Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 16:01:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
BALONCHY koliko pa stane ta stolcek???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 16:01:56
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ooooooooo Deja HVALA!!! Me je zavedla barva oblazinjenja... Do zdej sem sam belo vidla ja sej je bila včasih samo bela - taka za napihnit - jaz mam tako, sam mi je ta pisana bolj všeč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 16:15:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
DEJA kako se kaj zlozi ta stolcek?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 16:28:37
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy......lepa nova slikica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 16:32:27
|
|
|
|
Katjusa
|
mi gremo no najprej sam florjan jst morem počakat benjamina, da se zbudi k sem sama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 16:34:55
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša uživajte Men oba spita, jaz pa bluzim. Sem si rekla da dons ne nardim nč več kot je nujno potrebno sej paše zabušavat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 16:42:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša uživajte Men oba spita, jaz pa bluzim. Sem si rekla da dons ne nardim nč več kot je nujno potrebno sej paše zabušavat voda ima 38°C pol se pa ohladi če se moreš evo beni se že zbuja pomoje ve kaj ga čaka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 17:11:05
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO DEJA kako se kaj zlozi ta stolcek? MIHAILO - noge grejo stran... ostane samo plastični sedež in mizica.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 18:17:40
|
|
|
|
sunny24
|
Toploooooooooooooooo!!!! Fullllllllllllllllllllllll!!! No, prej sm šla po fotiča in sem unga Olympusa uzela-itak sm ga že neki sprovala in je fulll OK, tako, da sm 100% zadovolna! Gaja je pr sestri od mojga, jst sem bla na fitnesu, pa pr noni, zdej bom pa malo tuki bluzila po bajti oz čekirala fotiča. deja, ojoj... Take stvari se ne bi smele dogajat!!! Sožalje! kuhanje na pari...Ja, obstajajo ti lonci in niso dragi... To je to: http://www.lovecnacene.si/lonci-lonec-za-kuhanje-na-pari/m/707528/ Jst mam podobno zadevo in mi je full fajn. Nč, zdej pa šibnem pa se pole kej tipkamo! ČAWČAW
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 18:25:27
|
|
|
|
Onasiss
|
No jaz sem imela malo "resto" po kosilu. Ma je sedl. Palačinke so še na voljo, lepo vabljene. Poleg ponujam sledeče: nuttelo (Ursa ti je ne smeš!), čokoladni preliv, javorjev sirup ali pa marmelada. Stolčki za hranjenje- mi imamo pa tega, še od Vita in sem zelo zadovoljna z njim. Pa še fino se cel zloži in ga lahko pospraviš kam za omaro in podobno.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 18:27:16
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo se kopali debelo uro DANES NAM JE POČASI PA VENDAR ZANESLJIVO PREBODU NA PLAN PRVI ZOBEK... VSI VESELI BENJAMINU PA ŽE PEČEMO ŠNICL majchy a boš to tud dodala na seznam potem nam dopiši 15.7 1. zobek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 18:27:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi gremo tudi zdajle malo ven. se Tipkamo kasneje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 18:36:10
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, zdele gremo na sprehod, pol ti pa mojga pošljem da ti razloži kako se kenguru obrne da otrok gleda naprej. Jst o tem nimam pojma namreč, je vedno moj nosu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 18:38:09
|
|
|
|
BarbaraGS
|
posoda za kuhanje na paro je ena full dobra zdaj v akciji, sam budalo sem pozabila v keri trgovini JAZ NE MOREM VERJET!!! za foro sem ji dala razredcen mlecni grisek v flasko in je scuzala kot nora. Jaz pa ves cas mislila da ne zna vlect iz flase. Baraba pa samo AM ni htela pit. No, zdaj ji dajem po podoju se mal bolj razredcen AM z zlicko griskota in je kot nora. HB mogoce se bo zacela spet mal redit :) witto kaj imas narobe s scitnico? Jaz jemljem tablete...sem zdaj dobla nove, ker mi je sla v totalno drugo smer (prej hiper, zdaj pa hipo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 18:43:04
|
|
|
|
Katjusa
|
evo našega mini zobeka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 18:54:37
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo našega mini zobeka Bravo Benjaminu za prvi zobek!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 19:05:23
|
|
|
|
Katjusa
|
hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 19:14:41
|
|
|
|
Katjusa
|
tole prvo je pa slikal moj florči (mislim, da bo fotograf)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 20:35:55
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša........bravo Beniju za prvi zobek mi smo bili še na sprehodu......sem si kupila borovnice,se jih kasneje lotim.....sedaj pa jaz odhajam pod tuš,potem še Hano popedenam in greva z možem pred TV........mirno in prespano nočko vam želim in se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 21:24:42
|
|
|
|
Urša08
|
uf mam jaz zdele polno glavo, me tok boli za znort Sunny super za fotkota Ti kr naštudirej potem pa kako fotko pokaž . Tale sestra od tvojga je pa zlata varuška a ne - velikokrat čuva Gajo Ful dobr lahko marsikam greš al pa v miru pospraviš. To je ful vreden Katjuša super fotke, pa kar lušte si mi naredla k bazenom. No sej smo enga micenga postavili na balkon in sva se včerej z Žigcem mal namakala, Nejc pa rajši okol bazena skače kot se namaka v njem Pa čestitke za prvi zobek - jutr bo zihr šnicel za kosilo dobu majchy lahko nočko barbarags samo da je tvoja princeska mlea kaj pomeni da si imela "resto" po kosilu sem očitno blond k nism zastopla. Pa hvala za povabilo na palačinke. Jih bi kar z marmelado sedaj grem pa počas mal na kavčka glavo luftat nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 21:38:49
|
|
|
|
birdy
|
Helov, moji otroc spijo. Smo šli pol na sprehod pa smo ful pozn dam pršli (tko da katjuša tist ti bo moj jutr povedu, še bol bo pa če se po telefonu slišmo, zdele je glih šov v nočno). Pol pa je šla Kristi jest, pa Neli, pa Kristi v banjo v svojo kopel materine dušice. Mene spet ta lenoritis daje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 21:51:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Helov, moji otroc spijo. Smo šli pol na sprehod pa smo ful pozn dam pršli (tko da katjuša tist ti bo moj jutr povedu, še bol bo pa če se po telefonu slišmo, zdele je glih šov v nočno). Pol pa je šla Kristi jest, pa Neli, pa Kristi v banjo v svojo kopel materine dušice. Mene spet ta lenoritis daje... ja sej ni panike.... sej sem že neki preiskušala, sam ne vem če bi se mogl kam zataknat al kako? no ko bo mel čas bom vesela, če mi pove..... mi2 z mojmu sma pravkar not prišla sma kosila babi je pa florija in benija na prehod peljala.... zdej pa jih možek daje spat,pol grema pa k babiki na lubenico pa neki me je piknalo med košnjo imam ful rdeč flek.... sam da peče ne več me je ful peklo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 21:51:17
|
|
|
|
črticaa
|
men je pa kul da ne počneva vse skupej,...jz mam rada mal svojga življenja,..pa svoje kolege,svoje debate,svoje sodeloavce,.........on je pa isto, samotarski tip deja sožalje za kolegico katjuša in benjamin za zobek jz bom šla mogoče u ikeo, u celovc jz sm bhla u šopingu u twoway sm dala za 2 kikle, 2 majce, 3 moške hlače -33eur smo bli u največji vročini zunaj,..poj sm ga pa na travo dala,..in je bil čist zadovoln,..bl k u vozičku,..k se je lah zviral kokr hoče sam to sm hotla povedat,..za dominika se z mojmu nikakor nisva mogla zment kako mu bo ime,...evo za drugega že veva PATRIK ROBERT,......no čeprov mal upam da bo punčka ah sam da bo zdrav,...... če bo bojo krvavi boji
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?