|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
12.7.2009 13:09:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan! Kak mrk je bil na RR...

Gaja je OK, vročine ni več, zobek je skori zuni...Dejte mi povedat, kaj je možno da ma malo bolj tekočo kakico od Calgela???
se vidi da je vikend in končno lepo vremeuser posted image user posted image user posted image super da je šla vročina pa pauser posted image user posted image user posted image driska ponavadi spremlja zobke in baje je normalno da jo ima.....a je zeleno blato?.........naj ji zobek čimprej pokuka ven,da jo neha matratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
12.7.2009 13:53:01   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan! Kak mrk je bil na RR...

Gaja je OK, vročine ni več, zobek je skori zuni...Dejte mi povedat, kaj je možno da ma malo bolj tekočo kakico od Calgela???

Ja, pa men se zdi, da ima lahko tudi rito vneto....user posted image . Ali pa tistga gela k sem ga u Mullerju kupla. Matr ma rdečo rit....GROZA. Tko da pazi....Ne pretiravaj.

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
12.7.2009 13:57:07   
MIHAILO
Cao punce moje...kako ste kaj?Mi smo se vceraj potem sli kopati in po kopanju smo k moji sestri...Mihailo je bil cel cas tak zalosten,pa se je malo nasmejal pa malo racko delal z usti,sploh ni bil tak kot je ponavadi...in nato mu je sestra dala igralni center in se je full lepo igral in smejal in potem mu ni pasalo vec in sem ga vzela k sebi ,ker sem mislila ,da bo ze spal...nato je zacel glasno kricati tako da ga sploh nisem pomirila(TAKO JE SAMO ENKRAT KRICAL,KO SO MU DEVALI KATETER)sem hodila z njim sem pa tja,ker sem mislila,da se bo umiril ampak NE,KRICAL JE VSE BOLJ IN BOLJ...Nato sem mojemu rekla,da to ni vredu in da bova morala k zdravniku ,ker ni nikoli tako krical ...in smo sli k zdravniku -NI IMEL VROCINE,NISO BILA USESKA ...NIC smo sli nazaj in je bilo potem ok se je nekako umirilo...
ZDAJ SEM GA PA DOJILA IN SE MI JE SMEJAL IN VIDIM ZOBEKKKKK,TKO DA JE VERJETNO TO BILO VCERAJ IN JE ZATO KRICAL...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
12.7.2009 13:58:19   
simonakr
Dan!
user posted image user posted image user posted image pa tale RR! Sm že mislna da mi računalnik nagaja!vuser posted image user posted image

Kolumbo - sory k si me zastonj čakala, je moj neki zatarokeru, pa kolegi tud tko da nasledno leto a prov! A drugač je bla pa parkirnina? No sej po en stran jih razumem (kmete) ker pač na travi parkirajo, po drug stran pa banda!

Kaj se pa to prav MLADE MEMICE PA S PIROM PA Z MALIBU KOLO OKOL SKAČETE! Mislm človek bi se vam kar pridružu! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image vsem ki jih rabte!

Majchy - kje pa je tvoj okrog bandov? user posted image Ti mu dej kar 2 aspirina pa kakšen izotonik (ala Izosport) pa bo bolš! Aja pa še star recept - KLIN SE Z KLINOM ZBIJA!!!

no zdej grem pa na popoldansko kavico pol pa na rojstni dan - Ga prazniuje en posrečen 4-letnik!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
12.7.2009 14:02:51   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pogrešam balonchy,katjušo,cati,dejo in petrap

Pa Bad girl, pa Hedvigo!

OGLASITE SE DA VIDMO ČE STE ŠE ŽIVE!!! user posted image user posted image

A Tamika je še na morju?

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
12.7.2009 14:26:54   
birdy
Mlea, jst ti sleepyja prodam. Za ene 15eur k je res še k nov. Mam g pa v svetlo modri barvi. Lepo ohranjen, uporabljen ene 5x k se ga men ne da montirat. Mi mamo raj ruzak za v hribeuser posted image

Majchy, tvoja tašča je pa hit ocenila, sej se še pogovarjal nismouser posted image  Sej moja bi glih tko k tvoja tkole okol pršla, mal ferbcauser posted image  Naslednjič pa res kanglco pa lopatko, Neli je tko kr precej lukenj med tlakovci zafugirala pr nas domauser posted image  Kužiji so pa ful luškaniuser posted image user posted image  Pa tvoja Lisa je proti pričakovanjem ful prijatzna bila. Me je ful čudl da ni bla nč huda, zarad mladičev mislm. Neli je bla pa tok vesela, pol je skoz govorila kuža vov vovuser posted image  Upam da bo naš kuža tud tok rad žogco nosu, bo Nelči tok veselauser posted image
Ostalo sem pa pozabla kar sem prebrala, joj tale moja skleroza.
Aja, šum na srčku, mi ga mamo tud.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.7.2009 15:26:42   
tanci29
hoj

mislm jest sem že celo paniko zagnala k je vse zaštekal tukile gor

no lepo nedeljo vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.7.2009 16:54:01   
Čebel@
mihailo........čestitke za zobekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ga naslednji ne bojo tako mučiliuser posted image
simona.......sej veš kje sem doma in uleti na malibu-kolouser posted image user posted image user posted image ....ja moj je bil pa na fešti(je en kolega RD praznoval) in je vodko pil in pozabil da jo sploh ne prenašauser posted image user posted image user posted image sej je danes ves mačkast tko da neki časa ne bo pil(vsaj do sobote ko kolegica praznuje 30 letuser posted image )......uživajte na RDuser posted image user posted image user posted image .....bad girl pa jaz vidim na vseh drugih temah komentirat,samo pri nas ne,tko da sem nanjo in na glen kar malo hudauser posted image
birdy......moj ti ponuja Liso(mamico)da boste imeli sigurno psa ki prinaša žogicouser posted image user posted image user posted image sej samo govori,itak je pa to njegova lubicauser posted image user posted image user posted image kar prinesite lopatko in kanglico da boo Neli lahko potičke delalauser posted image user posted image user posted image
tanci....tudi tebi lepo nedeljouser posted image user posted image user posted image

midve sva pa jabolko jedle(čežano)in se je pačila kot bi ji nevem kakšno svinarijo dajala v ustauser posted image user posted image user posted image bom jutri ji še ponudila,če bo vse ok in če bo sploh hotela,naslednja hrana je pa korenčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.7.2009 18:06:03   
Balonchy
Da nas slučajno med izbrisane ne pošljete - javljamo se na raport!!! user posted image user posted image user posted image

Mal preveč pohajamo, pol pa ni časa za comp! + možek je na dopustu (2 meseca) tko, da bomo večkrat med pogrešanimi, ker bomo mal pohajčkali... user posted image

Mi smo pa danes mal jadrali, fulllllll je blo lepo (sam mal prevroče). Tko, da sva z Matičkom kr v podpalubju norčije zganjala + spala (se mu je dopadlo k je guncalo user posted image )...
Smo se bali kako bo za prvič, sam je fajn prenesu... In smo se odločli, da gremo v sredo za 2 dni (me zanima kako bo ponoči spal user posted image  user posted image )...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.7.2009 21:22:12   
simonakr
Čer! RD je uspel! Mala spi!

Jest grem tud! Se tipkamo jutr! Nočko!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.7.2009 21:26:38   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pogrešam balonchy,katjušo,cati,dejo in petrap

Pa Bad girl, pa Hedvigo!

OGLASITE SE DA VIDMO ČE STE ŠE ŽIVE!!! user posted image user posted image

A Tamika je še na morju?

Bad Girl včasih zasledim na neki drugi debati...

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.7.2009 21:31:11   
Onasiss
birdy-imaš zs.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.7.2009 21:34:45   
Onasiss
No drugače pa piknik uspel, žar dela...sam moj je najdu pol še en milion pomankljivosti-je huj k baba k si kup novo obleko pol pa rab zraven nove čevlje, pa torbico, pa jakno, pa ogrlico.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri njemu pa je tako s pripomočki za pečt.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mihailo-user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek, pazi zdaj zize!!!!user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.7.2009 21:52:46   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

birdy-imaš zs.

Tud ti...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.7.2009 22:08:36   
Katjusa
da se mal javim, cel vikend dogajal tak da me ni blo nič na računalniku
brala avs nisem sem pa poiskala tole tanci, ker si rekla, da boš sme prpopala sme šla iskat če si al ne:)

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

katjuša evo slikica

Hana od tanci29

sorra k sem tolk pozna

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.7.2009 22:13:21   
Onasiss
birdy-spet zs....user posted image user posted image user posted image  Pa valda si bom vzela čas...komi čakam.user posted image user posted image

katjusa-kdaj bo kolaž???

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.7.2009 22:14:02   
Onasiss
Ma sem hotla že GOLAŽ napisat.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
12.7.2009 22:15:06   
Onasiss
Ug Deja, k te glih vidm- TVOJE LEPINJE SO NORO DOBRE. Sem jih danes naredila mojim gostom, pa smo se še za drobtinice tepl.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
12.7.2009 22:24:00   
Katjusa

Ma sem hotla že GOLAŽ napisat.user posted image user posted image user posted image user posted image

golaž bi jst tud zdle....
kolaž bom probala čim prej....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
12.7.2009 22:43:14   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

golaž bi jst tud zdle....
kolaž bom probala čim prej....

A ti lohk vsen še jst fotko pošljem? Bi ti jo zdele takoj če še lohk, sam mejl rabm user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
12.7.2009 22:43:42   
tanci29
čerrr

mihailo superca za zobek

mlea o kok se dobr sliš žar pa lepinje mnjami....

katjuša thanx zlata si...dons mi je ratal spet mail osposobit...ne boste verjele kaj ga je zabasal...kužki od maychy sem dobila mail šestkrat od vesnozaver in je vse zaštekal ker je tolk velik...sem ga pa¸že ta prvo rundo k sem ga dobla razposlala naprej, ampak zgleda da ni odzivauser posted image

aja otroc spijouser posted image

dans sva z hano začele z večerjo...kosilo ful lepo poje...mava en krompirček, korenček in bučko...al pa brokoli...vse zmaže...za večerjo sem ji dons nardila riževo kašico tako org gosto iz 150 ml meka je vse pohamsala...no sem mislna da bo več dela pa zgleda da ji tekne...polivamo še ampak precej manj, rečmo ene pol

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
12.7.2009 22:45:18   
Onasiss
user posted image birdy-a je takle????user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
12.7.2009 22:45:45   
Balonchy
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
12.7.2009 22:47:49   
tanci29
majchy a ¸je tvoj že pršu k seb

sunny luštne slikice...a pr vas tud zobek ven rine

balonchy uau 2 mesca dopusta, kje pa še dajejo tolk dopusta...superca uživajte

jest pa pogrešam še vandame pa ajvy pa salt pa ziher sem še kero spustila....pa najbrž so na dopustuuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
12.7.2009 22:48:49   
Onasiss
Moja se pa pri GH po dveh žlicah stran obrne... Verjetno ji okus ne potegne. Bom začela tudi jaz počasi dajat za kosilo kako zelenjavo najprej, samo mormo tole njeno rit pozdravt.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?