Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 3:38:42
|
|
|
|
arabela*
|
...mi še zdaj ne spimo..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 7:47:37
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro... mi smo spet bolančki...je A zakuhalo ponoči,zdaj sem ji svečko dala,bomo vidli kako bo kasneje stanje... Včeraj je bila pri babici,tam pa ko rečem da je otrok prehlajen,me tak imajo za norca,češ da to so tak vsi.In se je zgleda forsirala in tam norela do onemoglosti.Eh.... zdaj bogica leži...niti pit mi noče....upam da bo boljše...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 8:09:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! za A.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 10:59:05
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro! saraya, upam, da ste že kaj bolje. naša A je sicer spala vredu, ampak zdaj je pa tako razdražljiva, najraje bi bila skoz na rokah. pa to ne veljajo očijeve ali od kogarkoli drugega, samo moje.... menda je tako obdobje Pa zobki tudi...se tako razveseli, ko ji dam zobno ščetko, da si lahko drgne po dlesnih... kar vriska...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 12:17:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* za A. tudi od mene....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 12:20:58
|
|
|
|
gold fish
|
....pa dober dan.... ...smo imeli pestro noč...... rezultat...novi zobek na vidiku, mogoče celo že zunaj .... ...ne vem...ker mi ne pusti pogledat....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 12:22:11
|
|
|
|
gold fish
|
olivija - tud naš ima to obdobje....da je samo mamina roka ok..... kar plazi za mano in se ob meni dviguje, pa fehta, da ga dvignem ....še na wc nimam mira
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 12:23:21
|
|
|
|
gold fish
|
...nič šibam skuhat kosilo....pikec je zaspal... aja, pf...kako ti rata zdaj kuhat vsak dan al kar pri mami jeste kosilo? Malo poročaj kako to zdaj zgleda .... čao
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 13:04:40
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija - tud naš ima to obdobje....da je samo mamina roka ok..... kar plazi za mano in se ob meni dviguje, pa fehta, da ga dvignem ....še na wc nimam mira Saraya - upam, da se čimprej pozdravite !! Drugače mora pa tudi L zadnji mesec biti stalno v radiju 1m od mene. Če grem z dnevne v kuhinjo, al pa kamorkol pravzaprav, se že joka in šiba proti meni. Najraje je obešena na mojo nogo, tako da niti na wc ne morem normalno. In ja, baje je to značilno za to obdobje, ko se začenjajo postavljat na noge in počasi shodit... trajalo naj bi nekje do 15 meseca, seveda je to bolj zgornja meja kot pravilo. To da pa ne pusti da bi jo kdo v roke vzel (razen redkih izjem) pa pri nas itak traja že predolgo za moje pojme - nekje od 5, 6 meseca. Grrrr.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 13:06:19
|
|
|
|
gloria
|
..živjo...evo mene ...na šihtu je bilo pestro,mali je spančkal ko sem pršla,jaz sem stuširana in se mu grem pridružit...preberem vas pol...lep dan še naprej...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 13:16:56
|
|
|
|
Olivija*
|
uvav, kar služba že... jaz začnem natanko čez en mesec. se mi pa zdi, da bom še sama sebe srečala te dni, ker hočem zadnji mesec še na polno izkoristit pri nas smo že dogovorjeni, da bom zjutraj jaz vozila A v varstvo, ker lahko kasneje začnem delat. iskat jo bo hodil pa , ker prej konča.... upam, da bo naša varuška kdaj tudi za nas kosilo skuhala , čeprav jo popolnoma razumem tudi, če ga ne bo moj želodec namreč ne prenaša najbolje tiste menze v bližini moje službe, tako da se bomo prehranjevali pretežno doma....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 17:13:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...nič šibam skuhat kosilo....pikec je zaspal... aja, pf...kako ti rata zdaj kuhat vsak dan al kar pri mami jeste kosilo? Malo poročaj kako to zdaj zgleda .... čao Danes nam je moja mami skuhala filano papriko. Vam povem, da se je treba organizirati v nulo, da kaj ne trpi. Ko priletim domov se v luftu preoblečem in že L čaka, da se greva igrati. Kuhat je treba zvečer, ker drugače so vsi lačni. Sem pa utrujena. Danes sem prav srečna, da je petek. Ugotovila sem, da bom sproti prala in sproti likala, ker v soboto ne mislim cel dan čohat, prat, likat, igrat, kupovat itd., itd. Da bo vsaj nekaj sproti porihtano.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 19:46:02
|
|
|
|
pf
|
Vidim pa, da imam še vseeno več čase kot ostale. Moja L je pravkar zaspala, zato sem prosta. Po celem dnevu se bo prileglo. Od pol šestih nimam minute zase. Polikala in oprala sem vse, posteljnino preoblekla, posesala, pa v trgovino smo šli po špecerijo in po eno posodo za omake kuhat. Pa je minil dan. Zdaj še mojemu naredim en njamsi sendvič in to je to. Pridem še potem, ker bo moj dalj delal, ker smo se popoldne potepali in ima gužvo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 20:44:01
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 20:44:26
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa uživam ob sladoledu...paše malo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 20:45:02
|
|
|
|
arabela*
|
A ima še vedno vročino...ji niha čez dan...zdaj preden je zaspala je imela 38.7...bogica...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 21:13:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A ima še vedno vročino...ji niha čez dan...zdaj preden je zaspala je imela 38.7...bogica... Ve pa nimate sreče z zdravjem. Bogice. Si ji dala kako zdravilo za zbijanje temperature?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 21:13:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa uživam ob sladoledu...paše malo... Jaz sem pa ravnokar panache spila... tudi paše malo...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 22:07:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A ima še vedno vročino...ji niha čez dan...zdaj preden je zaspala je imela 38.7...bogica... Ve pa nimate sreče z zdravjem. Bogice. Si ji dala kako zdravilo za zbijanje temperature? svečko v ritko,ja...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.8.2009 22:08:02
|
|
|
|
arabela*
|
PF...ti si prijavljena na FB?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 0:01:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya PF...ti si prijavljena na FB? tud mene to zanima......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 8:14:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya PF...ti si prijavljena na FB? tud mene to zanima...... Je treba poiskati uporabnika brez vsake slike Pa dobro jutro! Fiši, kdaj spet šibaš v A? Mene Toys malo mika, saj veš, RD se približuje. Pa ni še dovolj igrač povsod nokoli No, bolj kot to moram Bipo izropat.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 9:08:18
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 9:11:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya PF...ti si prijavljena na FB? Enkrat sem se prijavila, že kar dolgo tega. Nisem pa nikoli še nič pisala, niti o sebi, tak da niti ne mislim. A ti si? Tule na Ringaraji sem in tudi na drugih forumih ne sodelujem. Niti se mi ne da, drugo pa je da niti nimam kaj časa več. Ampak opažam, da jih je večina tam, ker ko imam malo časa ni nobene za klepet.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 9:13:59
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je treba poiskati uporabnika brez vsake slike Tota je dobra. Saj je res tak. Jaz če sem čisto odkrita mi FB ravno zaradi tega ni všeč, ker je preveč slikovno vse skupaj. Pa ne gledano z vidika, da ne znam oz. nočem znat naložiti slik na net, enostavno mi je to preveč osebno. In mi res ni všeč, niti malo.
|
|
|
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!