|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
12.7.2009 23:29:31   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
aja mlea sej jo z mrzlim al pa mlačnim zrakom pr fenu pa čist na počas...mogoče bi ji pa pasalo...upam da bo kaj hitro bolje...ne znam svetovat

No, na to pa sploh nism pomislila....user posted image  Sem ž zanč rekla, da smo iz kamene dobe in imamo tak fen, da vsakič ko ga prižgeš strese.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne, je full star pa nima tistga gumba. Sej smo ji u rito pihal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
13.7.2009 7:07:01   
Urša08
jutro

Eto kavica
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
13.7.2009 7:09:09   
tanci29
GOOD MORNING

a ste se naspančkaleuser posted image

eno kavico ua lepše jutrouser posted image

pa enga rogljička za potešit želodčkauser posted image (to naj bi bil rogljičekuser posted image )

želim vam vsem en lep sončen dan in veliko uživancije

papa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
13.7.2009 7:10:01   
tanci29
urša po levi si me prehitelauser posted image ...jutro

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
13.7.2009 7:43:49   
Urša08
tanci dobro jutrouser posted image , sem mela sam tok časa da kafe skuham potem je bla pa že akcijauser posted image user posted image user posted image Kako si?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
13.7.2009 8:05:20   
Urša08
Sedaj pa upam da mi znese kej napisatuser posted image . Žiga sem dala spančkat, Nejc je že zrihtan in se igra s traktorji, pa bagri in podobnim.

Punce jaz sem v petek nardila tako neumnostuser posted image user posted image user posted image jedla sem nutelo in je Žiga dobil pikce oz. rdeče flekce (prvo po čelu, pa mal še po telesu). Proti večeru je bil skoz bolj flekast po obrazu in potem sem razmišljala od česa in prišla do tega da po vsej verjetnosti od nutele user posted image user posted image user posted image user posted image seveda so ga pikice srbele in je bil revček. Sama si sploh nisem mogla odpustit da je bošček zarad moje nepazljivosti pri hrani. V soboto je bil še bošček, včerej je bilo pa že skoraj dobro. Ker nisem čist 100% da je bilo od nutele sem tudi uvajanje ukinila (čeprav ne verjamem da bi blo to od korenčka oz. krompirčka).

Ko se sedaj naspančka pa šibamo na sprehodka. Za nazaj vas moram še prebrat, še nisem utegnila.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
13.7.2009 8:07:49   
Urša08
tanci eto rogljičke, če ti pašejo user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
13.7.2009 8:25:57   
Čebel@
jutro!
balonchy........joj kako se ti folš jadranjauser posted image user posted image user posted image user posted image .......super da je tudi Matic uživaluser posted image user posted image user posted image .....uživajte zdej,ko je ati domauser posted image .......aja naj te ne skrbi kako bo mali ponoči spal.ker nakoncu bo boljš kot doma(kompliciramo mamice,ne otroci)user posted image user posted image
simona......super da je RD uspeluser posted image user posted image user posted image
mlea.....jaz tudi bad girl zasledim na drugi temi in sem nanjo in na glen huda ker nas pa ne prideta pozdravituser posted image ......super za piknik in nov trak(za Evito koli prenašat)user posted image user posted image user posted image
katjuša......samo da uživašuser posted image user posted image ........si se imela fajn med vikendom?user posted image
tanci........a moji kužki so bili krivi za zabasanje maila-niso zanalaščuser posted image user posted image ......samo da si popravilauser posted image user posted image ........joj kako Hana(tvoja)pridno jeuser posted image user posted image user posted image .....a kosilo imata samo GH ali dobi še mleko čez?user posted image .......moj je rabil cel dan  da je prišel k sebiuser posted image user posted image .......je reku da mu je pasalo malo počivat(beri:prespati dan)user posted image .......a ti pa okoli porodnišnice šetašuser posted image user posted image user posted image user posted image .....najboljš da še enga naštimate,da boš lahko šla spet malo notranjost pogledatuser posted image user posted image user posted image .......pa hvala za tortico/rogljjičekuser posted image
barbara......super za nogicouser posted image -naša jo še ne šmirglauser posted image
sunny.......te heca tale tvoja Gaja,a?je verjetno full dobrovoljčekuser posted image user posted image user posted image user posted image .......super za skupno koficouser posted image user posted image user posted image
urša.......hvala za koficouser posted image user posted image .......joj bogi žigecuser posted image ......ne sikeraj se ker otrok itak ne bodi navodil zraven,kaj mu ne bo pasalo in je treba pač probavatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
13.7.2009 8:29:22   
claud
Jutro!

Hvala za kofe und zajtrk!user posted image

Larissa je se v postlci in spusca ene smesne glasoveuser posted image

Ucer smo sli spet mal morje pogledat....res pogledat, k je bla voda mrzla k user posted image ...

Morm povedat glede fotoaparata....GA MAAAAAAAM! No ne tistga k sm ga zelela, ampak glede na to kako sm ga dobila je super fajnuser posted image ....
V petek moj pride iz sluzbe, greva h mojim na piknik, ko se vracamo sm mu tezila da greva v big bang, pa nc....user posted image ....jezna, kuham mulo k en mejhn otrok....user posted image .....zvecer mi pa prnese eno skatlco pa notr fotoaparatuser posted image .....prnesu mi je lepeg olympusa mju5000user posted image Sicer ni tak velik cegu k sm ga mela namen kupt, ampak sm bla vseen ful vesela....zdj lohk slikam k zmesana. In ze testirano dela fuuuuul hude slikeuser posted image user posted image user posted image

GH-IMAM SODOBNEGA OTROKAuser posted image ....domace kasice bljak....se kr strese....sm pa dobila v nagr.igri hippove, so pa njamsi....ne morm verjet kako to je ...pujsa mala....se ji tko mudi pojest da mi prime roko pa nese v usta in v nos....user posted image

Tako zdj se pa mal bl naglas oglasa......pridm pol..user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
13.7.2009 8:37:04   
tanci29
urša-sem ok hvala, pa ti...ne sekiraj se tolk zarad pikic...sej so že minileuser posted image ....

majchy-ja sej nisem mislila v slabem zaradi kužkov...sem tko napisala k so glih tvoji, važno da počasi dobivajo nove domekeuser posted image ....kosilo, ja ponavadi se pol še mal podoji, kakor kdaj...tko v roku ene ure po obroku, sam pomoje se sam malo odžeja....pa flaši nočemo pit tekočine, po žlički pa že malo sam je mami prelena da bi skos s tisto žlico okol skakala...sej dobi zizouser posted image

claud-super za fotkiča...kdaj boš delila posnetke z nami

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
13.7.2009 8:38:35   
tanci29
aja še to sem vam pozabla povedat...jest dam pri kosilu pol ko je že kuhano v kašico še malo olivnega olja...da je malo boljši okus...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
13.7.2009 8:39:26   
claud
Tanci....zdj bom delila....trenutekuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
13.7.2009 8:41:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša-sem ok hvala, pa ti...ne sekiraj se tolk zarad pikic...sej so že minileuser posted image ....

majchy-ja sej nisem mislila v slabem zaradi kužkov...sem tko napisala k so glih tvoji, važno da počasi dobivajo nove domekeuser posted image ....kosilo, ja ponavadi se pol še mal podoji, kakor kdaj...tko v roku ene ure po obroku, sam pomoje se sam malo odžeja....pa flaši nočemo pit tekočine, po žlički pa že malo sam je mami prelena da bi skos s tisto žlico okol skakala...sej dobi zizouser posted image

claud-super za fotkiča...kdaj boš delila posnetke z nami
sej nisem za hudo vzelauser posted image user posted image user posted image ja sem jaz tudi  full vesela da dobivajo domeke....čeprav meni so vsi 4je full prirasli k srcu tko da bo malo krize,ampak bo žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
13.7.2009 8:43:45   
Onasiss
Dobro jutro.
Še vedno mi primankuje lepotnega spanca, ampak naša nočka je bila lepo prespana-sicer vmes je bla malo lačna.

Ursa-ne sekiri se, a ste se lepo imeli????

Claud-hit en foto sešn pa slike tlele prpopaj.

Zdejle pa grem kavo spit, otroke moje tri priprat in gremo k eni čveki na obisk.user posted image user posted image user posted image  (brez ta velikega otroka seveda)

Aja RIT JE BOLJŠ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
13.7.2009 8:46:56   
claud
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

tako nekaj vcerajsnjih utrinkovuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
13.7.2009 8:54:01   
tanci29
claud-jest vidim sam ene delčke ful velkih slik...a si jih slučajno pozabla pomanjšat, al men spet neki šteka tuki

mlea-super za rituser posted image user posted image user posted image user posted image

pa da nauta preveč  orto čvekaleuser posted image

no zdej se je pa moja princeskica zbudla....je spala prvo do 6ih popapcala pa še malo produžila do zdele...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
13.7.2009 8:56:35   
claud
tanci teb neki steka.user posted image ..rr zdj to sam pomanjsa
bom sam zate pomanjsalauser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 13.7.2009 8:57:37 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
13.7.2009 9:01:31   
claud
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
13.7.2009 9:04:08   
sunny24
Jutro! Hvala za zajtrk! user posted image
Evo, nočka prespana, razen pavz za papcat ob 3h in 6h...Če je lakota ni kej! user posted image

ursa, ne sekiri se...Je šlo mimo, zdej pač veš da nutele ne boš neki cajta jedla. Pač je treba sprovat kaj user posted image  paše in kaj ne. user posted image

claud, lepe slikice! V kirem bazenu ste to Larisso peljali na kopanje? Ej, pa uno majčko na 4. slikici ma lepo...

Ojej,, prijem nazaj, Gaja lačna...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
13.7.2009 9:08:20   
claud
Sunny ta bazencek je v izoli na plazi tm k so invalidi ...
Tisto pa ni majcka ampak kopalni plascekuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
13.7.2009 9:10:14   
claud
Aja tista prva slikca....tkole postran se je uceri zbudila....to je tik preden se cist okol obrneuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
13.7.2009 9:21:26   
Vesnozaver
dobro jutro!

claud lepe slike,mala je prava lepoticka!

jaz pijem kofe, danes mam prvi dan diete....

ursa super da so zginle pikice!

midva sva pa danes brez vozicka, ata pozabil dat iz avta....grrrrr....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
13.7.2009 9:27:11   
sunny24
evo, gaja se je napacala, zdej je pa pr meni na rokah...

claud, a kopalni plašček je...btw, kje siga pa najdla? k jst sem iskala pa nimajo nikjer takih majhnih...

vesnozaver, super za dieto...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
13.7.2009 9:32:26   
claud
Hvala za pohvaleuser posted image

sunny plascek je pa iz merkatorja

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.7.2009 9:34:03   
tanci29
sunny-jest sem jih vidla še v leclercu plaščke...pa v rutarju sem ga jest kupla za erika k je bil tak piklček

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?