Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:44:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Majchy Objave: 6000 Član od: 5.8.2008 Status: odsoten katjusa Objave: 6006 Član od: 10.5.2004 Kraj: Dramlje Status: odsoten ti ti ti čveka ti Pa še s kurami hod spat.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:44:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa florjan pravi da bi jedu pašteto na terasi mi gremo pa na zajtrk dober tek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:45:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa florjan pravi da bi jedu pašteto na terasi mi gremo pa na zajtrk na terasiima pašteta boljši okus dober tek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:48:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Majchy Objave: 6000 Član od: 5.8.2008 Status: odsoten katjusa Objave: 6006 Član od: 10.5.2004 Kraj: Dramlje Status: odsoten ti ti ti čveka ti Pa še s kurami hod spat.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:49:58
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa mogoce je pa bobi prstan pojedel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:07:35
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? lačna? kaj pa če ji zvečer ponudiš bolj kaloričen obrok? mah ne vem...jaz od kar ji zdaj 2 dni dam zvecer bolj kaloricen obrok, se mi celo noc zbuja. Prej pa nic... meni ni nic jasno Medve imave pa vedno iste probleme......Najprej je bila lepa teža, pol pa sta začeli full štrajkat, zdaj spanje,....... le kako se bo nadaljevalo.....? ja nic...bosta mogli skupaj v vrtec it ja sam res... zahtevnici mali... meni je od utrujenosti kar mleko vsahnilo , ga imam sam se za desert in za namesto vode, ker je noce pit. A vam rajsi cajcke pijejo kot vodo? Kere cajcke pa? Jaz res nebi unega sladkanega dajala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:08:35
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver katjusa mogoce je pa bobi prstan pojedel sva istih misli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:13:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver ce bo katera izpolnila, pise, da je za nagrado, ce izpolnis,kasica: http://www.milupa.si/pdf/Milupa_nagrajuje.pdf poslano hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:13:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver katjusa mogoce je pa bobi prstan pojedel sva istih misli ne se hecat punce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:14:59
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa resno!bo treba kakece gledat:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:17:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? lačna? kaj pa če ji zvečer ponudiš bolj kaloričen obrok? mah ne vem...jaz od kar ji zdaj 2 dni dam zvecer bolj kaloricen obrok, se mi celo noc zbuja. Prej pa nic... meni ni nic jasno Medve imave pa vedno iste probleme......Najprej je bila lepa teža, pol pa sta začeli full štrajkat, zdaj spanje,....... le kako se bo nadaljevalo.....? ja nic...bosta mogli skupaj v vrtec it ja sam res... zahtevnici mali... meni je od utrujenosti kar mleko vsahnilo , ga imam sam se za desert in za namesto vode, ker je noce pit. A vam rajsi cajcke pijejo kot vodo? Kere cajcke pa? Jaz res nebi unega sladkanega dajala naši otročki rastejo in vedno bolj so trmasti in zahtevajo svoje..... to bo vse minilo v mesecu 2.... je pa zdej čas, da jim date vedet, da ni vse tako kot si zamisliš..... čim bolj se potrudite, da jim vzdržujete ritem, ker tako boste tud ve imele več počitka..... je pa tako teh 5 mesecev je minilo k blisk še malo pa bodo hodli in potem ne bo več časa za cartanje in ujčkanje... tko da uživajte.... ko bodo jedli več GH bo tud mal lažje.... nič obupavat vse se bo poštimalo..... vedite pa tud nekaj da je našim dojenčkom zelo vroče in zato ne bo nič skodlo če jim na balkon al pa kamrkoli postavite kak čolnek (lahko tud banico) in jih malo okopate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:19:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver katjusa resno!bo treba kakece gledat:) sej mi je hecno sam mi je ful hudo ni samo en prstan in lahko daš novega delat.... ja ga lahko sam ta je bil pred dobrimi tremi leti cela štorija in bil je ta k mi ga je moj gor nataknu sem žalostna, da sem ga izgubila... povsod sem iskala in ne vem več kje bi lahko še bil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:21:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? vztrajaj..podnevi jo striktno zbujaj na tri ure,...in jejta na tri ure....ne se pustit..če neče...jo pa z pijačko filaj do naslednjega obroka...če želiš red. moraš vzpostavit red......ponoči se ne pogovarjaj, ne igraj z njo...v prostoru naj ob tema ali pa minimalna osvetljava..... Upam,da sem ti bila v pomoč...ne bo lahko......ampak bo pa obradilo sadove.... razen,...če želiš..pa naj spi pri vama....pa bo celo noč mir..... Ne se dat...vsaka mati si zasluži spanec in mir ponoči,da je lahko podnevi aktivna...pri nas sta obe ob osmih brez pardona v pojstelji.....tako je ...in ne popuščamo.....Tisa ima svoj urnik....ki je vsak dan isti,da je sigurna....in ga ne menjam za nič...razen za zdravstvo......tako....upam,da sem ti pomagala,...jst sem pač staromodne vrste...uvajam res od prvega meseca dalje...veljam za špartansko mati......ampak tako je......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:24:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? vztrajaj..podnevi jo striktno zbujaj na tri ure,...in jejta na tri ure....ne se pustit..če neče...jo pa z pijačko filaj do naslednjega obroka...če želiš red. moraš vzpostavit red......ponoči se ne pogovarjaj, ne igraj z njo...v prostoru naj ob tema ali pa minimalna osvetljava..... Upam,da sem ti bila v pomoč...ne bo lahko......ampak bo pa obradilo sadove.... razen,...če želiš..pa naj spi pri vama....pa bo celo noč mir..... Ne se dat...vsaka mati si zasluži spanec in mir ponoči,da je lahko podnevi aktivna...pri nas sta obe ob osmih brez pardona v pojstelji.....tako je ...in ne popuščamo.....Tisa ima svoj urnik....ki je vsak dan isti,da je sigurna....in ga ne menjam za nič...razen za zdravstvo......tako....upam,da sem ti pomagala,...jst sem pač staromodne vrste...uvajam res od prvega meseca dalje...veljam za špartansko mati......ampak tako je...... bravo ajvy no to sem jst hotla napisat, da se držite ritma ja zame tud mislijo, da sem kruta k jih poteram spat vedno ob isti uri in jemo vedno ob isti uri.... ampak zato imam pa jst več časa zase in za vas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:24:39
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce....rečem Tarji, ko se je zbudila....in sva ugotovili da ima rojstni dan.. : zdej se pa še zrihtava, potem pa pogledava če je kje kakšno darilo za tebe....in res..midve se zrihtava....gre v jedilnico...in reče..mami lej darilo za Tarjo...pa rečem jst: pa res....vse najboljše TArja.... Tarja vzame darilo in reče ; hvala mami.... in meni seveda solze na oči.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:25:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce....rečem Tarji, ko se je zbudila....in sva ugotovili da ima rojstni dan.. : zdej se pa še zrihtava, potem pa pogledava če je kje kakšno darilo za tebe....in res..midve se zrihtava....gre v jedilnico...in reče..mami lej darilo za Tarjo...pa rečem jst: pa res....vse najboljše TArja.... Tarja vzame darilo in reče ; hvala mami.... in meni seveda solze na oči..... še jst sem jih dobla solzne oči mislim ful lepo kako so otročki veseli vsake stvari lepo praznujte
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 16.7.2009 10:26:40 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:27:04
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Vidim, da kr pridno čvekate. no Nik se je danes zbudil že ob pol sedmih, tk da sem morala zgodaj vstat, no pa sem sej kej naredila, zdele pa je zaspal ker ej bil re utrujen- js pa na hitro naredim še seznam za v trgovino, da potem ko moj pride domov šibamo. Zvečer me čaka pa likanje, ampak seveda ko se bo malo ohladilo, ker je danes zopet ful vroče.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:27:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce....rečem Tarji, ko se je zbudila....in sva ugotovili da ima rojstni dan.. : zdej se pa še zrihtava, potem pa pogledava če je kje kakšno darilo za tebe....in res..midve se zrihtava....gre v jedilnico...in reče..mami lej darilo za Tarjo...pa rečem jst: pa res....vse najboljše TArja.... Tarja vzame darilo in reče ; hvala mami.... in meni seveda solze na oči..... še jst sem jih dobla solzne oči mislim ful lepo kako so otročki veseli vsake stvari lepo praznujte no sej, potem ko je vidla da je notri NOdi...je bila pa čist vesela...mami Nodi...NOdi je...pa je pela Prihaja NOdi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:34:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce....rečem Tarji, ko se je zbudila....in sva ugotovili da ima rojstni dan.. : zdej se pa še zrihtava, potem pa pogledava če je kje kakšno darilo za tebe....in res..midve se zrihtava....gre v jedilnico...in reče..mami lej darilo za Tarjo...pa rečem jst: pa res....vse najboljše TArja.... Tarja vzame darilo in reče ; hvala mami.... in meni seveda solze na oči..... še jst sem jih dobla solzne oči mislim ful lepo kako so otročki veseli vsake stvari lepo praznujte no sej, potem ko je vidla da je notri NOdi...je bila pa čist vesela...mami Nodi...NOdi je...pa je pela Prihaja NOdi FULL LEPO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:35:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? vztrajaj..podnevi jo striktno zbujaj na tri ure,...in jejta na tri ure....ne se pustit..če neče...jo pa z pijačko filaj do naslednjega obroka...če želiš red. moraš vzpostavit red......ponoči se ne pogovarjaj, ne igraj z njo...v prostoru naj ob tema ali pa minimalna osvetljava..... Upam,da sem ti bila v pomoč...ne bo lahko......ampak bo pa obradilo sadove.... razen,...če želiš..pa naj spi pri vama....pa bo celo noč mir..... Ne se dat...vsaka mati si zasluži spanec in mir ponoči,da je lahko podnevi aktivna...pri nas sta obe ob osmih brez pardona v pojstelji.....tako je ...in ne popuščamo.....Tisa ima svoj urnik....ki je vsak dan isti,da je sigurna....in ga ne menjam za nič...razen za zdravstvo......tako....upam,da sem ti pomagala,...jst sem pač staromodne vrste...uvajam res od prvega meseca dalje...veljam za špartansko mati......ampak tako je...... bravo ajvy no to sem jst hotla napisat, da se držite ritma ja zame tud mislijo, da sem kruta k jih poteram spat vedno ob isti uri in jemo vedno ob isti uri.... ampak zato imam pa jst več časa zase in za vas tudi midve jeva na 3 ure,si je sama tak ritem postavila in ga že od rojstva furava......mi je super ker točno vem kdaj bo lačna in si lahko organiziram dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:36:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver katjusa resno!bo treba kakece gledat:) sej mi je hecno sam mi je ful hudo ni samo en prstan in lahko daš novega delat.... ja ga lahko sam ta je bil pred dobrimi tremi leti cela štorija in bil je ta k mi ga je moj gor nataknu sem žalostna, da sem ga izgubila... povsod sem iskala in ne vem več kje bi lahko še bil mogoče se bo kje čudežno pojavil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:37:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver ce bo katera izpolnila, pise, da je za nagrado, ce izpolnis,kasica: http://www.milupa.si/pdf/Milupa_nagrajuje.pdf poslano hvala tudi jaz sem poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:53:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa, Ajvy- hvala bom probala še bolj, čeprav imamo red. Vem kdaj bo lačna, točno kdaj bo šla dopoldne spat, tudi Gh v času kosila je nekak na uro, potem zopet počitek....Zvečer je edin štala, ker je treba Vita vzpodbujat za jest. Una pa hoče spet neki po svoje. Pa še sama sem za vse.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 10:55:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa, Ajvy- hvala bom probala še bolj, čeprav imamo red. Vem kdaj bo lačna, točno kdaj bo šla dopoldne spat, tudi Gh v času kosila je nekak na uro, potem zopet počitek....Zvečer je edin štala, ker je treba Vita vzpodbujat za jest. Una pa hoče spet neki po svoje. Pa še sama sem za vse..... mislim da je to še najhuje-če bi imela pomoč bi bilo lažjeza vse,sigurno.......a tvoj je pa zvečer,ko grejo otroci spat,še v službi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?