Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 21:48:11
|
|
|
|
taja1235
|
HEY MAMICE evo sm vas prsla mal pogledat pa vam morm spusti mal pozdravckov mate ful lustne bebije a bo je kera dala za podaljsanje porodniske zaradi premalo pridobivanja teze... js razmislam da bi dala sam ne vme ce mi bojo odobrili ker drugace smo bile zdrave sam teza nama dela probleme ker s ene redimo v sluzbo pa naj bi sla 27.8. in em je kr groza ko pomislim kok mal casa bom potem z mojo misko.. no mi nimamo se nobenga zobka....hodimo tud se ne se pa postavljamo na nogice pozdravcki vsem mamicam in majhnim sonckom
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 21:48:51
|
|
|
|
taja1235
|
mamo pa ze prve sandalce od CICIBANA stevilko 16
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 21:55:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - .... mi ni več nič jasno......trajanje.... ...meni tudi ne...sem se že sprijaznila ker vse ko so čakale dalj časa je bil negativen odgovor...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 21:59:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dnevi niso fiksno določeni, pač odvisno kako je narejen razpored. In ja, tudi vikende delaš.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:01:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 HEY MAMICE evo sm vas prsla mal pogledat pa vam morm spusti mal pozdravckov mate ful lustne bebije a bo je kera dala za podaljsanje porodniske zaradi premalo pridobivanja teze... js razmislam da bi dala sam ne vme ce mi bojo odobrili ker drugace smo bile zdrave sam teza nama dela probleme ker s ene redimo v sluzbo pa naj bi sla 27.8. in em je kr groza ko pomislim kok mal casa bom potem z mojo misko.. no mi nimamo se nobenga zobka....hodimo tud se ne se pa postavljamo na nogice pozdravcki vsem mamicam in majhnim sonckom ..o pozdravljena ....a ne bi ti mogla biti prva sept. al sem jaz kaj zabluzila ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:03:30
|
|
|
|
gloria
|
Marisa
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:04:41
|
|
|
|
gloria
|
...babe lahko noč....ampak res grem spat...mogoče se bom boljš počutila če se naspim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:43:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 mamo pa ze prve sandalce od CICIBANA stevilko 16 u madona, to tudi obstaja? Bubika ima 19, pa ne bodo več dolgo.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:45:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Gloria - jutri bo spet sonček
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:46:18
|
|
|
|
arabela*
|
Mi tud mormo ene specialne šuhece nabavit.....zdaj več ne delam v tej stroki...se vidi,da ni več vsak tedn novih parov čevljev doma...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.8.2009 22:47:53 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:47:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Se vejetno v denarnici tudi pozna, ne?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:48:17
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 mamo pa ze prve sandalce od CICIBANA stevilko 16 Iiii, kok mali, moj ima 22 od cicibana Ja povejte kok majo vaši št. noge.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 22:48:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se vejetno v denarnici tudi pozna, ne? joj...pa še kako....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 23:13:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - .... mi ni več nič jasno......trajanje.... ...meni tudi ne...sem se že sprijaznila ker vse ko so čakale dalj časa je bil negativen odgovor... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....jaz stiskam pestke..... pa magari pride v petek....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 23:15:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 mamo pa ze prve sandalce od CICIBANA stevilko 16 Iiii, kok mali, moj ima 22 od cicibana Ja povejte kok majo vaši št. noge. naš ima od cicibana 18....pa še ima malo fora not...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 23:21:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 a bo je kera dala za podaljsanje porodniske zaradi premalo pridobivanja teze... poznam eno tu z rr, ko je dobila podaljšano letos, pa eno, ko je dobila lani... glede teže je pa tak, da bi naj otrok porodno težo do prvega leta približno potrojil... če je večje odstopanje v minus ponavadi odobrijo..... samo, a nisi že malo pozna glede na to, da se vloga odda 30 dni pred potekom porodniške ... no, kakorkoli držim pesti, da ti rata.....pa da se tvoja miška poredi....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 23:21:54
|
|
|
|
gold fish
|
....grem spat....jutri moram bit zgodaj auf..... grem dat kri.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 7:11:41
|
|
|
|
Alenka_
|
Dobro jutro! Marisa: Petra: nekako se bo že uredilo! nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha... saj bo!!! pf: suuuuper da ti vrnitev nazaj ni bila stresna... sem vesela zate, da se tako dobro počutiš spet v službi!!! : dobro opravi danes!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 7:18:52
|
|
|
|
Alenka_
|
punce včeraj smo šle s taščo po jesensko kolekcijo za našo pikico... je tašča kupila še kot darilo za krst... joooj take luštne oblekice smo dobile.... kar komaj čakam jesen sem pa vse kupila številko 86 - hlače ji bodo jeseni ravno prav, majčke pa še sedaj nosi tudi 68... tako da jih bo lahko nosila dalj časa... sem pa mal zbegana in se ne spomnim točno... : kam se že nese polo za znižano plačilo za vrtec? oddelek za družbene dejavnosti? leeep dan!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 6.8.2009 7:19:39 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 8:06:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ leeep dan! iiii...tole pa kar izžareva dobro voljo hvala, ostalim tudi
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 11:27:51
|
|
|
|
arabela*
|
dober dan sem sama in sem malo na izi........... da malo zadiham...brez fročekov
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 12:02:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce včeraj smo šle s taščo po jesensko kolekcijo za našo pikico... je tašča kupila še kot darilo za krst... joooj take luštne oblekice smo dobile.... kar komaj čakam jesen sem pa vse kupila številko 86 - hlače ji bodo jeseni ravno prav, majčke pa še sedaj nosi tudi 68... tako da jih bo lahko nosila dalj časa... sem pa mal zbegana in se ne spomnim točno... : kam se že nese polo za znižano plačilo za vrtec? oddelek za družbene dejavnosti? leeep dan! Kje pa ste kaj nakupovale? Mi polo nesemo kar v vrtec v tajništvo in oni dajo naprej. Mora pa bit ista občina prebivališča in vrtca. No, pa še obvestilo sem dobila, da moram dat novo vlogo za otroške. Ostale verjetno tudi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 12:05:46
|
|
|
|
gold fish
|
...dober dan... ..jaz sem bila danes tud 1,5 ure brez obeh .... je tud pasalo malo..... ...no, sem šla dat kri..... in ona mi reče, da se mi žile bolj slabo vidijo....to itak že vem ..... in nekaj rovari...no na koncu najde....ampak mi predre žilo ..... in zdaj imam vse plavo, pa peče me cela roka gor do pazduhe .... eh, bo že....sem že navajena, da sem cela obarvana po odvzemih... ...sem hotla bit še koristna pa kri dat na krvodajalski...pa baje vzamejo 0,5l ....... no, pa sem si premislila.... to glede količine mi je na odvzemu povedala, ampak ni čisto ziher.... ....pikec je lačen.... ...pol šibamo v A, gremo malo v Ikeo, pa v Toysa, pa še kam ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:00:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
Živjo punce! Vidim da je tale avgust kar pester ko se končujejo naše porodniške! Petra še od mene. Tako kot je rekla Alenka - na začetku morda zgleda grozno in nepremagljivo, ampak stvari se potem umirijo, ti z njimi in svet bo spet lepši. Bos videla!!! Če pa bo res prehudo, pa imaš še zmeraj na voljo skrajšani delovni čas.... Drugače je pa danes moj dan kuharsko obarvan - imam toliko zelenjave z vrta da se moram resno lotit njene porabe. Rdečo peso sem že skuhala in jo bom naredila v solati s česnom, za večerjo bo zelenjavna juha, za kosilo pa domač piščanc in bučke.... Pol zvečer bom pa sam še dol padla .
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:02:01
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pa še obvestilo sem dobila, da moram dat novo vlogo za otroške. Ostale verjetno tudi Tudi jaz sem dobila.... na srečo, ker jaz bi direkt pozabila. A ima katera že link za ta obrazec??
|
|
|
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)
taka, da mi raje daj mir! (
23%)
kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)
meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)
ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!