Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 13:26:15
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Sej vas nimam časa za nazaj prebrati. Zdej perem kot nora, ker ima nov pralni stroj , sej ne, ampak res pa moram vse pripraviti za na morje. Nik zdele spi, potem ko pa se zbudi se pa najeva in greva mal v trgovino. Moj bo danes zopet pozen, tk da imava čas okoli hodit.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 13:40:58
|
|
|
|
Urša08
|
brkn83 super za nov stroj Naj ti dobro in dolgo služi. No midva z Nejcem sva pojedla kosilo, Žiga spančka, prejle sem še nejca dala spat pa bomo vidli kok časa bo mir in tišina. Jaz morm še kuhinjo pospravit pa kak stroj cunj dat oprat potem bo pa za danes dovolj. Se mi bolj nič ne da, pa nardim samo ta najnujnejše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 13:41:35
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke... Izberem ta -drugega deca .... Moram pohvalit mojega,sva usklajena če le nima preveč dela....sedaj je zopet sezona,sušenje mrve itd......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 13:44:36
|
|
|
|
SURF
|
Brkn,če sem prov razumela imaš nov pralni stroj...midva sva patr dni nazaj kupila sušilni stroj,sem ga tako pogrešala ker doma smo ga imeli....ZAKON je...pobere mucke,perilo še mehkejše,bombaža ni treba likati elektrika to bo9mo pa še vidli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 13:47:49
|
|
|
|
Urša08
|
SURF ja sušilec je res zakon Jaz skor vse sušim not in ti prišpara pri obešanju, ker ni treba, pri zlaganju in likanju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 13:48:30
|
|
|
|
brkn83
|
surf - ja to še mi mormo tudi kupit. Sam ne vem še kdaj. Zdej smo mogli stroj, ker je ta star crknu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:25:05
|
|
|
|
Urša08
|
Meni je uspelo pospraviti kuhinjo in je sedaj tipi topi pa še položnice sem plačala Žiga še spančka, Nejc pa noče in se igra Bomo vidli kakšen bo popoldan. Sedaj bom izkoristila še par minutk in si naredila en kapučin
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:31:38
|
|
|
|
Deja
|
Ojla punce.... Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje? Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok.... Hvala v naprej za pomoč...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:42:29
|
|
|
|
tanci29
|
o deja moje sožalje prijateljici joj ne vem nobenega verza...bom kasneje malo pobrskala po netu, zdele moram it v vrtec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:44:13
|
|
|
|
tanci29
|
Ob vaši izgubi, mnogo prerani, ki vedno srce le vsakomur rani, sožalje izražamo in bolečino, ker smrt prizadela je vašo družino! Na dnu svojih src vsi žalujemo z vami, a žalost globoko blažimo s solzami. Želimo, da rane bi se zacelile čim prej, in da bi bolečine minile! deja na hitrco sem našla tegale....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:45:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ojla punce.... Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje? Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok.... Hvala v naprej za pomoč... verza žal nimam.... moje sožalje za otročka.... a je bil kej bolan, kolk je bil pa star? (sej če ti ni ti ni treba odgovorit) sam ko se gre za otročke se nam vedno odpira miljon vprašanj)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:49:00
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn na nov stroj da bi dolgo in zvesto služil svojemu namenu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:50:12
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ojla punce.... Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje? Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok.... Hvala v naprej za pomoč... O Deja, moje sožalje prijateljici. V mislih sem z njo in njenim otročkom
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:53:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ....pri zlaganju in likanju Pa še vedno full likaš.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:53:25
|
|
|
|
SURF
|
oooo Deja ...grozno... ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ja tale sušilc mi je manjkal,zelo zelo.... Zdele sem zmašinala en borovničev frape njamsi..čin čin Urša s kapucinom... Kupila sem stolček od bumbomta in mi spljoh ni všeč,še manj Patriciji ,ga bom nesla danes nazaj,upam,da ga bodo vzeli in bom vzela bone za katere bom potem kupila en ornk stolček.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:54:55
|
|
|
|
Katjusa
|
surf kak stolček je to?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:55:38
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ojla punce.... Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje? Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok.... Hvala v naprej za pomoč... verza žal nimam.... moje sožalje za otročka.... a je bil kej bolan, kolk je bil pa star? (sej če ti ni ti ni treba odgovorit) sam ko se gre za otročke se nam vedno odpira miljon vprašanj) Prijateljica je bila noseča, nikoli ni imela nobenih težav... konec junija je dopolnila 8mesecev nosečnosti...torej bi morala čez par tednov rodit... V soboto sem dobila sms, da se je veselo pričakovanje spremenilo v žalotno poslavljanje, da so neke preizkave pokazale da je otrokova glavica močno prizadeta in da je ugasnilo upanje za njegovo življenje.... in da mu bodo v sredo ustavili srček, ter da bo sledil porod in slovo od njunega fantka... Bila sem čisto šokirana ker sem pričakovala sms z drugačno vsebino - veselo...., še zmeraj pa sem upala da se bo zadeva pozitivno rešila - sem upala da so se zdravniki zmotili... Včeraj popoldne pa sem dobila zopet sms - da je njun sinek ponoči umrl...napisla mi je še koliko je bil velik in težek, ter da je imel črne laske.... Tako teža kot velikost sta bili identični kot pri mojem Žigcu... zato me je to še posebej prizadelo.... Joj zopet jokam................. HVALA vsem za verze....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:55:49
|
|
|
|
SURF
|
Ja bo treba še en tak stroj nabavit k sam lika in zloži,sj v omaro si bom pa sama nesla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:56:27
|
|
|
|
Čebel@
|
Ko življenje tone v noč, še žarek upanja išče pot. Ostala pa je bolečina in tiha solza večnega spomin! Prazen dom je in dvorišče, naše oko zaman te išče, ni več tvojega smehljaja, utihnil je tvoj glas, bolečina in samota sta pri nas. Zato pot nas vodi tja, kjer sredi tišine spiš, A v naših srcih ti živiš. Prazen dom je in dvorišče, naše oko zaman te išče, solza, žalost in bolečina te zbudila ni. Ostala je praznina, ki hudo boli. Tiho,tiho mi,srce zaspi tam pod rušo, tam so tihi sni tam je mir, ki tu ga človek išče Zdaj se spočij, izmučeno srce, Zdaj se spočijte zdelane roke. Zaprte so utrujene oči, Le moja drobna lučka še brli. Glej zemlja si je vzela, kar je njeno. A kar ni njeno, nam ne more vzeti. In to, kar je neskončno dragoceno, Je večno in nikdar ne more umreti. Ne joči več. Obriši solze. On je že onkraj groze in trpljenja. Ne moti mu miru - ne joči več. Najhujše breme breme je življenja. Mar prav zares odšel je tja, v neznano? Kako je mogel, ko smo mi še tu...? Nositi moramo vsak svojo rano molče, da mu ne zmotimo miru. deja.....žal mi je za tvojo prijateljico .......tukaj je nekaj verzov,če želiš lahko še kakšena prilepim......je pa vsaka barva verz zase
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 15.7.2009 14:58:39 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:57:41
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ojla punce.... Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje? Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok.... Hvala v naprej za pomoč... verza žal nimam.... moje sožalje za otročka.... a je bil kej bolan, kolk je bil pa star? (sej če ti ni ti ni treba odgovorit) sam ko se gre za otročke se nam vedno odpira miljon vprašanj) Prijateljica je bila noseča, nikoli ni imela nobenih težav... konec junija je dopolnila 8mesecev nosečnosti...torej bi morala čez par tednov rodit... V soboto sem dobila sms, da se je veselo pričakovanje spremenilo v žalotno poslavljanje, da so neke preizkave pokazale da je otrokova glavica močno prizadeta in da je ugasnilo upanje za njegovo življenje.... in da mu bodo v sredo ustavili srček, ter da bo sledil porod in slovo od njunega fantka... Bila sem čisto šokirana ker sem pričakovala sms z drugačno vsebino - veselo...., še zmeraj pa sem upala da se bo zadeva pozitivno rešila - sem upala da so se zdravniki zmotili... Včeraj popoldne pa sem dobila zopet sms - da je njun sinek ponoči umrl...napisla mi je še koliko je bil velik in težek, ter da je imel črne laske.... Tako teža kot velikost sta bili identični kot pri mojem Žigcu... zato me je to še posebej prizadelo.... Joj zopet jokam................. HVALA vsem za verze....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:58:41
|
|
|
|
Onasiss
|
surf-tak stol ma tudi birdy in sem zanč dala Evi not in je prov uživala. Sam jaz sem cvikala da ne bo ven padla, ker se je ful nagibala, da bi neko stvar pobrala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:59:24
|
|
|
|
Urša08
|
Deja še iz moje strani sožalje prijateljici ob izgubi otročka mlea ja jaz trapa kljub sušilcu še vedno veliko likam, pol preveč Ampak zdej pa že par dni nisem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 14:59:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ojla punce.... Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje? Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok.... Hvala v naprej za pomoč... verza žal nimam.... moje sožalje za otročka.... a je bil kej bolan, kolk je bil pa star? (sej če ti ni ti ni treba odgovorit) sam ko se gre za otročke se nam vedno odpira miljon vprašanj) Prijateljica je bila noseča, nikoli ni imela nobenih težav... konec junija je dopolnila 8mesecev nosečnosti...torej bi morala čez par tednov rodit... V soboto sem dobila sms, da se je veselo pričakovanje spremenilo v žalotno poslavljanje, da so neke preizkave pokazale da je otrokova glavica močno prizadeta in da je ugasnilo upanje za njegovo življenje.... in da mu bodo v sredo ustavili srček, ter da bo sledil porod in slovo od njunega fantka... Bila sem čisto šokirana ker sem pričakovala sms z drugačno vsebino - veselo...., še zmeraj pa sem upala da se bo zadeva pozitivno rešila - sem upala da so se zdravniki zmotili... Včeraj popoldne pa sem dobila zopet sms - da je njun sinek ponoči umrl...napisla mi je še koliko je bil velik in težek, ter da je imel črne laske.... Tako teža kot velikost sta bili identični kot pri mojem Žigcu... zato me je to še posebej prizadelo.... Joj zopet jokam................. HVALA vsem za verze.... o joj.... lani je moja prjatlca tud izgubila punčko ob porodu s tem, da je šlo tam za zdraviško napako veliko moči tvoji prijeteljici in njenemu možu, da izlijeta to hudo bolečino in da jima kmalu posveti sonce sreče.... tebi pa veliko da boš lažje stala prijateljici ob strani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 15:01:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ojla punce.... Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje? Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok.... Hvala v naprej za pomoč... verza žal nimam.... moje sožalje za otročka.... a je bil kej bolan, kolk je bil pa star? (sej če ti ni ti ni treba odgovorit) sam ko se gre za otročke se nam vedno odpira miljon vprašanj) Prijateljica je bila noseča, nikoli ni imela nobenih težav... konec junija je dopolnila 8mesecev nosečnosti...torej bi morala čez par tednov rodit... V soboto sem dobila sms, da se je veselo pričakovanje spremenilo v žalotno poslavljanje, da so neke preizkave pokazale da je otrokova glavica močno prizadeta in da je ugasnilo upanje za njegovo življenje.... in da mu bodo v sredo ustavili srček, ter da bo sledil porod in slovo od njunega fantka... Bila sem čisto šokirana ker sem pričakovala sms z drugačno vsebino - veselo...., še zmeraj pa sem upala da se bo zadeva pozitivno rešila - sem upala da so se zdravniki zmotili... Včeraj popoldne pa sem dobila zopet sms - da je njun sinek ponoči umrl...napisla mi je še koliko je bil velik in težek, ter da je imel črne laske.... Tako teža kot velikost sta bili identični kot pri mojem Žigcu... zato me je to še posebej prizadelo.... Joj zopet jokam................. HVALA vsem za verze.... Uh groza..... in veliko staršema.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?