Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:49:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Kosilo smo pojedl, Onasis je odplu, Vito in Evi u pojstl-grem še jst....bom probala sanjat, da se mi cunje same likajo...sicer imam pa itak probleme zaradi tega gnivga vremena k se mi vzunaj počas sušijo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:50:00
|
|
|
|
tanci29
|
claud-star je tri pa pol....ma ne ko smo ga preoblekal je že nazaj k vodi letel....sam ga nismo pustil preblizu mlea-ja smo šli na nekaj stvari ne kej dost vsak dan nekam...jedli smo tud ja ...sej veš treba je želodčke nafilat da lohk okol hodš ....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:51:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud mihailo pol bova mele enakega sam jst se ne vem kdaj ga dobim kolumbo Jst bi tud se enga ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkala komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko.... ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo...... Ja vidm da je pr enih kr problem zanost..... Nama je v prvo ratal pa pojma nimam kdaj mam ovulacijo... Sm se p odlocla da ne bom vec unih tabletk jedla k mam ze poln k.... teh krvavitev ze 4 mesce....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:54:33
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-star je tri pa pol....ma ne ko smo ga preoblekal je že nazaj k vodi letel....sam ga nismo pustil preblizu mlea-ja smo šli na nekaj stvari ne kej dost vsak dan nekam...jedli smo tud ja ...sej veš treba je želodčke nafilat da lohk okol hodš .... je mlea to tko napisala k da se oni v enem dnevu za cel teden najejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:54:40
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-jest ti še nisem slikice poslala...morm pogledat če je od zdele kera uporabna...kar itak nimam nč slik .....če mi rata kej zbrskat al pa poslikat ti jo jutri pošljem...sej si napisala do jutri ane....pa še neki ...če slučajno men spet neki meil nagaja....če mi ne bo ratal zrihtat a ti lahko tukaj nalimam...sej vem da sem tečne če ne pa ne bomo preskočili ta mesec...SORRY
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:55:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud mihailo pol bova mele enakega sam jst se ne vem kdaj ga dobim kolumbo Jst bi tud se enga ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkala komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko.... ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo...... Ja vidm da je pr enih kr problem zanost..... Nama je v prvo ratal pa pojma nimam kdaj mam ovulacijo... Sm se p odlocla da ne bom vec unih tabletk jedla k mam ze poln k.... teh krvavitev ze 4 mesce.... Nam je tud prvič u prvo ratalo......Sem zanosla k sem sam na "bogastvo" pogledala... Ta drugič pa je kr trajal, smo štartal na november 08 (smo delal februarja 08) pa je ratal pol februar 09....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:55:21
|
|
|
|
Urša08
|
jao sej jaz bi tud kak e dala če bi mi kdo hotu zlikat Eto pol kupa sem polikala, zdej upam da mi še mal rata predno šibnemo na vikend Katjuša a veš da bi mela jaz tvoje cikle ne pa da mam na 28 dni tole menstro, brez zaščite pa sploh ne upam, k pr nama se prehit prime . Jaz mislim da morš odmislit nosečnost potem vama bo pa koj ratalo, pa ne na plodne dneve gledat k ni zmer tko. Jaz sem prepričana da boš kmalu srečka nosečka . Kolumbo ti pa drug mesec štorkljo naroč al pa še boljš počaki še mal pa boste mel še februarčka 2011 tanci samo da ste uživali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:56:09
|
|
|
|
Urša08
|
mlea a vi tud štorkljo rabte?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:57:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud mihailo pol bova mele enakega sam jst se ne vem kdaj ga dobim kolumbo Jst bi tud se enga ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkala komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko.... ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo...... Ja vidm da je pr enih kr problem zanost..... Nama je v prvo ratal pa pojma nimam kdaj mam ovulacijo... Sm se p odlocla da ne bom vec unih tabletk jedla k mam ze poln k.... teh krvavitev ze 4 mesce.... od kir tablet krvavis?nam je tut takoj od prvic poratalo...bomo videli kako bo pri drugemu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:58:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-star je tri pa pol....ma ne ko smo ga preoblekal je že nazaj k vodi letel....sam ga nismo pustil preblizu mlea-ja smo šli na nekaj stvari ne kej dost vsak dan nekam...jedli smo tud ja ...sej veš treba je želodčke nafilat da lohk okol hodš .... je mlea to tko napisala k da se oni v enem dnevu za cel teden najejo Če pa povsod smo bli tam..... in ko smo jedl....pa je blo...pa smo šli jest..... FUL SE DOBR SLIŠ NO..... Ne pa zanimiv mi je zato, ker grem jaz rada h kakšnemu sorodniku, ker se valda tam je......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:59:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea a vi tud štorkljo rabte? A si že nehala likat???? NE mi smo zaključili sezono.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:59:25
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-pa sej bo bejbi dej mal se pomiri že no...kaj te set neki meče nama v prvo pol leta...v drugo pa ne vem najbrž takoj...ker sploh ubistvu nismo še čist začel delat ampak zgleda da je naša hana en speddy...vsaj kar se zanositve in poroda tiče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:01:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-jest ti še nisem slikice poslala...morm pogledat če je od zdele kera uporabna...kar itak nimam nč slik .....če mi rata kej zbrskat al pa poslikat ti jo jutri pošljem...sej si napisala do jutri ane....pa še neki ...če slučajno men spet neki meil nagaja....če mi ne bo ratal zrihtat a ti lahko tukaj nalimam...sej vem da sem tečne če ne pa ne bomo preskočili ta mesec...SORRY ne seveda jo lahko tle nalimaš.... lažje eno najdem k pa prej po 20 in več sme mela pol celo zmešnjavo..... nč ne boš preskočla ti ne stim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:01:37
|
|
|
|
Urša08
|
mlea ne nisem še nehala likat, sam mam coffee break brez coffee
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:01:53
|
|
|
|
claud
|
Mlea men so rekl da po tabletkah traaaaaja preden rata....tko da sva rekla itak se bo konc leta prijel...........pa se je kr nekje maja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:03:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mlea men so rekl da po tabletkah traaaaaja preden rata....tko da sva rekla itak se bo konc leta prijel...........pa se je kr nekje maja Pri nas isto... k sem nehala tabletke jemat je bilo 3 mesece čuvanja, pol pa akcija u nulo.....in opla, je takoj ratal....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:04:19
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud mihailo pol bova mele enakega sam jst se ne vem kdaj ga dobim kolumbo Jst bi tud se enga ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkala komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko.... ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo...... Ja vidm da je pr enih kr problem zanost..... Nama je v prvo ratal pa pojma nimam kdaj mam ovulacijo... Sm se p odlocla da ne bom vec unih tabletk jedla k mam ze poln k.... teh krvavitev ze 4 mesce.... od kir tablet krvavis?nam je tut takoj od prvic poratalo...bomo videli kako bo pri drugemu cerazete
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:04:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-pa sej bo bejbi dej mal se pomiri že no...kaj te set neki meče nama v prvo pol leta...v drugo pa ne vem najbrž takoj...ker sploh ubistvu nismo še čist začel delat ampak zgleda da je naša hana en speddy...vsaj kar se zanositve in poroda tiče ja sej vem me meče ja sam se tok bojim, da bomo spet kr naprej pr G ni luštno.... kaj bi vam govorila.... prvič smo porabli nekje 2,5 let drugič pa sem v bistvu zanosla tist ciklus po florjanovem 2. rojstnem dnevu.... ampak nikol ni blo kr tako vedno sem mogla jemat tablete za ovulacije..... sej vas ne bom s tem morila, sam tok si želim, enkrat brez G zanost se mi pa zdi, da me mel emšo preganja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:06:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud Mlea men so rekl da po tabletkah traaaaaja preden rata....tko da sva rekla itak se bo konc leta prijel...........pa se je kr nekje maja Pri nas isto... k sem nehala tabletke jemat je bilo 3 mesece čuvanja, pol pa akcija u nulo.....in opla, je takoj ratal.... sej vam privoščim.... sam mi je vseen mal hudo k berem kako vam je fino sem grda .... hvala bogu da niste živčkov zgubljele k jst pa jokale ob vsaki M k se je pojavla.... sploh pol k je leto naokoli postaja vedno huje pa greš k G pa ti da napotnice za sem in tja pa je vse OK..... mah nej gre nekam vse skupi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:08:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kolumbo če si sama tiskaš fotografije ima možnost tiskanja z datumom.... Kako že? SM bl leva pr teh zadevah, a je treba met kakšen ekstra printer al loh to kako drugač izvedeš? če fotiča direkt na printer prklopiš ima opcijo izbire z datumom..... tako jst razumem nisem pa probala.... bom rekla mojmu da za vikend mal preuči zadevo kako spravit datum na slikce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:08:48
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša emšo te pa res ne priganja, si še mlada Tud jaz ti želim, da rata tokrat brez pomoči te pa zstopim da ni fletno ko se moraš tako truditi pa okol dohtarjev hodit, mam zdej prijateljico, ki ma iste probleme in srčno upam, da tako tebi kot njej rata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:16:25
|
|
|
|
Katjusa
|
ful je fora k še nimaš otroka misliš k bi imel vsaj enega se nebi sekiral no pa pol k ga maš se za drugega boriš prav tako k za prvega in isto ti je težko..... in vse bi naredu, da ga dobiš.... zdej za 3. itak je še čas benjamin je star komaj 5 mesecev.... sam vsen upam mal na čudež in na + je pa res nekaj da z benmainom ful uživam.... pr florjanu je šlo toliko tega mimo mene v prvih mesecih, da zdej vse not spravljam..... sam k je tak zaspanček, da ni veliko časa za crklanje.... in ko se cartamo me tok roke bolijo.... ne vem če ne bom mogla it k zdravniku nonstop imam mravljince po rokah grem zdej dat flašo pol pa kosilo dokončat (rižota)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:17:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud mihailo pol bova mele enakega sam jst se ne vem kdaj ga dobim kolumbo Jst bi tud se enga ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkala komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko.... ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo...... Ja vidm da je pr enih kr problem zanost..... Nama je v prvo ratal pa pojma nimam kdaj mam ovulacijo... Sm se p odlocla da ne bom vec unih tabletk jedla k mam ze poln k.... teh krvavitev ze 4 mesce.... od kir tablet krvavis?nam je tut takoj od prvic poratalo...bomo videli kako bo pri drugemu cerazete jaz jih sploh ne jemljem zarad tega...se kr tko paziva..pa se fajn je ko se ne bo treba pol pucat za drugega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:48:35
|
|
|
|
Čebel@
|
i'm back!! no midva sva pojedla kosilo in sladico(banano split),moj je zdej šel na bajto ker je prišel cimperman se mi pa tok nič ne da vidim da je govora o ......midva sva nehala pazit okoli novega leta in prijelo se je meseca maja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 15:52:32
|
|
|
|
Urša08
|
punce jaz šibam. se tipkamo v nedeljo papa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?