majate -> RE: bmw-fan (11.6.2009 10:03:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Definitivno tudi moje sožalje vsem, ki so fanta poznali. Kot komentar na "situacijo" pa... Ne podpiram nobenega hobija (od nobenega posameznika), s katerim se na kakršenkoli način ogroža življenje ali zdravje (drugih) ljudi, ki nimajo s tem hobijem nič... Poligon za odvisneže od avtomobilskega adrenalina ni rešitev... Če se malo pobrska po Internetu, se najde kar nekaj zapisov o smrtnih žrtvah na poligonih... Edina "rešitev" (poleg te, da se s takšnim hobijem ne ukvarjaš) je simulator... Tam naj se sprošča adrenalin, fancy avto pa naj bo za easy-rider vožnje in za t.i. frajarišenje... zloži streho, spusti šipe, navij muziko na ves glas, ko stojiš na semaforju, drži sklopko in gas istočasno... s tem ne boš ogrožal nikogar, a kljub temu se bodo glave obračale za tabo (pumpanje ega, seveda, a kljub temu varno)... Na srečo je dandanes vse več takih, ki se za takšnimi ne obrnejo zato, ker bi jim zavidali, temveč zato, ker si mislijo:"Poglej idiota, ki misli, da je frajer." Ne trdim, da je bil pokojni takšen (nisem ga poznala)... Nekaterih tako ali tako ne bo nikoli nič izučilo, drugim pa je morda lahko pokojni v opomin... Če bo njegova nesreča rešila samo enega (sprememba razmišljanja), potem pokojni ni umrl zaman. Tole bi tudi jaz napisala, tako da Kerensa, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] res se strinjam s tabo. Dodam samo še to, jaz bi z zakonom prepovedala , da lahko avtomobili dosežejo več kot recimo 150 km/h, in potem ne bi bilo smiselno dirkanje za ugotavljnje koliko stisne...
|
|
|
|