|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
12.7.2009 22:49:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image birdy-a je takle????user posted image user posted image user posted image

Genau takuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.7.2009 22:52:47   
Balonchy
Katjuša - a za kolaž lahk tut jst??? user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 12.7.2009 22:53:36 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.7.2009 22:53:06   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image birdy-a je takle????user posted image user posted image user posted image

Genau takuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  See u tumorov.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.7.2009 22:59:11   
BarbaraGS
ojla punce..nisem vas uspela blj natancno brati, ker smo v polnem zagonu in gre selitev takoooooooooo pocasi uffff. Komaj nekaj pospravis, se ze drugje razmece in ko en kup skatel zgine, se cudezno pojavi novi user posted image

V glavnem vsem naj naj za obmesecnice in RD-je.
Shuka super da ste ze boljse in da ni bilo drugo kot urinoinfekt. Drzmo pesti da zdaj pa res, cim manj zdravnikov in cim vec uzivanja doma kot druzinica.

Danes si je nasa prvic sama povlekla nogo v usta in jo grizla in cuzala prste :)user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.7.2009 23:00:53   
Balonchy
user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.7.2009 23:01:12   
tanci29
mlea-kaj ji pa zdej daješ za papcat...a je ful kriza z ritkico...s čim jo pa mažeš...a ko jo zaviješ jo dobro osušiš...jest sem erika kar s fenom za lase, mu je ful pasalo...sam nikol nismo mel nekih problemov z vneto rito

tale trak zgleda ful lep...pa noro dobra barva mi je...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.7.2009 23:04:10   
tanci29
barbara-o fajn selitev...na ker konc  se pa selita zdaj....verjamem da je en cel mes tole..če pomislim pa bi se jest tud mogla preselt, da se rešim en kup šare k se zdej kr neki špara pa kopiči po vseh možnih luknah

nogica je pa mogla bit okusna...kako pa vam zdej kaj gre, že kaj bolje papcate

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.7.2009 23:04:21   
Balonchy
Brez zamere... mal se igram! user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.7.2009 23:06:59   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

balonchy uau 2 mesca dopusta, kje pa še dajejo tolk dopusta...superca uživajte

To si vzameš... nikjer ne dajo... user posted image user posted image user posted image

Ne, ne šalo na stran... Če delaš cele dneve non stop, pol ti enkrat "prpada" mal več nahkrat... NE??? user posted image
Pol pa s5 do februarja nič (razen praznikov in vikendov)... Fajn, ne? user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.7.2009 23:07:51   
Onasiss
tanci-ta trak je moja nova jutrišnja pridobittev.user posted image

Rit- tale tvoj fen....user posted image user posted image user posted image  Jaz ne upam, ker jo malce peče...Jo pa vedno pri previjanju fajn obrišem, pa tud plenic full zamenjam na dan, pa se mi zdi, da je reakcija še od cepljenja. Namazan je pa imela (vsako posebej) : bepanten, bepanten plus, bepantol, praška pasta, hladilno mazilo, pp+hladilna+cinkovo olje+ribje mazilo, samo ribje mazilo.......user posted image Skor vse kar mam doma, pa še celo dopoldne je bla brez plenice....tko da je boljš....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.7.2009 23:08:27   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Brez zamere... mal se igram! user posted image

Nobene zamere, jaz tud sprobavam.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.7.2009 23:08:31   
BarbaraGS
tanci29 zdaj smo se vrnili v LJ (koncno)user posted image

Ja nogica je bolj okusna od mojega mlekca hehehehe. No, hranjenje je se vedno slabo. P je rekla naj kar dajem en obrok teh griskov in podobno, ker ima nasa ze vse znake da je pripravljena probat tudi drugo, sam jaz sem bolj stor in ne ujamem trenutka. Ce ji dam prepozno je prevec lacna in se joce ob vsaki zlici ce nisem dovolj hitra z dajanjem v usta. Ce pa jo najprej podojim pa hrana ni vec zanimiva

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.7.2009 23:11:44   
Onasiss
barbara-o fajn selitev...na ker konc  se pa selita zdaj....verjamem da je en cel mes tole..če pomislim pa bi se jest tud mogla preselt, da se rešim en kup šare k se zdej kr neki špara pa kopiči po vseh možnih luknah

Ampak šare se lahko rešiš tud brez selitve....user posted image user posted image user posted image  Pa verjemi k se seliš vidiš, da maš te šare 5x preveč kot si misliš. Jaz sem se z Vitom, ko je bil majhen 2x selila......GROZA. Sem rekla, da se sam še 2x. Enkrat v mojo dream house in drugič v heaven.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.7.2009 23:15:12   
tanci29

Ampak šare se lahko rešiš tud brez selitve....user posted image user posted image user posted image  Pa verjemi k se seliš vidiš, da maš te šare 5x preveč kot si misliš. Jaz sem se z Vitom, ko je bil majhen 2x selila......GROZA. Sem rekla, da se sam še 2x. Enkrat v mojo dream house in drugič v heaven.user posted image user posted image

ja seveda se jo lahko, sam pr nas to traja...zdej že ene pol leta čaka na balkonu da se nekdo usmil pa odpele...tko pa ni več izgovorov, pa še na bolje greš...i heat 5th flooruser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.7.2009 23:15:13   
sunny24
Čer!
Evo, Gaji je končno uspelo zaspat...Pa se je crtala, pa papcala, pa vse zbruhala k si ne da miru po papici, pa je spet papcala, pol se mi je režala k sm po tleh pucala, pa voziček...Smotka mala! user posted image user posted image user posted image

Prej pod večer smo šle na en konkreten sprehod, pol smo se pa z mojim dragim dobila na pijački, pol pa mi2 z Gajo domov čofa čofa, tatko pa delat...

katjusa, neki bi te uprašala...Un mail k si mi poslala...A še rabiš al ne? Verjetno ne več, ne? Ker sem šele danes vidla...Sorry!

mlea, super za žar in piknik! user posted image

barbara, o ku fajn da si je prstke na nogici cuzala...To more bit dobro! user posted image  Sej če ti povem, jst ko sm bla majhna sem zmiri cuzala palc na nogi...Un na roki ni bil pol tako dober kot uni na nogi...user posted image user posted image user posted image

A je še kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
12.7.2009 23:19:16   
birdy

Rit- tale tvoj fen....user posted image user posted image user posted image  Jaz ne upam, ker jo malce peče...Jo pa vedno pri previjanju fajn obrišem, pa tud plenic full zamenjam na dan, pa se mi zdi, da je reakcija še od cepljenja. Namazan je pa imela (vsako posebej) : bepanten, bepanten plus, bepantol, praška pasta, hladilno mazilo, pp+hladilna+cinkovo olje+ribje mazilo, samo ribje mazilo.......user posted image Skor vse kar mam doma, pa še celo dopoldne je bla brez plenice....tko da je boljš....

Kaj pa Sudocrem? Pri vneti ritki pri nas ni boljšgauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.7.2009 23:19:42   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
A je še kdo tuki?

Ahaaaa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.7.2009 23:20:17   
tanci29
aja mlea sej jo z mrzlim al pa mlačnim zrakom pr fenu pa čist na počas...mogoče bi ji pa pasalo...upam da bo kaj hitro bolje...ne znam svetovat

sunny-o superca za sprehod...pa kufe s tvojim dragimuser posted image ...mi je tko smešno ko tko napišeš

mi smo pa dons tud šli na en sprehod do kodeljevga...majo prov fajn igrišče tam je kar velik pa fino je senca...je šel erik na tavelik ta zavit tobogan...kwa je blo fino

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.7.2009 23:22:04   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

A je še kdo tuki?

Ahaaaa

je je je

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.7.2009 23:22:08   
sunny24

sunny-o superca za sprehod...pa kufe s tvojim dragimuser posted image ...mi je tko smešno ko tko napišeš

Zakaj? user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.7.2009 23:24:36   
tanci29

Zakaj? user posted image

ker sta šle z gajo pa sta se s tvojim dragim doble...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.7.2009 23:25:49   
sunny24
Aja...
Ja, on se je še rihtu za na delo, mi2 smo šle pa prej še ne sprehodek in pol familiarno kafe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.7.2009 23:26:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Kaj pa Sudocrem? Pri vneti ritki pri nas ni boljšgauser posted image

Tudi sprobana pa nč ne pomaga. Ma zoprn je to, k po tej rota dozi full kaka in pol jo še s calgelom mažem dlesni. Ah sej bo, revica...

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.7.2009 23:26:54   
Onasiss

Zakaj? user posted image

ker sta šle z gajo pa sta se s tvojim dragim doble...

So imeli date...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.7.2009 23:28:05   
tanci29
aja smo šli mim porodnišnce na sprehodu, pa mi je bil ful dober filing k sem se spomnila mojih dveh obiskov v tej ustanoviuser posted image ...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?