|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
15.7.2009 22:21:24   
Anonimen
He he he ... Ula je itak faca...
A boš kr počakala 6 m? No... Mi smo pa že skor na celmu obroku (smo začel pr dobrih 4m zarad refluxa)!
In glej hudiča, da je boljš!!!
Ne poliva več, pa tut Ranitala nima že 14 dni in je vse OK!!!

ma ja, sm pri uli tud, pa je blo kul, zdej pa tud se ne mudi, mali je itak ogormen, mu nič ne manjka zgledauser posted image pa odkrito sem tud mal lena - je lažje joško ven potegnt, kt korenje kuhat in mučkatuser posted image
a ste boljš vi,  super!ja, pri refluksu je tko, nimaš kej. sam da je kul zdej.

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
15.7.2009 22:21:33   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ne, ne črticaa, plastične, kot sem napisala...Teli so iz kartona in jih imam.

sori,..moja nemščina že tone v pozabouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
15.7.2009 22:22:00   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

jz bom šla mogoče u ikeo, u celovc

Če boš šla - OBVEZNO POVEJ!!! Sicer nas ne bo do sobote (gremo na Krk) - ima pa sunny24 mojo telefonsko, tko d lahk po njej kej sporočiš, če boš šla še ta teden!!!
ž

hotla sm jit u četrtek,..kar je prepozn, bom sse probala zment za petekuser posted image user posted image sam varstvo morm dubit

Ja, a ti lahk naročim kaj rabim??? user posted image

lahko saamo plus 10% za potne stroške,..pa u kraanj morš pridt

user posted image user posted image user posted image

Kranj je pa ta manjš problem, k je itaq bližje k Celovc al pa Graz!!! 

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
15.7.2009 22:38:21   
witto
črticaa sem videla zdaj ja, 19 dni. Mislim....brez beseduser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
15.7.2009 22:43:51   
BarbaraGS
witto meni je tudi iztirila poporodno - avtoimuna bolezen scitnice diagnoza bazedovka (TSH je normalno nekje od 2,5-5) in moj je bil 0,009. In sem jemala neke cudne tablete za unicevanje scitnice. No zdaj po pregledu se mi je stanje obrnilo in imam TSH 195. Dali so mi Euthyrox 100mg/dan.
Pocutje pa je itak grozno...upam, da bo boljse, ko zacnejo delovat te tablete. A so tebi kaj rekli kaj ti je sprozilo to bolezen?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
15.7.2009 22:44:13   
birdy

jz bom šla mogoče u ikeo, u celovc

Če boš šla - OBVEZNO POVEJ!!! Sicer nas ne bo do sobote (gremo na Krk) - ima pa sunny24 mojo telefonsko, tko d lahk po njej kej sporočiš, če boš šla še ta teden!!!
ž

hotla sm jit u četrtek,..kar je prepozn, bom sse probala zment za petekuser posted image user posted image sam varstvo morm dubit

Ja, a ti lahk naročim kaj rabim??? user posted image

lahko saamo plus 10% za potne stroške,..pa u kraanj morš pridt

user posted image user posted image user posted image

Kranj je pa ta manjš problem, k je itaq bližje k Celovc al pa Graz!!! 

Sam neki pa je...
Balonchy, če boste v Kranju pa ma da prideš še k men. Iz Kranja je do nas cca. 15minut vožnje. Bom kr mal užaljena če ne pridešuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
15.7.2009 22:49:02   
Balonchy
Birdy - najprej morm stol dobit... pol bom jst sanjala o KR user posted image
Pa črtica ma neke gadne provizije user posted image user posted image user posted image ... tko d... user posted image  user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
15.7.2009 23:01:11   
witto
Ja, potem sva obe tam tam. Jas imam težave z ščitnico že dosti let. Že preden sem zanosila,kakšne dve leti prej, sem imela tudi težave,in slabe izvide,pa mi niso dali nobene terapije,nevem zakaj.V nosečnosti, jo sploh nismo kontrolirali, a tebi so jo?. Zdaj mi je pa zdravnica rekla, da naj bi to bilo zaradi nosečnosti oz. poroda,pač hormoni so mi podivjali. Zanimivo je pa to, da sem se jast čisto dobro počutila, razen tega, da me je ene par dni preden sem govšo opazila,močno bolelo grlo. Drugo pa nisem opazila nič posebnega.Pa tudi zdaj se dobro počutim,razen tega,da sem po teh tabletah izgubila 4kguser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
15.7.2009 23:11:30   
BarbaraGS
witto ja meni tudi niso nic kontrolirali, pa sem povedala da imamo druzinsko probleme s scitnico. Baje da je 90% genska ta bolezen, ostalo pa pride od poroda ali dojenja... Jaz pa sem imela grozno pocutje. Nic nisem mogla, utrujena ves cas, ampak to tako utrujena, da se nikakor nisem mogla spocit, tresenje rok, vroce telo in hiter srcni utrip. Zdaj ko je slo v drugo smer pa me je scitnica full bolela, pa utrujenost se je vrnila. Jaz se cakam da nove tablete primejo, da bo spet ok.
Upam, da se tudi ti pocutis vredu. Pa upam, da tudi jaz mal zgubim kg, ker mi zdaj ni htelo nic it dol zaradi teh hormonov :)

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
15.7.2009 23:23:19   
birdy

Birdy - najprej morm stol dobit... pol bom jst sanjala o KR user posted image
Pa črtica ma neke gadne provizije user posted image user posted image user posted image ... tko d... user posted image  user posted image

Midva bovatud mogoče kej šla v Avstrijo. Enkrat do avgusta, kdaj pa ne vem. Morva za Nelijin roj. dan pogledat če je kej cenej. Sam se more najprej od Kristi zdravje porihtat, pa upam da se bo do takratuser posted image
Skratka, če ne dobiš prej, pa če bova šla ti lohk tud jst prpelm, ma pr men ni potnih stroškov, na kofe pa morš prituser posted image  Če ne ne dobiš stolčkauser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
15.7.2009 23:27:15   
witto
Ja tudi pri meni v družini jo imamo. Moja mami in obe mlajši sestri. Vse te znake ki si jih napisala,sem jih jas imela pred 4 leti,točno tako sem se počutila. Zdaj pa sem se dobro počutila. Mi je pa moja splošna zdravnica rekla, da bi prej ko slej samo dol padla, ker mi v bistvu ščitnica ni delovala.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.7.2009 7:00:31   
Urša08
jutro

ena kavica za vse
user posted image
pa rogljički
user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.7.2009 7:32:55   
Urša08
Naša nočka v redu, eno hranjenje in spanje do 6, kar je standard. user posted image Pa sej se ne morem pritoževati, če pa zvečer zgodaj zaspi okol 8. Trenutno se Žiga igra pod igralnim lokom, kmalu bo jedel potem pa za kako urco zaspal. Jaz se še zbujam, mam kavico pred sabo in upam na učinekuser posted image .

Birdy sem očitno spregledala kaj je s Krsisti? Pa ne da je kej bolna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy tvoji Tarji ob drugem rojstnem dnevu želim  vse najboljše, čim lepše otroštvo polno smeha in razigranosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 7:41:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.7.2009 7:48:06   
Vesnozaver
Dobro jutro!

ursa hvala za kofe, ga ravnokar pijem. Danes imam sadni danuser posted image , hb da mam dieto sredi poletja, ko je ogromno sadja na voljo....

vceraj zvecer je pri nas tako grmelo, dezevalo, zdaj pa sije soncek, pa ze spet sva brez vozickauser posted image bova pa na balkonu zdaj zjutraj, dokler se ni vrocine vlke
danes bi mu dala banano za poskusit...je ze katera? se mi zdi da je sunnynameravala dati, samo se ne spomnim vec..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.7.2009 7:49:00   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy tvoji Tarji ob drugem rojstnem dnevu želim  vse najboljše, čim lepše otroštvo polno smeha in razigranosti user posted image user posted image user posted image user posted image

SE PRIDRUZUJEM CESTITKAM!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 7:52:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesnozaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.7.2009 7:56:34   
Urša08
vesnozaver , kolumbo dobro jutro

Jaz bom mogla pa s trebušnaki začet user posted image pa tud kar odlašam.

Kolumbo lepo, da si do kavice pršla. Jaz sem jo že popila, sedaj bom pa počasi Nejca iz pidžame spravla, pa zajtrk nardila potem pa vn dokler še ni tok vroče.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.7.2009 8:04:05   
Vesnozaver
kolumbo drzim pesti, da te najde volja, jo bom poslala po dopustu k tebiuser posted image
kak je se fajn malo hladno zdaj, se malo pa bo kriza, boscki nasi pizmovci

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.7.2009 8:04:45   
Vesnozaver
ursa jaz tud s trebusnjaki odlasam, vedno recem, eh ne smem se zaradi carskegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.7.2009 8:10:47   
sunny24
Jutro!
Jst sem še vsa zalimana, zuni je lep sonček, Gaja ma debatni krožek, moj še spi-jst bi tudi še...Pol si morm it bučo oprat k gremo pohajat-malo do Trente pogledat k sta moja ex cimra tam.

vesnozaver, pol ji nism dala banane, k ej bla taka čudna-banana. Sm ji pol breskvico s piškotoma dala, učeri je pa bučke jedla.

Čakte malo, zdej ne morem še kej pametnega skupi zložit...Grem po kafe!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.7.2009 8:21:23   
Ajvy
TArja...naša velika princeska je danes stara 2. leti....ne morem verjet kako čas beži.....
Vse najboljše pupa mojauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.7.2009 8:22:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

hvala lepa ..si se spomnila....mi je šlo kar na jok...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.7.2009 8:24:10   
Čebel@
jutro!
urša......je glavobol minil?.....hvala za zajterkuser posted image user posted image
katjuša......je flek zginil?user posted image
črticaa.......a vidva že imena zbirata za naslednjegauser posted image user posted image
witto......držim pesti da bojo izvidi ureduuser posted image user posted image user posted image
balonchy........uživajte na morju in upam da gre alergija stran od Maticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
birdy.....je kristi že kaj boljše?user posted image user posted image user posted image
vesnozaver......klanjam se ti da imaš voljo za dijetouser posted image user posted image user posted image user posted image ......vstrajajuser posted image user posted image
sunny.....dobro jutrouser posted image .....jaz rabim tudi kofe da zalavfamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.7.2009 8:27:05   
Čebel@
TARJI VSE NAJ NAJ,ZA 2. ROJSTNI DAN!!!!

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?