|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
25.6.2009 21:38:29   
Zvezdica
onja, prav fouš sem vam za dopust, men je taka scena, brez avtomobilov, malo odročno ful všeč.  pa k si neki za lepeno govorila... a se to tko oddaja, kej prek službe in podobno, a na splošno vsem? k če je na splošno, bi te prosila za kontakt, če ni, sem pa spet fouš

ronja, to je lih za nas, k smo taki da mamo radi mir. A tvoja mami to kaj oddaja?

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.6.2009 21:46:03   
krtekxx
Sonček, a si dala kako žlico kosmičev ali ne? Snikolina, Sonček, Hvala za tolažbo, da nisem glih mim, ker dojim tako pogosto.
Ronja, mene je enkrat moj peljal iz Vel. Lošinja na "romantično" križarjenje s siakom po unih otokih  razen komarjev, škorpjonov in visokih valov se ne spomnim ničessar. Ja, in ti otoki so bili taki brez avtov. No, enkrat prej pa še po Kornatih - to je bilo še huje.
JureRobič - vsi navijamo zanj, ampak letos bo pa težka. Preveč kazni. Se ne poglabljam v njihovo (ne)upravičenost. Drgač pa moraš bit mal sadomazo da greš iz leta v leto takle dirkat.
Ploha, jutr pejd k zdravniku. A misliš, da je sama s pinceto ne bi mogla zbezat venŽ? Mi smo hudo oboroženi z vse sorte prvo pomočjo, po moje se še šivat počasi moram naučit. Ne obleke, kožo.
No, fajn se mejte, grem spat. Jutr pa na potep.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.6.2009 21:49:14   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

enkrat od 10-11,... kje pa?

ja kam pa greš? pa tja pridem. A V citiju?

jst grem drgač do faxa, tko da mi je čist vseen kje, ker kilometer dol al gor ,ja lahko tud v cityu, tm k zanč user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.6.2009 21:50:03   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Sonček, a si dala kako žlico kosmičev ali ne? Snikolina, Sonček, Hvala za tolažbo, da nisem glih mim, ker dojim tako pogosto.
Ronja, mene je enkrat moj peljal iz Vel. Lošinja na "romantično" križarjenje s siakom po unih otokih  razen komarjev, škorpjonov in visokih valov se ne spomnim ničessar. Ja, in ti otoki so bili taki brez avtov. No, enkrat prej pa še po Kornatih - to je bilo še huje.
JureRobič - vsi navijamo zanj, ampak letos bo pa težka. Preveč kazni. Se ne poglabljam v njihovo (ne)upravičenost. Drgač pa moraš bit mal sadomazo da greš iz leta v leto takle dirkat.
Ploha, jutr pejd k zdravniku. A misliš, da je sama s pinceto ne bi mogla zbezat venŽ? Mi smo hudo oboroženi z vse sorte prvo pomočjo, po moje se še šivat počasi moram naučit. Ne obleke, kožo.
No, fajn se mejte, grem spat. Jutr pa na potep.

nism bla jst user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.6.2009 21:51:08   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

enkrat od 10-11,... kje pa?

ja kam pa greš? pa tja pridem. A V citiju?

jst grem drgač do faxa, tko da mi je čist vseen kje, ker kilometer dol al gor ,ja lahko tud v cityu, tm k zanč user posted image

dobr pol pa rečva 10.30 pred cityam, tm k zanč user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.6.2009 21:54:11   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx
Problem: Sem mal slabe volje, ker sem že od dveh v zadnjih dneh slišala "očitek" da pri skoraj polletnem dojenčku mal pretiravam z dojenjem na približno 2 uri čez dan - da to počnem zaradi sebeuser posted image .

Halo! In kaj je tu narobe... user posted image
jaz Erika skoraj da vedno dojim na 2 uri. On namreč sesa samo iz ene zize in ko se naje, jo pusti. Če pa mu po kupčku drugo ponudim jo samo liže, kar pomeni da ni več lačen. Zato pa čez 2 uri spet kliče.

solzice ima Erik že od tretjega tedna in se vedno pojavijo ko je hudo lačen.

h. kroglice  so namesto gela za dlesni in otroku pomagajo da se pomiri, ko ga dlesni srbijo-bolijo.
Pri nas se dobijo brez recepta v vsaki lekarni. V Sloveniji pa ne vem.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.6.2009 22:00:56   
mimi30
čeruser posted image

hvala vsem za lepe besede za špelco ....danes je skor cel dan po rokah in na zizah....mal je sitka pa kaj čemo saj je boga

krtekxx, ne sekiraj se kaj pravijo....tole so ziher izjave nekoga, ki je svoje otroke na flaško hranil in mu je žal, ker vidi, da če bi se potrudil bi vse šlo ali pa koga, ki sploh nima otrok....naša se tud ful pogosto doji pa še suhica je in zgleda kot, da je vse skupaj samo crkljanje pa kaj

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.6.2009 22:09:06   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A pol jaz lahko dam ene par žličk riževih kosmičev za večerjo?

sonček, lahk probaš zakaj neuser posted image ....jaz sem sama mal riževe kašice nardila zadnjič in sem ji dala....sem mislila, da bo boljše spala pa ni...pojedla je pa dve žlički pol ji pa ni blo več...zdaj ji pa ne bom nič več dajala bo verjetno kar počakala do 6mes na sadje in zelenjavo

ronja, a to je otok Elba al kater drug?....mi smo bili lani na Šolti pri enih v privat hiši brez elektrike oz. na solarne celice glih tolk da je za luči in podobno, brez tv,...

IDEJA: KAJ ČE BI IMELE ENKRAT SREČANJE V WELLNES ŽIVI NA BLEDU?? Lepo med tednom, dopoldan, ko vsi delajo.... user posted image

Jancci, a v kopalkah morm bituser posted image user posted image ....ne vem, če sem že dost pogumna za touser posted image

< Sporočilo je popravil mimi30 -- 25.6.2009 22:10:27 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.6.2009 22:10:08   
khurde
jaz tut mojo dojim na dve uri, včas (kar precej redko) na tri. če je na 2, je že praznik zame (skor), ker prej se je dojila pa še pogosteje. in če bi mi kdo kej rekel glede tega, bi rekla, da je itak bolj vroče, pa da rab dodatno tekočino,  k če je res vroče, jo pa dojim tut na 15-20 minut... kva bi šele pol mel povedat...

sem pa zanč govorila s kolegico, k ji je patronažna rekla, da more dodajat, ker se je tamal, ko še ni bil en mesec star, dojil skor vsako uro... in je skor začela dodajat, pol pa rekla ko jo je** in se še vedno polno dojita.

men so ti časi kr neki... nek ideal, k ga itak redki dosežejo... če bi tamali pasalo, pa če mene ne bi motilo, bi jo dojila tut na pol ure, če bi bilo treba. pa mi dol visi za vse tete, strice, mame, tašče, babice, sosede itd.

s pinceto ne morem ven zbezat tiste zadeve. user posted image  očitno bo res treba k zdravniku jutri.

< Sporočilo je popravil khurde -- 25.6.2009 22:11:30 >

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.6.2009 22:12:23   
mimi30
s pinceto ne morem ven zbezat tiste zadeve. user posted image očitno bo res treba k zdravniku jutri.

skor boljše khurde, take stvari se rade vnamejo oz. zagnojijo

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.6.2009 22:18:43   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IDEJA: KAJ ČE BI IMELE ENKRAT SREČANJE V WELLNES ŽIVI NA BLEDU?? Lepo med tednom, dopoldan, ko vsi delajo.... user posted image

[

kaka dobra ideja,pa hvala za info,ker jaz mojemu že dolgo govorim, da bi šli tja, pa bomo zdaj raje šli v živo,ko bomo na tistem koncu

krtexx ti se kar nič ne daj, bodi vesela,da dojenje laufa.Meni ni,pa sem se zelo trudila,enostavno ni bilo dovolj in že prvi sin ni napredoval in vedno jokal, čeprav sva bila skoraj nonstop priklopljena.Še zdaj sem žalostna, ko se spomnim, pa potem ti še kdo reče,da nisi dovolj naredila,da bi dojenje steklo.Vsaka za sebe najbolj dobro ve.

mimi,uboga špela,a je fejst boga?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.6.2009 22:28:45   
ronja
Punce, z lubijem študirava, kire serije bi še gledala, pa nimava pojma, ker nimamo tvja. Torej: všeč so nama: Desperate houswives, Lipstic jungle, Lost, Cold case, Seinfield,... NOČEVA pa raznih dohtarjev (razni talenti v haljah, čeprav Housa lubi tolerira, meni je pa tut on mal trapast na momenteuser posted image ), pa kriptonitkov (to je slabšalno ime za razne Smallwile al kaj je že to za eno sranje), pa razno drugo SF "uuuu js sm te pa z laserjem zadel" sranja. Torej, že 2 uri se zezava s tem, da bi našla eno normalno nanizanko, ki so jo pisali ljudje z IQjem nad 100, pa nekak nimava sreče... A katera pozna kako fajn, da se narežiš, pa da ni glih vse situacijska komedija, al pa da je vsaj mal za razmišljat zraven (saj ne mislim, da mora bit zdaj ena huda kvantna fizika, sam tko no, da glih ne zehaš...) predlogi, lepo lepo prosiva!

Aja, odvetniki če je že res nujno, pa naj bojo rajši v manjšini;)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.6.2009 22:37:31   
Ploha
čaki čaki...

mimi: kaj je s špelo?? grem brat za nazaj,...

krtekxx: qrc jih gleda!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.6.2009 22:38:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Punce, z lubijem študirava, kire serije bi še gledala, pa nimava pojma, ker nimamo tvja. Torej: všeč so nama: Desperate houswives, Lipstic jungle, Lost, Cold case, Seinfield,... NOČEVA pa raznih dohtarjev (razni talenti v haljah, čeprav Housa lubi tolerira, meni je pa tut on mal trapast na momenteuser posted image ), pa kriptonitkov (to je slabšalno ime za razne Smallwile al kaj je že to za eno sranje), pa razno drugo SF "uuuu js sm te pa z laserjem zadel" sranja. Torej, že 2 uri se zezava s tem, da bi našla eno normalno nanizanko, ki so jo pisali ljudje z IQjem nad 100, pa nekak nimava sreče... A katera pozna kako fajn, da se narežiš, pa da ni glih vse situacijska komedija, al pa da je vsaj mal za razmišljat zraven (saj ne mislim, da mora bit zdaj ena huda kvantna fizika, sam tko no, da glih ne zehaš...) predlogi, lepo lepo prosiva!

Aja, odvetniki če je že res nujno, pa naj bojo rajši v manjšini;)

ma pejta sexat! user posted image user posted image user posted image to znata, to vama je kul, pa je zadeva rešena user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.6.2009 22:38:36   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
barba dej pejt mal dol iz FB pa sem prit

sploh nism bla na FB ... uno foto knjigo delamuser posted image

krtekxx - take pripombe pa skoz en uho not pa skoz druzga ven

ronja - pojma nimam k razn poročil na tv nč ne gledamuser posted image user posted image ... rajš Plohin nasvet upoštevajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 25.6.2009 22:39:36 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.6.2009 22:44:54   
crtka
a pa bi me mogl to skrbet na Neli še nima solzic??user posted image
al je to normalno, pač vsak otrok dobi ob svojem času..

moj tavečji jih je dobil malo pred letom, tamali jih pa ima od rojstva.

Kokr jest vem... do 4urnega delovnika imaš pravico do otrokovega 3ega leta starosti. 4 ure ti plača delodajalec 4 ure ti pa prispevke
če imaš 2 otroka ali pa več pa do 6 leta

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.6.2009 22:52:19   
Zvezdica
dobr pol pa rečva 10.30 pred cityam, tm k zanč

pred citijem. Zmenjen. Aja, pa tole velja za vse naše čvekice... a ne plohca?

kire serije bi še gledala, pa nimava pojma, ker nimamo tvja. Torej: všeč so nama: Desperate houswives, Lipstic jungle, Lost, Cold case, Seinfield,... NOČEVA pa raznih dohtarjev (razni talenti v haljah, čeprav Housa lubi tolerira,

HOUSE, gospodinje user posted image , če imaš 24, ker je ZAKON, cold case, ja no tud to je ok, ta lipstic jungle..to so tiste bejbe z Lucy lu na čelu...ja no, gledljivo če t je tu mač dolgčas, lot odpade, ker to je zame že ZF, ker i ajo več življenj k mačke, pa sej začetek 1 sezone je bil obetaven potem pa user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IDEJA: KAJ ČE BI IMELE ENKRAT SREČANJE V WELLNES ŽIVI NA BLEDU?? Lepo med tednom, dopoldan, ko vsi delajo....

bi, sam počak, da še kakih 13 kg dol spravim, ne bi rada kvarila povprečja. user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa spat, ker me ta menstruacija zdelujeuser posted image

nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.6.2009 22:54:49   
farfala
ronja,kaj pa Severna obzorja, si že gledala?Pa ena nadaljevanka je bila o eni čudni familiji, ki so imeli biznis-lišpanje mrličev,samo ne vem več naslova.Pa Monk je meni všeč.

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.6.2009 23:01:30   
ronja
ma pejta sexat! user posted image user posted image user posted image to znata, to vama je kul, pa je zadeva rešena user posted image

hehe, lubi pravi, da sploh ni slab predlog - se je šel tuširatuser posted image ... Neki je vprašal, kako veš, da znava - če sem kdaj razlagala al sklepaš po tem, da mava dva user posted image ? nisem čist vedla odg., a sem kdaj razlagala?

farfala, severna obzorja poznava, so fajn, samo ne vem, če bojo na netu, ker so že stara...tudi blind justice nama je bila všeč, samo je ni več gor, ker to je iz našega otroštva.... no, če ima katera še kak predlog, se priporočava, sicer bova mela preveč user posted image , heheuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.6.2009 23:01:43   
Zvezdica
še en kveščn.... a katera uporablja tisto menstrualno skledico?
Ker vložki in tamponi so fuj bljek.

je pa to tole http://crtast.blogspot.com/2008/07/lunette-menstrualna-skodelica.html

Zdi se mi super. Sem lani ravno zanosila pa pol nisem kupila, zdaj pa bi, ker ta sinteka spodaj ni najbl fajn.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.6.2009 23:23:52   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
A katera pozna kako fajn, da se narežiš, pa da ni glih vse situacijska komedija, al pa da je vsaj mal za razmišljat zraven (saj ne mislim, da mora bit zdaj ena huda kvantna fizika, sam tko no, da glih ne zehaš...) predlogi, lepo lepo prosiva!

midva sva lih 2 dela zadnje sezone od weeds pogledala. men je kul. ni lih višek inteligence, pa ni lih za razmišljat, je pa za smejat. gre se pa za to, kar naslov že kaže.

za menstrualno skodelico pa tut mene zanima.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.6.2009 6:36:08   
Zvezdica
Dan se je začel žalostno ....Umrl je Michael jackson user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.6.2009 7:45:27   
Zvezdica
še tole o tej menstrualni skodelici... http://www.lunette.fi/si/index.php?id=50

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.6.2009 7:46:53   
snikolina
Dobro jutro. Sem šla takoj čekerat, če je res. Pa kar ne morem verjet!!

Ronja jst rada gledam naslednje serije: Dexter, Brothers and sisters, Criminal minds, CSI, Curb Your Enthusiasm, Ghost Whisperer, Medium, Weeds, Two and a Half men...... Mislim, kar nekaj je fajnih serij. Pejt na www.eztv.it-tle majo same serije in si poglej.

Drgač pa, vstali smo ob 05.07 se previli, malo poigrali in spet zaspali do pol osmih. Fajn.

Zdej pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOOOOBROOOO JUUUTROOOO user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.6.2009 8:24:04   
Ploha

Dan se je začel žalostno ....Umrl je Michael jackson user posted image

a on tud, včeri pa sarah fevcet (ne vem kako se napiše)

Ronja: mislim, da si 1x nekej govorila o tem, pa tud to da imata 2 otroka, sploh pa ni to neka znanstvena fantastika, da ne bi znala user posted image

zvezdica: ja to velja za vse čevkice, katera še pride???

zvezdica:
ne uporabljam te skodelce, uporabljam, vir vložke pa čau pero user posted image tamponov pa itak ne,...
se pa strinjam glede unga welnes centra, jst morm tud ene 10 kg dol spravt pol se pa vidmo user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.