Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:22:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pa še obvestilo sem dobila, da moram dat novo vlogo za otroške. Ostale verjetno tudi jaz še nisem nesla..... bom pa sigurno tud dobila ja....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:29:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
no, kakorkoli držim pesti, da ti rata.....pa da se tvoja miška poredi.... A v varstvu jim morda ne dajo nič jest?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:35:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pa še obvestilo sem dobila, da moram dat novo vlogo za otroške. Ostale verjetno tudi jaz še nisem nesla..... bom pa sigurno tud dobila ja.... Fiši, ti bi lahko že julija oddala. Jaz na tvojem mestu ne bi čakala. Pravzaprav ti je pravica do OD že iztekla.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:36:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - .... mi ni več nič jasno......trajanje.... ...meni tudi ne...sem se že sprijaznila ker vse ko so čakale dalj časa je bil negativen odgovor... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....jaz stiskam pestke..... pa magari pride v petek.... evo si bom eno pripopala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:37:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Gloria - jutri bo spet sonček ...saj je mal boljš ...grem pa ju3 dat kri ker me že dolgo matra pa skoz odlagam....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:39:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce včeraj smo šle s taščo po jesensko kolekcijo za našo pikico... je tašča kupila še kot darilo za krst... joooj take luštne oblekice smo dobile.... kar komaj čakam jesen sem pa vse kupila številko 86 - hlače ji bodo jeseni ravno prav, majčke pa še sedaj nosi tudi 68... tako da jih bo lahko nosila dalj časa... sem pa mal zbegana in se ne spomnim točno... : kam se že nese polo za znižano plačilo za vrtec? oddelek za družbene dejavnosti? leeep dan! Kje pa ste kaj nakupovale? Mi polo nesemo kar v vrtec v tajništvo in oni dajo naprej. Mora pa bit ista občina prebivališča in vrtca. No, pa še obvestilo sem dobila, da moram dat novo vlogo za otroške. Ostale verjetno tudi ...jaz tudi ..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:41:52
|
|
|
|
*bubi*
|
OBRAZEC NAVODILA
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:49:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft no, kakorkoli držim pesti, da ti rata.....pa da se tvoja miška poredi.... A v varstvu jim morda ne dajo nič jest? .....mišljeno je bilo bolj za prvi del.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:51:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pa še obvestilo sem dobila, da moram dat novo vlogo za otroške. Ostale verjetno tudi jaz še nisem nesla..... bom pa sigurno tud dobila ja.... Fiši, ti bi lahko že julija oddala. Jaz na tvojem mestu ne bi čakala. Pravzaprav ti je pravica do OD že iztekla. jaz sem že dala vlogo in dobila novo odločbo.... to ja.... .....bom pa dobila, ko bo začel hodit drugo, .... 20% manj...... jaz sem mislila, da o tem govorite.... A naj kar tak pustim?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:52:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Gloria - jutri bo spet sonček ...saj je mal boljš ...grem pa ju3 dat kri ker me že dolgo matra pa skoz odlagam.... evo ti ruke stara. ...... no, pazi, da ti je ne vzamejo tako kot meni danes......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:53:56
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - a še prodajaš lupinico? .... imam eno kandidatko
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 13:55:08
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - a se mi splača še zdaj tega tomija ąli nekaj podobnega kupovat? ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:03:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - a še prodajaš lupinico? .... imam eno kandidatko ...še sam je trenutno v izposoji...
< Sporočilo je popravil gloria -- 6.8.2009 14:07:26 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:06:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Gloria - jutri bo spet sonček ...saj je mal boljš ...grem pa ju3 dat kri ker me že dolgo matra pa skoz odlagam.... evo ti ruke stara. ...... no, pazi, da ti je ne vzamejo tako kot meni danes...... ...tebe se pa spomnem še ko so ti v lj. jemal ....no pa se je v kratkem roku spremenil...me je klicala šefica če bi lahk ju3 uletela ob 9-12 ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:08:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - a se mi splača še zdaj tega tomija ąli nekaj podobnega kupovat? ... ...to tudi mene zanima ...čeprav ga verjeten ne bom
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:10:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pa še obvestilo sem dobila, da moram dat novo vlogo za otroške. Ostale verjetno tudi jaz še nisem nesla..... bom pa sigurno tud dobila ja.... Fiši, ti bi lahko že julija oddala. Jaz na tvojem mestu ne bi čakala. Pravzaprav ti je pravica do OD že iztekla. jaz sem že dala vlogo in dobila novo odločbo.... to ja.... .....bom pa dobila, ko bo začel hodit drugo, .... 20% manj...... jaz sem mislila, da o tem govorite.... A naj kar tak pustim? Aja, zaradi vključenosti v vrtec. Eh, jaz sem kar označila za oba, da sta vključena. Itak bi morala prej spremembo delat, preden bi odločba začela veljat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:13:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - a se mi splača še zdaj tega tomija ąli nekaj podobnega kupovat? ... ...to tudi mene zanima ...čeprav ga verjeten ne bom Ne, tega sigurno ne. Ker se spremeni v most za male dojenčke. Včasih je obstajal še eden, ki se spremeni v poganjalčka. In ima spredaj na plošči polno aktivnosti. Drugače pa je tako za hojo fajn katerikoli voziček. Baje je v Ikei en super, ker ne gre prehitro. Dajo se kolesa zategnit po potrebi.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:16:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - a še prodajaš lupinico? .... imam eno kandidatko ...še sam je trenutno v izposoji... no, ko jo boš imela spet...če bo pred koncem leta.... je ena tu z rr..... sem mislila, ker prideš drug teden na naš konec, da bi jo kar zraven prinesla..... .... ...ja malo kšeftam.....mojo sem prodala, tvoj oglas sem pa še vidla gor ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:17:29
|
|
|
|
arabela*
|
o kakih novih vlogah za OD ve govorite
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:18:01
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* OBRAZEC NAVODILA O super!! HVala!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:19:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - a se mi splača še zdaj tega tomija ąli nekaj podobnega kupovat? ... ...to tudi mene zanima ...čeprav ga verjeten ne bom jaz tud mislim, da ne ....samo sem mislila rabljenega vzet za 20€ ... ...sem se pa odločila, da pol te krame ne bom več kupovala..... sreča, da sem sedaj vse razen previjalne prodala..... doma imam pa že pripravljane stvari za rdeči križ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:21:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - a še prodajaš lupinico? .... imam eno kandidatko ...še sam je trenutno v izposoji... no, ko jo boš imela spet...če bo pred koncem leta.... je ena tu z rr..... sem mislila, ker prideš drug teden na naš konec, da bi jo kar zraven prinesla..... .... ...ja malo kšeftam.....mojo sem prodala, tvoj oglas sem pa še vidla gor ... ...jaz jo lahko pokličem pa mi jo vrne....kupila jo nebi ima jo pa že nekaj časa ...me je pa baba že tolkrat nasrala za kakšno stvar da sem ji pol pustila tak da si verjeten misli da bom tudi to....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:22:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - a še prodajaš lupinico? .... imam eno kandidatko ...še sam je trenutno v izposoji... no, ko jo boš imela spet...če bo pred koncem leta.... je ena tu z rr..... sem mislila, ker prideš drug teden na naš konec, da bi jo kar zraven prinesla..... .... ...ja malo kšeftam.....mojo sem prodala, tvoj oglas sem pa še vidla gor ... Jaz še prodajam lupinico, samo ni MC
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.8.2009 14:22:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o kakih novih vlogah za OD ve govorite Saraya, vsako leto je treba vlogo dat. Ti si imela čas do konca julija.
|
Katero ime vam je najlepše?Sandra (
18%)
Katja (
28%)
Tinkara (
40%)
Polona (
14%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!