|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
4.7.2009 23:11:17   
sonček33
A ste ve dobile tabletke za zobe? Kako jih dajete, tiste, ki ste že začele?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
4.7.2009 23:16:40   
Anonimen
sonček TOLE si preberi. teh tabletk nikako r nebi smeli pediatri predpisovati, ampak izključno zobozdravnik, če presodi da je potrebno ( recimo kake bolj socialno šibke družine, kjer nihče ne skrbi za ustno higieno otrok, družinska anamneza itd.). ampak eni jih še kar predpisujejouser posted image no, jst jih nisem in ne bom dajala.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
4.7.2009 23:19:12   
sonček33
Ulla ja madona, pa kako pol tole kar talajo????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
4.7.2009 23:23:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ulla ja madona, pa kako pol tole kar talajo????

jah...tole naše zdravstvo je tko za pred zid in stroka se v ničemer ne more zedinit, oz. se enim pač pod častjo zdi, da bi šli še na kak seminar kdaj in na kakšno izobraževanje...

v tistem članku se meni zdi malo močna tista o fluoriranju zaradi večje poslušnosti, sam kdo ve....
je pa dejstvo, da povzroča krhke kosti, osteoporozo kasneje, slabša spomin, koncentracijo, deluje na živčni sistem itd. jst sem si kr velik prebrala, tud tujih člankov ( kot si vedno o vsaki stvari, če si poskušam ustvarit mnenje)in jih pač ne dajem. zobe umivat, od prvega ko pokuka ven, pa ne bo karjesa.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
4.7.2009 23:25:26   
sonček33
ulla hvala za info...Tkole sem prav mal jezna nase, ker jaz pa kar slepo verjamem dohtarjem...čeprav zadnje čase ugotavljam, da veliko kiksov delajo... Šit no. Jih vržem preč.

Ploha  - a si ti kupila tisto kremo za alergijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
4.7.2009 23:32:54   
Anonimen
meni jih je prejšna pediatrinja napisala, da naj jih že kr jst jemljem in to od začetka že, pa sam da za zdrave zobe, je rekla....jst sem pa že zasledila to, o tem fluoriranju, kok je škodljivo u bistvu, pol sm pa šla mal iskat...
sam v šolah tko ne fluorirajo več, nas so še, se spomnim, kok je blo zoprnouser posted image zdej pa tega ne delajo več, sam je pa še zmeri v vseh pastah dodan, razn v weledinih, v slo pa tko ne fluorirajo vode ( po zadnjih podatkih, da bi zdej začeli, pa tud ne verjamem).

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
4.7.2009 23:35:00   
sonček33
Ja prav šit je tole no. Ma je res treba bit za vsako stvar skor že detektiv pa brskat info.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
5.7.2009 0:19:06   
khurde
sem lih izpod tuša... in sem ugotovila, da sem mogoče kakšno "silikonsko" babnico zmotno označila za silikonsko... mogoče pa običajno sam doji na dve uri, pol se pa kak dan mulc odloči, da malica na 5 ur... sam, ajde, pol je vseen preveč simetrično.

nič, sam tole sem hotla povedat.

lahko noč!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.7.2009 6:01:44   
Zvezdica
sem ugotovila, da sem mogoče kakšno "silikonsko" babnico zmotno označila za silikonsko..

user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
5.7.2009 6:10:19   
Zvezdica
Drgač pa dobro jutro

mi2 sva pokonci od pol šestih, ponavadi sva pokonc že ob 5ih. Je pa včeraj pozno zaspal, ob pol devetih,jedu je pa tud sam 1x, načeloma bi se mogla naspat, pa se nisem, ker me vse mišice bolijo.

za vse ena velika skodelica kave in lepo nedeljo

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
5.7.2009 6:26:02   
snikolina
Dobro jutro, tudi mi2 sva že pokonci, je že kakal in zdaj se igra z žabico.  Danes grem v epark, mal v šoping in po kofetihuser posted image s sošolkami. Pa neko gnilo vreme je zunej. Upam, da se bo kej zrihtalu do 9h.

Men je patronažna rekla naj v lekarni kupim nekej podobnega naprstniku za zobke čistiti (zdej ne vem, če je blo govora o točno temu, pa vseeno povem....k nisem še vse prebralauser posted image ) Jutr grem ponj.

Grem še malo poležat k mladičku.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
5.7.2009 10:29:48   
Jancci
Za en dan grem na morje, moram pa 4 strani prebrat. Čveke!! Sam zdej nimam časa k tamali korenje kuham.... končno bo revca jedla!!

Q:
Tiste, ki kuhate na pari... Kakšen lonec uporabljate? Kakšne izkušnje imate s parnimi lonci??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
5.7.2009 14:21:57   
khurde
punce, mene pa neki zanima...

tamala je danes padla mojmu s postelje user posted image to je višina 47 cm. pa ne vem točno, na kaj bit pozorna user posted image sem brala mal po netu, pa piše, da ne bi smela bit apatična, zaspana, bruhala... sam kakšno bruhanje s tem mislijo? prav tisto v loku ali vsak mali bruhec? k mal je ven vrgla, zdele, skor 3 ure po padcu, ampak je to za 2 kvadratna cm. po padcu je tut bila zaspana in sem jo dala spat in je spala 2 uri, običajno bi spala do eno uro... ampak je bila ravno zato na postelji, ker sva jo mislila spat dat. ko sem tja priletela, je bila na trebuhu, tko da sploh ne vem, kako je padla, da je tko pristala user posted image

v glavnem, prav strašljiv mi je vse skupi in prav jezna sem nanj, sej ok, padci se dogajajo, sam po eni neumnosti jih pa ni treba štet.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
5.7.2009 15:11:23   
krtekxx
Znake za pretres možganov moraš gledat, pomoje. Tudi pod tvojim nadzorom lahko pade, veš, zato se ne preveč jezit na tvojega, ker se že tako gotovo zelo grozno počuti. Če te skrbi jo pa pelji pogledat kakemu dežurnemu.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
5.7.2009 16:29:34   
ronja
Res pa je da od petih naprej ne pustim spat in se skos neki z njo igramuser posted image

hehe, kot da bi hotela! moji dve ne spita od poldneva daljeuser posted image . pa vseeno mamo ponoči budniceuser posted image , pač rabita malo manj spanja, j* ga, če ni hujšga ni nobeden še umrov!

Sicer je pa pri nas Ronja zbolela, ful visoka vročina in male pikice, oboje naenkrat, včeraj ni bilo š enič, pa se malo izobražujem, kaj bi to lahko bilo...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
5.7.2009 16:30:29   
ronja
prav tisto v loku

to, polivanje pri dojenčkih ni šteto pod bruhanje.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
5.7.2009 16:31:33   
ronja
Tiste, ki kuhate na pari... Kakšen lonec uporabljate? Kakšne izkušnje imate s parnimi lonci??

Prisegam na bambusov soparilnik, v Lesnini na Brdu (ljubljana).

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
5.7.2009 16:58:23   
Ploha
mi mamo 2 zobka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
5.7.2009 17:00:56   
khurde
krtekxx, sej vem, da bi se men tut komot kej tazga zgodil, pa nisem jezna nanj zarad padca samega, da ne bo pomote, ampak ker sva bila zmenjena, da grem kuhat kavo, on pa s tamalo še mal poleži, k slišim padec in jok in letim tja, pa on iz čist drugega konca stanovanja prileti in jo je v bistvu tam pustil samo. sej vem, da mu je prav hudo... tko da mu v bistvu sploh nisem nič zatežila, ker sem videla, da mu ni vseeno...

sonček, tablet (še) nimamo, mogoče jih sploh ne dobimo, ne vem

ronja, nekaj podobnega sem jaz brala za 5. al 6. bolezen user posted image sem shranila nekje, bom pogledala; upam pa, da bo kmalu bolje

ploha, user posted image za zobke

jaz nimam nobenih izkušenj s soparilniki, bom pa verjetno tut enega kupila... itak bi ga sama rabila, pol pa še za tamalo... kok pa je približna cena bambusovega? sploh si ne predstavljam kak je, grem mal po netu brskat...

pri nas ful pada, treska...

< Sporočilo je popravil khurde -- 5.7.2009 17:14:45 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
5.7.2009 17:11:52   
khurde
ronja, najdla to, kar sem mela shranjeno o 5. in 6. bolezni (zakaj se jim sploh tako rečeuser posted image )

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2053860
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1013825
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1574824,1574836#msg-1574836
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1577589,1577682#msg-1577682
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1572699,1572728#msg-1572728

sej mogoče to ni to, sam tko, za info... k je mela mala izpuščaje, sem iskala po netu in na to naletela... sam ona ni mela nobene vročine, tko da je bilo na koncu verjetno od slinjenja in tega, k nosi vse v usta itd.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
5.7.2009 18:07:31   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mi mamo 2 zobka user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
5.7.2009 18:20:14   
Jancci
Khurde kako je z malo?
Sem mislila drug teden en dan na izletek pridet v tvoj konec. Če imaš čas, greva lahko na kavico oz. sprehod oz. ležat tja v park  user posted image

Farfala kje ti kupuješ brezgluteinske kekse? Kakšna je cena?

Ploha čestitam za drugi zobek!

No danes je prvič jedla korenčka. Čist navdušena. Sicer ga je pol z mlekom lepo ven vrgla, ampak pomoje to ni podatek, da ji ne bi bil všeč. user posted image

Je odpirala usta ko en ptiček:
user posted image

Tole je skoraj vse pojedla:
user posted image

Potem smo bili v KR na bazen in je voda ravno toliko globoka, da se je lahko odrivala od tal in je veselo potovala po bazenu okrog, se vsem smejala in cvilila. Res je bla faca!

Jest jem čokolino oz. čokolešnik skoraj vsak dan! user posted image

Prjatlca je šla danes prvič pogledat svojo punčko, samo še nisva nič govorile kako je bilo...

< Sporočilo je popravil Jancci -- 5.7.2009 18:21:40 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
5.7.2009 20:17:50   
Anonimen
čer user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
5.7.2009 21:09:31   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

čer user posted image

čer

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
5.7.2009 21:16:23   
Ploha
jancci: o lej papico malo user posted image user posted image kako pa nardiš korenček, a ga lahko samo v vodi skuham, ap bo glih tolk dobr, a morm nad paro??

hvala punce

ulla: čer user posted image

sonček: ne potem nisem še kupila, bom v prihodnje, nism še bla nič v šopingu,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.