Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 16:44:42
|
|
|
|
witto
|
mater sem pozabljiva ,majchy za seznam tistih kdaj imamo roj.dneve. moj je 9.10.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 16:55:46
|
|
|
|
sunny24
|
Oh ja, jst in Gaja smo spale eno urco-pasalo full! Moj je šel delat, zdej pa še malo in grem v spodni štuk sestro od mojga barvat, pol pa bo Gaja šla verjetno malo okoli, jst malo cote pospravt (se mi zdi da sam še cote pospravljam in perem ), pol pa moji pridejo in bom mami ene slike na CD dala... Sm se nekako odločla za ta fotoaparat: http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=62419 Kaj pravite? Je v redu? Sm si malo poštudirala in je res tko ku je kolumbo napisala...V vodi bi full malo slikala, če bom pa že hotla bom pa tega ta malega v uno torbico fliknla in bo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 19:18:27
|
|
|
|
witto
|
ku-ku......je kdo tu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 19:45:16
|
|
|
|
Čebel@
|
witto......te je tašča iskoristila na celi črti a si sebi in Matiji vsaj kej kupila?......a letnice rojstva nam pa ne zaupaš? katujša....sama ga nebi naredila ker slabo vidi mlea......blondika naša surf/salt.....hvala za pohvale za seznam mihailo....zgleda ne ceni dela,namreč gobelin je kar dosti vreden,ko je narejen sunny......super za fotoaparat sem vama fouš spanja midve sva pa D vitamin nabirale cel popolne .....joj imaš srečo ker ti odpeljejo Gajo da lahko postoriš še kaj drugega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 19:59:34
|
|
|
|
piskot
|
cer. najprej vsem hvala za cestitke. ana je danes ponoci po 14 dneh spet dobro spala, do 4h . vmes je sicer ene 3× zatulila kot da jo iz koze dajemo, ampak se je takoj umirila. no zob se pa se vedno ne vidi . mi smo se vedno samo na dojenju. ampak bo treba pocasi zacet, sploh ker je toliko sveze zelenjave na vrtu. bomo cez kaksen teden ali dva. kolumbo shopping maniac, kje dobim pocen šlafrok za tavelikega? katjuša super za kolaž, kapo dol .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 20:15:24
|
|
|
|
kayica24
|
Aloha!!!! Kako ste babe?Danes je bilo vroče za p.o.pi.z.d.i.t No,pa saj nam nikoli ni prav,ne? Z Marinelo sva se cel dan skrivale v senčki,al pa v hladni hiši...Je ugotovila kako se cvili in je vadila cel dan Zdaj pa že aja, je že bla tak ajana, da je takoj zaspančkala...Zdaj bo pa mir do 8 zjutraj Povejte mi nekaj..A vaši ptički in čebelice kaj tresejo kdaj z rokicami?In še nekaj..Se kdaj stresejo,po moje takrat ko se polulajo? hvala za odgovore... Jaz pa čakam mojega,prinese sladoled
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 20:21:18
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, eh, se enkrat: cer. otrocek spi malo heca kayica nas se celi trese, ko zagleda flaso in krili z rokami, pa ko se igrava mu s tetra plenicko obraz pokrijem pa hitro odkrijem, tudi trese z rokami pa cvili pa smeji... ce si to mislila, nimam pojma, ce trese z rokicami, ko lula, ne vidim kaj te ze spet kaj skrbi? laaaaaaaaaaacnaaaaaaaaaaaaa:))))) drugi dan moje diete, kosilo sem imela ob treh (kropir in solato), prej smo bli pa na pijaci in sem si zalo z okusom narocla,butl, pa vidim pol sladkor not ohohoj, te pa sem si kazen dala, nic vecerje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 20:22:49
|
|
|
|
Vesnozaver
|
vreme: za znoret, meni je blo boljse prejsnji teden, se veselim jeseni....;)ce je clovek v bloku, tako kot mi, crknes, v hisi se nekak gre, se mi zdi. bo treba klimo nabavit.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 20:29:40
|
|
|
|
witto
|
Mjchy, sem pozabila na letnico ,sej ni tako huda....1978. Ja,tašča mi to večkrat naredi, kot češ: A me lahko pelješ? Pa itak, da je nebom pustila, da pešači po tej vročini,sej bi jo še kap.......in potem,da jo imam na vesti..... Ne,sebi nisem nič kupila.Sploh. To leto .sem pa kupila za mojega ene kratke hlače,pa za Matijo sem kupila en kompletek pa eno tako cooll rutko za glavo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 20:50:33
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dober večer! Da se še jaz malo javim. Sva cele dneve pri mojih, se mali kopa v bazenčku Pri naju doma je ful prevroče... Katjuša luškan kolaž! Sem vidla, da se na seznam pišejo tudi obrati. Obrat s hrbta na trebušček in obratno pri 5 mesecih. Tak ta pravi, ga je zdaj tud večkrat ponovil. Pa v posteljici se obrača ko vrtavka, vragec mali. Gh pa še ne jeva, ga še kr trebušček matra. Upam, da še samo ni pripravljen na GH, pa da ni kaj drugega V četrtek gremo na morje, komaj čakam! Tak da se do avgusta ne javim več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 20:57:23
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene, cote pospravljene oz oprane, kuhna pospravljena, Gaja nafutrana, lase od sestre od mojga pobarvane, obiski so šli zdej mamo pa z Gajo party! majchy, ja, to je res full fajn, ko mi lahko kdo Gajo poahta in ta čas kaj nardim. Ma veš ku je, če sm sama z njo, ni variante, da kej nardim, ker takoj ko zginem z vidnega polja je jok...Pa še moj zjutri spi k dela ponoči, pol pa ustane in gre čez par urc že nazaj delat, zato skoristmo tisti cajt, da smo skupi in pol ni cajta pospravljat... Grem Gajo provat uspavat...Bomo vidli do kdaj bo trajalo...Upam, da bo spala pred 23h!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 21:04:36
|
|
|
|
witto
|
Grem jas malega skopat,in v mižule.Jutri zgodaj vstajam,ker grem v bolnico na uz ščitnice.Lepo ninajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 21:14:36
|
|
|
|
claud
|
witto...komarji obe nogi mam totalno popikani...pa to niso pikce ampak ogromni fleki...pa srbijo k majchy mi se tud zdj kr naenkrat pa v vse strani kotalimo...opazla šele učer mlea jstnism blond pa sm s tisto sliko isto pomislla k ti zdj pa spat....neki sm zbita dons.... Nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 21:18:47
|
|
|
|
Pupka
|
O madona.... me ni 14 dni pa mate že zobke?? Prijetno grizenje Nas mantrajo dlesni- ma vse napeto- sam zobka še ni! Še mi ne rata pridet kaj več okoli. Upam da kmalu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 21:22:36
|
|
|
|
Pupka
|
Katjusa- za kolaž sem spregledala.... Nič hudega- pa drugi mesec spet. sunny, sem gledala ko sokol naokoli ko sem bla v gorici, če bi te kje zasledila. Polnilec pa bom kar tam dol pustila- najboljši
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 21:58:56
|
|
|
|
Katjusa
|
juhej, juhej..... šotor smo prodali za 90€ kupli smo ga pred 6-7 leti za 25 tisoč sit sam je bil res lepo ohranjen in take so zdej cene... imela sma ceno 100€ no pa smo pol spustil na 90 in to bo za kampiranje damo neki še zraven pa bomo mel 4 noči verjetno komi čakam, da pridemo iz morja, da gremo nazaj sicer jst bi najreje kr v dalmaciji ostala sam k ne gremo sami v apartma smo povabli botrčka z otroci 8da bo mel florjan družbo) in mi2 vozima z obema avtomobiloma, tak da se mormo na žalost vrnat 1.8. drugače bi šli v paklenico kampirat tam kjer smo pred 4 leti nardil florjana
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.7.2009 22:00:32 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:03:09
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Mal pozen se javljam ampak vseen! No mala je končno zaspala - se je skor 1,5 ure vtrela po postli pa ni hotla spat - groza! Dons smo pa čežano papal pa ji je blo tud ful všeč! Katjuša - lep kolaž Sej sm vas prebrala pa se mi ne da komentirat Zapravljali ne bomo nič več kot je potrebno ker ni penezov! Letim spančkat. Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:03:44
|
|
|
|
birdy
|
Čer, kako kej? Pri nas Neli spi, kristi pa tud sam nažalost v mojmu naročju. Jo moram v postelco prenest. Men je pa moj dons tak fotkič kupu d dol padeš. Matr, kaka cena, sam dela pa dobre fotke. Pod vodo ne bom slikala, bom pa slikala luno Bli smo v domžalah, pa sva z mami mal po trgovinah šle pogledat. Kupla si nisem pa nč k se mi ni dal iskat. Pol smo pa dam (v domžalah) pršli in letel dam Moj je šu delat, ma nočno, jst mam pa grozen kup za peglanje pa cune za obest, pa se mi ne da. Je.bemte lenoritis Za nazaj sem prebrala, pa vse pozabila. Aja, Mlea, ful sem vesela da sem ti prodala slipija ker vidm da ga ti ful uporabljaš , pr nas je pa sam prah lovil. Dinarčki so pa že na nelijini knjižici Matr mam bogate otroke Preveč sem dobra do njih, če pa ne bosta pridne bom pa kr jst denar popokala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:06:33
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver laaaaaaaaaaacnaaaaaaaaaaaaa:))))) drugi dan moje diete, kosilo sem imela ob treh (kropir in solato), prej smo bli pa na pijaci in sem si zalo z okusom narocla,butl, pa vidim pol sladkor not ohohoj, te pa sem si kazen dala, nic vecerje Sočustvujem s tabo! Jest bolj ali manj džim dieto že 2 tedna pa sm zdej na kilah k sm bla na začetku nosečnosti!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:09:43
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, Gaja je zapančkala, zdej sm jo preložla v postlco. Sej smo ble še hitre... Sm pozabla povedat da je danes papala breskvo s piškotkom not-blo full dobro! katjusa, super, da ste prodali šotor! birdy, ker fotkič ste nabavli? Aja, pa učeri si rekla za neko zgodbico da boš povedala...Jst še kar čakam! pupka, ja naslednjič lej da maš gsm s polnilcem zravn...Jst sem ti 2 sms poslala, pa ni blo odgovora, pa sm misnla, da nočeš na kafe z mano... vesnozaver in simonakr...Držim pesti da vam dieta uspe in da bojo šle kile dol! Jst sem tudi začela z ločevalno, pa mi je blo full slabo in sem prekinla.
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 14.7.2009 22:11:20 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:10:24
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy mi2 sma se tud dons mal po domžalah peljala sma šla iz LJ še v kamnik pa sma šla čez domžale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:12:01
|
|
|
|
Katjusa
|
benjamin tud dons ne more zaspat.... se mu zdi tak IN obračat po postelji, da kr ne more nehat no zdej jima je moj pustil vrata iz dnevne odprta in klimo zalavfano k razmišlja da mu je verjetno ful vroče.... in je mir od takrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:13:49
|
|
|
|
Katjusa
|
kdaj sme jst začela hujšat ful časa nazaj pa ni blo nič iz tega..... nimam taprave volje pa še kr naprej se mi nekaj lušta.... mi je pa zadnje dni ful apetit padu tak, da mogoče telo samo opozarja da je dost tega al pa vročina name deluje mi je ful slabo čez dan že ko na hrano pomislim.... kaj da bi jedla pol se pa mal presilim (ker neki morem jest) pol pa nehat ne znam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:23:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver vreme: za znoret, meni je blo boljse prejsnji teden, se veselim jeseni....;)ce je clovek v bloku, tako kot mi, crknes, v hisi se nekak gre, se mi zdi. bo treba klimo nabavit..... ja te povabim k nam v hišo se boš skuhala.... imamo jo na sončni legi cel dan sploh najina dnevna je not k v sauni poleti čez 37°C tako, da sma ko je bil Florjan dojenček nabavla klimo, ker je skos bil čist moker in nisem mela z njim kam it in nonstop je jokal (od vročine). Je bla ful gužva takrat pri monterjih in bi mogla ful dolgo čakat no pol sma pa rekla, da imama dojenčka in da je res ful hudo pa je še tist dan prletu sam je blo potem res ful boljše..... tak da kloma pr nas je zakon.... hladni prostori so samo spodaj v spodnjih prostorih kjer imata ati in mami dnevno in kuhinjo..... ona2 pa glih toliko, da si še poleti v kamin ne zakurita.... (sta bolj bolehna že in ju nonstop zebe, sploh mamico, ki hodi v termoflisu celo poletje )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 22:24:15
|
|
|
|
Katjusa
|
ja kje pa ste, da se jst sama s sabo pogovarjam?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?