Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:20:02
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha - lahko ga v vodi skuhaš, je pa nad paro boljše Ulla - ja čer no Zvezdica ja čer tut tebi Jancci - kakšna lepa fotka Kakšna nova info o manci? Khurde - Upam, da je vse ok pri vas Marmeladarke - imam 300g rdečega ribeza pa mal rabarbare - hitro povejte recept - kolk cukra pa to, da skuham vsaj en glaž Spanje - Lovro zadnje dni ponoči želi spati na trebuhu ... naj ga pustim?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ankete delam
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček na kilo sadja kilo cukra, onga želirnega dam jst, ki ni pol nič želina treba, pa ni treba tolk dolgo kuhat
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:21:27
|
|
|
|
sonček33
|
Ronja čičeriko mam, kakšen fajn in izi recept?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:22:25
|
|
|
|
sonček33
|
ulla e to sem hotla - na izi, brez kompliciranja, thx... dej mal kelpetaj z nami, boš ankete jutr nardila
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:23:01
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha - lahko ga v vodi skuhaš, je pa nad paro boljše Ulla - ja čer no Zvezdica ja čer tut tebi Jancci - kakšna lepa fotka Kakšna nova info o manci? Khurde - Upam, da je vse ok pri vas Marmeladarke - imam 300g rdečega ribeza pa mal rabarbare - hitro povejte recept - kolk cukra pa to, da skuham vsaj en glaž Spanje - Lovro zadnje dni ponoči želi spati na trebuhu ... naj ga pustim? ke pa to kupm, sploh ne vem kako to zgleda,..ah bom že neki naštudirala,a to je zarad vitaminov?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:23:56
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ankete delam ojjojojjojjj
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:26:45
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca bravo za zobka Jaz dam v cedilce (plastično, to morda ni najbolše) pa nad vodo ...in je en dav tri kuhano
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:31:56
|
|
|
|
Jancci
|
Sonček in Ploha vrjetno je tole cedilce tut kar fajn ideja. Jest sem pa pol korenja kar v vodi skuhala in pol z vilco pretlačila, pa je bilo!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha če maš cedilo, plastično al pa kovinsko, pa da ti paše na kako ranglo, tko da se vsede gor, kt pokrov, pa lohk na pari kuhaš, jst kr tko, nič ne kompliciram ankete pa morm narest, k mam še sam 13 dni, pol mi program gre adijo, k ni licenčni tko da pritiski so hudi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:43:23
|
|
|
|
farfala
|
dober večer, kako kaj Sem že 3 dni sama, ker moj dela na festivalu v MB.Utrujena, samo sem pa opazla, da imam manj težav z uspavanjem,ko dragega ni. Po moje, ker dobi polno dozo mame. Soparno za znoret . Danes je prvič jedel jabolko.Se je malo zmrdoval, ker ni bila preveč sladka, pojedel pa veliko. jancci- DM, okoli 4 evr,jih ima zelo rad, pa ta večji tud A vi ste pa zdaj skoraj vsak dan na bazenu, frajerji sonček nam pa ne predpisujejo tabletk za zobe, najprej sploh nisem vedela, kaj sprašuješ ploha bravo za zobke, vročine pa ni več? khurde je vse ok? Pozorna moraš bit, če bo res dosti več spala in veliko bruhala, ne tisto malo, kar vsaki dan bruhnejo po hranjenju.So pa ti malčki na srečo še toliko elastični, da je zelo malo zlomov, če padejo z male višine.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:48:24
|
|
|
|
farfala
|
sonček, Samo tud včasih spi na trebuščku, jaz ga pustim, če mu paše
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:50:16
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha če maš cedilo, plastično al pa kovinsko, pa da ti paše na kako ranglo, tko da se vsede gor, kt pokrov, pa lohk na pari kuhaš, jst kr tko, nič ne kompliciram ankete pa morm narest, k mam še sam 13 dni, pol mi program gre adijo, k ni licenčni tko da pritiski so hudi hvala za idejo farfala: ne vročine pa ni več, že od petka
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:57:37
|
|
|
|
farfala
|
kaj ste že vse šle spat?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 21:58:46
|
|
|
|
Anonimen
|
eh ki
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:03:13
|
|
|
|
farfala
|
ulla, kak lahko ti delaš, če sem kukaš .Ma saj pravijo, da ženske smo kot procesorji v rač.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:06:46
|
|
|
|
kiara24
|
čer, evo se vam javim malo je bila gužva ful. Moj je bil na šrangi so ga srali ko ne vem kaj. Je mogla nevesta delat butare,pa ženin je mogu zidat.... smo se nasmejali ko ne vem kaj zbrali pa 510 E. Kar dobro ne . No zvečer včeraj sva šla pa prvič z mojim ven, na večerjo in z družbo in sva prišla domov ob pol enih šele. Klara se je pa po 10 minutah zbudila ko sva odšla, pa malo jokala in mene iskala pol je bilo pa kul, je nazaj zaspala. Ploha- bravo za zobka. Sonček- ja pri meni spi najraje na boku se je pa prejšno noč zvrnila na trebušček in zbudila ter začela jokati ker ni mogla tako spat. grem gledat talente v belem so mi zakon.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ulla, kak lahko ti delaš, če sem kukaš .Ma saj pravijo, da ženske smo kot procesorji v rač. ma to zato, k uporabljam always ultra, pa lohk delam več stvari hkrati
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:10:29
|
|
|
|
khurde
|
čer, punce, mala je pomoje ok, hvala. sitna je isto kot ponavadi , razigrana tudi... sam se mi je pomoje življenje za kako leto skrajšal . jancci, ej, ful fajn, da bosta prišli naokoli če se še katera odloči za skupinski obisk arboretuma, kar pogumno, the more the merrier . ti pošljem mojo cifro na zs, pa bomo na vezi sonček, iz čičerike nardim jaz humus al pa falafel. drugače jo pa tut sam v solato dam, pa je kul. men je ful dobra stvar (čičerika na splošno). ulla, jaz mam tut nelicenčni spss, pa mi skos ok dela, mi ga je en tko zrihtal. sem mela pa na začetku probleme, k je pretekel "rok trajanja", pa k bi mogla za vsako stvar na faks laufat in tam delat, kjer imajo na kompih ta program. pol pa ne vem kaj je en kolega od bivšega naredil, da mi dela, pa še eni kolegici sem cd posodla, pa njej tut še kr ok dela. punce, katere žitarice so še brez glutena? vem za ajdo, proso, koruzo in kvinojo. a je pol še kej? zdej mal to GH probam naštudirat pa kdaj lah že kakšno ajdo? mislim, bolj zarad velikosti zrnja kot česarkoli drugega. k pasira se je verjetno ne, jaz take brozge od ajde ne bi mogla vase spravit, pa sem prav fan tega zrnja.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:11:42
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: farfala ulla, kak lahko ti delaš, če sem kukaš .Ma saj pravijo, da ženske smo kot procesorji v rač. ma to zato, k uporabljam always ultra, pa lohk delam več stvari hkrati ooo, bučaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:12:59
|
|
|
|
sonček33
|
khurde tole o letu krajšem življenju... verjamem. Mi zaupaš recept za ti dve jedi s čičeriko.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde sej jst sm tud prej mela tacga, 10.0, sam zanč k je lubi računalnik sesul, je pa pozabu ta program mi shrant, zdej ga je pa na nov dol snel, verzijo 17.0, je pa sam nek trial al kva no sej, tole še nardim, pol je pa tak konc če še pa bo kej, bomo pa že neki zrihtal.... brez glutena je riž, koruza, proso, ajda, pa ajda je čist kul skuhaš pa sam pretlačiš, se lepo razkuha, ne tko kot riž al pa proso, k prov ine kulgce ostanejo tko da ajdo res komot
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:32:19
|
|
|
|
khurde
|
aha, ok, hvala, pol pa sam pretlačim. k si res nisem predstavljala kako to naredit. k pasirat pomoje itak ni treba, če se začne uvajat pri 6. mescih, sam ta ajda me je mal begala sonček, recept za falafel sem nekje najdla, pa izgubila, ne vem pa, kje mam zdej napisan... je pa zelo podoben temu... une stvari, ki jih nimam, preprost izpustim, pa čičerike se za to ne kuha, ker drugač razpade... se samo namoči. jaz pol zraven uporabim tut čičerikino moko. za humus grem pa tamle ene revije prebrskat, pa napišem kmal.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 22:47:40
|
|
|
|
Jancci
|
Kakšna nova info o manci? Ju3 jo bodo spravili nazaj na normalno telesno T in začeli izklapjati naprave. Držite pesti, da bo vse ok!!!!!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.7.2009 23:03:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ju3 jo bodo spravili nazaj na normalno telesno T in začeli izklapjati naprave. Držite pesti, da bo vse ok!!!!! bom držala pesti, ampak nisem zasledila kaj je bilo s tem malim sončkom. Drgač pa ja, vso pozitivn energijo mali sončici
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.