|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
19.8.2009 10:15:20   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, v soboto gremo v ce, pa grem prečekirat un plac v park, za srečanjeuser posted image

no pa dej, pa dejmo se za datum zmenituser posted image

A pol je moja ideja padla na rodna tla??user posted image Hahaha
No fajn, sej bi blo res kul da se čist vse najdemo. Bi znalo bit zelo zanimivo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
19.8.2009 10:44:02   
Zvezdica

kdaj prideš iz morja? k si rekla da do takrat počakamo...
pol je pa treba eno lepo vremem stakntuser posted image

27.8 grem, nazaj pridem 6.9. ...drgač pa KOMAJ ČAKAMuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
19.8.2009 11:10:50   
ronja
Ronja - kaj ste pa vi že kaj uvedli od GH?

smo, 1x na dan, zaenkrat sadje in zelenjava, pa riž in krompir je tudi že probala. zdaj bom uvedla še zajtrk. poje ne kaj dosti, ampak ne pljuva ven in ji je pa všeč vse skup - sploh če je sadje.

snikolina, saj mine - Lejla se je do nedavnega hotela nosit, voziček pa ne, pa ne, oz. kvečjemu max pol urce.Zdaj ga ma pa rada. Lažje je, ko ga obrneš, da sedi - ko so že tok močni, da to lahko narediš, seveda. Jaz jo pač v slingu okoli nosim, ko ji je dovolj vozička - tam ni problemov.

kar se zveze tiče, midva nisva mela krize 7. leto, takrat nama je bilo super! čakava na 14user posted image Midva mava itak vse obrnjeno, še največjo krizo sva mela na začeku, potem je blo pa vedno boljšuser posted image .Gradila pa tudi miva ne bova hiše, nisam ja za nju..

mimi, ko že tok ornk sedi, da se sam usede, torej nekje pri 8-9 mesecih, prej pa ne - tako naši pediatri povedali pri Ronji.
aja, mimi, saj zato mamo otroke, da se smemo igrat, hihiuser posted image

am tud to sm jst bolj mela krizo, tako hudo osebnostnouser posted image ampak se je ušlihtalo

Aja, a da se je?user posted image
sem pa jst zlo problematična za skp živet

neeee, ti pa že neuser posted image . mal te moram hecat, itak vem, da si pogrešala, da ti kdo kontrira, ko me ni blo - ostale si itak ne upajo, hehe.

krtexx, nimam izkušenj, mojidve sta skoz zdravi.Mogoče pokliči, pa ti sestra svetuje, na kaj bodi pozorna, pa kdaj je treba prit...

ploha, svaka ti čast, da si zdržala do zdaj! Jaz sem bila na morju čist izmozgana po 1 k*nevu z ,ojo mamiuser posted image user posted image . Pridi kaj na sladoled, pa bo koj boljš, boš vidla!
da ko se bova recimo pogovarjala, da nama ne bo skos en u pogovor skakov

to pa kar pozabi - mata otroka - še vsaj 10 let vaju bo nekdo prekinjaluser posted image .je pa lažje, če je to otrokuser posted image . moram dat froce spat, bom pol dalje brala in komentirala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
19.8.2009 11:14:16   
krtekxx
Ej, ravnokar se je naša Britka sama vsedla iz ležečega položaja. In to s takimi artrističnimi gibi, da je bilo prav hudo za videt. Kt uni gimnastičarji, ko delajo vaje enoročno na konju z iztegnjenimi nogami.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
19.8.2009 12:11:24   
Jancci
Dan!

Kako kaj januarčki in januarčice? A sem kaj pomembnega zamudila? Kdaj je srečanje? Eno kratko obnovico tegale tedna bi prosila... user posted image

Evo mi smo z morja. Kampirali smo na Pagu z družbo. Nas je bilo cel kup in smo se imeli prav fino.user posted image

Meta pa je bolj malo spala in je bila posledično dost tečna. Samo da je mene vidla se je že drla. Večino dneva smo bili v senci ampak je bilo vseeno vroče. Pa se mi zdi da ji vročina ne sede najboljš. Je na poti domov 3 ure spala v avtu, v klimi, kar prej ni v celem tednu čez dan. Ponoči pa ni bilo problemov.

Evo jokico. user posted image No ja, če bi mene takole dal na kamenčke sedet bi verjetno tud jokala user posted image
user posted image
V tem tednu se je sama naučila usest, pa plezala je po meni, tako, da se je postavila na nogice. Ji nisem čisto nič pomagala, pa vseeno ne vem če je to normalno, da pri 7ih mesecih kar stoji?? Danes je pa še puzat začela. Komaj dohajam tale njen razvoj. user posted image Zob ima pa še vedno samo eden. Baje vsem 2 zrasteta.. user posted image

Aja.. pa na triatlon sem se prijavila. Imamo enega "prijateljskega" že sedmo leto, pa sem rekla, da grem. Itak mi bo žal, ker nimam nič kondicije, ampak vseeno grem. Letos bom samo sodelovala, včasih sem pa tudi že zmagala user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 19.8.2009 12:12:55 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
19.8.2009 12:19:20   
sonček33
Britauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
19.8.2009 12:28:19   
krtekxx
Aja.. pa na triatlon sem se prijavila

Ja na katerega pa??? Da pridemo navijat!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
19.8.2009 12:55:16   
lilip
Živijo!

Imam eno vprašanje! Rok imam konec januarja in sem začela razmišljat o bundi oz. plašču za pozimi. V prvi nosečnosti (rok sem imela junija) sem spomladi ravno pravi čas zamenjala bundo za jakno, tako da si ne predstavljam, da bi imela kar staro - razen odprto, samo kaj ko sem velik zmrzljivec:-) Kako ste ve reševale te "težave"?

Lep sončen pozdrav!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
19.8.2009 13:09:25   
ronja
Evo mi smo z morja. Kampirali smo na Pagu z družbo. Nas je bilo cel kup in smo se imeli prav fino.user posted image

A niso oni cel otok skup sprejeli, da ne bojo jemali Slovencev? Tak so meni povedali...

spletko, maš prav, šparat takrat, ko imaš, ne takrat, ko nimaš, pravijo... No, pa drugo leto. Čeprav kak podaljšan vikend vas ne bo veliko stal. Mi imamo srečo, da ma mami vikend na morju, oče pa živi na primorskem, tako da nas stane vse skup približno toliko kot doma, saj večino hrane sabo privlečemo, ker je na otoku strašno draga, kruh sama pečem tudi dol,... tak da pridemo poceni skoz. Zapravimo nekaj za pot, ampak ni hudega, 140 kun za sem in tja, pa nekaj za turistično takso, tudi ni hudega, letos je bilo 128 kun, ker smo v EU in ker je za otroke zasonj, plačaš samo prijavo, pa nekaj za kartice in znamke, ostalo je pa tako kot doma, pač hrana (dol je res dražja, samo večino je sabo pripeljemo, ker se dol pol stvari ne dobi).

pa vseeno ne vem če je to normalno, da pri 7ih mesecih kar stoji??

odvisno od otroka, moj nečak je takrat že skoraj hodil, dobesedno! Ob opori je hodil!

zdele se odvlečem do vrtca, pol pa najbrž jo nazaj pod kovtr mahnemuser posted image bom vidla...

ulla, pa kako ti rata? kaj pa Neo medtem dela? Te pust pod kovtrom al kako? Kake mate vi to otroke, da je to mogoče?

zvezdica, upam, da bo vse kul - sicer ne vem, zakaj ti držim pesti - al zato, da zanosiš (normalno,s eveda, ne izvenmaternično), al zato, da ne zanosiš, ker to boš ti odločla, kaj ti je kuluser posted image , ampak ti pa držim pesti. Pa poročaj!
Jaz še nisem dobila m, noseča pa tudi nisem, pa nekaj časa še ne nameravam bit (beri: pridno uporabljava kondome, kadar pač pride priložnost, da jih, hehe).

lilip, jaz sem mela srečo, da je ravno malo pred tem moja tašča šla v penzijo in ful shujšala (namensko, bravo tašča!) in mi je potem kar svojo tastaro bundo dala, meni je bila lih prav. Tak da če imaš kakega malo bolj močnega sorodnika, ga/jo lahko vprašaš, če ti posodi bundo za tista dva meseca - ker je malo trapasto novo bundo kupovat, ki ti nikoli več ne bo prav... No, lahko pa tudi nosiš par številk večjo bundo še kasneje, jaz sem to taščino kar obdržala, ker je tako fajn topla in precej manj zgonjena kot moja, hehe.

plohca, oglasi se še kaj!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
19.8.2009 13:22:48   
tjasssa
Jancci, evo naša Neli na slikici stara 6 mesecov, prav tako se ob opori dviga sama, sedi že od 5,5, mesca, kobaca po vseh štirih še ne se pa že postavi, samo naprej pol ne zna...........
po moje če se samai postavljajo na nogice ni hudga ker so tok močni, eni prej eni kasnej..

user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
19.8.2009 13:24:24   
sonček33
tjassa kje se ti potepaš? In Neli je luštna punca in res, kako stoji!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
19.8.2009 13:26:26   
tjasssa
user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
19.8.2009 13:29:04   
tjasssa
ojjj
ma ja res sem vas zanemarla, ampak nas ni nč doma smo skos leteči, zdy smo bli na Bolu ( Brač) 17 dni, Neli tok uživalaaa, drug teden  gremo spet na morje za 1 teden, pol pa konc!!!
Pol se pa spet redno javljam.user posted image user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
19.8.2009 13:48:22   
kiara24
ojjj...

Ploha- upam, da kriza čimprej mine....

Tjasssa- joj a kar takole že stoji ne morm vrjetuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo... ful je luštkana pa keri kjut laskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

No midve sva se potepli po KR. Zjutraj sva šli  dat še enkrat vodo, upam da bo kul da ne bo kaj hujšega. POl sva šli še na banko, pa po trgovinah...

Sedaj pa pančka. Jaz grem pa gobelin delat in pa kavico pit.

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
19.8.2009 13:57:34   
ronja
kiara, kako sta s sestrično zrihtal? Sta se pogovorili in razčistili?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
19.8.2009 15:15:20   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: lilip

Živijo!

Imam eno vprašanje! Rok imam konec januarja in sem začela razmišljat o bundi oz. plašču za pozimi. V prvi nosečnosti (rok sem imela junija) sem spomladi ravno pravi čas zamenjala bundo za jakno, tako da si ne predstavljam, da bi imela kar staro - razen odprto, samo kaj ko sem velik zmrzljivec:-) Kako ste ve reševale te "težave"?

Lep sončen pozdrav!

Ja, jst sem mela enoveeeeliko jopico do kolen, hahahaha. Hb me ni nikoli zeblo.user posted image

tjasssa-lepa lepa lepauser posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 19.8.2009 15:16:18 >

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
19.8.2009 15:21:45   
farfala
Ojla, mi smo končali z letošnjim dopustom.
Kako ste kaj?user posted image

Samo je lepo napredoval na morju - plazi, sede, se sam usede in se dviguje ob opori.Je zelo rad, na žalost tudi ponoči.
Zob še vedno nič, sedaj se pa navajamo na kinderpet, pa ne preveč uspešno.user posted image

Kaj je novega pri vas?
Sem prebrala edino, da ima ploha krizouser posted image user posted image user posted image - pač pride vsake toliko časa, ko se vse nakopiči.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
19.8.2009 15:24:38   
Anonimen
ronja neo bi spal tačasuser posted image ko bi jst, hb veliko spi ta otrok...sam jst itak nism pol šla nazaj, sm mal pospravlala in tko, men je to spanje čista zguba časauser posted image sam fali mi pa, to pa jauser posted image

farfala pa kje ti hodišuser posted image

kar se bunde tiče - men se je zdela traparija nekaj kupovat, sem pač mela staro odpeto, pa pulover spodi, pa kak šal namotan, pa sem preguralauser posted image

smo bli v šopingu dons, nabavli vse potrebno, zdej pa mir do naslednjega mesecauser posted image hvalaboguuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
19.8.2009 15:26:34   
snikolina
Drgač pa punce moje men M zamuja in sem vsa trda od strahu.

Fajn, da si končno dobilauser posted image
Moram pa povedat, da je jaz sicer nimam, je bla pa panika, sem se skorej k aprilčicam 2010 pofočkala. Pa HB tudi ni šlo skozi.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
19.8.2009 15:27:26   
barba
Drage moje čveke jst nimam nč cajta!!! Ta teden je tamala sestrica (9 let) pri nas na počitnicah in se z Meto kar naprej neki kregata in pol ena drugo špecata.user posted image user posted image user posted image . Sm jih dons že najmanj 3x vsako v svojo sobo poslala na ohladitev, da sta se pol spet lahko igrale.
Tud Tine mi ga mal svira k noče zaspat drgač kot pri meni. Dons ga nisem mogla več držat k sm mogla letet na wc in se je dru, da je bil že kar hripav. Ga je pol mož prestavil v najino posteljo, se zraven vsedu in mali je v hipu zaspal.user posted image

Takle mamo ... aja, Tine se doji samo še 3x in 3x je razne zelenjavne in sadne kašice, vmes pa vodo pije, tud 3 deci če je ful žejen.

Za nazaj nimam cajta brat user posted image ... bom probala vsaj za sproti. Itak bo pa drug teden boljše s časom k gre Meta spet v vrtec. Mam kar mal slabo vest k težko čakam na ta vrtec, samo kaj ko je Meto doma tako dolgčas po vrtcu in prijateljih.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 4270
19.8.2009 15:28:12   
snikolina
Aja, pozabila sem povedat. Anže je danes končno pojedel pol žličke korenja-se ni nič stran obračal niti davit se in kašljat ni začel. Bomo vidli kako bo jutri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4271
19.8.2009 16:24:28   
farfala
ulla, kaj ti že delaš?Preden smo šli na morje si nekaj razmišljala o tem,Mi je kar slabo postalo, ker jaz ne bi mogla funkcionirat ponoči, ko bi pa prišla domov, bi pa itak spet ble budnice...Ala ti vera, če si se odločila za taki tempouser posted image

Tiste frajerke, ki ste ble na U2 - kak je blo?

kaj se to dogovarjate za neko srečanje al kaj? Več podatkov prosimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4272
19.8.2009 16:38:28   
Anonimen
ma kje, ne delam....sam razmišljam, da pol po porodniški, k bo treba it, bi šla na 4 ure, sam ponoči. od 22. do2. men se ne zdi tok grozno, pa vsake tri tedne (al kolk je zakonsko) bi delala zjutri, pač tko no....cel dan bi bla frej, neb blo bolnišk treba jemat, pa še mal boljš so nočni plačani, tko da....user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
19.8.2009 18:50:33   
farfala
no to se že boljše slišiuser posted image ulla

Imam vprašanje - kolko časa še imate v planu prekuhavat oz.sterilizirat stekleničke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
19.8.2009 20:10:35   
Jancci

A niso oni cel otok skup sprejeli, da ne bojo jemali Slovencev? Tak so meni povedali...

?? prvič slišim

ilip meni je bilo itak skoz vroče, da bunde sploh nisem rabila.. no, pa tud nisem imela tok velikega trebuha in sem kar svojo športno uporabljala

Krtekxx triatlon je čist privat..na bledu iz regatnega do otoka in nazaj, s kolesom čez begunje in hribe do brda in tek okoli brda. En kolega se je zmislu in zdej že 7o leto to delamo. Enkrat nas je bilo 16 pa sem zmagala! user posted image

Tjassa iiiiiiii kok je cortek tvoja Neli!!!! Ful laskov! user posted image

Ploha za dežjem vedno posije sonček! user posted image user posted image

Farfala U2 so bli super! Itak je men na koncertih vedno super!

Sonček kaj pa vi kaj počnete? A se kej kopata s tamalim na šobcu?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?