22 od cicibana Ja povejte kok majo vaši št. noge. 22? Dober je. Lana ima 18 in ji bodo še prav sigurno cel avgust.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:20:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 a bo je kera dala za podaljsanje porodniske zaradi premalo pridobivanja teze... poznam eno tu z rr, ko je dobila podaljšano letos, pa eno, ko je dobila lani... glede teže je pa tak, da bi naj otrok porodno težo do prvega leta približno potrojil... če je večje odstopanje v minus ponavadi odobrijo..... samo, a nisi že malo pozna glede na to, da se vloga odda 30 dni pred potekom porodniške ... no, kakorkoli držim pesti, da ti rata.....pa da se tvoja miška poredi.... Če je temu tak, potem bi tudi jaz dobila podaljšano.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:21:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce včeraj smo šle s taščo po jesensko kolekcijo za našo pikico... je tašča kupila še kot darilo za krst... joooj take luštne oblekice smo dobile.... kar komaj čakam jesen sem pa vse kupila številko 86 - hlače ji bodo jeseni ravno prav, majčke pa še sedaj nosi tudi 68... tako da jih bo lahko nosila dalj časa...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:23:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - a še prodajaš lupinico? .... imam eno kandidatko ...še sam je trenutno v izposoji... ...če je resno jo lahk ju3 dobim nazaj...sem jo poklicala imaš zs...pa jo kontaktiraj...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:23:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft no, kakorkoli držim pesti, da ti rata.....pa da se tvoja miška poredi.... A v varstvu jim morda ne dajo nič jest? Lara kot Lara.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 15:25:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, ti bi lahko že julija oddala. Jaz na tvojem mestu ne bi čakala. Pravzaprav ti je pravica do OD že iztekla. Jaz sem dala konec junija že. Ni bog ve kak denar, bolje je pa kot vrabec na veji.
|
|
|
Katero ime vam je lepše?Cvetka (
14%)
Betka (
21%)
ali Blažka? (
65%)
Število vseh glasov: 389Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!