Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 12.7.2009 23:29:31
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja mlea sej jo z mrzlim al pa mlačnim zrakom pr fenu pa čist na počas...mogoče bi ji pa pasalo...upam da bo kaj hitro bolje...ne znam svetovat No, na to pa sploh nism pomislila.... Sem ž zanč rekla, da smo iz kamene dobe in imamo tak fen, da vsakič ko ga prižgeš strese. Ne, je full star pa nima tistga gumba. Sej smo ji u rito pihal.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 7:07:01
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Eto kavica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 7:09:09
|
|
|
|
tanci29
|
GOOD MORNING a ste se naspančkale eno kavico ua lepše jutro pa enga rogljička za potešit želodčka (to naj bi bil rogljiček ) želim vam vsem en lep sončen dan in veliko uživancije papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 7:10:01
|
|
|
|
tanci29
|
urša po levi si me prehitela ...jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 7:43:49
|
|
|
|
Urša08
|
tanci dobro jutro , sem mela sam tok časa da kafe skuham potem je bla pa že akcija Kako si?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:05:20
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa upam da mi znese kej napisat . Žiga sem dala spančkat, Nejc je že zrihtan in se igra s traktorji, pa bagri in podobnim. Punce jaz sem v petek nardila tako neumnost jedla sem nutelo in je Žiga dobil pikce oz. rdeče flekce (prvo po čelu, pa mal še po telesu). Proti večeru je bil skoz bolj flekast po obrazu in potem sem razmišljala od česa in prišla do tega da po vsej verjetnosti od nutele seveda so ga pikice srbele in je bil revček. Sama si sploh nisem mogla odpustit da je bošček zarad moje nepazljivosti pri hrani. V soboto je bil še bošček, včerej je bilo pa že skoraj dobro. Ker nisem čist 100% da je bilo od nutele sem tudi uvajanje ukinila (čeprav ne verjamem da bi blo to od korenčka oz. krompirčka). Ko se sedaj naspančka pa šibamo na sprehodka. Za nazaj vas moram še prebrat, še nisem utegnila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:07:49
|
|
|
|
Urša08
|
tanci eto rogljičke, če ti pašejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:25:57
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! balonchy........joj kako se ti folš jadranja .......super da je tudi Matic užival .....uživajte zdej,ko je ati doma .......aja naj te ne skrbi kako bo mali ponoči spal.ker nakoncu bo boljš kot doma(kompliciramo mamice,ne otroci) simona......super da je RD uspel mlea.....jaz tudi bad girl zasledim na drugi temi in sem nanjo in na glen huda ker nas pa ne prideta pozdravit ......super za piknik in nov trak(za Evito koli prenašat) katjuša......samo da uživaš ........si se imela fajn med vikendom? tanci........a moji kužki so bili krivi za zabasanje maila-niso zanalašč ......samo da si popravila ........joj kako Hana(tvoja)pridno je .....a kosilo imata samo GH ali dobi še mleko čez? .......moj je rabil cel dan da je prišel k sebi .......je reku da mu je pasalo malo počivat(beri:prespati dan) .......a ti pa okoli porodnišnice šetaš .....najboljš da še enga naštimate,da boš lahko šla spet malo notranjost pogledat .......pa hvala za tortico/rogljjiček barbara......super za nogico -naša jo še ne šmirgla sunny.......te heca tale tvoja Gaja,a?je verjetno full dobrovoljček .......super za skupno kofico urša.......hvala za kofico .......joj bogi žigec ......ne sikeraj se ker otrok itak ne bodi navodil zraven,kaj mu ne bo pasalo in je treba pač probavat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:29:22
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Hvala za kofe und zajtrk! Larissa je se v postlci in spusca ene smesne glasove Ucer smo sli spet mal morje pogledat....res pogledat, k je bla voda mrzla k ... Morm povedat glede fotoaparata....GA MAAAAAAAM! No ne tistga k sm ga zelela, ampak glede na to kako sm ga dobila je super fajn .... V petek moj pride iz sluzbe, greva h mojim na piknik, ko se vracamo sm mu tezila da greva v big bang, pa nc.... ....jezna, kuham mulo k en mejhn otrok.... .....zvecer mi pa prnese eno skatlco pa notr fotoaparat .....prnesu mi je lepeg olympusa mju5000 Sicer ni tak velik cegu k sm ga mela namen kupt, ampak sm bla vseen ful vesela....zdj lohk slikam k zmesana. In ze testirano dela fuuuuul hude slike GH-IMAM SODOBNEGA OTROKA ....domace kasice bljak....se kr strese....sm pa dobila v nagr.igri hippove, so pa njamsi....ne morm verjet kako to je ...pujsa mala....se ji tko mudi pojest da mi prime roko pa nese v usta in v nos.... Tako zdj se pa mal bl naglas oglasa......pridm pol..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:37:04
|
|
|
|
tanci29
|
urša-sem ok hvala, pa ti...ne sekiraj se tolk zarad pikic...sej so že minile .... majchy-ja sej nisem mislila v slabem zaradi kužkov...sem tko napisala k so glih tvoji, važno da počasi dobivajo nove domeke ....kosilo, ja ponavadi se pol še mal podoji, kakor kdaj...tko v roku ene ure po obroku, sam pomoje se sam malo odžeja....pa flaši nočemo pit tekočine, po žlički pa že malo sam je mami prelena da bi skos s tisto žlico okol skakala...sej dobi zizo claud-super za fotkiča...kdaj boš delila posnetke z nami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:38:35
|
|
|
|
tanci29
|
aja še to sem vam pozabla povedat...jest dam pri kosilu pol ko je že kuhano v kašico še malo olivnega olja...da je malo boljši okus...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:39:26
|
|
|
|
claud
|
Tanci....zdj bom delila....trenutek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:41:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša-sem ok hvala, pa ti...ne sekiraj se tolk zarad pikic...sej so že minile .... majchy-ja sej nisem mislila v slabem zaradi kužkov...sem tko napisala k so glih tvoji, važno da počasi dobivajo nove domeke ....kosilo, ja ponavadi se pol še mal podoji, kakor kdaj...tko v roku ene ure po obroku, sam pomoje se sam malo odžeja....pa flaši nočemo pit tekočine, po žlički pa že malo sam je mami prelena da bi skos s tisto žlico okol skakala...sej dobi zizo claud-super za fotkiča...kdaj boš delila posnetke z nami sej nisem za hudo vzela ja sem jaz tudi full vesela da dobivajo domeke....čeprav meni so vsi 4je full prirasli k srcu tko da bo malo krize,ampak bo že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:43:45
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro. Še vedno mi primankuje lepotnega spanca, ampak naša nočka je bila lepo prespana-sicer vmes je bla malo lačna. Ursa-ne sekiri se, a ste se lepo imeli???? Claud-hit en foto sešn pa slike tlele prpopaj. Zdejle pa grem kavo spit, otroke moje tri priprat in gremo k eni čveki na obisk. (brez ta velikega otroka seveda) Aja RIT JE BOLJŠ.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:46:56
|
|
|
|
claud
|
tako nekaj vcerajsnjih utrinkov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:54:01
|
|
|
|
tanci29
|
claud-jest vidim sam ene delčke ful velkih slik...a si jih slučajno pozabla pomanjšat, al men spet neki šteka tuki mlea-super za rit pa da nauta preveč orto čvekale no zdej se je pa moja princeskica zbudla....je spala prvo do 6ih popapcala pa še malo produžila do zdele...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 8:56:35
|
|
|
|
claud
|
tanci teb neki steka. ..rr zdj to sam pomanjsa bom sam zate pomanjsala
< Sporočilo je popravil claud -- 13.7.2009 8:57:37 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 9:01:31
|
|
|
|
claud
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 9:04:08
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Hvala za zajtrk! Evo, nočka prespana, razen pavz za papcat ob 3h in 6h...Če je lakota ni kej! ursa, ne sekiri se...Je šlo mimo, zdej pač veš da nutele ne boš neki cajta jedla. Pač je treba sprovat kaj paše in kaj ne. claud, lepe slikice! V kirem bazenu ste to Larisso peljali na kopanje? Ej, pa uno majčko na 4. slikici ma lepo... Ojej,, prijem nazaj, Gaja lačna...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 9:08:20
|
|
|
|
claud
|
Sunny ta bazencek je v izoli na plazi tm k so invalidi ... Tisto pa ni majcka ampak kopalni plascek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 9:10:14
|
|
|
|
claud
|
Aja tista prva slikca....tkole postran se je uceri zbudila....to je tik preden se cist okol obrne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 9:21:26
|
|
|
|
Vesnozaver
|
dobro jutro! claud lepe slike,mala je prava lepoticka! jaz pijem kofe, danes mam prvi dan diete.... ursa super da so zginle pikice! midva sva pa danes brez vozicka, ata pozabil dat iz avta....grrrrr....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 9:27:11
|
|
|
|
sunny24
|
evo, gaja se je napacala, zdej je pa pr meni na rokah... claud, a kopalni plašček je...btw, kje siga pa najdla? k jst sem iskala pa nimajo nikjer takih majhnih... vesnozaver, super za dieto...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 9:32:26
|
|
|
|
claud
|
Hvala za pohvale sunny plascek je pa iz merkatorja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 9:34:03
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-jest sem jih vidla še v leclercu plaščke...pa v rutarju sem ga jest kupla za erika k je bil tak piklček
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?