ronja -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (19.6.2009 10:16:48)
|
A ste vidle, da ma Tadej Valjavec že dva dni rumeno majico na dirki po Švici? Mislim, da je to doslej naš največji nacionalni dosežek v tovrstnem športu. Vedla, skoz spremljam Ko ste glih pri kolesarstvu: Robič spet vodi, Baloh je trenutno 3.! Usekan narod, vam rečem! Hvala za podporo, punce, še vedno mozgam, z lubijem debatirava, se strinja, da dokler se to ne zrihta, ne dobi nobene. Malo bolj je optimističen, da se jo bo dalo poštimat, ker se je pač že parkrat kaj zmenil z njo, mene pa mal skrbi, da se ne moreš zmenit, da naj ima tudi Lejlo rada- to se ne da na ukaz... sončnica, hm, ona se ful strinja, da se med otroki ne sme delat razlik - to je največji problem, mislim, da nima pojma, kaj počne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tudi se mi zdi, da me kar ceni oz. ji je važno, kaj si mislim in me ima rada (in jaz njo), samo ob ROnji se ji pa možgani sfrčkajo, že od nekdaj... Ne vem, zakaj, mogoče jo je vzela za svojo punčko, ki je nikoli ni imela... Ne vem, res ne vem, mozgam, pa mozgam, pa nič pametnega ne pogruntam, vse ideje sem že potrošila... Upam, da bo res lubi s svojim bolj šarf sistemom kaj več dosegel... no, držite pesti, sicer bosta meli bolj malo od te babi...
|
|
|
|