Anonimen
|
Moje sožalje vsem žalojočim. Kar pa se tiče dirkanja po cestah in avtocestah, pa naj bo v fičotu ali bmw-ju, mi je vseeno: To ni hobi. S hobijem ne greš ogrožati drugih ljudi, ki gredo po svojih vsakodnevnih opravkih. Divjanje in izživljanje ni hobi. Hobi je, da imaš svoj avto, ga pedenaš, urejaš, navijaš mašino, prebarvaš v ekstra barve in deliš svoje veselje z drugimi..., na cesti pa se obnašaš odgovorno in se zavedaš, da so tudi drugi udeleženci v prometu. Ja, tudi drugi, ne boste verjeli!!!!!!!!! Vsak dan se vozim po avtocesti z dvema otrokoma odzadaj in me vsakič spreleti srh, ko srečam kakšnega prepotentneža. Omejitve so jasne in so tam z namenom. Tako da je vsako tako ali drugačno zagovarjanje divjanja žaljivo do vseh, ki so utrpeli prometno nesrečo zaradi ljudi, ki vidijo samo sebe in misijo, da so neranljivi superheroji, ki se jim nič ne more zgodit. In ja, upam, da se meni in bližnjim ne bo zgodila prometna nesreča. Že tako je nevarno, že če paziš, mimogrede sam narediš napako in koga ogrožaš ali kdo drug tebe, da pa namensko izzivaš usodo...
< Sporočilo je popravil Ankica -- 12.6.2009 19:03:25 >
|