|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
14.7.2009 15:15:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Zakaj pa ne greste za dalj časa kampirat?

ker se je moj odloču, da bi šel raje v apartmauser posted image ma letos mu nej bo in smo mel rezerviran za 7 dni sma zdej je prišlo pa do spremembe in gremo sam za 6..... mah sej bo dost..... sam upam, da bomo šli pol nazaj sej mogoče bo to 4-5 dni nimam pojma odvisno od vremena, in volje predvsem pa od financ kake bodouser posted image user posted image user posted image user posted image grem pa kampirat pa če se vsi na trpalnice postavijo k se mi tega tok luštauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.7.2009 15:16:58   
Katjusa
za teh 300€ ko bomo dal za apartma bi bli v kampu vsaj ene 12 dniuser posted image ma nej mu bo k se je vženu z mano in k je vedno po moje in k mi je zaplodu 2 taka lepa sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.7.2009 15:18:07   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša-kolaž je fenomenalen...well doneuser posted image

Se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kok so fenomenalni....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.7.2009 15:19:45   
Čebel@
katjuša,urša......se strinjam da počakamo do septembra in organiziramo eno srečanjeuser posted image user posted image user posted image
urša.....hvala.....full si lepo napisalauser posted image user posted image user posted image ......jutri bom dala še enkrat jabolko-breskva,pol naprej pa korenčka pa bom videlauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.7.2009 15:20:10   
Onasiss
suuny-no pol se teb ni treba bat, da ti Gaja ne bi kej povedala, ko bo velikauser posted image , ker drugače jo bojo hitr zašpecal....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.7.2009 15:20:16   
Urša08
Katjuša bo pa drugo leto po tvoje user posted image user posted image user posted image veš pri nama je pa obratno. Moj navdušen nad kampiranjem, jaz grem pa rajši v apartmauser posted image sej drugač dokler nisva otrok dobla sva hodila v kampe, no sedaj pa v apartmaje, je moj možek malce popustil. Smo pa lani tudi probali kampirat in je šlo tako, da drugo leto jaz popustim in gremo na Rab v kamp. Glede financ je pa tko da jaz vsak mesec dajem neki na stran za dopuste in potem si iz tega 3 * na leto privoščimo dopust user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
14.7.2009 15:22:24   
Urša08
mlea ti praviš da maš živca doma, kaj mam potem šele jaz user posted image user posted image user posted image moj Nejc je skoz v elementu, jaz zvečer dol padem on pa še ne, da ne govorim da zjutrej tud on prej vstane in spet akcija user posted image user posted image user posted image No pa nočno vstajanje nama tud ni tuje, jah jaz se tolažim da tko kile dol dajem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.7.2009 15:23:44   
Katjusa

Katjuša bo pa drugo leto po tvoje user posted image user posted image user posted image veš pri nama je pa obratno. Moj navdušen nad kampiranjem, jaz grem pa rajši v apartmauser posted image sej drugač dokler nisva otrok dobla sva hodila v kampe, no sedaj pa v apartmaje, je moj možek malce popustil. Smo pa lani tudi probali kampirat in je šlo tako, da drugo leto jaz popustim in gremo na Rab v kamp. Glede financ je pa tko da jaz vsak mesec dajem neki na stran za dopuste in potem si iz tega 3 * na leto privoščimo dopust user posted image

to jst poskušam vsako leto narest pa mi nikol ne ratauser posted image user posted image user posted image user posted image vedno kej kupujemo.....user posted image mah sej bo boljše.... sam da se vsaj mal v morje namočmo pa bom jst čist srečna pa moj se je javu, da bo na morju on bolj skrbel za otročka, tko da bom jst bolj frej.... se bom potapljala in slikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam novo masko si morem še kupituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.7.2009 15:29:34   
witto
Evo mene,iz kao sprehoda. Me je tašča prosila, če jo lahko peljem do špara, da hitro pokupi še neke brisače, tiste ki so na točke. Pa kaj user posted image ji pa bodo, jih ima v omari več,kot kakšna trgovina........ ji bom kakšen paket iz omare potegnila,pa ji ga bom zavila in podarila za roj.dan,še vedela nebo, da so njeneuser posted image user posted image user posted image (kaj sem žlehtuser posted image ) Vglavnem,napakala sem njo in Matijo ob 9 v auto, in vrnile smo se ob 13.30,user posted image , še sto trgovin smo dali skozi, a odzunaj pa vroče kot user posted image , če se mi nebi Matija začel dret, bi še sedaj kje strašile po trgovinah.Claud,sem zasledila, da ti manjkajo naši primorski komarji? A ti jih pošljem? Glej, brezplačno 4 škatle,pa še eno gratis????A boš????user posted image user posted image Tanci,nič ti nisi firbčna, moji so se odselili v Canado,ker je tako očim želel. Se pa ni oziral na moji dve mlajši sestri,ki so tu hodile v šolo,imele svoje prijatelje,in ravno tako se ni oziral na mnenje moje mame.Rekel je, Mi gremo,in so šli. Drugače sta pa oba moja starša čeha, očim je pa doma iz Ljubljane. Moj pravi ati pa živi vPragi. Z njim pa sem v kontaktu zadnja 4 leta. Prvič sem ga srečala,ko mi je bilo 26 let, do takrat pa sem ga videla samo enkrat,ko sem bila stara 6let.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
14.7.2009 15:30:06   
Onasiss

Katjuša jaz bi mela user posted image

Jaz tudi....user posted image user posted image user posted image  Prosim,.....Hvala....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
14.7.2009 15:30:13   
witto
Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image krasen kolaž user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
14.7.2009 15:37:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjuša jaz bi mela user posted image

Jaz tudi....user posted image user posted image user posted image  Prosim,.....Hvala....

poslano na mail

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
14.7.2009 15:38:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image krasen kolaž user posted image user posted image user posted image

naslednji mesec bomo spet delali kolaž iz slikic naših sončkov pri 5 mesecih... tak da mi boš takrat poslala slikico s tvojim nickom in imenom otročka na bpkatja2@gmail.com in bo tvoj matija tud zraven tle k spadauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
14.7.2009 15:40:04   
Čebel@
jaz sem pa jezna sama nase....gggrrrruser posted image ......sem za taščo kupila za RD(ima drug mesec)gobelin s sončnicami(njena najljubša roža)da ji ga bom naredila,okvirila in da ji ga damo za RD.....pa grem dol na dvorišče ga šivat pa pride in jaz hvalim tiste rože ona pa hladna.ni neki pokazala zanimanja......zdej bom ga pa do konca naredila in ga jaz obdržala,ker je res lepa slika,njej pa kupila enga nabiralca prahu(sem žleht a neuser posted image )

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
14.7.2009 15:41:31   
Urša08
punce jaz šibam še mal pospravt, da sem potem frej

lepo se mejte

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
14.7.2009 15:41:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jaz sem pa jezna sama nase....gggrrrruser posted image ......sem za taščo kupila za RD(ima drug mesec)gobelin s sončnicami(njena najljubša roža)da ji ga bom naredila,okvirila in da ji ga damo za RD.....pa grem dol na dvorišče ga šivat pa pride in jaz hvalim tiste rože ona pa hladna.ni neki pokazala zanimanja......zdej bom ga pa do konca naredila in ga jaz obdržala,ker je res lepa slika,njej pa kupila enga nabiralca prahu(sem žleht a neuser posted image )

jah kaj češ če ni pokazala zanimanja..... mogoče bi ji blo boljš, če bi ga mogla sama šivatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
14.7.2009 15:43:06   
Katjusa
jst tud šibam počas grema pol z mojmu v LJ pa morem še vse za otročke pripravit k mi jih bo mami čuvala, ker se mi jih zdi brezveze vozit zraven k se boma samo vozla... edin flori če bo hotu it polek ga boma vzela...
lepo se mejte se tipkamo kej

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
14.7.2009 15:45:46   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ma sem blond, sem najprej pomislila kakšna slika pa je to?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
14.7.2009 16:01:51   
SURF
user posted image user posted image user posted image Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER.MEGA kolaž...vsaka častuser posted image

Js tudi imela tiste fotkeuser posted image prosim.

Majchy-Vsaka čast tebi in tvoji volji za urejanje seznamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
14.7.2009 16:02:22   
SURF
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ma sem blond, sem najprej pomislila kakšna slika pa je to?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.7.2009 16:03:18   
Onasiss
surf-wrap je trak za nošenje otroka, k mi ga je birdy prodala in se fino obnese...user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.7.2009 16:14:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image user posted image user posted image Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER.MEGA kolaž...vsaka častuser posted image

Js tudi imela tiste fotkeuser posted image prosim.

Majchy-Vsaka čast tebi in tvoji volji za urejanje seznamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poslano na mail:)

mojga še niuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.7.2009 16:27:47   
Katjusa
pa kje se vse skrivate... menda niste na soncu?
moj prihaja tak, da se za popoldne poslavljam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.7.2009 16:31:40   
MIHAILO
Jaz sem doma...kuham,pospravljam...mam se prah za pobrisati in cote zlikati ,ko se posusijo ,ostalo sem ze vse...
KOLUMBO a si ze zacela migat z metlo pa krpo bo bajti?user posted image
MAJCHY kaj ,ce se ti ap zdi ,da ni bla navdusena?Ti pa tak pridna pa ji hoces naredit to...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.7.2009 16:43:25   
witto
katjuša zmenjeno,drugi naslednjič ti bom slike poslala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?