witto
|
Evo mene,iz kao sprehoda. Me je tašča prosila, če jo lahko peljem do špara, da hitro pokupi še neke brisače, tiste ki so na točke. Pa kaj ji pa bodo, jih ima v omari več,kot kakšna trgovina........ ji bom kakšen paket iz omare potegnila,pa ji ga bom zavila in podarila za roj.dan,še vedela nebo, da so njene (kaj sem žleht ) Vglavnem,napakala sem njo in Matijo ob 9 v auto, in vrnile smo se ob 13.30, , še sto trgovin smo dali skozi, a odzunaj pa vroče kot , če se mi nebi Matija začel dret, bi še sedaj kje strašile po trgovinah.Claud,sem zasledila, da ti manjkajo naši primorski komarji? A ti jih pošljem? Glej, brezplačno 4 škatle,pa še eno gratis????A boš???? Tanci,nič ti nisi firbčna, moji so se odselili v Canado,ker je tako očim želel. Se pa ni oziral na moji dve mlajši sestri,ki so tu hodile v šolo,imele svoje prijatelje,in ravno tako se ni oziral na mnenje moje mame.Rekel je, Mi gremo,in so šli. Drugače sta pa oba moja starša čeha, očim je pa doma iz Ljubljane. Moj pravi ati pa živi vPragi. Z njim pa sem v kontaktu zadnja 4 leta. Prvič sem ga srečala,ko mi je bilo 26 let, do takrat pa sem ga videla samo enkrat,ko sem bila stara 6let.
|