krtekxx -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (30.8.2009 21:10:18)
|
O, Barba, si mal možgane vklopla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ? Z unim štromom...ma se mal zajebavam, sam jest res pogrešam kdaj pa kdaj šiht in se mi ne da več mislit na kombinacije GH, zmeškano al spasirano, zobki gor dol, res bi rada eno pošteno dozo fizike, kemije in matematike. Ploha, Barba: s sadjem je pri nas ta problem, da punca neče to iz skodelice, temveč direkt sadež. Bom probala posnet, kako se zaganja v lubenico. Jutr. Bova sami 2 dni, ker so se fantje odločili, da grejo v vsakem primeru na morje. Mi gre pa pri tem grizenju sadežev mal na jetra, ker moram bit skoz na preži, da ne bi kakega ornk kosa odgriznila in se začela davit. Ene parkrat je zaradi tega že fejt bruhala. Jancci, tista s tvojo ritjo na žogi v dnevni in projektom kakanje tvojih dveh me je pa prav v smeh spravlo. Ej, včasih reče moj, da jo bo previl in potem, ko odpne plenico na eni strani in kaj zavoha reče sam: "Od tle naprej jest ne morem". Jo je previl že 6x v slabih 8-ih mesecih, ko pride do 10-ič mu napišem diplomo. Sam ne vem, če bo letos. Ploha, dej praši no že, jaz bom ene 5 minut še tle. Vrt sem pa imela enkrat.
|
|
|
|