ronja
|
Evo mi smo z morja. Kampirali smo na Pagu z družbo. Nas je bilo cel kup in smo se imeli prav fino.user posted image A niso oni cel otok skup sprejeli, da ne bojo jemali Slovencev? Tak so meni povedali... spletko, maš prav, šparat takrat, ko imaš, ne takrat, ko nimaš, pravijo... No, pa drugo leto. Čeprav kak podaljšan vikend vas ne bo veliko stal. Mi imamo srečo, da ma mami vikend na morju, oče pa živi na primorskem, tako da nas stane vse skup približno toliko kot doma, saj večino hrane sabo privlečemo, ker je na otoku strašno draga, kruh sama pečem tudi dol,... tak da pridemo poceni skoz. Zapravimo nekaj za pot, ampak ni hudega, 140 kun za sem in tja, pa nekaj za turistično takso, tudi ni hudega, letos je bilo 128 kun, ker smo v EU in ker je za otroke zasonj, plačaš samo prijavo, pa nekaj za kartice in znamke, ostalo je pa tako kot doma, pač hrana (dol je res dražja, samo večino je sabo pripeljemo, ker se dol pol stvari ne dobi). pa vseeno ne vem če je to normalno, da pri 7ih mesecih kar stoji?? odvisno od otroka, moj nečak je takrat že skoraj hodil, dobesedno! Ob opori je hodil! zdele se odvlečem do vrtca, pol pa najbrž jo nazaj pod kovtr mahnemuser posted image bom vidla... ulla, pa kako ti rata? kaj pa Neo medtem dela? Te pust pod kovtrom al kako? Kake mate vi to otroke, da je to mogoče? zvezdica, upam, da bo vse kul - sicer ne vem, zakaj ti držim pesti - al zato, da zanosiš (normalno,s eveda, ne izvenmaternično), al zato, da ne zanosiš, ker to boš ti odločla, kaj ti je kul , ampak ti pa držim pesti. Pa poročaj! Jaz še nisem dobila m, noseča pa tudi nisem, pa nekaj časa še ne nameravam bit (beri: pridno uporabljava kondome, kadar pač pride priložnost, da jih, hehe). lilip, jaz sem mela srečo, da je ravno malo pred tem moja tašča šla v penzijo in ful shujšala (namensko, bravo tašča!) in mi je potem kar svojo tastaro bundo dala, meni je bila lih prav. Tak da če imaš kakega malo bolj močnega sorodnika, ga/jo lahko vprašaš, če ti posodi bundo za tista dva meseca - ker je malo trapasto novo bundo kupovat, ki ti nikoli več ne bo prav... No, lahko pa tudi nosiš par številk večjo bundo še kasneje, jaz sem to taščino kar obdržala, ker je tako fajn topla in precej manj zgonjena kot moja, hehe. plohca, oglasi se še kaj!
|