Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 10:50:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
dan..noc prespana,polovica cot zlikanih,pol bom se zvecer...malo bova sla pred blok k je se sencka z mojo kolegico in njeno pupo,potem bo pa treba kosilo kuhat..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 11:02:43
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dober dan... Včeri smo pa mi za kosilo jedl korenje in je full pojedla. Zvečer ji bom mogla pa začet ornk kaše dodajat, ker je lakota, da cel blok zbudi... in pol moj Onasis, namest, da bi ji dal mal vode ji dudo tlač in je valda huda, pol se je pa zbudila....tko da smo imel spet zanič noč.... Mah, sem jo pol u wrapa dala, pal šla ob 4-ih cunje pobirat in je v 5 min mrklna. . Zjutri me je pa spraševal kako mi jo je uspel uspavat.... boščki.... si ne predstavljam..... naš se je zdle zbudu po 13 urah spanja ne vem če sta res oba po men al kaj da sta taka zaspanca Si lohk srečna....Moja dva sta zato tud tok suha, ker sta non-sto u movanju. Vito je itak živc, Eva pa tud. Med drugim tud ponoč ni miru...To se oba kotalita in obračata po pojstli. Don ponoč je Vito neki kričal in jokcal, pa sva ga šla pogledat pa je v spanju govoru; MAMI NE ME POJEST..... Sva se zvečer neki hecala, da mu bom njegove sladke nogice pojedla in ga žgečkala po podplatih.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 11:07:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dober dan... Včeri smo pa mi za kosilo jedl korenje in je full pojedla. Zvečer ji bom mogla pa začet ornk kaše dodajat, ker je lakota, da cel blok zbudi... in pol moj Onasis, namest, da bi ji dal mal vode ji dudo tlač in je valda huda, pol se je pa zbudila....tko da smo imel spet zanič noč.... Mah, sem jo pol u wrapa dala, pal šla ob 4-ih cunje pobirat in je v 5 min mrklna. . Zjutri me je pa spraševal kako mi jo je uspel uspavat.... boščki.... si ne predstavljam..... naš se je zdle zbudu po 13 urah spanja ne vem če sta res oba po men al kaj da sta taka zaspanca Si lohk srečna....Moja dva sta zato tud tok suha, ker sta non-sto u movanju. Vito je itak živc, Eva pa tud. Med drugim tud ponoč ni miru...To se oba kotalita in obračata po pojstli. Don ponoč je Vito neki kričal in jokcal, pa sva ga šla pogledat pa je v spanju govoru; MAMI NE ME POJEST..... Sva se zvečer neki hecala, da mu bom njegove sladke nogice pojedla in ga žgečkala po podplatih. bogi Vito kaka nočna mora florjan tud večkrat kej govori sam k se jst predramim je že konc in ponavad nč ne razumem...... se pa ful veliko premetava in obrača po postelji.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 11:43:49
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 deja, uf, smotano, da greš delat že septembra...A pol bo mož do konca na porodniški al kako boste to zrihtali? ja možek bo šel na porodniško... meni je full hudo, ampak ne gre drugače... on je sicer s.p., samo ni dela in še zdaj čaka ene zadeve ki bi jih moral dobit že februarja plačane pa še jih ni... tako da trenutno živimo na moji porodniški, ki pa ni velika...potem pa bo en dohodek upam da več...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 11:44:46
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, mi2 smo iz sprehoda. Smo ble na kavici, pol smo strica in se strično srečale v centru, pa smo šli skupi do none, pol še na eno pijačko, pol sm "taščo" in sestro od mojga srečala, pa Gaji sem kopalni plašček kupla in zdej smo pršle domov-jst sem gnila, pa čeprav ni neki sonce ampak bol oblačno... Jst sem se skori odločla, da bom enga Olympusa za v vodo nabavla... Katjusa, dej mi prosim spet un link prlimat k je tvoj fotič gor, da vidim kire barve so na razpolago. Pa ti si ga v Comshopu dobila bol poceni, ne? Pa mi dej še malo povej kolko ta stvar prbliža, pa če so lepe slike ko so otroci v muvingu,...Ma vse mi povej. Če se ti ne da tuki pisat se lahko dobimo tudi zvečer na msn... Vse naj naj Ani od naše Piškotke za obmesečnico! mlea, to pa je meu Vito sanje! bošček! deja, ja no, upajmo, da bo pol vse uredu glede financ. Ti verjamem, da je težko sam z 1 plačo oz porodniško živt!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 14.7.2009 11:48:59 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 11:45:28
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva bili pa na sprehodu potem sva see lotili hipp-ove kašice jabolko-breskvain se je pačila kot bog pomagaj.......kaj naj naredim a mogoče še ni pripravlljena gresek je pa full lepo jedla sedaj se pa matra zaspati.......je tok zmatrana da je full sitna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 11:52:17
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, pa zakaj ji rajši ene breskve ne kupiš, pa prekuhaš in ji to daš? Sej se ne bom delala pametne, ampak meni se zdi vseeno bujši, da ji sveže sadje in zelenjavo dam, kot pa tiste kašice-razen ko bomo kje na poti ji bom dala. Jst bom Gaji danes dala banano...Malo pokuhala k ni neki full zrela in pol zmečkala...Pa da vidimo če je kaj opice v mojem otroku... (to glede opice se hecam, da me ne boste kej postrani gledale!!!)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 11:54:10
|
|
|
|
rebeka84
|
cao mamice! kako ste kaj? mi smo še v Bosni, najverjetneje se vračamo jutri. Uroš uživa 100 na uro. tudi jaz mu že dajem gh. zelo rad je banano, jabolko. to vse skupaj zmešam. kupila sem par frutkov od slive, hruške... in tudi že vse zmaže. sem že skoraj pozabila slovensko govorit. fajn bodite! papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 11:57:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, pa zakaj ji rajši ene breskve ne kupiš, pa prekuhaš in ji to daš? Sej se ne bom delala pametne, ampak meni se zdi vseeno bujši, da ji sveže sadje in zelenjavo dam, kot pa tiste kašice-razen ko bomo kje na poti ji bom dala. sej sem jaz tudi pristaš grišne zelenjave in sadja ampak sem rekla bom probala ker je res bolj sladko kot tisto doma narejeno......malo sem scagala in bom jutri poskusila s korenčkom,če ne bo bolše bomo pa še kakšen teden počakali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 12:05:32
|
|
|
|
sunny24
|
O rebeka se spet oglaša! Vidim, da prov uživate, predvsem pa Uroš! No, lepo es mejte še naprej, ne pozabit slovensko govort pa lepo pot nazaj domov vam želim!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 12:21:46
|
|
|
|
tanci29
|
hej midve sva tud s sprehoda sem ji pol skuhala kosilo pa ga ni hotla ...ziza zdej je pa zaspala bom probala ko se bo zbudila pomoje je bla preveč zaspanka...no evo glih sem jo hvalila pol pa tole... rebeka te čistz štekam kako je ko pozabiš slovensko...men gre že na živce ker včasih tud sama zabluzim pa kakšnemu atatu k mi kej pobere če nam kej na tla odleti rečem thank you namest hvala sunny-o kolk ste pohajkovale majchy-mogoče ji pa res še ne paše papcat, brezveze silit...daj ji kokr ji paše mlea-nehi otroke strašit, ker majo pol nočne more ...se pravi se wrap obnese
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 12:27:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
tanci: ja selitev gre...jah kolkor se da ob takem veseljaku kot je nasa :) kaj kodeljevo je odprto za vse? tudi tisti bazencek za dojencke? ursa: kako je kaj kopat s cebrickom in do kdaj ga lahko uporabljas? sunny: jaz tudi dajem kasice (hipove), ker so na osnovi mleka in se ta mesec dokler ne bo stara 5m ne mislim it na pravo GH, sam ker dobi premalo z mojim mlekom, en obrok dodam te mlecne griske z razlicnimi okusi... (ok do zdaj smo probali navaden gris, gute nacht gris in rizek, ki pa ni probioticen in jo napenja). Po 5 mesecu pa napad na sadje in zelenjavo :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 12:44:44
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny men je moj fotič ful dober zooma nima veliko sma jst ga ne rabim, slike niso stresene torej so za otročke v miganju super....pri snemanju je zaradi tega k je vodoodporen slabši zvok.... nama je to dodatni fotič tak da za naju ima dost zuma in če bi kupovala še enkrat bi kupla istega tud če bi imela samo enega ker men je fino otročke slikat.... koj k pa rad slika letala in gore (bolj oddaljene stvari je pa boljši star) http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=62387 tole je moj.... ja tle so najceneje pa še 4GB je kartica zraven men je v prvi vrsti fino da je vodoodporen in da ima stabilizator slike ostalo pa ne rabim pa malo približevanja
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.7.2009 12:46:24 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 12:45:13
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene . Malo na hitro ,da se pofočkam ...Bili bolani,pristali na Anti-biotikih,ker je prešlo na ušeske ..je že boljše..malo še kašljamo. Kašice sva zaenkrat ukinile,bova po petem mesecu začele,rada je a še trebušček ni bil pripravljen.Zaenkrat samo mlečne. Čisto malo sem vas prebrala... Kaj je to WRAP?... Mogoče mi rata kakšno fotko prlimat proti večeru... Lep dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 12:45:20
|
|
|
|
Onasiss
|
sunny-teb vedno dogaja, vedno koga srečaš...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 12:49:38
|
|
|
|
Katjusa
|
NOV KOLAŽ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 12:55:40
|
|
|
|
Katjusa
|
tiste, ki ste mi po mailu poslale slikco sem vam kolaž poslala tud po mailu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 13:03:01
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-kolaž je fenomenalen...well done
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 13:16:37
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, hvala za link! Zdej sm pa tam še en fotič najdla...Matr k se ne morm odločit kaj bi... Po eni strani bi mela takega, da bi lahko tudi v vodi fotkala, po drugi pa takega, da dela lepe slike, pa da lepo prbliža... Pa full lep kolaž si nardila! mlea, ja, Gorica je majhna, full folka poznam pa je pol tko... Gaja je pa malo podivjala zdej, take dela z ropotulco da je joj...bogi voziček!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 13:16:40
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sem šđla prejle prvo mejle čekirat in sem naletela na kolaž vse pohvale, res si super nardila, mojstrica si ni kej ko sem pa še vsakega otročka posebej pogledala sem pa čist čustvena ratala, joj so to eni sončki Barbarags ti bom čist odkrito povedala glede čebrička. Nejca sem dala not pri malo manj kot 2 mesecih in je tok užival, vriskal, mislim ne moreš verjet kok je to užival. Uporabljali smo ga ful dolgo skor do enega leta se mi zdi. Zdej pri Žigu pa tok velikega navdušenja ni. Je zadovoljen ampak to je pa tudi vse. Meni je veliko lažje če sem sama čebrička pripravit kot pa banco. Bom kako slikico probala najti pa jo pripopati.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 13:20:13
|
|
|
|
Urša08
|
eto Žiga v čebričku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 13:22:44
|
|
|
|
Urša08
|
pridem še nazaj sam otroke spat spravim, če rata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 13:30:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, hvala za link! Zdej sm pa tam še en fotič najdla...Matr k se ne morm odločit kaj bi... Po eni strani bi mela takega, da bi lahko tudi v vodi fotkala, po drugi pa takega, da dela lepe slike, pa da lepo prbliža... Pa full lep kolaž si nardila! mlea, ja, Gorica je majhna, full folka poznam pa je pol tko... Gaja je pa malo podivjala zdej, take dela z ropotulco da je joj...bogi voziček! sej ta fotič dela ful lepe slike sam ima samo 3,6 zuma, zame je to dost in slike se meni zdijo lepše k se canonom... in imaš tudi makro slikanje.... no jst ti ga priporočam sam za filmčke ni dober ker je res slab zvok zaradi tiste zaščite, da voda not ne pride se sliši kot da je fotič v eni omari sam zate nekajs likic s tem fotičem pa en filmček k benjamin je http://picasaweb.google.si/bpkatja2/NovFoto?authkey=Gv1sRgCOag2s_cwc7RywE#5358276159723944450
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 13:32:51
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny sam počaki še ene 5 minut se še nalaga...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 13:38:48
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......bravo za kolaž mojstrica si
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?