|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
15.7.2009 15:01:36   
SURF
jap točno takšen...čist ji je prevelik,kar plava noteruser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
15.7.2009 15:01:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

http://soncek.si/si/otroski-stolcek-bumbo-i6811.shtml

men tole super gleda sam cena je pa čist prevroča, glede na to da bodo naši sončki kmal sami sedeluser posted image
Kristi pa res ful lepo not sediuser posted image user posted image user posted image user posted image in se vidi, da ji je všeč

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.7.2009 15:02:54 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
15.7.2009 15:03:16   
SURF
cena pa ubitačna,mah....sma probale pa ni za njo...upam,da ga vzamejo v dobropis.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
15.7.2009 15:03:40   
Čebel@
še enga sem najdla:

Mar prav zares odšel je tja, v neznano?
Kako je mogel, ko smo mi še tu...?
Nositi moramo vsak svojo rano
molče, da mu ne zmotimo miru.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
15.7.2009 15:04:06   
Katjusa
Birdy si dobla moj mail..... sem dobla dons paket od tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je ful všeč sam ne vem kako not otročka obrneš da gleda naprejuser posted image
Najlepša hvala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.7.2009 15:04:16   
SURF
ja Kristi res uživa,sem videla fotkeuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
15.7.2009 15:05:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ojla punce....

Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje?

Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala v naprej za pomoč...

verza žal nimam.... moje sožalje za otročka.... a je bil kej bolan, kolk je bil pa star? (sej če ti ni ti ni treba odgovorit) sam ko se gre za otročke se nam vedno odpira miljon vprašanj)

Prijateljica je bila noseča, nikoli ni imela nobenih težav... konec junija je dopolnila 8mesecev nosečnosti...torej bi morala čez par tednov rodit...

V soboto sem dobila sms, da se je veselo pričakovanje spremenilo v žalotno poslavljanje, da so neke preizkave pokazale da je otrokova glavica močno prizadeta in da je ugasnilo upanje za njegovo življenje.... in da mu bodo v sredo ustavili srček, ter da bo sledil porod in slovo od njunega fantka...

Bila sem čisto šokirana ker sem pričakovala sms z drugačno vsebino - veselo...., še zmeraj pa sem upala da se bo zadeva pozitivno rešila - sem upala da so se zdravniki zmotili...

Včeraj popoldne pa sem dobila zopet sms - da je njun sinek ponoči umrl...napisla mi je še koliko je bil velik in težek, ter da je imel črne laske....user posted image user posted image user posted image user posted image Tako teža kot velikost sta bili identični kot pri mojem Žigcu... zato me je to še posebej prizadelo....

Joj zopet jokam.................

HVALA vsem za verze....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.7.2009 15:06:43   
Onasiss
Še vedno kuham kosilo....... zelenjavna juha (smo jo že pojedli) in ene 30 palačink. Se je Vitu moka stresla v posodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in eto....že kako uro jih pečem.....in se zraven kuham....user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
15.7.2009 15:07:05   
SURF
Katjuša HVALA za fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
15.7.2009 15:13:06   
Urša08
mlea potem pa najboljš da vse pridemo na palačinke user posted image user posted image user posted image pa spotoma še vaš atrij pogledamo 

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
15.7.2009 15:13:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea potem pa najboljš da vse pridemo na palačinke user posted image user posted image user posted image pa spotoma še vaš atrij pogledamo 

pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra idejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
15.7.2009 15:17:25   
Balonchy
Sam tolk, da se mal javim... Mi smo kr pod klimo (zjutraj smo bli za dobro urco zunaj) in nimamo namena it ven dokler ne pade ornk pod 30°C user posted image
Se pa moram pohvalit, da sem naročila nove zavese po celi bajti... Tko, da smo ob en lep šopek ojrčkov!!! user posted image user posted image

A gre kera kej u Ikeo??? Rada bi Matičku nabavla Antilop stolček...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
15.7.2009 15:18:48   
Urša08
Balonchy super za zavese user posted image user posted image user posted image Veš sej če ne bi zaves kupila bi šli pa evrčki za kej druzga user posted image Kakšen pa je ta antilop stolček?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
15.7.2009 15:19:12   
MIHAILO

Ojla punce....

Imam veliko prošnjo.... A ima katera kak lepi verz, misel,.... ki bi jo lahko napisala za sožalje?

Prijateljica je namreč izgubila otročka, pa trenutno nisem sposobna iskat po internetu, ker mi gre skoz na jok....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojej,moje sozaljeuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
15.7.2009 15:21:41   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

še enga sem najdla:

Mar prav zares odšel je tja, v neznano?
Kako je mogel, ko smo mi še tu...?
Nositi moramo vsak svojo rano
molče, da mu ne zmotimo miru.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
15.7.2009 15:27:45   
SURF
Super za zaveseuser posted image malo pofotkajuser posted image js jih moram pa še za kuhinjo naročit...

user posted image VEM,DA SE VAM BO ZDELO MOGOČE SMEŠNO,AMPAK VSEENO,VEČ GLAV VEČ VE.....ALI OBSTAJAJO KAKŠNE POSEBNE POSODE ZA KUHANJE NA PARO?user posted image PROSIM,ČE MI SVETUJETE,DA SE OBOROŽIM PRED ZARESNIM UVAJANJEMuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
15.7.2009 15:29:02   
SURF
Mlea kok lepo,vidva kar skupaj kuhata,komaj čakam,da boma s Patricijo pacaleuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
15.7.2009 15:32:06   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Balonchy super za zavese user posted image user posted image user posted image Veš sej če ne bi zaves kupila bi šli pa evrčki za kej druzga user posted image Kakšen pa je ta antilop stolček?

user posted image

Tole le antilop stolček...

Rabim ga tko za na teraso in za na vrt... Se mi zdi bolj primeren kto trip-trap vlačit ven in noter. Pa še oprat se ga da lepo, ker je plastičen... Zraven pride še mizica in oblazinjenje, ki ga pa na netu nikjer ne najdem!!!
A ga je kera ki vidla? user posted image  user posted image

Tuki je Ikein link... če se da keri pobrskat...
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10396/

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
15.7.2009 15:33:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Super za zaveseuser posted image malo pofotkajuser posted image js jih moram pa še za kuhinjo naročit...

user posted image VEM,DA SE VAM BO ZDELO MOGOČE SMEŠNO,AMPAK VSEENO,VEČ GLAV VEČ VE.....ALI OBSTAJAJO KAKŠNE POSEBNE POSODE ZA KUHANJE NA PARO?user posted image PROSIM,ČE MI SVETUJETE,DA SE OBOROŽIM PRED ZARESNIM UVAJANJEMuser posted image

http://www.lovecnacene.si/lonci-lonec-za-kuhanje-na-pari/m/707528/
Jaz tudi razmisljam o nakupu in iscem

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
15.7.2009 15:34:29   
Balonchy

Čez cca. 3 tedne, ko mi jih naredijo user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
15.7.2009 15:35:09   
Balonchy

Ojla punce....

Sožalje prijateljici!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
15.7.2009 15:44:59   
Čebel@

obstaja ja,posoda+cedilo nekje pa sem zasledila tudi cedilo iz bambusa-samo baje je kar zasoljena cena......jaz ne znam link pripopat,ti pa svetujem da tukaj v googla(desno zgoraj)vtipkaš kuhanje na pari in ti bo vrglo ven

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
15.7.2009 15:46:51   
Deja
HVALA še enkrat vsem....

Balonchy - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90143392 in http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40076093
Moram rečt, da naš Žiga uživa v tem stolčku - mi smo ga kupil že decembra ko smo bili nazadnje v ikeji...
user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
15.7.2009 15:52:09   
Balonchy
Ooooooooo Deja HVALA!!!
Me je zavedla barva oblazinjenja... Do zdej sem sam belo vidla user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
15.7.2009 15:59:18   
Katjusa
jst bi imela pa tega iz IKEE če bo katera šla
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20145059

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?