|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
13.7.2009 9:45:47   
sunny24
Aha, hvala za info! Bom šla v Merkator pogledat, k pr nas Leclerka in Rutarja nimamo...
Pa kje majo to, tam pr brisačah al na otroškem?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
13.7.2009 9:49:11   
claud
Ma to sm jst dobila pred pol letauser posted image ko larisse se blo ni....mislm da je blo pr otroskem..... drugac pa ti v leclercu lohk vzamem pa posljem ce hoces....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
13.7.2009 10:07:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ma sem hotla že GOLAŽ napisat.user posted image user posted image user posted image user posted image

golaž bi jst tud zdle....
kolaž bom probala čim prej....

A ti lohk vsen še jst fotko pošljem? Bi ti jo zdele takoj če še lohk, sam mejl rabm user posted image

evo te počakam itak mam dost slik za uredit:)
bpkatja2@gmail.com
če še katera nej še pošlje na hitro danes:) ju3 verjetno izide nova verzija kolaža
torej balonchy in birdy čakam vajne slikice

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

katjusa, neki bi te uprašala...Un mail k si mi poslala...A še rabiš al ne? Verjetno ne več, ne? Ker sem šele danes vidla...Sorry!

ne sem uporabla kr ono manjšo sej je OK ne?
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša
......samo da uživaš ........si se imela fajn med vikendom?

ja smo mel v soboto piknik (z botrčkom od benjamina in njegovima optrokoma) v nedeljo pa mi in moji starši pa še vodo v bazenu smo ogreli na 32°C in smo se jst, benjamin in florjan namakali
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
PA ŠE EN ŠPRIC ZA VAS:)
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
13.7.2009 10:17:18   
Čebel@
katjuša......se vidi po slikicah da ste res full uživaliuser posted image user posted image user posted image hvala za špric-važička,ker se ti aparat zdej ne pokvari ko imaš vodnegauser posted image user posted image user posted image ......Florjan je pa full zrastu,se mi zdiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
13.7.2009 10:24:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image birdy-a je takle????user posted image user posted image user posted image

full lepo...

boma2 :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
13.7.2009 10:24:29   
Balonchy
Katjuša, slikica poslana... user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
13.7.2009 10:26:14   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

ojla... mamice...

no tko mi smo od ponedeljka ponoči pokonci.. :( od cepljenja in umiram od spanja... :(

Rabim pa hitr odgovor... Moj sinček je star 4 mesece in 10 dni.. Pa me zanima ga lahko že dam v sedeč položaj in mal ob podpori sedet? pa v vozu tudi? tko rad gleda ven?
Ena k me je vidla je rekla da sem čist  user posted image .., da bi mogla še počakat--- prosim za mnenje... :)

o revica.......tole pa nekam dolgo trajauser posted image otroka se ne sme posedati in zalagati s povštri.......v vozičku mu pa kamot kakšno stopnjo dvigneš

če je v ležečem položaju v vozičku full joka.. :( Sploh nevem kaj mu je.. :( Zdaj sem mu pa dvignila kr za dve stopnji, da ven vidi, je pa full navdušen..:(

Kako si kaj? no mi še vedno ne spimo:(
hvala.. :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
13.7.2009 10:27:10   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Boma, jst ga sedet glih še nebi dala.....v vozičku mu malo vzdigni hrbtišče, če se da.......jst sm dva dni nazaj privlekla stolček za hranjenje, ki se mal poleže, pa se mi še vseeno zdi, da moj Rokso še za tako "pol " sedenje.....not ga dam sam za 2 minute, da pripravim flašo, ker se mi res ne da vedno sklanjat na ležalnik al pa na tla....

hvala... :) kje ga pa pol imaš? skoz v vozičku? naš kr neki protestira... :(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
13.7.2009 10:31:34   
tanci29
čao

evo midve nazaj...sva šle kupt avtosedež za erika za u fotrov avtouser posted image ...recaro itak...zdej sem pa uzela tega od 9-36kg...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
13.7.2009 10:31:45   
boma2

živjo.. mamive...;)

mlea... že spiš kej ponoči?

sunny.. bravo za zobek...user posted image user posted image user posted image

.... user posted image user posted image user posted image za tisto, ki ima user posted image ki že nogice papa...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
13.7.2009 10:32:24   
Čebel@

ojla... mamice...

no tko mi smo od ponedeljka ponoči pokonci.. :( od cepljenja in umiram od spanja... :(

Rabim pa hitr odgovor... Moj sinček je star 4 mesece in 10 dni.. Pa me zanima ga lahko že dam v sedeč položaj in mal ob podpori sedet? pa v vozu tudi? tko rad gleda ven?
Ena k me je vidla je rekla da sem čist  user posted image .., da bi mogla še počakat--- prosim za mnenje... :)

o revica.......tole pa nekam dolgo trajauser posted image otroka se ne sme posedati in zalagati s povštri.......v vozičku mu pa kamot kakšno stopnjo dvigneš

če je v ležečem položaju v vozičku full joka.. :( Sploh nevem kaj mu je.. :( Zdaj sem mu pa dvignila kr za dve stopnji, da ven vidi, je pa full navdušen..:(

Kako si kaj? no mi še vedno ne spimo:(
hvala.. :)

sej prav da si mu dvignilauser posted image user posted image user posted image ......pač so zdej naši malčki že toliko veliki da jih zanima tudi okolicauser posted image user posted image user posted image ........mi smo super,danes gremo po notranje police za našo hiško(se full veselim vsake zadeve ki se premakneuser posted image )user posted image ,ampak do selitve je še dalečuser posted image .........kolikokrat na noč je ti pa zbuja?user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
13.7.2009 10:33:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čao

evo midve nazaj...sva šle kupt avtosedež za erika za u fotrov avtouser posted image ...recaro itak...zdej sem pa uzela tega od 9-36kg...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
13.7.2009 10:35:07   
Čebel@
sunny.....a Gaja ima zobekuser posted image sem vesela za vas,sem pa zgleda spregledala....kdaj ga je pa dobila(da dam na seznam)?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
13.7.2009 10:39:01   
kayica24
halo bejbe!!!

Kako ste?Fuuuuull lepe slikce Katjuša, Claud...

Imam en kveščn...In sicer...A vem še zmeraj taaaaakooo lasi izpadajo?user posted image Jaz bom popizdila..Povsod moji lasi...Marinela jih ma zmer polne roke...user posted image Zdaj mimogrede vem, zakaj se ženske po porodu rade postrižejo...

Pa še nekaj?A ve kaj švicate ponoči?Ne mislim zdaj to tak,da bi se mogle preoblečt, ampak pač rahlo potenje...Zdaj pa nevem, al mi je vroče(pa mamo odprto okno), al mi še zmeraj hormoni nagajajo?(pa čeprav ne dojim več,pa menstruacije še tudi nimam(btw moram jest neke tablete da mi sprožijouser posted image ))Aja,pa čez dan se tudi fejst potim..Se včasih nisem nič...user posted image

Punce hvala za odgovore..Zlate ste...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
13.7.2009 10:46:05   
sunny24

sunny.....a Gaja ima zobekuser posted image sem vesela za vas,sem pa zgleda spregledala....kdaj ga je pa dobila(da dam na seznam)?

Ne, ni še ven pokukal...Čaka na grand finale...user posted image

claud, bom šla v MC pogledat za plašček, pa če ne najdem, te bom "uhvatla", a prov? Pa hvala za ponudbo! user posted image

tanci, super za avtosedež! user posted image

katjusa, super fotke! user posted image

Zdej se grem pa naštimat, Gaja je zaspala pol pa vn šibnemo! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
13.7.2009 10:47:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Katjuša, slikica poslana... user posted image

dobla, super, hvala:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
13.7.2009 10:49:05   
Čebel@
kayica.....jaz bom kmalu plešasta-res obupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....prav groza me je it lase umivat ker vedno zabašem odtokuser posted image .......pa povsod souser posted image .......se tolažim da bo slej ko prej nehalo,čene prej ko jih bo zmanjkalo na glaviuser posted image user posted image user posted image
potenje:kaj pa vemuser posted image .....ni neke krizeuser posted image ......edino takrat ko je res vroče ponočiuser posted image

upam da sem ti kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
13.7.2009 10:50:08   
Čebel@

aha......sem že mislila da sem falilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
13.7.2009 10:50:49   
Katjusa
kayica men se je izpadanje las umirilo... joh ima pa benjamin vedno polne roke k mi jih puli kak jih dobi v roke, ker se komaj rešim iz njegovim prijemovuser posted image user posted image user posted image user posted image
švicam pa tud ne... imamo klimo (odprto okno ne pomaga kej dosti kadar je za nami sončno vreme)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
13.7.2009 10:51:32   
Katjusa

aha......sem že mislila da sem falilauser posted image user posted image user posted image

pri nas je tud en čist napet samo čakam dan k bo skoču venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol gremo pa kr na šniceleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
13.7.2009 10:52:39   
kayica24
kayica.....jaz bom kmalu plešasta-res obup....prav groza me je it lase umivat ker vedno zabašem odtok.......pa povsod so .......se tolažim da bo slej ko prej nehalo,čene prej ko jih bo zmanjkalo na glavi....

isto....user posted image user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
13.7.2009 10:59:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

kayica.....jaz bom kmalu plešasta-res obup....prav groza me je it lase umivat ker vedno zabašem odtok.......pa povsod so .......se tolažim da bo slej ko prej nehalo,čene prej ko jih bo zmanjkalo na glavi....

isto....user posted image user posted image user posted image user posted image

boljše da izpadajo lasje kot pa zobje,ki pa ne zrastejo noviuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
13.7.2009 10:59:53   
Katjusa

katjuša......se vidi po slikicah da ste res full uživaliuser posted image user posted image user posted image hvala za špric-važička,ker se ti aparat zdej ne pokvari ko imaš vodnegauser posted image user posted image user posted image ......Florjan je pa full zrastu,se mi zdiuser posted image user posted image user posted image

evo še nekaj slikic slikanih tko napol v vodi napol na suhem, zdej sem pa važičkauser posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
in še benjaminova nogice pod vodouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
13.7.2009 11:03:00   
Čebel@

evo še nekaj slikic slikanih tko napol v vodi napol na suhem, zdej sem pa važičkauser posted image user posted image user posted image
full lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
13.7.2009 11:09:33   
Katjusa

full lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?